Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λέγκω μπράβο το αντράκι σου κάθε μέρα και μια νεα κατάκτηση!!!:D

Sofuka θέλω οπωσδήποτε συνταγή για πίτσα !!! το πάρτι τελείωσε αλλά η πίτσα είναι πάντα ευπρόσδεκτη

Marlε πόναγα και πριν αλλά που να προλάβεις να το σκεφτείς σου περνάει απο το μυαλό «οχ πονάω» και στο δευτερόλεπτο «δεν προλαβαίνω τώρα θα ασχοληθώ μετά με το θέμα»:D

Είμαι ντεφορμέ τελείως:mrgreen:

τελείωσα το μάζεμα αλλά κάτι πόδια δικά μου δεν τα μαζεύω με τίποτα

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ ωχ ωχ! μας έβαλε τα γυαλιά ο Νικολάκης!!!

Όχι ότι είχα καμία αμφιβολία.... Άντε καλά μπουσουλήματα!

Ο Αλέκος και σήμερα 39 αλλά ευτυχώς πέφτει με αντιπυρετικά. Κατά τα άλλα καλά, κέφια έχει, τώρα κοιμάται πάω να τον σηκώσω γιατί το βράδυ θα έχουμε πανηγύρια.

Η τσουλούφο μόνο να προσκυνάει το πάτωμα μπορεί μέχρι τώρα. Δεν μπορεί να ξεφρακάρει το πόδι της και να βρεθεί από καθιστή στα 4!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Η τσουλούφο μόνο να προσκυνάει το πάτωμα μπορεί μέχρι τώρα. Δεν μπορεί να ξεφρακάρει το πόδι της και να βρεθεί από καθιστή στα 4!

χαχαχα ακριβώς σαν τη Σοφία!

10 μηνών μπουσούλησε.

Να δείτε που ο Νικολάκης θα περπατήσει πριν από τη Σοφία:rolleyes:

Πείτε ρε παιδιά όσες πάτε για μπάνια εδώ κοντά καμιά καλή παραλία!

Εγώ η δόλια σου έχει πει: ΡΕΘΥΜΝΟ και πάλι Ρέθυμνο με την ατελείωτη παραλία..όλη η πόλη μια παραλία είναι. Αλλά εσύ δε μ'ακούς!!!!! :rolleyes:

Πάρε την Ευτυχία και έλα..να ..ευτυχήσετε!!!!

age.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα!!!

Αυλα καλώς ήρθες πάλι!!!!

Και μη μας λες για παραλίες και ζηλεύουμε!

39 πάλι!

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα...Περαστικούλια εύχομαι..

Εμένα πέρασε η μικρή την πρώτη της ίωση πριν δυο μήνες και είχα πάθει τραλαλα!! Δεν είχα ξαναδεί το παιδί μου με πυρετό και κόντεψα να λαλήσω...Είχε φτάσει 39,7 το δεύτερο βράδυ!! ευτυχώς 2μιση μέρες κράτησε η παλιο-ίωση...

...:rolleyes:...καλά δε θα ξαναπώ για παραλίες...

Εχουμε όμως κ υπέροχα βουνά τριγύρω!!! Για αυτά επιτρέπεται να λεω;;;:mrgreen:

age.png

ναι οντως κοιμηθηκα καπως καλυτερα... σκασαν τα ατιμα τα δοντακια και ηρεμησαμε λιγο...επισης την κυριακη το πρωι κρατησε ο αντρας μου τα παιδια και κοιμηθηκα με χρι τις 9....!!!!ουαουυυυυ!!!!!!

επισης αρχισαν να σηκωνονται μονες τους ορθιες....

ελενη αντε παει κι αυτο! αφου ειναι σημερα απυρετος!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!

Βλέπω εξελίξεις!! Δοντάκια!! Μπουσουλήματα (Λέγκω, τον κόβω αυτόν να περπατάει σε κάνα 2μηνο!!! Φρουτάκια!! Μπράβο!!

Ayla, βεβαίως και σε θυμόμαστε!! Υπομονή με το δοντάκι!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρααα τι κανετε?

Εμεις πηγαμε Ανδρο ΣΚ περασαμε σοουπερ αλλα δυστυχως ηταν πολυ λιγο.. τωρα επιστοφη στην καθημερινοτητα!

Χρονια πολλα στην Σεμελη κ στην μικρουλα της Κριστινα! Πολυχρονες κ δυνατες !

Περαστικα κ στον Αλεκο κ καλη αναρρωση. Πολυ ταλαιπωρια το ξανθομπουκλακι μας. απο το ενα στο αλλο ρε γμτ....

Λεγκ εδω εμεις πηγαμε στο νησι κ δεν βρεξαμε το ποδι μας στην θαλασσα μονο στην πισινα καναμε μπανιο. Πολυ αερας βρε κοριτσια κ πολυ κρεπαλη .. παλι καλα ο ταρζαν κοιμηθηκε το Σαββατο απο της 12 παρα στο καροτσι κ βρηκαμε την ευκαιρια μιας κ τετοια πραγματα γινονται μονο μια φορα κ δεν το βλεπω να μας ξανακανει την χαρη τα επομενα χρονια κ ξεσαλωσαμε μεχρι πρωιας. Το μονο ενοχλητικο ηταν που ενω κοιμηθηκαμε γυρω στης 6 στης 8 ο Μητσος ξυπνησε κ ηθελε βολτες κ γυρναγαμε εγω αυτος κ ενα γατι στο χωριο που μεναμε ....

Οσο για το εργασιακο ειναι κριμα να χαρισουμε απλοχερα αυτα που με τοσο κοπο κατακτησανε οι παπουδες μας κ οι γονεις μας κ να πουμε κ ευχαριστω απο πανω!!! Οσο για τον διαχωρισμο ιδιωτικου δημοσιου εγω πιστευω ειναι καθαρα θεμα νοοτροπιας κ παιδειας του καθενος. Αν ο αλλος ειναι φιλοτιμος θα δουλεψει οτι δουλεια κ αν κανει . Αν ειναι λαμογιο θα ειναι λαμογιο σε ολα του κ στην δουλεια του κ στο σπιτι του κ γενικα σε ολη την πορεια της ζωης τους. Δεν πρεπει να βαζουμε τους παντες στο ιδιο καζανι. Κ ναι ειναι πολυ αδικο σε ενα συνταξιουχο που περνει 800-1000 ευρω κ εχει ενοικια κ ενα σωρο εξοδα να του κπβεις 13ο 14ο κ να μην μπορει να καλυψει τις βασικες του αναγκες! Να ειναι παππους κ να μην μπορει να παρει ενα δωρο στο εγγονι του. Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. Οι περικοπες δεν γιναν με βαση το εισοδημα των δημοσιων . Δεν περναν ολοι οι συναξιουχοι τα ιδια κ σε αυτον που το κοψνα τα 1000 ευρω τα 1000 ερω αντιστοιχουν με την συνταξη αλλων 2 ανθρωπων. Οι εργοδοτες μονο αποφελουνται απο αυτη την κατασταση αφου μας πλασαρουν οτι θελουν κ εμεις ειμαστε χεσμενοι κ δεν διεκδικουμε τιποτα φοβουμενοι μην χασουμε κ αυτα που εχουμε... Στην εταιρεια που δουλευω μεσα σε 2 μηνες απολυσανε 300 ατομα. Αυτοι που ηταν ατομα εργατικα κ δραστηρια αμεσως σχεδον βρηκαν δουλεια (οχι απαραιτητα στο ιδιο αντικειμενο). Οι τεμπελολαμογιοι ακομα ψαχνουν.... Σιγπουρα ειναι δυσκολα αλλα αν θες να δουλεψεις κ εχεις αναγκη να ζησεις τα παιδια σου θα κανεις οπιαδηποτε δουλεια χωρις ντροπη κ δεν θα ψαχνεις να γινεις διευθυντης να καθεσαι κ να περνεις ενα 5χιλιαρο τον μηνα.....

ααα κ μην ξεχασω να σχολιασω...

Λεγκω ειναι πλεον σιγουρο πως ο Νικολας οχι μονο ακολουθει τα χναρια το Θοδωρι αλλα ειναι κ μπροστα απο αυτον!!! Καλη αρχη ! Ακομα θυμαμαι την φωτο Θοδωρη να γλυφει την παντοφλα του Γιωργου μπουσουλοντας σε ηλικια που τα δικα μας ουτε καν σερνοταν! Αρε τι εχεις να τραβηξεις ερμη! Σε κανα διμηνο θα περπαταει κ αυτος!

Μεγεια κ στο δοντακι της τσουλουφως! Αντε κ στο 2ο να γινει κ επισημο ανοιχτηρι!!

Τζένη,έχεις δίκιο με τους συνταξιούχους ή με τους χαμηλόμισθους! Αυτό ήταν παντελώς άκυρο! Κόψτα από τους μεγαλόμισθους που δεν τα αξίζουν! Τι σου φταίει ο κακόμοιρος ο παππούς που δεν έχει να πληρώσει ούτε τα φάρμακά του! Και από την άλλη ξέρω άτομο που είναι σε κρατική ασφαλιστική σε διευθυντική θέση και παίρνει άπειρο μισθό και θα πάρει και ένα άπειρο εφάπαξ... αν τα κόψει από αυτόν θα πληρωθούν τα δώρα 1000 συνταξιούχων..

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...