Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σκετη τρελα ειναι το Ειρηνακι! Μεγαλωσε απιστευτα! Κ με τρελο μαλλι ομως! Να σου πω εσυ γιατι γκρινιαζεις μονιαμ για την κοιλια σου μια χαρα νορμαλ κοιλια εχεις! Στην αρχη φαινοταν μεγαλη τωρα ειναι νορμαλ!!! Καλωςηρθατε !

Κριστινακι τις φωτο σου δεν τις βλεπω!!

Καλήμερα ειπα δεν ειπα! Καλημερα !!!

Τζεν η Αγια Αννα ειναι διπλα στο χωριο μου. Στο καμπινγ εχω παει πολλες φορες κ το βραδυ για ποτο στα μπαρακια που εχει! Ειναι πραγματικα πολυ καλο! Απιστευτο. Το ιδιο κ η παραλια κατω απο το καμπινγκ.Απο οτι εχω ακουσει ειναι απο τα καλυτερα καμπινκ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααα

Χρόνια πολλά στη πιο όμορφη, γλυκιά, τσαχπίνα, φαφουτούλα, γελαστούλα πρώην νύφη!!! Πολύχρονο Ληδάκι μου, πάντα γελαστό και ευτυχισμένο!

Αθηνααααααααααα καλως ήρθατε μικρή μου μπαμπούσκα... είναι υπέροχη η κοιλουμπίτσα σου και εξαιρετικά σέξι! Καλά το Ρηνάκι είναι απίστευτο... σε μια φωτό έχει εντελώς μπλανζε ύφος χαχαχαχα... οι δύο φωτό με τα φιλια είναι πολύ τρυφερές! Άντε και του χρόνου και οι τέσσερις μαζί να τσαλαβουτάτε ;)

Κριστινάκι μου τι έκανες πάλι με τις φωτό και δεν φαίνοντια εεεεεε;

Χθες περάσαμε πολύ ωραία πάλι... ήρθαν φιλαράκια αράξαμε, σβήσαμε κεράκια στο ένα γεννεθλιαζον φιλαράκι... τέλεια ήταν! Αυτό μ'αρέσει στο καλοκαίρι που σχεδόν κάθε βράδυ όλο και κάποιος περνάει και αράζουμε...

Ο θοδωρίκος είναι κομπλέ μόνο λίγο συναχάκι... εντελώς καλοκαιρινί ιωσούλα με έναν πυρετούλι και τίποτα άλλο ιδιαίτερο.

Ο νικόλας έβγαλε φουσκάλες στα χέρια απ'το μπουσούλιμα και το σκάψιμο:rolleyes: Ξεράθηκε και η λεβάντα... και τώρα έχει βάλει αυτοσκοπό να ξεπαστρέψει ένα ταλαίπωρο γεράνι το παλιογαλακτοτσίμπουρό μου!

Διαφημίσεις

τώρα ολα οκ!!! να σου ζήσει και πάλι η Χαρά, είναι πολύ όμορφο και τσαχπίνικο κοριτσάκι!!

(και η γιαγιά, γουάου............!! η δική σου μαμά είναι?)

όχι είναι η σούπερ γιαγιά μου είναι 82 χρονών!!!!!!!!;):lol:

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω εσυ γιατι γκρινιαζεις μονιαμ για την κοιλια σου μια χαρα νορμαλ κοιλια εχεις! Στην αρχη φαινοταν μεγαλη τωρα ειναι νορμαλ!!! Καλωςηρθατε !

Καλημερα! χαχαχα ειναι επειδη ειμαι ανφας!!! για κατσε να δεις πως ειμαι προφιλ! :-D:grin::-D:grin:

Χρονια πολλα πολλα στο Ληδάκι μας! Μυρτουλι να την χαίρεστε!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλώς ήρθατε Αθηνούλα! Οι φωτογραφίες σούπερ!! Με τα φιλάκια ειδικά καταπληκτικές! Η κοιλίτσα είναι μούρλια!!

Κριστίνα, κούκλα η μικρή σου! Και η γιαγιά σούπερ, δεν το συζητώ!!

Χρόνια πολλα στο γλυκό Ληδάκι!!! Να είναι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ουουου πολύ ωραίες φωτογραφίες... τέλειο κεφαλοκλήδωμα απ'τα ξαδελφάκια, φατσόνι τρελό η Χαρά, δεν υπάρχει η γιαγια με το φλαμπε στο χέρι... και η εξαιρετική μελαχρινη με το καυτό ντεκολτέ είσαι εσύ μανδαμ;:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...