Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πωπω Μαριλένα τέλειο φαίνεται το κάμπινγκ! Εμείς λέμε το άλλο σκ μπας και πάμε στο κάμπινγκ στη Σέριφο... πωπω του χρόνου αν όλα πάνε καλά θέλω να πάμε ελεύθερο με τα πιτσιφρίκια μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριλενα ο παιδικος που λες θα ειναι αυτος που παει το ληδακι ε?

το καμπινγκ αυτο το θυμαμαι οταν ειχα παει πολυ παλια στη ναξο ,δεν εμενα εκει αλλα το θυμαμαι μου χε αρεσει και αν θυμαμαι καλα ειναι κ αρκετα μεγαλο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

ναι, θα είναι συμμαθητές ο Ιάσονας με τη Λήδα!:D

καλά θυμάσαι Βασούλα, το κάμπινγκ είναι 1000 θέσεων!

άντε και του χρόνου να πάμε όλοι μαζί σε μια ελεύθερη παραλία! :D:D:D:D Κάτι φίλοι μου έχουνε φύγει για ελεύθερο σε μια παραλία στο Πήλιο. Θα μου πούνε εντυπώσεις και θα σας πω. Να το έχουμε στα υπόψιν! ;)

Hello κορίτσια ...... στη δουλειά σήμερα χαμός!!! επικρατεί ένταση και εκνευρισμός γενικότερα... (όλο και κάποιος πλανήτης θα είναι ανάδρομος δεν μπορεί γιατί παρατηρώ μια νευρικότητα και στο parents...............χλοη palladin καλό κουράγιο:cool:

palladin το όνομα αυτής Χαρά (σκέτο)

μου αρέσει πολύ ο Ιάσονας !!! παρακαλώ να μας λάβετε υπόψιν για συμπεθεριλίκι

sofuka έχεις δίκιο η φώτο είναι λίγο Τζοκόντα (αλλά είναι στη φάση τελείωνε μαμά με την φώτο θέλω να κάνω ποδήλατο... )

σας ευχαριστώ όλες πολύ για τα όμορφα σχόλια για το σπουργίτι μου!!!!:-D:grin::-D

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Σοφούκι μου δεν ήρθα χθες σκοπευτήριο γιατί βαρέσανε απαλεψιές τα πιτσιρίκια μου και στη συνέχεια ένα 38,5 ο μποζωρίκος...

Περαστικά! Δεν πειράζει, πάμε άλλη φορά, όποτε θέλεις! Να έρθουνε και όσα άλλα κορίτσια θέλουνε!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Πωπω Μαριλένα τέλειο φαίνεται το κάμπινγκ! Εμείς λέμε το άλλο σκ μπας και πάμε στο κάμπινγκ στη Σέριφο... πωπω του χρόνου αν όλα πάνε καλά θέλω να πάμε ελεύθερο με τα πιτσιφρίκια μας!!!

Το camping στη Σεριφο όταν είχαμε παει δεν μας ενθουσίασε καθόλου γιατί μάλλον επειδή ήταν Αυγουστος γινόταν της μουρλής...η μια σκηνή πάνω στην άλλη και όχι τόσος παχύς ίσκιος...

Μαριλένα ενθουσιάστηκα με το camping στη Νάξο και ιδίως με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια χαχαχα γέρασα!!!!:D

Τελευταία επισκέφτηκα το camping της Αγίας Αννας στη Βόρια Ευβοια και τα είδα όλα...τρελή χλίδα και υπερπαραγωγή! Ουτε σε δωμάτια δεν έχει δυο πισίνες!

Περαστικά! Μήπως εκτός από σκυτάλες εγκυμοσύνης κυκλοφορούν και σκυτάλες ιώσεων???? Τι είναι αυτό το πράγμα καλοκαιριάτικα!

Σήμερα πήγαμε σε μια άλλη παραλία. Σε αυτή την παραλία πήγαινα στα νιάτα μου... θεωρούνταν πολύ κουλ και πολύ τρέντυ, γιατί έχει ένας τρέντυ συμμαθητής μου ένα μπαράκι πάνω από την παραλία, με μουσικούλα κτλ... Απ'ότι διαπιστώσαμε, 10 χρόνια μετά θεωρείται ακόμα τρέντυ... Είχε πολύ πλάκα, γιατί εμείς είμασταν 4 οικογένειες με σύνολο 9 παιδιών ηλικίας από 7 χρονών εώς 40 μερών, με τα μπρατσακια μας, τα κουβαδάκια μας, τα ταπεράκια μας (κρατούσαμε αμύγδαλα, κεράσια, ροδάκινα, μπισκότα,κορν φλεικς, πίτσα, ψωμί...και σίγουρα κάτι ξεχνάω) και αλληλοκεραζόμασταν...

Μας κοιτάζανε λίγο σαν εξωγήινους... άλλα παιδιά δεν είχε η παραλία... μετά τις 7 ξεφυτρώσανε άλλα 2... Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτονταν αυτοί οι άνθρωποι για το τσαντίρι που είχαμε στήσει!! Έριξα πολύ γέλιο μιλάμε!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Αλό!!! Τι μου κάνετε κοριτσάρες? Ετοιμάζεστε σιγά-σιγά και οι υπόλοιπες για εξορμήσεις? Έγώ τελικά μέχρι στιγμής είμαι πολύ στο τρέξιμο αφού έχω έρθει με τα παιδιά αλλά χωρίς το ταίρι μου και τρέχω ολίγον πανικόβλητη αφού ναι μεν ο Γωγούλης έχει βρει τη χαρά του εδώ μαζεύοντας αυγά μέσα από κοτέτσια, και χόρτα από τον κήπο με θείες και γιαγιάδες, αλλά η μπουμπού από την πρώτη μέρα που φτάσαμε έχει πάθει ένα κατιτίς, πέραν του ότι χτύπησε και λίγο πυρετό, δεν κάθεται ούτε λεπτό εκτός αγκαλιάς, δεν κοιμάται καθόλου τη μέρα, και το βράδυ ξυπνάει 1003 φορές, μου ήρθε και η παλιοπερίοδος ( μου τη φύλαγε, αλλά μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα πάμε θάλασσα θα είμαι ο.κ. πιστεύω). Παρόλα αυτά ωστόσο, η ησυχία και η δροσιά μας βοηθάνε να χαλαρώσουμε κάπως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας τσουπες! επιστρεψαμε στο κονακι μας κι εμεις...

για τα πραγματα σας καταλαβαινω για 10 μερες τιγκα το αυτοκινητο ο βαγγ δεν το πιστευε, και ομως τιποτα δεν πηρα περιττο...(εκτος απο τα ρουχα του βαγγου που πηρε 8 μπλουζακια και την εβγαλε με 2 χαχαχαχαχαχα)

καλα εννοειται κι εγω τιποτα απο ρουχα δεν πηρα πολλα, ουτε καν καλλυντικα κλπ τα απολυτως απαραιτητα... κι ομως πολυ συμπραγκαλο....

Περασαμε φανταστικα, η μικρη ειχε ενα προβλημα γκρινις0προσαρμογης τις πρωτε 3-4 μερες σε σημειο που λεγαμε να γυρισουμε, τοσο πολυ αλλα μετα ηταν το πιο γλυκο και συνεργασιμο παιδακι, το ιδιο και οταν γυρισαμε , χθες και σημερα ειναι αγγελουδι.

Εκανα το ντοπλερ σημερα ολα καλα περναει ο καιρος και ανυπομονω να δω τον μπομπο μου.

Τζενακι περαστικα! και σε ολα τα μικρουλια, αμαν πια με τους πυρετους και τις βρωμοϊωσεις!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνάάάάάάάά΄!!! γουέλκαμ μπακ!! τι να πρωτοπώ. Για την Ρηνούλα που φοράει το βρακί καπέλο?? :tongue: για το ποσο μάκρυνε το μαλλάκι, που το πιάνετε και κοτσίδα?

Τα νερά, αχ αυτά τα νερά του Ιονίου.... και μόνο που είδα τη φωτογραφία δροσίστηκα. Τη κοιλίτσα δεν την είδα μεγαλύτερη από τη τελευταία φορά που σε είδα, εσυ όμως ομόρφυνες! Αμέ!!! καλή προσαρμογή στην Αθήνα πάλι, αλλά πάλι σου 'φεξε: θα βρέχει και δεν θα κάνει αφόρητη ζέστη για να υποφέρουν οι εγκυούλες!!

καλά, το κοβω Οκτώβρη να κάνει καύσωνες... ο καιρός τρελάθηκε!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημέρα!

Αθηνά πολύ όμορφες οι φωτογραφίες!

Κριστίνα οι δικιές σου δεν φαίνονται!

Η Σοφία ξύπνησε στις 6 για να κάνει κακά, σγκρουμφ. Ευτυχώς ύστερα από μια ώρα ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 9.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...