Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα καμαρώνετε!!!!!:D

Ο Αλέκος μια χαρά λοιπόν οπότε δεν λεω περαστικά σκέτο αγύριστα

Ντάνσεμ τι ωραία όνομα το Σεμέλη, να την χαίρεσαι πολύχρονη!!!

Σήμερα ήρθε και η γιαγιάκα μου από την Σερβία και είμαι πολύ χαρούμενη

Επίσης ήρθε και η ξαδέρφη μου για πρώτη φορά οπότε προβλέπετε τρελή ξενάγηση που φυσικά μου αρέσει πολύ γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να απολαύσω την Αθήνα σαν τουρίστρια ........

Να γκρινιάξω και λίγο όμως

Πονάνε τα ποδαράκια μου ρε γμτ. Πάει σκούριασα εντελώς!!! Με βγάλανε νοκ αουτ τα πιτσιρίκια αλλά ήταν ωραία η μικρή όποτε έχω δουλειές λες και είναι μιλημένη κολλάει πάνω μου σαν βδέλλα οπότε κουράζομαι διπλά.

Το κεράκι δεν ήθελε να το σβήσει με κανένα τρόπο οπότε το έσβησα εγώ. Επίσης δεν πλακώθηκε με κανένα παιδάκι (κυρία σήμερα) ούτε καν με την ξαδέρφη της:mrgreen:

Τώρα θα βάλω τα πόδια μου σε κρύο νερό και θα χτυπήσω τα απομεινάρια της τούρτας.:cool:

Όταν βρω λίγο χρόνο θα σας βάλω και φωτο

Καληνύχτα

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ εδωωω!

Μόλις έφτιαξα το ζυμάρι για την πίτσα Αγλαΐας και κεφτεδάκια στο φούρνο για αυριο! (θα κάνουμε μια γιορτούλα για τον Άγγελο, γιατί στα γεννέθλιά του θα είναι κατασκήνωση. Έχει καλέσει μερικούς φίλους του). Το απόγευμα πήγαμε και είδαμε τον μεγάλο στην κατασκήνωση, μου φάνηκε πολύ αλλαγμένος και πιο σοβαρός και μετρημένος... Καλά δείχνει να περνάει, ο χώρος τους είναι πολύ ωραίος, υπήρχαν όμως κάτι καυγάδες μεταξύ κάποιων παιδιών και τον άγχωσαν λίγο.

Χρόνια πολλά και στη Σεμέλη!

Και τώρα πάω για ύπνο, γιατί αύριο έχω κι άλλες προετοιμασίες και Κριστίνα, δεν το κάνει μόνο η δικιά σου αυτό, να κολλάει πάνω σου όταν έχεις πολλές δουλειές, όλα το κάνουν, πρέπει να είναι στα γονίδια... δεν ξέρω...:rolleyes::rolleyes:

Καληνύχτα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλημερα! Χρονια πολλα στην γλυκυτατη Σεμελη! να την χαιρεστε ντανσεμακι κ συντομα να της δωρισετε αδερφακι για να εχουμε κ μεις να περιμενουμε κατι μετα τον αυγουστο! Και παρε εσυ τη σκυταλη γιατι βλεβω την Ελενηκατ να την παιρνει αυτη... Ολο το μελεταει:mrgreen:!!!

ΜΕ υγεια το μπυροδοντακι! οντως μεγαλωσε πολυ γρηγορα...

σματς!

Καλημέρααααα... τι κάνει το αλεκουκί;;; Καλύτερο βράδυ σήμερα;

Χρόνια πολλά στο όμορφο τσιλιμπιθράκι Σεμελάκι!!!:D

Κσι μετά τί? Το χάος? Μετά τον Αύγουστο δεν θα περιμένουμε κανένα μπεμπέ? Αλλά θα ελπίζουμε στην καλοκαιρινή σοδειά!

Κι εσύ κι η Άφρο να αφήσετε τις βλακίες για σκυτάλες γιατί εγώ θα λακίσω σας το λέω και θα ακολουθήσω την πρώην συμπεθέρα μου σε φόρουμ ποίησης!

Εχθες πήγαμε για το πρώτο μπανάκι μας... βέβαια εγώ και ο νικόλας μπήκαμε μέχρι το γόνατο γιατί μέχρι να το αποφασίσουμε έφυγε ο ήλιος:rolleyes:

Βέβαια υπήρχαν πιο δυνατοί παίχτες που μπήκανε μέχρι τον αστράγαλο, βλ. Ληδακι χαχαχα

Ααα ο νικόλας έφαγε το πρώτο του μήλο... και το πρώτο του χώμα... και λίγο λεβαντα...

Διαφημίσεις

Τσα!!

Χάθηκα το ξέρω...αλλά τώρα επανήλθα...

Υποθέτω ότι πλην της sofukas, οι υπόλοιπες ούτε που θα με θυμάστε..ε;

Τι κάνετε;;

Εγώ περιμένω με αγωνία το πρώτο δόντι της μικρής μου νεράιδας και η αναμονή έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα..μπήκαμε ήδη στον δέκατο μήνα..τα ούλα είναι πρησμένα από τον 5ο μήνα αλλά δόντι δεν έχει φανεί στον...ορίζοντα..Εσάς ρε κορίτσια τα δικά σας παιδάκια πότε έβγαλαν τα πρώτα τους δοντάκια; Να αρχίσω να ανησυχώ;;

Κατα τα άλλα συνεχίζουμε τον θηλασμό κανονικά σε συνδυασμό με τα φρουτάκια και το φαγητό μας...

age.png

Νταραν νταράαααααααν μπουσουλάμε και επισήμως... κινητήρια δύναμη οι λαστιχένιες παντοφλίτσες του θοδωρίκου που ήθελε να τις φάει

Γεια σου Άυλα... και ναι σε θυμόμαστε... είπαμε έχουμε ξεκουτιάνει αλλά όχι και τόσο. Υπάρχουν πιτσιρικάκια που βγάζουν στο χρόνο τα πρώτα δόντια άρα μην ανησυχείς καθόλου...

φιλιαααααααααααα

Υπάρχουν πιτσιρικάκια που βγάζουν στο χρόνο τα πρώτα δόντια άρα μην ανησυχείς καθόλου...

φιλιαααααααααααα

Yπάρχουν και άλλα που βγάζουν 17 μηνών (η παιδίατρος μου είχε πει ότι αν μέχρι 18 μηνών δεν έχει βγάλει θα τον πάμε σε τσίρκο:rolleyes::rolleyes:)

Λέγκω, μπουσουλόπιτα παρακαλώ (μη βάλεις λεβάντα μέσα, δεν μου αρέσει! Με το χώμα δεν έχω πρόβλημα, μπορείς να βάλεις ελεύθερα!:tongue::tongue:)

Πείτε ρε παιδιά όσες πάτε για μπάνια εδώ κοντά καμιά καλή παραλία!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Να γκρινιάξω και λίγο όμως

Πονάνε τα ποδαράκια μου ρε γμτ. Πάει σκούριασα εντελώς!!! Με βγάλανε νοκ αουτ τα πιτσιρίκια αλλά ήταν ωραία η μικρή όποτε έχω δουλειές λες και είναι μιλημένη κολλάει πάνω μου σαν βδέλλα οπότε κουράζομαι διπλά.

έτσι ήμουν κι εγώ από το βράδυ ήδη των γενεθλίων του Ιάσονα πονούσε η μέση μου φρικτά....

Ωραία νέα! μπουσουλόπιττες και μπιροδοντάκια :D:D:D

Συγχαρητήρια στα κατορθώματα των νέων αστεριών!:D

Νταραν νταράαααααααν μπουσουλάμε και επισήμως... κινητήρια δύναμη οι λαστιχένιες παντοφλίτσες του θοδωρίκου που ήθελε να τις φάει

Μπράβοοοοοοο στον μικρό Νικόλα ενω εμενα ο αλεξάκος ειναι 11 μηνών και σβαρνιέται σαν τον φίδι οποτε τον αφήνω κάτω ασε που παει να σηκωθεί χέρια πόδια στα τέσσερα και τρώει την κεφάλα του τουλαχιστον να μπουσούλαγε λίγο καλά θα ήταν αυτο το πηγενε ελα με τα χέρια δεν το αντεχω η μέση μου.

Κορίτσια θελω την γνώμη σας σε κατι χθες ειχα παει σε μια βάπτιση και μετα τραπέζι ειχε πολλα παιδάκια ο δικος μου το καταχάρηκε, αλλα τον ειδα να κάνει οτι κάνουν τα αλλα παιδάκια ακολουθούσε πάντα τα αλλα εγω δεν το θεωρω τοσο τραγικό αλλα ο αντρας μου μου ειπε να το αφήνω μόνο του με τα πιτσιρικια γιατι δεν εχει πολυ θάρρος, καλα οχι οτι παω απο πίσω μονο αν βλεπω οτι παει να στραβώσει κατι παω και δεν ειναι παιδι που ειναι απο πίσω μου ισα ισα οταν ειναι με πιτσιρικια και του μηλαω λες και εχει πάθει κόφωση ενα πραγμα!!!

Νομίζω οταν θα παμε παιδικο θα ειναι καλητερα.

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...