Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα μικρές μου λεμονόπιτες... καλά έφαγα μια λεμονόπιτα Σάββατο βράδυ υπέροχη! Δεν έτυχε ποτέ να ξαναφάω αρα δεν ξέρω πως είναι οι κανονικές πάντως αυτή έσπερνε...

Καλύτερα ο θερμαστράκος μας σήμερα εε;

Εχθές κάναμε ένα τέλειο μπάνιο και ο νικόλας έκανε την πρώτη του βουτιά... το κατευχαριστήθηκα!

Καλά στις τέσσερις το πρωί γέλαγα μόνη μου... πάω να θηλάσω νικόλα που ξύπνησε, κάθομαι στην άκρη του κρεββατιού του θοδωρίκου και τον βλέπω να κατεβάζει τα πόδια απ'το κρεββάτι ενό ο υπόλοιπος συνέχιζε και κοιμόταν πάνω στο κρεββάτι και να κατουράει το χαλάκι. χαχαχαχαχαχα κατουριόταν ο έρμος και μέσα στον ύπνο του μάλλον ξεκίνησε να πάει τουαλέτα αλλά το μόνο του κατάφερε ήταν να κατεβάζει τα ποδαράκια απ'το κρεββάτι. Πάντως το κρεββάτι δεν το κατούρησε... σε αντίθεση με το χαλάκι...

Αναστασάκο έχεις ψοφήσει καλό μου; Πότε φεύγεται για διακοπούλες και που;

Βικάκι μου, νομίζω τον αφήνεις και παίζει μόνος του και όταν βλέπεις ότι κινδυνεύει αυτός ή άλλο παιδάκι επεμβαίνεις... εγώ βεβαια επεμβαίνω και όταν κάνω κήρυγμα για την κοινοκτημοσύνη των παιχνιδιών:tongue: Σίγουρα ο παιδικός βοηθάει γιατί μαθαίνουν να συνυπάρχουν με άλλα παιδάκια, να μοιράζονται παιχνίδια και να παίζουν μαζί. Αν η δασκάλα είναι τρυφερή είναι σούπερ για τα πιτσιρικάκια!

Κριστινά βάλε παιδί μου καμια φωτό να καμαρώσουμε το νέο μας διχρονάκι!

Σοφούκα πότε θα χτυπήσουμε κανα σκοπευτήριο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

διακοπες... πονεμενη λεξη... αποφασισαμε να μην παμε φετος.... πολυ δυσκολο μου φαινεται φετος με τρια παιδια και 2 μικρακια... θα πηγαινουμε εδω για μπανακι... μολις παρουμε το καινουργιο αυτοκινητο γιατι δωσαμε το δικο μας και μειναμε χωρις.....

οσο για τα δοντακια η ιωαννα βγαζει 3ο και 4ο μαζι (και μας εχει πεθανει στο ξυπνημα) και η ραφαελα το 5ο αλλα καπως καλυτερα(δεν γκρινιαζει τοσο...)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Τζενάκο σας μεταφέρουν στη δουλειά;

Αναστασία και στις δύο σκατούλες μαζί βγήκαν τα δοντάκια;;; Μεγειά, μπήκανε στην κουνενοπερίοδο !

Τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα. Αν γινει θα γινει μεσα στο 11 ! Ουτε το που ξερουμε ουτε το ποτε. Αυτο που γραφτηκε ηταν ραδιο-αρβυλα. Πρεπει να λυθουν τα αλλα θεματα πρωτα. Αλλα αν δεν καταφερουμε να μεινουμε εδω μαλλον προς τα εκει πανω θα μας πανε εκει στις γυρω περιοχες ηπανε!

Εσένα άμα πάτε εκεί πάνω σε βολεύει;

Καλά δεν σχολίασα για το έξι η ώρα το πρωί... σούπερ σας βρίσκω αλλά το πρωί πρέπει να είσασταν μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας... αλλά άμα έχεις περάσει τόσο ωραία την προηγούμενη δεν μασας απ'την κούραση!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Με γεια τα δοντάκια!

Μπράβο στο Νικόλα! (μπουσουλόπιτα? μια λεμονοπιτούλα μια χαρά τη χτύπαγα)

Ο Αλέκος? Καλά?

Παρακολουθώ κι εγώ τη συζήτηση χωρίς να συμμετέχω γιατί δεν προλαβαίνω να γράψω το σεντονάκι που θα ήθελα.

Φιλάκια!

DPYUp2.png EYukp3.png

Εσένα άμα πάτε εκεί πάνω σε βολεύει;

Καλά δεν σχολίασα για το έξι η ώρα το πρωί... σούπερ σας βρίσκω αλλά το πρωί πρέπει να είσασταν μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας... αλλά άμα έχεις περάσει τόσο ωραία την προηγούμενη δεν μασας απ'την κούραση!

Ναι ναι δεν με ενοιαξε καθολου το πρωινο ντου!! Λιγο στην αρχη αλλα μετα το ξεπερασα. Ο τασος βεβαια κοιμηθηκε μεχρι της 11 αλλα μια χαρα περασαμε τα δυο μας. Καναμε βολτες κ μετα πηγαμε κ φαγαμε πρωινο! Σαν μεγαλος αντρας εκανε! Τον καταευχαριστηθηκα το ΣΚ! περασε πολυ ωραια κ το εδειχνε!

Να σου πω δεν με αποσχολει το θεμα της ματακομησης κ τοσο. Τοσα χρονια σχεδον μια ωρα θκανω να ερθω κ αν δεν παρω Αττικη Οδο αλλο τοσο κ περισσοτερο θελω να γυρισω. Οποτε 10 λεπτα πανω κατω δεν αλλαζει τιποτα. Λογικα ομως ειμαι λιγο πιο κοντα αλλα ειναι η κινηση της Εθνικης το πρωι. Βασικα ειναι τοσα πολλα τα προβληματα εδω μεσα κ τοσο χαλια η κατασταση που το που θα παμε θα επρεπε να ειναι το τελευταιο μας προβλημα αλλα με την νοοτροπια που υπαρχει εδω φαινεται να ειναι το νουμερο 1... δεν καταλαβαινουν οι ανθρωποι ρε συ... φτασαν καποιοι κ ειπαν καλυτερα εδω κ ας διωξουν τους μισους για να μην ξεβολευτουν μερικοι που μενουν διπλα!!!! Αν ειναι να φυγουμε για πιο φθηνα ενοικια οπως λενε για να μην διωξουν κοσμο για να ισοφαρισουν τα εξοδα εγω το προτιμω απο το να μεινουμε κ να διωξουν εστω κ ενα ατομο ... δεν μπορεις να βρεις κ δουλεια διπλα απο το σπιτι σου αλλους θα βολεψει περισσοτερο αλλοι θα ξεβολευτουν , για αλλους θα ειναι αδιαφορο.. γενικα εδω τρωγονται με ολα ..... δεν κοιτανε τα χαλια μας που φτασαμε..

Μπράβο βρε Τζενάκι που περάσατε ωραία! Πολύ μου άρεσε η περιγραφή σου! Πώς τα καταφέρνουν πάντα και όταν ξενυχτούν ξυπνούν από τα άγρα χαράματα??? Και όταν έχουν σχολείο κάνεις αμάν να τα ξυπνήσεις...Έχουν υπερένταση φαίνεται! Πάντως εγώ το λέω, αν τους φερθείς σαν μεγάλους και γενικά όταν είναι εκδρομή και διακοπές τα παιδιά είναι αγνώριστα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Συμφωνω απολυτα! Αν αγχωθεις κ αρχισεις τα πωπω τι θα κανω εχω το παιδι μαζι μου κ πως θα ειναι κ τι θα κανω κ αν θα καθεται παει την εκατσες την βαρκα!!! Μια χαρα συμβιβαζονται κ αυτα κ εμεις! Εμας ο Μητσος γενικα εξω να ειναι κ τιποτα αλλο η καλυτερη του ειναι! Περσυ στην αδεια στο χωριο καθε βραδυ στα μπαρακια τον ειχαμε!

Ερώτηση άσχετη... ένα φλυτζάνι ηλιελαιο πως μπορώ να το αντικαταστήσω με ελαιόλαδο αλλά να μην είναι υπερβολικά βαρύ; Να βάλω 3/4 ελαιόλαδο και το υπόλοιπο νερό ή άκυρο;

Διαφημίσεις

Ερώτηση άσχετη... ένα φλυτζάνι ηλιελαιο πως μπορώ να το αντικαταστήσω με ελαιόλαδο αλλά να μην είναι υπερβολικά βαρύ; Να βάλω 3/4 ελαιόλαδο και το υπόλοιπο νερό ή άκυρο;

άκυρο μου φαίνεται.... Βάλε 3/4 σκέτο λάδι.

καλά, Λέγκω μου πέθανα στα γέλια με το πρωινό-πρωινό κατούρημα του Θοδωρή! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπράβο Τζενούλα που περάσατε ωραία το ΣΚ σας! εύχομαι σύντομα και σε άλλα ξεσαλώματα!

Sofuka θέλω οπωσδήποτε συνταγή για πίτσα !!! το πάρτι τελείωσε αλλά η πίτσα είναι πάντα ευπρόσδεκτη

εδώ

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=239326&postcount=15

κι εδώ!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=239327&postcount=16

Εγώ η δόλια σου έχει πει: ΡΕΘΥΜΝΟ και πάλι Ρέθυμνο με την ατελείωτη παραλία..όλη η πόλη μια παραλία είναι. Αλλά εσύ δε μ'ακούς!!!!! :rolleyes:

Πάρε την Ευτυχία και έλα..να ..ευτυχήσετε!!!!

Άσε, αφού δεν τα κατάφερα μέχρι τώρα δεν με βλέπω να έρχομαι! Τώρα πήγανε τα παιδιά κατασκήνωση και τα ΣΚ θα πηγαίνουμε να τα βλέπουμε, τις καθημερινές δουλεύω, τον Αύγουστο δουλεύει ο άντρας μου και στην άδεια θα κρατάω τα παιδιά... Ουφ!

Σοφούκα πότε θα χτυπήσουμε κανα σκοπευτήριο;

Εγώ χτυπάω κάθε μέρα σχεδόν! Εσύ όμως χτυπάς παραλίες!:tongue:

Όποτε είσαι σε διάθεση ανάλογη, χτύπα τηλέφωνο, γύρω στις 7.30 πάω εγώ. Εννοείται και όποια άλλη θέλει είναι ευπρόσδεκτη!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλησπερούδια!!!

Ζέστη,ζέστη,ζέστη,έχω λιώσει...

Κάτι πήρε το μάτι μου για νοσοκομεία,πυρετους κλπ...περαστικά στα παιδάκια μωρέ..περαστικά κ αγύριστα καλοκαιριάτικα....

Να ευχηθώ κ γω καθυστερημένα χρόνια πολλά στην Αννούλα,στη Σεμέλη και στη μικρή της Κριστίνας.Να είναι πάντα καλά τα παιδάκια σας και σεις μαζί να τα χαίρεστε όσο δεν παίρνει!!!!!

Ψιλοπαρακολούθησα τη συζήτηση, πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ εποικοδομητική,η ανταλλαγή αντίθετων απόψεων πάντα είναι καρποφόρα, αλλά δεν προλαβαίνω γμτ....πάντως σας αγαπώ, κι ας έχω χαθεί..

Σας φιλώ...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Λέγκω μου πέθανα στα γέλια με το πρωινό-πρωινό κατούρημα του Θοδωρή! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Και μένα με πέθανες!!!:lol::lol:

Τζένη, τι να πω για τους συναδέλφους σου... προφανώς αυτό που δεν τους νοιάζει μήπως απολυθούν οι μισοί, μάλλον πιστεύουν ότι ανήκουν στους μισούς που θα μείνουν...

Εμείς πήγαμε θάλασσα πάλι, σε μια παραλία καταπληκτική που δεν πιάνει αέρας με τον βοριά που φυσάει τώρα. (καλή περίπτωση για εκδρομούλα για όποιον ενδιαφέρεται...) Κολυμπήσαμε, κάτσαμε ένα 2ωράκι, και ενώ ο καλός μου και εγώ ήμασταν κομμάτια, τα 2 τσιπιρίκια ντούρασελ!! Αγανάκτησα να καταφέρω να ξαπλώσουν στα κρεβάτια... δεν συζητάω για να κοιμηθούν... ο μεγάλος ακόμα στριφογυρίζει... μήπως να τους βάζω καμιά παπαρουνίτσα στο νερό...?:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Εχετε ξαναδεί αδειούχα να πηγαινει στη δουλειά γιατί δε βγαίνει διαφορετικά το %^$^&%&^Τεχνικό Δελτίο Έργου;;

:twisted::twisted:

Ας όψεται το φιλότιμο όμως και η μάνα μου που επιστρατεύτηκε για τις ανάγκες της...ερευνας!!!:rolleyes:

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...