Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ασε βασω κ εγω τις βδομαδες που ο Τασος δουλευει νυχτα ολο το βραδυ δεν κλεινω ματι. Ακουω συνεχει αθορυβους κ φοβαμαι περισσοτερο για το απιδι οχι τοσο για μενα.Πριν το Μητσο που δουλευε κ περισσοτερο νυχτα δεν με ενοιαζε δεν ειχα τετοιες φοβιες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Εχω μπόλικη δουλίτσα οπότε δεν πολυγράφω.

Ντου, στον Πλατύ Γιαλό δεν θα μείνετε? Να φάτε στο "Στέκι", όπως κοιτάς τη θάλασσα τέρμα αριστερά πριν τη μαρίνα. Σούπερ καλό φαγητό και καθαρό και η Φλώρα σούπερ γελαστό άτομο. Και για γλυκό στον Αρτεμώνα στην "Πετζούλα", ο ζαχαροπλάστης είναι φίλος μας.

Ζακετούλα πάντως θα έλεγα να πάρετε για καλό και κακό. Έστω κάτι λίγο

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Εχω μπόλικη δουλίτσα οπότε δεν πολυγράφω.

Ντου, στον Πλατύ Γιαλό δεν θα μείνετε? Να φάτε στο "Στέκι", όπως κοιτάς τη θάλασσα τέρμα αριστερά πριν τη μαρίνα. Σούπερ καλό φαγητό και καθαρό και η Φλώρα σούπερ γελαστό άτομο. Και για γλυκό στον Αρτεμώνα στην "Πετζούλα", ο ζαχαροπλάστης είναι φίλος μας.

Ζακετούλα πάντως θα έλεγα να πάρετε για καλό και κακό. Έστω κάτι λίγο

αχ σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! μας γλυτώνεις από κόπο! θέλω να ευχαριστηθώ καλό φρέσκο ψαράκι!!!!

ο Αρτεμώνας είναι άλλο χωριό?

έντιτ: θα μείνουμε εδώ: http://www.e-sifnos.com/Sifnos_hotels-rooms/Platis-Gialos/Pension_Moschoula/moschoula.htm σου λέει κάτι?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

χαχαχαχα Βασούλα μου :lol: Κι εγώ κάθε φορά που αργεί ο γιώργος να γυρίσει με το παραμικρό φτιάχνω σχέδιο απόδρασης... η εύκολη εκδοχή είναι το πήδημα απ'το παράθυρο τον παιδιων... η πιο χαρντ κορ εκδοχή της αυλής... ζώνομαι τα παιδια, σκαρφαλώνω με χάρη ελουροειδή την μάντρα, πηδάω στην αυλή των δίπλα, συνεχίζω και τρεχω, σκαρφαλώνω δεύτερη μάντρα (αφού έχω πάρει το κολλάει) κάνω το γύρω του τετραγώνω και πάω και χτυπάω τα κουδούνια των γνωστών γειτόνων:rolleyes:

Μαριλένα σούπερ εξοπλησμένη!!! Πανέτοιμους σας βρίσκω... εγώ να σε πω σε κάθε εκδομή προσπαθώ να πάρω όσο λιγότερα πράγματα γίνεται... γιαυτό και κάθε φορά ξεχνάω κάτι πολύ βασικό π.χ βρακιά, λεφτά κλπ

Ο Νικόλας μου ξερίζωσε και την δεύτερη λεβάντα...

Τζένη μου πως είσαι σήμερα!

Ντανσεμάκο, αφού έχεται τόσο καιρό μπροστά σας δεν θα καταφέρετε να χτυπήσετε το ελεύθερο; Μην το αφήσετε γιατί αμα έρθει καμια σκυτάλη για κανα χρόνο χλωμούς σας βλέπω:mrgreen:

Καλυτερα ειμαι σημερα δεν ποναω σχεδον καθολου κ μπορω κ κανω κινησεις με λιγο προσοχη. Η πληγη ειναι αρκετα μεγαλη αλλα αρχιζει κ απουλωνεται σιγα σιγα ( δεν εχει κλεισει αλλα που θα παει)

Διαφημίσεις

είσαι φοβερή!!!!!!!!!!! αρκεί να πιάνει εκεί που θα πάτε κανένα σταθμό της προκοπής :lol::lol::lol::lol: το λέω γιατί εμάς στο χωριό ή θα πιάνει δημοτικά (δε με χαλάνε, αλλά όχι 12 ώρες το 24ωρο :tongue: ) ή θα πιάνει εκκλησία :tongue::tongue::tongue:

και δε με λες, αυτές οι καρεκλίτσες μαζεύονται? αντέχουν? είναι ελαφριές όταν είναι μαζεμένες?

καλά, αυτό (το αν θα πιάνει σταθμούς) το φοβάμαι κι εγώ...

Οι καρέκλες κλείνουν σαν ομπρέλες και μπαίνουν σε θήκη με δικό της χερούλι. Είναι πολύ ελαφριές.

μαριλενα που λετε να πατε για καμπινγκ?

Νάξο θα πάμε στο Μάραγκας στην Αγία Άννα http://www.maragascamping.gr/naxos-campings-gr.htm

χαχαχαχα Βασούλα μου :lol: Κι εγώ κάθε φορά που αργεί ο γιώργος να γυρίσει με το παραμικρό φτιάχνω σχέδιο απόδρασης... η εύκολη εκδοχή είναι το πήδημα απ'το παράθυρο τον παιδιων... η πιο χαρντ κορ εκδοχή της αυλής... ζώνομαι τα παιδια, σκαρφαλώνω με χάρη ελουροειδή την μάντρα, πηδάω στην αυλή των δίπλα, συνεχίζω και τρεχω, σκαρφαλώνω δεύτερη μάντρα (αφού έχω πάρει το κολλάει) κάνω το γύρω του τετραγώνω και πάω και χτυπάω τα κουδούνια των γνωστών γειτόνων:rolleyes:

Μου θύμησες την ταινία "Τρέξε Λόλα, τρέξε!" :lol::lol::lol::lol:

Μαριλένα σούπερ εξοπλησμένη!!! Πανέτοιμους σας βρίσκω... εγώ να σε πω σε κάθε εκδομή προσπαθώ να πάρω όσο λιγότερα πράγματα γίνεται... γιαυτό και κάθε φορά ξεχνάω κάτι πολύ βασικό π.χ βρακιά, λεφτά κλπ

call me miss Οργάνωση!:tongue::tongue::tongue:

καλά κι εγώ απορώ πως θα τα πάρουμε όλα αυτά και μαζί και τον Ιάσονα από το χέρι, χωρίς αυτοκίνητο.....:rolleyes::rolleyes: από ρούχα θα προσπαθήσω να πάρω πραγματικά πολύ λίγα πράγματα.

Ντανσεμάκι περαστικά στον σύζυγο!

Και τα ευχάριστα της ημέρας (εκτός του ότι όλα τα παιδόπουλα έχουνε γιάνει :-D ) ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ!!!!!!:-) (στον ιδιωτικό, για τον δημόσιο θα μάθουμε τέλος του μήνα)

call me miss Οργάνωση!:tongue::tongue::tongue:

καλά κι εγώ απορώ πως θα τα πάρουμε όλα αυτά και μαζί και τον Ιάσονα από το χέρι, χωρίς αυτοκίνητο.....:rolleyes::rolleyes: από ρούχα θα προσπαθήσω να πάρω πραγματικά πολύ λίγα πράγματα.

μια χαρά θα τα καταφέρετε, δε χρειάζεται να πάρετε μαζί σας πράγματα που τα βρίσκεις και εκεί, πχ. βρακιά :tongue::tongue::tongue:

υπήρχε περίπτωση να μην σας πάρουν στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Τζενάκι δεν πήγες σε κανέναν γιατρό; Βαλσαμόλαδο βάζεις;

Κανει το βαλσαμολαδο για το κοψιμο? για πες..

άληθεια γιατι να μην σας παρουνε στον ιδιωτικο σταθμο? κρα κανουνε για πελατες!!

Διαφημίσεις

Κανει το βαλσαμολαδο για το κοψιμο? για πες..

Τζενάκο λίγο που το κοίταξα λέει ότι κάνει για τη θεραπεία των πληγών καθώς συμβάλλει στο σχηματισμό ιστού και την αποκατάσταση της ζημιας στα νεύρα... επομένως πλακώσου στο βαλσαμόλαδο!

Σοφούκι μου δεν ήρθα χθες σκοπευτήριο γιατί βαρέσανε απαλεψιές τα πιτσιρίκια μου και στη συνέχεια ένα 38,5 ο μποζωρίκος...

υπήρχε περίπτωση να μην σας πάρουν στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό?
άληθεια γιατι να μην σας παρουνε στον ιδιωτικο σταθμο? κρα κανουνε για πελατες!!

αυτός ο παιδικός είναι με ιδιαίτερο καθεστώς, δεν τον λες ακριβώς ιδιωτικό. Είναι και ιδιωτικού και δημόσιου συμφέροντος. Παίρνουν παιδιά και μέσω ΙΚΑ. Αφού έχει ως όρο η μητέρα να είναι εργαζόμενη. Νομίζω πως το έχει αφήσει κάποιος ως κληρονομιά και το διαχειρίζεται ένα συμβούλιο.

καλησπέρα!

τελικά μύθος ότι το καλοκαίρι δεν υπάρχουν ιώσεις, ε; Μα ποιος τα διαδίδει αυτά;

Εμείς φεύγουμε σε 1 εβδομάδα και δεν θέλω να σκέφτομαι το πακετάρισμα. Κι ενω είχα την ελπίδα ότι η Σοφία θα έχει σταματήσει τα αλεσμένα και θα μασάει ως τώρα, τελικά θα πάρω και το μούλτι και το κατσαρολάκι μαζί γιατί τζίφος.

μαριλού πότε θα πάτε Νάξο???

Θα είμαστε κι εμείς εκεί την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου..

Φεύγουμε την άλλη εβδομάδα. 15 με τέλος του μήνα. Ελπίζω να είμαι στα γενέθλιά μου στο νησί! (28/7)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...