Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

......Ακόμα και το μπάνιο στη θάλασσα με ένα μικρό μωράκι ειναι αδύνατο χωρίς βοήθεια..πώς να τα κουβαλάω όλα τα συμπράγκαλα μόνη μου μαζί με τη μπέμπα;;;;

Και είναι η θάλασσα τόσο κοντά μας ρε γμτ....:roll:

Φιλενάδα, πάρ' το αλλιώς! Γιατί να κουβαλάς συμπράγκαλα; το μόνο που χρειάζεσαι για τη θάλασσα είναι το μωρό σου και μια τσάντα με πετσέτες-ψάθες, πάνες, άντε και μια μπανάνα, ένα ταπεράκι και πηρούνι για να τη λιώσεις και ένα κουταλάκι να τη δώσεις στο μωρό!

Ομπρέλα εννοείται δεν χρειάζεσαι, γιατί θα πηγαίνεις μετά τις 6-6.30 ή νωρίς το πρωί, καρότσι δεν χρειάζεσαι, γιατί θα χρησιμοποιείς το σλινγκ που σου έκανα δώρο (επιτέλους, μάθε να το χρησιμοποιείς!) Τι κουβαλάς δηλαδή; κεφτεδάκια και ψυγειάκι με αναψυκτικά; Απαπαπα!

Σοφούκα πληγώθηκε ο Κιμωνάκος; είδες αυτά τα κορίτσια; σκληροί χαρακτήρες βρε παιδί μου! Ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε :roll:

Μπα, δεν πτοήθηκε καθόλου! Εντωμεταξύ τα έριχνε μόνο σε κορίτσια 2-3 χρόνια μεγαλύτερα από αυτόν, τα συνομήλικα τα σνομπάρει! Ζήτησε λέει από όλες τις όμορφες!:lol::lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Μπα, δεν πτοήθηκε καθόλου! Εντωμεταξύ τα έριχνε μόνο σε κορίτσια 2-3 χρόνια μεγαλύτερα από αυτόν, τα συνομήλικα τα σνομπάρει! Ζήτησε λέει από όλες τις όμορφες!:lol::lol::lol:

έεεεεεεετσι η γριά η κότα έχει το ζουμί:lol:

έεεεεεεεεεεεεεετσι η γριά η κότα έχει το ζουμί! Ξέρει το παιδί, στοχεύει στις έμπειρες:lol::lol::lol:

Φιλενάδα, πάρ' το αλλιώς! Γιατί να κουβαλάς συμπράγκαλα; το μόνο που χρειάζεσαι για τη θάλασσα είναι το μωρό σου και μια τσάντα με πετσέτες-ψάθες, πάνες, άντε και μια μπανάνα, ένα ταπεράκι και πηρούνι για να τη λιώσεις και ένα κουταλάκι να τη δώσεις στο μωρό!

Ομπρέλα εννοείται δεν χρειάζεσαι, γιατί θα πηγαίνεις μετά τις 6-6.30 ή νωρίς το πρωί, καρότσι δεν χρειάζεσαι, γιατί θα χρησιμοποιείς το σλινγκ που σου έκανα δώρο (επιτέλους, μάθε να το χρησιμοποιείς!) Τι κουβαλάς δηλαδή; κεφτεδάκια και ψυγειάκι με αναψυκτικά; Απαπαπα!

Πολύ απλό το περιγράφεις....η ομπρέλα ωστόσο είναι το εντελώς απαραίτητο..κοπελιά εδώ είναι Κρήτη....Και στις 7 το απόγευμα που βγάζω τη μικρή βόλτα ..ο ήλιος καίει...(Καλά δε θυμάσαι εκείνο το καλοκαίρι;;;;; Τι ώρα φεύγαμε από τη θάλασσα??)

πω πω πακέτο:?

ΠΑΚΕΤΑΡΑ ΝΑ ΛΕΣ!!!!!!!!!

age.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα στο γλυκο ληδακι!!!!!!

myrto να την χαιρεστε οικογενειακως! ;)

ελπιζω να ειστε καλα κοριτσια!!!

πολυ στενοχωριεμαι που "εχουμε χαθει"....και δε σας παρακολουθω οσο πριν....:(

χανω και επεισοδια γενικως...συναντιεστε καθολου???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Πολυαγαπημένες μου,

μια κουρασμένη καλησπέρα!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, το Ληδάκι μου έγινε τριών (όχι χρονών, μηνών λέει όπως ο μπέμπης! ) και το βράδυ ήταν ένα ευτυχισμένο και κουρασμένο πλασματάκι!!!

Μαζευτήκαμε εδώ παπουδογιαγιαδοθειοθειάδες και έδωσε ρέστα...ξενύχτησε κι ο Μάριος...

Αύριο πάμε στη Σύρο για ξεχειλωμένο Σ-Κ,

σας φιλώ γλυκά και μην ξεχνάτε....σας αγαπώ!!!

Kalhmeraaaaaaaaaaa

Τι κανετε αγαπημένες μου ?

Χαθηκα γιατι ειχαμε επισκεψεις απο Ελλάδα και γινοταν εδω ενα τρελοκομείο!!!

Να ευχηθω καθυστερημενα χρονια πολλα με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ σε ολα τα μικρουλινακια που γενεθλίαζαν !!!!! Να ναι καλα παντα και να τα χαιρεστε κοριτσακια μου !!! Τι ωραια που ειχαμε περασει περισυ στο παρτυ !

Ποτε θα προλαβω να διαβασω τα νεα σας ...

Καλημέρα!!!!!

Χρόνια Πολλά στο Ληδάκι! Να είναι πάντα καλά και να προσέχει το Μαριούλη!

Λαμπρινή καλώς ήρθες! Φιλάκια στη φακή!

Άυλα όντως δε λέει να μην πηγαίνεις για μπάνιο! Στη χειρότερη φόρτωσέ τα όλα στο καρότσι και βουρ! Να σκέφτεσαι αν είχες 2 παιδιά τί θα έκανες? Και επίσης να έχεις πάντα για παράδειγμα τη Σοφούκα η οποία με 4 θα πήγαινε και στο φεγγάρι! Μην περιορίζεις τις δραστηριότητες σου εξαιτίας του μωρού, απλά θα τις προσαρμόζεις ανάλογα!

Ρόζμαρι, τί κάνεις??

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!Τι κανετε κοριτσακια ? τι καλα Παρασκευη Παρσακευν Παρασκευη!!

Αυλα μου σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ με το τι τραβας κοριτσακι. Κ εμενα ο μπαμπας μου ναυτικος ηταν(τωρα ειναι συνταξιουχος) κ ξερω τι ζορι ειναι.Εμας ελειπε κ πολυ καιρο εκανε υπερατλαντικα ταξιδια κ για 1 1/2 χρονο τουλαχιστον .. αστα πολυ πικρα ....

Kαλημερα κοριτσακια!

Μια χάρη προς Ντου απευθυνομαι:

Επειδη θα ραψω σλινγκ για μενα και τη Βασουλα στη θεία μου, και εχω ολα τα απαραιτητα υλικα, θελω οποτε μπορεις να περασω να μου δανεισεις το σλινγκ σου για λιγες ωρες( η θεια μενει και κοντα θρακομακεδονες για αυτο το λεω σε σενα)) ετσι να το εχουμε για reference και να στο επιστρεψω... καλες οι οδηγιες αλλα και να το εχεις live ακόμα καλύτερα!

Αν φυσικα δεν το χρειαζεσαι!!! σκ θα πατε Σίφνο? οποτε καποιο απογευμα απο εβδομαδα? θελω να τελειωνω και με αυτο γιατι οσο φουσκωνω απελπιζομαι...:-D:grin::-D

Μυρτω καλα να περάσετε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα σας μανουλες!!!!

να στειλω την αμεριστη συμπαρασταση μου στην ayla , μπορω να καταλαβω τι περνας αφου ο μπαμπας μας ειναι φανταρος και μαλιστα αυτη την περιοδο στη λημνο:( σιγουρα το να ειναι κατι μονιμο οπως το δικο σας ειναι πολυ πιο δυσκολο.....:(:(

καλο κουραγιο!!

ειναι πολυ δυσκολο να τακτοποιεις τα παντα χωρις να υπαρχει βοηθεια εστω σε καποια μικρα πραγματακια, οπως του να φορτωσεις το ζουζουνι σου και να πας για μπανιο. και εγω τα εχω βρει σκουρα...τα εχω καταφερει παντως και την εχω παει μερικες φορες, σιγουρα δεν μπορω να το κανω συνεχεια αλλα που και που. θελει οργανωση;);)

Είσαι ο άγγελος μου!!

ντι ες το σίγκ σας!!!!!!!!

το ξερω μωρε....για αυτο ρωτησα πιο πανω αν συναντιεστε καθολου...;)

1000 συγνωμη κιολας, που το εχεις τοσον καιρο και δε σου εχω δωσει και τα χρηματα:oops:

και στη felinidoc που εχει το μαγιο μας...:(

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...