Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

εγώ:lol: .....είναι τα οφέλη του θηλασμού μετά το έτος:lol::wink:

η γιαγιά είναι ότι φαίνεται(μπορεί να την πετύχεις στο Σκοπευτήριο πηγαίνει συχνά για να κρατιέται σε φόρμα:cool:)

οι ξαδελφούλες όπως σας τα έχω πει ........ ακόμα και στις αγάπες τους άγαρμπες :mrgreen: δεν μπορείς να ξεχωρίσεις παλεύουν ή αγκαλιάζονται:confused:

ευχαριστώ πολύ με ανεβάσατε σήμερα γιατί η ψυχολογία έπιασε πάτο......

χρόνια πολλά στο Ληδάκι!!!

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Γύρισε ο μεγάλος από την κατασκήνωση, ωραία πρέπει να πέρασε απ' ό,τι μας διηγείται! Ζήτησε και από κάποιες κοπελιές να τα φτιάξουνε, αλλά ήταν δεσμευμένες και έφαγε χυλόπιτα:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

Τώρα τους ετοιμάζω γιατί αύριο ξαναφεύγουνε και οι 3 αυτή τη φορά, για 3 εβδομάδες! Θα ξεσαλώσουμε τρελλά εδώ με την Ευτυχία:D

Και να σχολιάσω την όμορφη εγκυούλα Γκαλατούλα και την πλακατζού Ειρηνούλα (πολύ πονηρόφατσα!)

Επίσης, την Κριστινοκόρη και Κριστινοανηψιά (μοιάζουνε κι όλας πολύ ή μου φαίνεται; ) και βέβαια να πω ότι την παράσταση έκλεψε η τρομερή γιαγιά! Πολύ μπροστά από την εποχή της πρέπει να ήταν πάντα η γιαγιά, έτσι δείχνει!

Χρόνια πολλά στην κούκλα Λήδα!

Και τραγουδάκι για όσες είναι πεσμένες!

Ανεβείτε τώρα!:tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χρόνια πολλά και από μένα στη Λήδα!!!

Sofouka.. γκομενίζει ο Κίμων??? Αμάν..πώς μεγάλωσε..χαμπάρι δεν πήρα...

Εμείς πάλι χτες είχαμε γιαγιαδοσύναξη στο σπίτι...Η κορη μου έχει 4 γιαγιάδες..δυο κανονικές και δυο προγιαγιάδες....ε, οι 3 από τις 4 χτες ήταν ταυτόχρονα στο σπίτι μου...Καταλαβαίνετε τι έγινε...αχ το μωράκι μου...λάλησε.

Εγώ πάλι τι να σας πω...ήταν η γιορτή μου χτες κ πήξαμε στο νιάτο με τόσες γιαγιάδες..Υπέροχα υπέροχα!!! :tongue:

age.png

η εξαιρετική μελαχρινη με το καυτό ντεκολτέ είσαι εσύ μανδαμ;:D

αυτό θα ρωτούσα τώρα!

εγώ:lol: .....είναι τα οφέλη του θηλασμού μετά το έτος:lol::wink:

φτου φτου!!

η γιαγιά είναι ότι φαίνεται(μπορεί να την πετύχεις στο Σκοπευτήριο πηγαίνει συχνά για να κρατιέται σε φόρμα:cool:)

η γιαγιά απλά δεν υπάρχει!

ευχαριστώ πολύ με ανεβάσατε σήμερα γιατί η ψυχολογία έπιασε πάτο......

γιατί καλό μου;

χρόνια πολλά στο Ληδάκι!!!

Χρόνια πολλά Λήδα!

Γύρισε ο μεγάλος από την κατασκήνωση, ωραία πρέπει να πέρασε απ' ό,τι μας διηγείται! Ζήτησε και από κάποιες κοπελιές να τα φτιάξουνε, αλλά ήταν δεσμευμένες και έφαγε χυλόπιτα:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

ωχ, από μικρός στα βάσανα κι αυτός!

Διαφημίσεις

χρονια πολλα γλυκο ληδακι !!μυρτουλι ,σουπερμαν ,μαριε να την χαιροσαστε !

κριστινα η γιαγια ειναι ολα τα λεφτα !

ζηλεψα με τις φωτο της γαλατουλας αχ θαλασσα .....

η ειρηνη ειναι το πρωτο φατσονι ,πολυ σουργελο μιλαμε :lol:

εγω δεν την παλευω πλεον ...νιωθω μονιμα κουρασμενη δεν αντεχω αλλο να πηγαινω σουπερ ,να μαγειρευω ,να καθαριζω ,να πλενω την στεφανια ,να πηγαινω κουνιες θελω να αραξω σε μια παραλια και να μην κανω ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ απολυτως μονο να διαβαζω ενα βιβλιο και να χαζευω στο απεραντο γαλαζιο ...ζηταω πολλα ???:rolleyes:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

χρονια πολλα γλυκο ληδακι !!μυρτουλι ,σουπερμαν ,μαριε να την χαιροσαστε !

κριστινα η γιαγια ειναι ολα τα λεφτα !

ζηλεψα με τις φωτο της γαλατουλας αχ θαλασσα .....

η ειρηνη ειναι το πρωτο φατσονι ,πολυ σουργελο μιλαμε :lol:

εγω δεν την παλευω πλεον ...νιωθω μονιμα κουρασμενη δεν αντεχω αλλο να πηγαινω σουπερ ,να μαγειρευω ,να καθαριζω ,να πλενω την στεφανια ,να πηγαινω κουνιες θελω να αραξω σε μια παραλια και να μην κανω ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ απολυτως μονο να διαβαζω ενα βιβλιο και να χαζευω στο απεραντο γαλαζιο ...ζηταω πολλα ???:rolleyes:

Έχεις παντρευτεί και εσύ έναν “πασά” ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που τα κάνεις μοναχούλα σου........:confused: παράτα τα όλα πάμε παραλία (πλένουμε και τα παιδιά εκεί ......:mrgreen:)

w3OKp3.png

Γύρισε ο μεγάλος από την κατασκήνωση, ωραία πρέπει να πέρασε απ' ό,τι μας διηγείται! Ζήτησε και από κάποιες κοπελιές να τα φτιάξουνε, αλλά ήταν δεσμευμένες και έφαγε χυλόπιτα:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

χαχαχαχαχα να τα μας αρχίσαμεεεε! :lol: Με τις υγίες σου κοπελιά

Τωρα το ερώτημα είναι αν είναι πολλά ή αν είναι εφικτα;:mrgreen:

Μη πέφτεις μικρή μου μπαμπούσκα... δεν θα καταφέρετε να πάτε πουθενά για διακοπούλες; Δεν θα πάρει το έτερον ήμιση καμια άδεια να σε ξελασκάρει;

Θα συνεχίσω το θεάρεστο μουσικό έργο της Σοφούκας για τις πεσμένες μου τυρόπιτες και για το εορταζόμενο Ληδάκι

p8sZcmQr6KY

Palladin Ώρες ώρες δεν αναγνωρίζω τον άνθρωπό μου ........κοιτάω και νομίζω ότι βλέπω κάποιον άλλον .........:rolleyes:

ayla χρόνια πολλά για εχθές!!!:D

sofuka δεν πιστεύω να το πείρε κατάκαρδα το μανάρι μου (τις παλιοκότες ..)

thanks για το τραγουδάκι..........:D

vasso τώρα είδα ότι ο καλός σου λείπει (από το μήνυμα της λέγκο) εγώ πάλι τον έχω σπίτι αλλά βοήθεια τίποτα...:twisted:

w3OKp3.png

...Ευχαριστώ για τις ευχές ΚΡΙΣΤΙΝΑ...

Εγώ πάλι δεν αντέχω να μετράω τους μήνες μέχρι να έρθει ο κάπταιν...(ο ευτυχής πατέρας δηλαδή)...Ως τότε όμως θα κάνω όλα αυτά που κάνει κ η vasso και όλα αυτά που έκανε ο άντρας μου πριν φύγει...Ακόμα και το μπάνιο στη θάλασσα με ένα μικρό μωράκι ειναι αδύνατο χωρίς βοήθεια..πώς να τα κουβαλάω όλα τα συμπράγκαλα μόνη μου μαζί με τη μπέμπα;;;;

Και είναι η θάλασσα τόσο κοντά μας ρε γμτ....:roll:

age.png

Διαφημίσεις

λοιπον τελικα ειμαι γαιδουρα και δεν θα ξανακατηγορησω τον Βαγγους.

αλλαζει συνεχεια τη μικρη, την πλενει παντα, την κοιμιζει, την παει αυτος παιδικη χαρα, και σουπερμαρκετ αν και παω εγω τις περισσοτερες φορες, κατεβαινει κατω να κουβαλησει τα πραγματα...

και το βασικοτερο δεν τον απασχολει η κατασταση του σπιτιου, δεν γκρινιαζει αν δεν υπαρχει φαγητο γενικα ειναι πολυ καλοβολος...

eNeap2.pngTSzHp3.png

αλλαζει συνεχεια τη μικρη, την πλενει παντα, την κοιμιζει, την παει αυτος παιδικη χαρα, και σουπερμαρκετ αν και παω εγω τις περισσοτερες φορες, κατεβαινει κατω να κουβαλησει τα πραγματα...

και το βασικοτερο δεν τον απασχολει η κατασταση του σπιτιου, δεν γκρινιαζει αν δεν υπαρχει φαγητο γενικα ειναι πολυ καλοβολος...

KΑΛΕ?? Εχεις κατηγορήσει ποτέ αυτόν τον άγιο άνθρωπο???????:confused::confused:

age.png

ούτε στον παπά δεν τα λένε αυτά!

Palladin Ώρες ώρες δεν αναγνωρίζω τον άνθρωπό μου ........κοιτάω και νομίζω ότι βλέπω κάποιον άλλον .........:rolleyes:

αχ, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες δυστυχώς. Λίγο πολύ στους περισσότερους μας έχει συμβεί.

ayla χρόνια πολλά! Είσαι παντρεμένη με ναυτικό ή κατάλαβα άλλα αντ' άλλων;

μου αρέσει πολύ ο Ιάσονας !!! παρακαλώ να μας λάβετε υπόψιν για συμπεθεριλίκι

τέτοιο τρελό γκομενάκι και να μην το έχουμε στα υπόψιν; ;) και με τόσο ωραίο γούστο; :D

Χρόνια Πολλά στο γλυκό γλυκύτατο μουτράκι-φαφουτάκι (το φαφουτάκι το'κλεψα από τη Λέγκω -μου άρεζε :tongue: ) αγαπημένο κοριτσάκι στη Λήδα μας!!!!!! ματς μουτς!

Γαλατούλα καλώς ήρθατε! Η Ειρηνούλα είναι μια γλύκα! έχει μεγαλώσει καλέ! έχει γίνει ολόκληρη δεσποινιδούλα!

Σοφούκα πληγώθηκε ο Κιμωνάκος; είδες αυτά τα κορίτσια; σκληροί χαρακτήρες βρε παιδί μου! Ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε :roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...