Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τέλος καλό όλα καλά! πολλά φιλάκια στον Σοζωρίκο!!

αν έπαιρνε η πρόνοια όλα τα παιδιά που πηγαίνουν στο παίδων με ό,τι έχουν καταπιεί, η μισή ελλάδα θα ήταν ορφανή!!!!!!!!

αλήθεια τι κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις??? πώς του το βγάζουν? υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνουμε μέχρι να πάμε στο παίδων?

Γενικα στη δηλητηριαση λένε πως η πρωτη βοηθεια ειναι η προκληση εμετού κ το γάλα??????

Δεν ξερω, εχω ενα βιβλίο, θα το κοιταξω....

Α! να μας πει η γιατρος μας!!

..αν δεν γενναει τωρα που μιλαμε....

ΟΚ αφού είμαστε πολλες θα κάνουμε διαγωνισμο στο χειρότερη εγκυμοσύνη!!

Εντ δι οσκαρ γκόους τουυυυυυυυυυυ....

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!

Κοπελια, εγω βαζω δυο υποψηφιοτητες ομως... :-P:tongue:

Το απογευματάκι θα πάμε στη γαστρεντερολόγο και είδομεν.....

Όσο για το στήθος μία έτσι και..... μία γκουβέτσι. Υπομονή και πάλι υπομονή, τί άλλο?

Αλήθεια το αβοκάντο είναι φρούτο ή λαχανικό? :rolleyes:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Το απογευματάκι θα πάμε στη γαστρεντερολόγο και είδομεν.....

Όσο για το στήθος μία έτσι και..... μία γκουβέτσι. Υπομονή και πάλι υπομονή, τί άλλο?

Αλήθεια το αβοκάντο είναι φρούτο ή λαχανικό? :rolleyes:

θΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΡΟΎΤΟ!!

Δεν είδες βελτιωση?

Εκανες σοδονερα?

Το απογευμα ας δει κ το στοματακι της η γιατρος...

Αφροδιτη ακυρο!!

Εσυ θα βγεις σταρ..εγω θα είμαι στη φυλακη!!

Ο αμορες ήρθε χτες από τη δουλεια στις δωδεκα το βραδυ αγκαλια με δυο γύρους αφού ηταν νηστικος όλη μέρα κ τι είδα τώρα που σας εγραφα??

Τη ντουντου να κάθετε ησυχη ησυχη στο πάτωμα κ να έχει βάλει στο στομα μια πατατα!!!!

Από τους γύρους!!!Του είχε πεσει κατω επειδή δεν μπηκε στον κοπο να πάρει πιατο!!!

Ηταν μιση.. η άλλη μιση που να είναι ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ?

Στο στομαχι της ντουντους ή του μπαμπα?????

καλημερα......

δε θελετε να σας πω τι νυχτα περασαμε γιατι θα κουραστειτε και μονο να με ακουσετε.....:(:(:(

να σου πω, την κυριακη που θα βρεθουμε να σας το παρω απο το μπιο που παμε;:confused:

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:Dthx!!!!!

Κάνετε εμβολια στα παιδια σας?????????

κανουμε καποια, προσπαθω τα πιο "απαραιτητα" και ανα πιο αραια διαστηματα,φοβαμαι να παρω το ρισκο να μην της κανω καθολου....:rolleyes::rolleyes:

ds με γεια το νέο σας άβαταρ! πολύ γλύκα το μωράκι σας! και υπομονή με τον φαντάρο σου (τον μελλοντικό δηλαδή) νομίζω κι εγώ πως ως παντρεμένος με παιδί θα έχει μικρότερη θητεία...

Thx!!!

οσο για τη θητεια, θα δειξει θα ρωτησουμε αν εχει διαφορα ο γαμος ή αν με το παιδι εινια το ιδιο πραγμα...

yioupi δικαιο εχει η eliza αν και εγω θα παθαινα ενα πανικο,οντας υπερβολικη με το τι τρωει η μικρη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Τι πειράζει ρε κοπελιά μια πατατούλα εδώ τρώμε κοτζαμ ταμπλέτα για τα άλατα:mrgreen:! Και λίγα για την εκπληκτική μαγειρική μου:tongue:

Καλημέρα όμορφες...

Πλύση δεν κάναμε, προσπάθησαν να το αποφύγουν οι γιατροί όπως και την εισαγωγή για να μην ταλαιπωρηθεί περαιτέρω. Ήταν καλό ότι ενώ έκοψε κομμάτι δεν πρόλαβε να το καταπιεί γιατί τον πήρε είδηση ο Γιωργάκος και με το δάχτυλο του καθάρησε το στόμα, τον έβαλε να φτύσει και του το ξέπλυνε με μπόλικο νερό. Στο καπάκι πήραμε το κέντρο δηλητηριάσεων που μας είπαν ότι πρέπει να πιει γάλα και να το δει αμέσως ορυλας (έτσι γράφεται;) γιατί είναι διαβρωτικές αυτές οι ταμπλέτες. Στο παίδων μας στείλανε κατευθείαν σε παιδίατρο και ορυλά και παραμείναμε κάποια ώρα για να τον ξαναεξετάσουν ότι είναι όλα καλά. Απλά τώρα πρέπει για κανα δυο μερες να δούμε μην παρουσιάσει εγκαύματα στο στόμα.

Δεν το συζητάω, πάλι καλά που δεν το κατάπιε αυτό το πράγμα και που πρόλαβε ο γιώργος και τον ξέπλυνε πριν κάνει εγκαύματα...

Κι εγώ είχα καλές εγκυμοσύνες πέρα απ'την αποκόλληση που είχα στον θοδωρίκο.

Ελιζάκι, καλύτερα η μικρούλα;

Θοδωρούλα μου να χαίρεσαι τον Στέλλιο σου:D

Ναι δεν ειναι κ ταμπλέτα:D:D

αλλά η μικρή έχει 1000 αλλεργιες κ ποιος ξέρει τι σκ.. είχε η προτηγανισμενη πατατα του σουβλατζιδικου:rolleyes::rolleyes:

Έχεις κι εσύ τα δίκια σου αλλά απ'τη στιγμή που μπουσουλάει η καλύτερη εκδοχή στο να φάει κάτι είναι η πατάτα! Εμένα στους έξι μήνες σαν πιο γκουρμε τύπος είχε δοκιμάσει χελωνάκι... βέβαια ο θοδωράκης δεν έπαθε τίποτα, το χελωνάκι απ'την άλλη...

Kαλημέρα από το κάτεργο (εντάξει,δεν παραπονιέμαι,υπάρχουν και πολύυυυυυυ χειρότερα).Είστε όλες καλά κοριτσούδες μου?????

Και μεις χτες βράδυ κάναμε ένα μεγάλο διάλειμμα ξύπνιοι (3-5,30).Τί σκ@τ%$@ παθαίνουν και δεν κομούνται τα ατιμούλικα????Δεν έχω παράπονο όμως,ούτε έκλαιγε ούτε τπτ,χαρόυμενος ήταν,απλά δεν κοιμόταν.Εγώ έχω ένα κεφάλι καζάνι....ιτς οκέι όμως,γιατί αύριο έχω άδεια (για να στρώσω-επιτέλους!)και μετά φεύγουμε τριημεράκι στην Ήπειρο!!!!!

Φιλάκια..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...