Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα!

λενιτο, τι πραμα ηταν αυτο? μακαρι να σταματησει εκει κ να γινει πολυ καλα ο Αλεκουκος παλι γρηγορα γρηγορα. δεν εχει σχεση με την επεμβαση, ε? ειναι ίωση?

κριστινακι πολυχρονη η μικρουλα σου και ευχομαι απο την ψυχη μου τα two σας να ειναι υπεροχα κ καθολου terible!

συμφωνω με την Τζεν, επιβαλλεται να εισαι μεσα κ να κρατας το χερι του παιδιου σου. αν δουν κ βαζεις λογια στη δουλεια τους μπορουν ανετα να σου ζητησουν να το ραψεις!

η κουβεντα μου με τις δουλειες αρχιζει κ μου αρεσει που παρολου που διαφωνω με αρκετους εδω μεσα, ειτε λιγο ειτε περισσοτερο. Με λυπει ομως που το ντουντουκακι το παιρνει προσωπικα και στεναχωριεται. Εχουμε την ευκαιρια να κανουμε μια ωραια κουβεντα μιας κ εχουμε τον χρονο να "σκεφτουμε" τις απαντησεις μας κ να επιχειρηματολογησουμε χωρις κατινισμους. νομιζω οτι ολοι εχουμε καλη διαθεση απεναντι στον αλλον, εγω τουλαχιστον εχω,ασχετως αν συμφωνω ή οχι. Αν δεν ειχα δεν θα εμπαινα στο μουντ να συνεχισω τη κουβεντα γιατι το να ειμαι σε καλη διαθεση ειναι πολυ σημαντικο για μενα τον τελευταιο καιρο!

Και συνεχιζω λοιπον.... Η κουβεντα μας δεν ξεκινησε με την συγκριση αλλα αφου πηγε εκει, μπορουμε να την συνεχισουμε!

Δεν θα διαφωνησω τελειως με την συμπεθερα μου, ειναι η μια πλευρα του νομισματος, ειδικα αν σε αυτη θες να μεινεις. Και η δικη μου εμπειρια περιλαμβανει πολλους δημ. υπαλληλους που ειτε απο τεμπελια ειτε απο ανικανοτητα ξυνονται. Πολλους ακομα που τρωνε αβερτα κουβερτα λεφτα, απο πλασματικα εκτος εδρας, επιτροπες κτλ. Υπαρχουν ομως κ ανθρωποι που δουλευουν οπως θα δουλευαν σε δικη του δουλεια! και πιστεψτε με ειναι πολλοι,παρα πολυ για να τους βαζουμε στον κουβα μαζι με τους υπολοιπους. Γνωριζω δημοσιους υπαλληλους που τα ρεπο τους τα περνανε στο γραφειο, που το τηλ τους δεν σταματαει ποτε, που δεν υπαρχει αργια ή σκ και που χωρις αυτους δεν θα ειχαμε ουτε ρευμα, ουτε τηλεφωνο,ουτε νερο, ουτε ουτε ουτε.... Γνωριζω ανθρωπους που ο αντιστοιχος της ιδιωτικης επιχειρησης καθεται μποροστα του σαν χανος (μιλαω για γνωσεις κ αποτελεσματικοτητα). Γνωριζω δημοσιους υπαλληλους που παιζουν τη ζωη τους κορωνα γραμματα για το μεροκαματο. Τελος γνωριζω δημοσιους υπαλληλους που ειναι κ η πλειοψηφια που απλα κανουν την δουλεια τους, ουτε αστερια αλλα ουτε κ τεμπεληδες. Ολους αυτους,δεν μπορουμε να τους βαζουμε στο ιδιο καζανι με τους ανικανους ή με τα λαμογια. Ειναι σαν να λεμε οτι ολοι (που δυστυχως υπαρχει ενας σεβαστος αριθμος κ απο αυτους) οι ιδιωτικοι υπαλληλοι ή οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι τυχοδιωκτες κ αρπακόλα. Αυτο,αν οχι προσβολη, το θεωρω τουλαχιστον ρατσισμο! Ειναι τοσο απλο να το δουμε, ολοι ξερουμε στανταρ τετοιους ανθρωπους αλλα προτιμαμε να μενουμε στους "τεμπεληδες" κ στα "λαμογια". Γιατι? Ισως καποιοι να νιωθουν ακλυτερα με τον εαυτο τους οταν απαξιωνουν τους αλλους. ισως παλι αλλοι να πεφτουν θυμαμτα μιας μεθοδευμενης προσπαθιας απαξιωσης του δημοσιου τομεα. Ξαφνικα εγιαν ολες οι δημ. επιχειρισεις ελλειματικες, τσουπ πούλατες να σωθει το κρατος απο τη βρωμα! Πουλατες να παρουμε καμια μιζα. Πουλατες να μπουν οι δικοι μας στο παιχνιδι. Εστω πουλατες για να ξεχρεωσω τις βρωμιες μου και δεν με κοβει καθολου αν αυριο η Κως θα πληρωνει απιστευτα λεφτα για να εχει απλα ρευμα! δε με κοβει μια αν ο αγιος Ευστρατιος δεν θα εχει καραβι ουτε μια φορα τη βδομαδα. δεν μεκοβειμια που σαν κρατος θα καταστραφει στο αμεσο μελλον! Αλλωστε τις περισσοτερες δημ.επιχειρησεις θα τις ειχαν "σωσει" απο την κατρακυλα αν βαζαν τη σωστη διοικηση. Απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι!

Τωρα πια, αν καποιος λεει να παω στο δημοσιο να αραξω, για μενα ειναι αξιος της μοιρας του! Αυτος θα κοιταξει να λουφαρει κ στη ιδιωτικη δουλεια, ή θα ζει εις βαρος της οικογενειας των φιλων κτλ. Θα κοιταξει να κλεψει την εφορια, θα πεταξει τα σκουπιδια του στο δρομο, θα σου φαει τη θεση στην ουρα, και θα κανει πολλα εις βαρους του κράτους οποτε και εις βαρος μας. Παιδεία χρειαζομαστε για να εκλειψουν αυτοι, οχι ανταγωνισμο....

εχω κ αλλα να πω αλλα δεν θα διπλωνεται μετα αυτο το σεντονι! σματς σμουτς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελος γνωριζω δημοσιους υπαλληλους που ειναι κ η πλειοψηφια που απλα κανουν την δουλεια τους, ουτε αστερια αλλα ουτε κ τεμπεληδες.

Αυτό ακριβώς. Και τελευταία συναντούμε ανθρώπους που απλά κάνουν τη δουλειά τους και μας φαίνεται περίεργο και τους θεωρούμες αξιόλογους (βλ. πωλητές σε καταστήματα και άλλους που συναναστρεφόμαστε καθημερινά) γιατί βέβαια έχουμε πήξει στην αχρηστίλα και στη λαμογιά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

κριστινακι πολυχρονο το κοριτσακι σου !!να το χαιροσαστε και να το καμαρωνετε!

γρηηηηηγορα περαστικα στον αλεκουκο μας !ξου ξου βρωμοιωση !

θα συμφωνησω με την αφρο μας ,μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι

και εγω παλια αυτη την εντυπωση ειχα για τους δημοσιους υπαλληλους ,αυτο ακουγα αυτο μου ειχαν περασει

ωσπου διοριστηκε η αδερφη μου κ την εβαλαν σε ποστο συναλλαγης με το κοινο και κοντευει να τρελλαθει απτο πανικο που γινεται καθε μερα (ειναι και ολιγον εργασιομανης ) που επαθε τενοντα το χερι της κ που την εφαγαν τα λαμογια-βυσματουχοι οταν ο προισταμενος την αλλαξε τμημα κ την στειλαν πακετο πισω στη συναλλαγη

και μετα διοριοστηκαν φιλες μου νοσηλευτριες και τους τοποθετησαν στις χειροτερες κλινικες των νοσοκομειων και τρεχαν σαν τον βεγγο

μεχρι που γνωρισα τον δημ και ειδα τα τρελλα ωραρια και περασα μια μερα στην εφημερια του κ ειδα σε τι αθλιες συνθηκες δουλευει

κ μετα που διοριστηκα εγω και ειδα οτι ειναι σαν τον στρατο ο παλιος και ο βυσματουχος εχει προτεραιοτητα κ οχι αυτος που χει περισσοτερα προσοντα στο καλυτερο ποστο,στην αδεια το καλοκαιρι ,σε ολα

και δεν ειδα δεν γνωρισα κανεναν να του κοβουν 1000 ευρω απτο μισθο εμας τοσο περιπου ειναι ο μισθος μας

δεν ειδα κανεναν να λεδωνετε για να εξυπηρετησει εναν ασφαλισμενο

ειδα μονο ελλειψεις σε ολα τα τμηματα και να παλευουν 5 υπαλληλοι να βγαλουν 2500 συνταξεις και αυτοι ειναι που τα ακουν τα βρισιδια απτους ασφαλισμενους γαι την αθλιοτητα του συστηματος

δεν θα κρυψω ομως οτι ειδα και ατομα να το ξυνουν κανονικοτατα

ε για αυτους να μην μας παιρνει ολους η μπαλα

εντιτ:να προσθεσω οτι εγω ειμαι απο αυτους που παντα ηθελα να μπω στο δημοσιο και το προσπαθουσα πολαααα χρονια ,ειχα πεταξει πολλα 15 ευρα σε αιτησεις

και αυτο οχι για να λουφαρω αλλα για να εργαζομαι σε πιο ανθρωπινες συνθηκες, να μπορω να διεκδικησω τις αμοιβες μου αναλογα την εργασια μου για να μην με εκμεταλευεται ο καθε μλκ ,για να μεινω το πρωτο χρονο με το παιδακι μου

και να μην με διωξει επειδη εκανα το αμαρτημα να κανω ενα παιδι και να τρεμω στην ιδεα να κανω ενα δευτερο λες κ κανω το μεγαλυτερο εγκλημα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

... Αντί να λέμε εμείς στον ιδιωτικό πρέπει να έχουμε ένα χρόνο άδεια τοκετού λέμε γιατί έχουν στο δημοσιο ένα χρόνο;;; Να το χάσουν οι κερατάδες, οι βολεμένοι.

Αυτό δεν το σχολιάζω! Σίγουρα υπάρχουν άτομα που το λένε αυτό, αλλά δεν αξίζουν καν σχολιασμού αυτά τα πράγματα...

Αμα κάποιος θέλει να δουλέψει θα δουλέψει και στο δημόσιο συγνώμη κιολας...

Εκεί συμφωνώ, αλλά τι ποσοστό είναι αυτό δεν ξέρω. Είναι τόσο πολλοί οι δημόσιοι υπάλληλοι, που πάρα πολλοί από αυτούς είναι περίσιοι, δεν έχουν καν αρμοδιότητες, και βέβαια είναι και αυτοί που έχουν αρμοδιότητες και μάλιστα σοβαρές αλλά προτιμούν να εργάζονται με τους δικούς τους αργούς ρυθμούς. Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν πραγματικά δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν σαν ιδιωτικοί, όπως λέει η Αφροδίτη, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί αλλιώς θα είχε διαλύσει το κράτος! Πάντως σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι που συναντάω δεν είναι έτσι... ή μάλλον είναι σε μια υπηρεσία 1-2 έτσι και δουλεύουν για τους υπόλοιπους 10. Αυτοί οι 10 κάνουν τον κόσμο που είναι εκτός δημοσίου να λέει ότι δεν τα αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν και τα επιπλέον δικαιώματα που έχουν.

Και πραγματικά με λυπεί, με εκνευρίζει και με απογοητεύει συνάμα να βλέπω ότι αναπαράγουμε τέτοια πράγματα όταν η κατρακύλα είναι όλο και πιο κοντά μας.

Όταν κόβεται ο 13 και 14 μισθός στο δημόσιο σημαίνει ότι θα κοπεί σιγά σιγά και στον ιδιωτικό

Και εμένα με λυπεί πολύ γιατί μας βάζουν σε ένα τρυπάκι εμφυλίου. Οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί.... Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχουν λόγοι που μπήκαμε τόσο εύκολα σε αυτό το τρυπάκι... ο κόσμος έχει κρυμμένη αγανάκτηση χρόνων για την δυσλειτουργία του δημοσίου τομέα. Εκεί πατάει το κράτος. Και θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Πρέπει πραγματικά να υπάρξει σύμπνοια μήπως περισώσουμε κάτι.

Αυτά... μου αρέσει αυτή η συζήτηση... αν και είναι δύσκολη, γιατί εύκολα μπορεί κάποιος να πάρει κάποια πράγματα στραβά. Εγώ πάντως καλοπροαίρετα μιλάω...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Και εμένα με λυπεί πολύ γιατί μας βάζουν σε ένα τρυπάκι εμφυλίου. Οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί.... Εκεί πατάει το κράτος. Και θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα.

Από δω θα πιαστώ και θα σας παραθέσω ένα πολύ ενδιαφέρον κομάτι συνέντευξης ενός οικονομολόγου:

"η Πολιτεία είναι σε θέση, μέσω του νόμου (Κράτος Δικαίου), να εγγυηθεί την ίση (δίκαιη) αντιμετώπιση όλων των Πολιτών της, καθώς επίσης ότι, ο καθένας που θέλει να εργασθεί, θα μπορεί να κερδίσει τα μέσα συντήρησης του. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος, για τον οποίο δεν θα ήταν κάτι τέτοιο εφικτό.

Από αυτήν την πλευρά, η «πολιτική δύναμη» αποτελεί το κλειδί της προστασίας μας, απέναντι στις προσπάθειες της οικονομικής μας υποδούλωσης. Επομένως, η λύση των προβλημάτων μας είναι η πολιτική δύναμη και ο έλεγχος της - αφού κανένας δεν επιθυμεί την απόλυτη κυριαρχία της οικονομικής δύναμης. Εάν χρειασθεί λοιπόν, η οικονομική δύναμη οφείλει να καταπολεμηθεί, έτσι ώστε να τεθεί κάτω από τον έλεγχο της πολιτικής εξουσίας.

Κατʼ επέκταση, το κεντρικό πρόβλημα των ανθρωπίνων κοινωνιών είναι ο έλεγχος της πολιτικής εξουσίας, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να ελέγξει την οικονομική δύναμη. Από τη στιγμή λοιπόν που θα καταφέρουμε να βρούμε τις μεθόδους ελέγχου της πολιτικής δύναμης, όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της κοινωνικής ζωής είναι πολύ πιο εύκολο να επιλυθούν. Τότε, δεν θα υπάρχει πλέον λόγος να κατηγορούμε κανέναν άλλο – ούτε να «κραυγάζουμε» εναντίον των κακών οικονομικών διαβόλων, οι οποίοι δρουν στο «παραπέτασμα»." http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2010/06/blog-post_1120.html

Διαφημίσεις

Aχ, μορέ, ξέχασα να ευχηθώ περαστικά στον Αλεκούκο!! Πρέπει να πέρασε ένα πολύ δύσκολο βράδυ!!!!! Και προφανώς θα έκανε και την επεμβασούλα του, μιας και έχω μέρες να μπω! Ελπίζω να πήγαν όλα καλά! Ελένη, περαστικά!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μαριλένα ότι έγραψες είναι αυτα που συζητάμε στα σεμινάρια!!! Πολύ πολύ ενδοιαφέροντα...νομίζω ότι θέλω να αλλάξω επαγγελματική κατευθυνση...από μηχανικός να γίνω νομικός!:tongue:

Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι πολλοί. Απλά δεν είναι σωστά κατανεμημένοι. Αυτό μας λένε όλοι οι καθηγητές μας στα σεμινάρια. Και όντως, επειδή σε αυτα συμμετέχουν και πολλές νοσοκόμες και μαίες από Αττικόν και άλλα νοσοκομεία, έχει σηκωθεί η τρίχα μας από τις περιπτώσεις νοσοκομείων που είναι τελείως αστελέχωτα! Και εκεί παίζεται και η ζωή μας!

Ωχου μωρε τον Αλέκο, ψήθηκε το αντράκι... περαστικά του!

Κριστίνα να τη χαίρεσαι, να τη δεις γερή, χαρούμενη και δυνατή! Έχουνε ίδια μέρα γενέθλια με τη Σεμελίτσα μου, η δικιά μου τα διπλά ακριβώς!!

Όσο για τη συζήτηση που ανοίξατε τη βρίσκω πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα και διαβάζοντας μου έρχονται διάφορες σκέψεις καινούριες και παλιές. Θα προσπαθήσω να μην μπω κι εγώ στο χορό όμως, γιατί αν πάρω φόρα βλέπω εμένα καρφωμένη στον υπολογιστή και τους άλλους μόνους τους στις παραλίες! Αρκούμαι λοιπόν αν δεν σας πειράζει να σας διαβάζω μια φορά κάθε βραδάκι, να σκέφτομαι κι εγώ τα δικά μου, να σας χαίρομαι και να σας θαυμάζω...

Καλή συνέχεια!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάρες μου!

Μάλλον έπιασαν οι ευχές σας και είναι πολύ καλύτερα. Είχε βέβαια 39 πριν αλλά έχει πολλά κέφια και με το ντεπόν έπεσε! Είναι μεγάλη υπόθεση.

Οπότε πάμε καλά. Σοφούκα το πρώτο πράγμα που έκανα χθες ήταν να πάρω τον χειρούργο. Δεν έχει να κάνει με την επέμβαση, είναι ίωση το είπε και αυτός και η γιατρός μας.

Αφήστε τα αυτά όμως! Χρόνια πολλά στη Σεμέλη, να κάνει πολλές βουτιές και να χτίζει πολλά παλάτια! Όχι μόνο στην άμμο! Ντάνσεμ να τη χαίρεστε!

Ήρθε Βασούλα να πάρει τα παπουτσάκια της και είναι μια κούκλα γκαστρούλα! Άντε με το καλό και αυτός ο μπόμπιρας!

Κσι μετά τί? Το χάος? Μετά τον Αύγουστο δεν θα περιμένουμε κανένα μπεμπέ? Αλλά θα ελπίζουμε στην καλοκαιρινή σοδειά!

Χλόη με τα δικά σας μπίρκις? Πού μένετε τώρα? Μήπως με βολεύει να σου τα φέρω? Κρίμα είναι να μην τα φοράει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...