Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λεγκω ειναι πλεον σιγουρο πως ο Νικολας οχι μονο ακολουθει τα χναρια το Θοδωρι αλλα ειναι κ μπροστα απο αυτον!!! Καλη αρχη ! Ακομα θυμαμαι την φωτο Θοδωρη να γλυφει την παντοφλα του Γιωργου μπουσουλοντας σε ηλικια που τα δικα μας ουτε καν σερνοταν! Αρε τι εχεις να τραβηξεις ερμη! Σε κανα διμηνο θα περπαταει κ αυτος!

αυτο! Συμφωνω κ γω!

Καλά στις τέσσερις το πρωί γέλαγα μόνη μου... πάω να θηλάσω νικόλα που ξύπνησε, κάθομαι στην άκρη του κρεββατιού του θοδωρίκου και τον βλέπω να κατεβάζει τα πόδια απ'το κρεββάτι ενό ο υπόλοιπος συνέχιζε και κοιμόταν πάνω στο κρεββάτι και να κατουράει το χαλάκι. χαχαχαχαχαχα κατουριόταν ο έρμος και μέσα στον ύπνο του μάλλον ξεκίνησε να πάει τουαλέτα αλλά το μόνο του κατάφερε ήταν να κατεβάζει τα ποδαράκια απ'το κρεββάτι. Πάντως το κρεββάτι δεν το κατούρησε... σε αντίθεση με το χαλάκι...

χαχα! Τρομερος. Ο ανηψιος μου ενα βραδυ, σηκωθηκε να παει τουαλετα να κατουρησει αλλα απο την κουραση κ τη νυστα πηγε στην κορυφη της σκαλας κ τα αμολυσε. Δε θελετε να μαθετε, σκαλα, καγκελα, καναπες που ηταν κατω απο σκαλα, την κατασταση τους.

Εμείς πήγαμε θάλασσα πάλι, σε μια παραλία καταπληκτική που δεν πιάνει αέρας με τον βοριά που φυσάει τώρα. (καλή περίπτωση για εκδρομούλα για όποιον ενδιαφέρεται...) Κολυμπήσαμε, κάτσαμε ένα 2ωράκι, και ενώ ο καλός μου και εγώ ήμασταν κομμάτια, τα 2 τσιπιρίκια ντούρασελ!! Αγανάκτησα να καταφέρω να ξαπλώσουν στα κρεβάτια... δεν συζητάω για να κοιμηθούν... ο μεγάλος ακόμα στριφογυρίζει... μήπως να τους βάζω καμιά παπαρουνίτσα στο νερό...?:rolleyes:

Σε ποια, σε ποια;

Γεια σου Αυλα! Φιλια στη μικρουλα σου!

Τονια, σματς!

Καλα Τζενη, δεν ξερω πως σκ©τα σκεφτονται μερικοι ανθρωποι... Ακου λεει να απολυσουν για να μη μεταφερθει... Περα απο το ανθρωπινο, την δουλεια των απολυμενων θα την αναλαβουν αυτοι δλδ;

Οσο για την εξοδο, ζηλευω ζηλευω! Μπραβο, ετσι να ξεδινετε! Και εχετε δικιο για τα παιδια. Εμεις προσπαθουμε τον τελευταιο καιρο να ειμαστε ¨εντος προγραμματος¨ και το μονο που καταφερνουμε ειναι να σπαμε τα νευρα κ τα δικα μας κ των παιδιων. Ζουμε στιγμες απειρου καλους που μαθηματικα σε οδηγουν στη δυστυχια! Αφηστε με εχει παρει αποκατω με αυτο το θεμα!

Ο Αγγελος ειναι χαλια, βηχει, βηχει και ξαναβηχει εναν απαισιο ξερο βηχα που δεν περναει με τιποτα. Το μεσημερι θα παω να τον δει γιατρος. Οριακα δεν πηρα τους δρομους για τα νοσοκομεια μεταμεσονυχτια. Πηρε βεβαια 3 δοσεις κορτιζονης κ μερικες εισπνοες.... Οπως καταλαβενετε ειχαμε μια υπεροχη νυχτα. Ενα σας λεω, εκλεισε 5 ωρες βυζοσυνδεσης με τα διαλειμματα του βηχα. Καναμε κ ενα 20λεπτο διαλειμμα κ ξανασυνεχισαμε μεχρι τις 5,30 που κοιμηθηκε. Θυμηθηκα κ ξεπερασα τις εποχες που ημασταν ενα χρονο πριν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα

Αφροδιτακι καλο κουραγιο... τι ζορι τραβας κ εσυ κ ο καημενος ο Αγγελος ρε γμτ. Κ εμενα ο Μητσος εχει το πρωι λιγο βηχα οταν ξυπναει αλλα περναει σχετικα γρηγορα. Κ να φανταστειτε εχουν περασει 2 -3 εβδομαδες απο τοτε που ειχε αρρωστησει. Ο ντοκ μας ειπε ειναι απο φλεματα γιατι το παθαινει μονο οταν ξυπναει. Αυτα που περνας με υπνο ειναι σαν να ειμαι εγω ενα χρονο πριν. Ακριβως ομως! Γενικα εχω παρατηρησει ο Αγγελος μοιαζει πολυ σε ολα με Μητσο σε θεμα αναπτυξης κ συμπεριφορας!

Εγω κοριτσια σερνομαι σημερα ειμαι ψιλοχαλια. Χτες εσπασα μια κουπα κ τη αφησα μεσα στο νεροχυτη. Γυρνοντας απο την δουλεια πηγα να πλυνω τα μαζεμενα του νεροχυτη κ ειχα ξεχασει πως η κυπα ηταν σπασμενη κ κοπηκα παρα πολυ. Μια πετσετα κουζινας αιμα .... Εβαλα γαζες μπεναντιν κ διαφορα κ το βραδυ ειχα φτασει σε σημειο που δεν μπορουσα να κουνησω το δεξι μου χερι κανενα δαχτυλο κ η παλαμη μου ειχε πρηστει υπερβολικα. Εχω κοψει τον αντιχειρα στην κλειδωση κ απο πανω πολυ βαθυ κοψιμο. Σημερα ειμαι καλυτερα κανω κινησεις αλλα το πρωι που πηγα να κανω αλλαγη στην γαζα ειχε κολλησει κ πονεσα πολυ κ λιποθυμησα. Κ ημουν μονη σπιτι κ επρεπε να παω Μητσο στο σχολειο. Καθισα λιγο κ συνηλθα κ πηγαμε σχολειο κ δουλεια με μιση ωρα καθυστερηση... Τωρα ειμαι ακομα καπως αισθανομαι ζαλισμενη κλπ. Κ το τραγικο ειναι πως στο ιδιο δαχτυλο εχω ηδη 6 ραματα απο προηγουμενο κοψιμο κ πολυ φοβαμαι πως ισως χρειζοταν κ τωρα αλλα θα το παλεψω..

Ρε Τζενακι τι πακετο.... Περαστικα ρε κοριτσακι... Το χειροτερο απο ολα ηταν που λιποθυμησες κ ησουν μονη με το παιδι στο σπιτι... Ελπιζω να μη σου πηρε ωρα να συνελθεις. Ο Μητσακος τι εκανε; Βρε μπας κ εχασες πολυ αιμα κ λιποθυμησες; Δε πινεις κανα χυμο;

Αμάν τί έγινε πάλι? Λίγο πήγαμε να ηρεμήσουμε και αρχίσαμε!

Αφροδίτη γιατί βήχει ο Αγγελάκος? Περαστικά το παιδάκι! Αερολίν του έδωσες καθόλου?

Καλά Τζένη τί να σου πω? Περαστικά και σε σένα! Καλή τρομάρα... Δεν πας να το δει κανένας γιατρός???

Άντε καλημέρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αφηστε τα να πανε! Κ να φανταστειτε δεν εχουν περασει ουτε 10 μερες απο τοτε που μου γλιστρησε το γυαλινο μπουκαλι με νερο απο τα χερια μου κ σφαχτηκα σε χερια-ποδια! Ελπιζω να μην τριτωσει το κακο! Τωρα ειμαι καλυτερα αν δω οτι ζοριζομαι θα παω σε γιατρο. Ωχχχ κ εχω κ οδοντιατρο απογευμα τελειωνω μια απονευρωση που κανω κ ελπιζω να μην ξαναλιποθυμησω παλι!!! Αφρο ημουν αρκετη ωρα ζαλισμενη κ δεν ειχα κανενα να μου δωσει λιγο νερο να συνελθω. Ο Μητσος κοιμοταν κ σε καποια φαση σκεφτηκα να του φωναξω να μου φερει νερο γιατι ημουν πολυη χαλια αλλα θα τον τρομαζα μεσα στον υπνο του κ δεν ηθελα. Ε εμτα σιγα σιγα σηκωθηκα κ πηγα στο νιπτηρα κ εβρεξα λιγο το προσωπο μου κ σιγα σιγα συρθηκα μεχρι το καναπε στο σαλονι καθισα κανα 20 λεπτο κ ηρεμησα. Μετα σηκωθηκα ηπια ενα γαλα κ χυμο ντυθηκα πηρα τον Μητσο κ φυγαμε. Αλλα ειμαι ολη μερα μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας.... Ζαλιζομαι λιγο . Εχασα κ πολυ αιμα χτες κ εχει επιρεασει φανταζομαι.

Διαφημίσεις

Ρε Τζενάκο μου πάρε άδεια και πήγαινε σπίτι κοριτσάρα μου... ή μάλλον πήγαινε πρώτα σε ένα γιατρό να δει το χέρι και μετά πήγαινε να ξαπλώσεις να πάρεις τα πάνω σου... και πιες και χυμούς και φάε κάτι. Ράματα μπορείς να κάνεις μέσα σε έξι ώρες απ'το κόψιμο. Μου το είπαν το φλεβάρη που είπα για το κεφάλι του θοδωρή που είχε χτυπήσει στον παιδικό.

Άφρο τι σου πε η Νέλα πως είναι ο πιτσιφρίκος;

Κεφάλι δεν έχουμε σηκώσει ρε κορίτσια γμτ...

Ο Αλέκος πως είναι Λενιώ; Το τσουλούφι-τσιριδάκι να μην κολήσει!

Τζενάκο τί περιμένεις για να πας σπίτι??

Φύγε γρήγορααααα!!!!!!!!!

Εμείς προς το παρόν καλά είμαστε! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αρρωστήσει κανένας πάλι και θα πάμε το σκ στον Τυρό!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα!

περαστικα στον αγγελο...δεν το πιστευω οτι μπηκε ιουλιος και εμεις ακομα συζηταμε για βηχα και τα σχετικα... τι χρονια κι αυτη....

τζενη περαστικα και σε σενα... φαινεται πολυ σοβαρο... δεν πας να σε δει κανας γιατρος....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Πολύ καλημέρα σας....

Sofuka ευχαριστώ για τη συνταγή!!

λέγκω πολύ γέλιο.....

Αφροδίτη περαστικά σας

ggeny πακέτο ........να πας να το δει γιατρός μην πάθεις καμία μόλυνση και να κάνεις και κανένα ράμμα είναι προτιμότερο γιατί στο σημείο που είναι ανοίγει εύκολα η πληγή....

κορίτσια είχα υποσχεθεί φώτο αλλά με τη γνωστή αναβλητικότητα που με χαρακτηρίζει δεν τις έχω μαζέψει ακόμα

είδα όμως ότι έβαλε μια η αδερφή μου στο facebook οπότε σας τη στέλνω μέχρι νεοτέρας...

(είναι με την μαμά μου εκεί)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=327569&id=100000504634655

αν πατήστε πάνω στη φώτο εμφανίζει και άλλες ........ που είμαστε οικογενειακά π.χ είναι μια κομπλε -οι 5 γυναίκες και η τελευταία με το πουα φόρεμα είναι από το πάρτι

w3OKp3.png

Κριστινα, δεν νομιζω να μπορουμε να τη δουμε, πρεπει πρωτα να γινουμε φιλεναδες με την αδερφη σου :-). Εγω τουλαχιστον δεν μπορω!

Ναι βρε Τζενακι, καλυτερα τα ραματα απο το να σου ανοιγει συνεχως.

Θενξ για τα περαστικα κοριτσακια. Καλυτερα ειναι ο μικρος, τις 2 πρωτες ωρες εβηχε συνεχως μετα συνηλθε χωρις κορτιζονη. Βηχει, αλλα πιο νορμαλ. Του εδωσε κ ενα ομοιοπαθητικο που της ειπα. Χτες ττου εκαναν κ αερολιν αλλα μαλλον τον χειροτερευε, καλο δεν του εκανε παντως. Και ορους, κ υγραντηρες και βολτες εξω... Μονο με την κορτιζονη βελτιωθηκε αλλα ο ντοκτορ μου ειπε οτι με τοση κορτιζονη επρεπε να του ειχε περασει τελειως. Το μεσημερι θα τον δει κ ο ντοκτορ κ θα παρω κ τη Δαναη μαζι να δει λιγο τα αυτια της γιατι δεν ακουει τπτ πάλι. Ελενη, θα δω τι θα μου πει κ αν πραλαβω θα ερθω κ στον δικο σου το απογευμα. Θα σε ειδοποιησω οπως κ να εχει.

Διαφημίσεις

Κριστινα, δεν νομιζω να μπορουμε να τη δουμε, πρεπει πρωτα να γινουμε φιλεναδες με την αδερφη σου :-). Εγω τουλαχιστον δεν μπορω!

.

:lol::lol:σωστά το ξέχασα αυτό και μου φάνηκε τόσο εύκολο καλά αργότερα.......

w3OKp3.png

παρτε και λιγο αρωμα απο την ομορφη Καβαλα!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=nhmpuNLsnbY&hl=el_GR&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=nhmpuNLsnbY&hl=el_GR&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

tqj2p3.png vvtJp3.png

Τζενάκο τί περιμένεις για να πας σπίτι??

Φύγε γρήγορααααα!!!!!!!!!

Εμείς προς το παρόν καλά είμαστε! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αρρωστήσει κανένας πάλι και θα πάμε το σκ στον Τυρό!

Καλά δεν το πιστεύω! Μόλις ήμπυν έτοιμη να πάρω να κλείσω δωμάτια στον Τυρο για τέλος του μηνός και σε διάβασα....

που μένετε εκεί? εμας φίλοι μας ειπαν αυτα για καλα http://www.diakoporama.gr/cgi-bin/pages/accom.pl?epixcode=090517131118#bigpic

ειναι ωραίο σαν μέρος? να πω την αλήθεια εγώ προς Ναύπλιο ήθελα αλλά δνε βρήκα κανένα αξιόλογο κατάλυμα μπροστά στη θάλασσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...