Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ευγενία,

Τα δωμάτια αυτά είναι σε μια παραλία λίγο πριν τον Τυρό. Εμείς μένουμε στην παραλία Τυρού δηλαδή στο χωριό. Εσείς θα απέχετε κανένα 10λεπτο με το αυτοκίνητο.

Είναι ωραία μέρη, και γενικά βολεύει γιατί είναι η θάλασσα μπροστά και ευκολία με τα παιδιά. Εμείς μαζευόμαστε και όλοι τα σκ και γίνεται χαμός!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φάτε φρέσκο και φθηνό ψάρι!

Άντε κλείστε και θα τα πούμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευγενία,

Τα δωμάτια αυτά είναι σε μια παραλία λίγο πριν τον Τυρό. Εμείς μένουμε στην παραλία Τυρού δηλαδή στο χωριό. Εσείς θα απέχετε κανένα 10λεπτο με το αυτοκίνητο.

Είναι ωραία μέρη, και γενικά βολεύει γιατί είναι η θάλασσα μπροστά και ευκολία με τα παιδιά. Εμείς μαζευόμαστε και όλοι τα σκ και γίνεται χαμός!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φάτε φρέσκο και φθηνό ψάρι!

Άντε κλείστε και θα τα πούμε!

Έκλεισα τελικά εκεί γιατί βολεύει και άλλους φίλους από Πελοπόννησο! Λές να συναντηθούμε τότε? Εμείς θα πάμε 29 με 1 Αυγουστου. Θα είστε εκεί?

Κριστίνα πολύ φάτσα η μικρή σου! Να τη χαίρεστε!

Τζεν, ενδεχομένως να είμαστε εκεί για σκ...

Θα δούμε!

Πάντως τα birkis δεν θα τα πάρω τότε! Προσπαθώ να βρω χρόνο να περάσω ή εγώ ή ο καλός μου! Ισως αύριο που έχουμε γιατρό το απόγευμα στο Χαλάνδρι.

Διαφημίσεις

καλημερα !

περαστικα στον αγγελακο !

ωχ ρε τζενη τι επαθες πρωι πρωι ?δεν μπορεις να φυγεις απτη δουλεια ?περαστικα !

ελενη για λεγε για το τυρο ειναι καλα εκει?κια γω τωρα κοιταζω για καπου εδω κοντα μηπως παμε να μην πηγαινω στον χωριο που εινια μακρυα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Κριστινακι κουκλιτσα η κορουλα σου! πανεμορφη ειναι να την χαιρεστε!

Βασουλα γνωμη μου ειναι να πατε καπου τωρα που εχετε μονο την Στεφανουλα ! Πατε καπου κοντα να αλλαξετε παραστασεις να κανει κ η μικρη κανα μπανακι να εφχαριστηθει! Το χωριο ειναι πολυ μακρυα κ τωρα δεν πρεπει κ εσυ να απομακρυνεσαι!

Κριστίνα, η μικρή σου είναι τέλεια!!! Να τη χαίρεσαι!!

Αφροδίτη, σου έστειλα π.μ. με πληροφορίες για την παραλία. Ελπίζω να το δεις...

Τζένη, ανατρίχιασα μόνο που περιέγραφες τι έπαθες!! Πήγαινε σε ένα γιατρό μήπως θέλει ράμματα, γιατί θα σε ταλαιπωρήσει αλλιώς!! Περαστικά!!

Εμείς καλά! Μονο που ο Μάνος είναι πολύ δυσκοίλιος... το πρωί προσπαθούσε 1 ώρα να τα κάνει και τελικά έκανε μια "ελίτσα" μόνο... Και δεν τρώει ούτα φρούτα, ούτε λαχανικά... "Ζε σέλω καπούζι".... Μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Θα πάω να πάρω τίποτα ξερά δαμάσκηνα ή καλαμπόκι μήπως τον πήσω να φάει...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Κριστίνα, η μικρή σου είναι τέλεια!!! Να τη χαίρεσαι!!

Αφροδίτη, σου έστειλα π.μ. με πληροφορίες για την παραλία. Ελπίζω να το δεις...

Τζένη, ανατρίχιασα μόνο που περιέγραφες τι έπαθες!! Πήγαινε σε ένα γιατρό μήπως θέλει ράμματα, γιατί θα σε ταλαιπωρήσει αλλιώς!! Περαστικά!!

Εμείς καλά! Μονο που ο Μάνος είναι πολύ δυσκοίλιος... το πρωί προσπαθούσε 1 ώρα να τα κάνει και τελικά έκανε μια "ελίτσα" μόνο... Και δεν τρώει ούτα φρούτα, ούτε λαχανικά... "Ζε σέλω καπούζι".... Μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Θα πάω να πάρω τίποτα ξερά δαμάσκηνα ή καλαμπόκι μήπως τον πήσω να φάει...

Ωχχχ! Ζορι! Κανα ακτινιδιο φανταζομαι δεν θα το τρωει ε?, χυμο πορτοκαλι , λιγο μελι ? Εμενα με το που θα φαει φακες δεν τον προλαβαινω αλλα γενικα δεν εχει θεμα δυσκοιλιοτητας.Γενικα οι φυτικες ινες βοηθανε. Μαυρο ψωμακι κλπ. Επεισης κ λιγο ελαιολαδο παραπανω θα βοηθουσε αλλα δεν τρωει λαχανικα. Δοκιμασε του λιγο μελι στο ψωμακι μπας κ καταφερεις τπτ! Ααα η Βασω της εδινε κ επινε ενα λαδακι αν δεν κανω λαθος.

Διαφημίσεις

πωπω τι έγινε; Βήχες, ξενύχτια, λιποθυμίες, αίματα και κοψίματα!

Περαστικά στον Άγγελο και τη Τζένη!

Κριστίνα πολύ έξυπνο μουτράκι μου φαίνεται η κόρη σου! Την έχεις στο έπιπλο φωτογραφία να θηλάζει ή κάνουν μεμέ τα μάτια μου; Δεν μας έχεις πει και πώς την λένε νομίζω!

Ουφ, από το πρωί κάνω δουλειές, έψησα ψάρια, κοιμησα την μικρή αλλά βαριέμαι να πλύνω τα πιάτα και την ψηστιέρα και σερφάρω

Βρε Τζενάκι τι έπαθες κορίτσι μου! περαστικά σου εύχομαι!

Περαστικά και στον Άγγελο! άντε πια, να δούμε πότε θα ησυχάσουμε με αυτές τις παλιοαρρώστιες!

Κριστίνα να σου ζήσει και πάλι η κορούλα σου! όμορφο μουτράκι και ωραίο πουα φορεμα!:)

Κριστινάκι κούκλι το πιτσιρικάκι σου και είναι υπέροχη με το πουα της! :)

Ροζάκο για τα φρούτα είναι ωραία ιδέα οι γρανίτες... χτυπάς ότι φρουτάκια θέλεις, και τα βάζεις στις ειδικές πλαστικές θηκούλες για να γίνουν σαν παγωτό ξυλάκι και τα χώνεις στην κατάψυξη. Έτσι και το θέμα των παγωτών λυνείς και των φρούτων! Εγώ τέτοιες θηκούλες βρήκα στα ικεα. Κι αν τα φρουτάκια είναι ξυνούτσικα βάλε και λίγο μέλι που επίσης βοηθάει στη δυσκοιλιότητα και είσαι σούπερ...

Ααα Μαριλένα σούπερ η σκηνούλα! Κι εμείς πέρσι την ίδια μάρκα πήραμε αλλά για τέσσερα άτομα, την μικρούλα. Πήρες τίποτ'αλλο να κλεψω καμια ιδέα;

Εντομεταξύ το σκ που κόβαμε δρομολόγια στα Παίδων η αφίσσα και το φυλάδιο πήγανε κατα διαόλου... τα ξεκίνησα και τα τελείωσε άλλη κοπέλα, το αποτέλεσμα όχι ικανοποιητικό (για να μην πω πατάτα). Όπως είπε κάποιος που είδε την αφίσσα στη δουλεια, "σαν αφισσα για πάρτυ γεωπονικής που παίζουν οι deus ex machina" Χμμ κάτι μου λέει ότι δεν θα μου ξαναδώσουν από κει δουλεια... μπουχουχου Όλο και πιο πολύ πείθομαι ότι θα αναγνωριστώ μεταθάνατον:cool:

Tζένη περαστικά! Μάλλον από κούραση είναι τόσα σπασίματα και κοψίματα, δεν εξηγείται αλλιώς! Ζορίζεσαι πολύ εδώ και πολύ καιρό ρε γμτ!

Περαστικά και στον Αλέκο! Κάτι πρέπει να κυκλοφορεί τώρα τελευταία σε ίωση του αναπνευστικού, είχα κι εγώ πονόλαιμο και βράχινιασμα και τώρα η Ευτυχία είναι βραχνιασμένη και βήχει το βράδυ, ευτυχώς δείχνει να το περνάει ελαφρά, ελπίζω να μη χειροτερέψει!

Όσο για την κούκλα κόρη της Κριστίνα, να ξέρετε, η φωτό την αδικεί! Στην πραγματικότητα είναι πολύ πολύ πιο όμορφη και γλυκειά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...