Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κατά φωνή!

Πάντως για το αν αφήνουν τη μαμά με το παιδί είναι όντως σκληρό αλλά δεν θα μπορούασαν ποτέ να κάνουν τη δουλειά τους αν οι μάμαδες ήταν μέσα. Κι εμένα τον Αλέκο τον πήραν μόνο του για τη νάρκωση... Αλλά τί να κάνεις? Εκείνοι τσακ τσουκ κάνουν τη δουλειά τους, γιατί έχουν και άλλα παιδάκια να περιμένουν απέξω. Αν είχαν κι εμένα να τους τη λέω για το τί κάνουν και πώς το κάνουν θα ξημέρωναν. Είναι η καθημερινότητά τους ενώ εμάς η ψυχή μας...

Διαφωνώ! Στο εςξωτερικό μια χαρά επιτρέπονται όσοι γονείς το ζητήσουν. Και ειναι βασικό ανθρώπινο δικαιωμα να το ζηταω. Και αν το ζητάω σημαινει οτι μπορώ. Και ειμαι μεσα οχι για να δινω οδηγίες (ουτε καν τους κοιτάω) αλλα για να χαιδευω τραγουδάω παρηγορω το μωρό μου. Πάντως το ζήτημα χρίζει προσφυγής και νομίζω ότι εχουν μαζευτοί αρκετοί γονεις στο θέμα στο παρεντς και ελπίζω να γίνει.

Ωχ περαστικά στον Αλέκο! Άρα άκρυη η συναντηση για τα παπουτσια...να περάσω τουλάχιστον να τα πάρω ή θα ενοχλήσουμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για μπίρκις, το σκ θα είμαι σπίτι. Αν σας φέρει ο δρόμος προς Βριλήσσια είτε για βολτίτσα, να περάσετε να τα παρετε. Μόνο που δεν θα παίξουν τα παιδιά.... Βασούλα σκεφτόμουν μια και δεν μας έκατσε, μήπως σε βόλευε το Κέντρο που πάω στη δουλειά να συναντηθούμε??? Αλλά θα έχει ζέστη να κατέβεις...

Κάτι θα κάνουμε πριν φύγεις πάντως.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφωνώ! Στο εςξωτερικό μια χαρά επιτρέπονται όσοι γονείς το ζητήσουν. Και ειναι βασικό ανθρώπινο δικαιωμα να το ζηταω. Και αν το ζητάω σημαινει οτι μπορώ. Και ειμαι μεσα οχι για να δινω οδηγίες (ουτε καν τους κοιτάω) αλλα για να χαιδευω τραγουδάω παρηγορω το μωρό μου. Πάντως το ζήτημα χρίζει προσφυγής και νομίζω ότι εχουν μαζευτοί αρκετοί γονεις στο θέμα στο παρεντς και ελπίζω να γίνει.

Ωχ περαστικά στον Αλέκο! Άρα άκρυη η συναντηση για τα παπουτσια...να περάσω τουλάχιστον να τα πάρω ή θα ενοχλήσουμε?

Και βέβαια να περάσεις...

Είμαι σίγουρη πως στο εξωτερικό γίνεται αλλιώς όπως και τόσα άλλα πράγματα!

Κι εσύ μπορεί να μη λες τίποτα για φαντάσου όμως πόσες άλλες θα λένε... Είναι πολύ σκληρό να αφήνεις το παιδί σε τέτοιες στιγμές και αν αρχίσεις να σκέφτεσαι τί μπορεί να πέρασε από το μυαλό του τρελαίνεσαι...

Δεν ξέρω πώς θα γινόταν διαφορετικά υπό αυτές τις συνθήκες.

Γειά σας κορίτσια!! Εϊχα μέρες να μπω και έπεσα πάνω σε αυτό...

λοιπόν, για να σοβαρευτώ εγώ λίγο, κι επειδή τελικά νιώθω πάρα πολύ άσχημα γιατι αυτή τη στιγμή προσβάλομαι (και μαζί μου όλοι οι μισθωτοί), να ξεκαθαρίσω κάτι, που το είπα και παραπάνω: είμαστε σε πολύ χειρότερη μοίρα από τους δημ. υπαλλήλους. Μπορεί εκείνους να τους τρώει το σαράκι που χαθηκαν δύο μισθοί από τους 14, αλλά εμας μας τρώει μεγαλύτερο σαράκι: η πιθανότητα να χαθούν και οι 14 μισθοί, ειδικά τώρα που άνοιξε η πόρτα στις μαζικές απολύσεις. Σε αυτό διαφωνείτε?? διαφωνείτε βεβαίως, αφού όλες το τονίσατε.

Λυπάμαι αλλά και σας καταλαβαίνω... δε θυμώνω, απλά λυπάμαι.

dooo, πόσο σε καταλαβαίνω να ήξερες!! Και ας μην έχω απειλή απόλυσης από την στιγμή που δουλεύω στη δουλειά του πατέρα μου, που στην ουσια πλέον είναι και δικιά μου.. Συγνώμη κορίτσια, αλλά όποτε έχανε ένα δικαίωμα ένας ιδιωτικός υπάλληλος δεν είδα κανένα δημόσιο υπάλληλο να είναι στο δρόμο! Τώρα όμως ακούω μόνιμα μουρμούρα γύρω μου (δεν λέω εδώ μέσα) γιατί οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν στηρίζουν τους δημοσίους... Δεν υπάρχει παιδιά σύμπνοια, δυστυχώς! Ο καθένας και η πάρτη του είμαστε τελικά όλοι οι εργαζόμενοι!

Αλλωστε κ η πλειοψηφια των ιδιωτικων ειναι ιδωτικοι γιατι δεν καταφεραν να μπουν στο δημόσιο!

Αφροδίτη, από εκεί ξεκινάει όλο το κακό!! Όλοι θέλουν να μπουν στο δημόσιο για να κάαααααααθονται. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι. Αν και βασικά δεν έχω ακόυσει κανένα να μου πει, θα πάω να γίνω υπάλληλος στο δήμο για να βοηθήσω την ανθρωπότητα, ή για να παράξω έργο. Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ να μπω στο δημόσιο γιατί δεν ήθελα αυτό το βόλεμα. Μπορεί να το έχω μετανιώσει κάποιες στιγμές, και να σκέφτομαι ότι αν ήμουν σε δημόσιο δεν θα αναγκαζόμουν να μπαίνω σε θερμοκήπια με την κοιλιά τούρλα σε 2 εγκυμοσύνες,

και δεν θα παρατούσα το παιδί μου στη μάνα μου 3 μηνών γιατί ούτε το 6μηνο δεν μπορούσα να πάρω γιατί δεν μπορούσα να κρεμάσω τον κόσμο γύρω μου.

Τέλος πάντων, το πρόβλημα νομίζω είναι ότι δεν υπάρχει κατανόηση. Αυτό που είπα παραπάνω. Οι περισσότεροι έχουν περάσει από ιδιωτικοί υπάλληλοι! Πρέπει να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους! Δεν γίνεται διαφορετικά! Δεν συμφωνώ βέβαια να κόβουν μισθούς, ειδικά αν είναι μικροί μισθοί, αλλά όταν μου έρχεται ο άλλος και μου λέει όλο παράπονο ότι του κόβουν 1000 ευρώ το μήνα δεν μπορώ παρά να μένω με το στόμα ανοιχτό και να αναρωτιέμαι πόσα μπορεί να έπαιρνε αυτός!!

Δυστυχώς η κρίση μας έχει χτυπήσει όλους, άλλους λίγο άλλους πολύ, και η ανασφάλεια είναι μεγάλη. Πολλοί έχουν δάνεια, και για όλους θα είναι δύσκολο, αλλά αν δεν γίνουμε μια γροθιά δεν θα κερδίσουμε τίποτα! Και για να γίνουμε μια γροθιά θα πρέπει οι δημόσιοι υπάλληλοι να κατέβουν από τον "θρόνο" τους και από τα συννεφάκια τους! Πολλοί το έχουν κάνει, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό, αυτοί που τουλάχιστον εγώ συναντώ στις δημόσιες υπηρεσίες, δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα! Συνεχίζουν να κάθονται αραχτοί αντί να δουλεύουν, συνεχίζουν να καταχρεώνουν το δημόσιο, συνεχίζουν να εξαντλούν όλη την αυστηρότητά τους πάνω μου, σε αντίθεση με το αν συναντήσουν ένα συνάδερφο του δημοσίου και γενικά συμπεριφέρονται λες και έχουν πιάσει το παπά από τα αρχ@$@#[email protected] you know what I mean... Αυτό το πράγμα δεν μπορώ πλέον να ανεχτώ...

αλλα στους ελληνες ανεκαθεν επικρατουσε η νοοτροπια να ψοφισει η κατσικα του γειτονα:lol:

Και δεν έχει να κάνει με ζήλεια αυτό το πράγμα... αν οι δημόσιοι υπάλληλοι κάναν απλώς καλά την δουλειά τους δεν θα υπήρχε θέμα νομίζω...

Αυτά...μάλλον σας ζάλισα... ίσως δεν το διαβάσετε και όλο, αλλά πραγματικά και εγώ λυπάμαι πολύ με αυτά που ζω...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Ένα πολύ πολύ πολύ πολύ βασικό πράγμα είναι να μην θέλουμε οι άλλοι να χάσουν τα δικαιώματα που έχουν αλλά να κερδίσουμε και εμείς!!! Αυτό είναι που λέει η Βασούλα για την κατσίκα... Αντί να λέμε εμείς στον ιδιωτικό πρέπει να έχουμε ένα χρόνο άδεια τοκετού λέμε γιατί έχουν στο δημοσιο ένα χρόνο;;; Να το χάσουν οι κερατάδες, οι βολεμένοι.

Αμα κάποιος θέλει να δουλέψει θα δουλέψει και στο δημόσιο συγνώμη κιολας...

Και εγώ μια ζωη ιδιωτικός υπάλληλος ήμουνα και θα είμαι αλλά δεν ζήτησα ποτέ να χάσουν οι άλλοι τα δικαιώματά τους αλλά πάλεψα κι εγώ να έχω επίσης δικαιώματα. Εκεί είναι η ουσία! Και η ουσία είναι γιατί παίζει αυτό που είπε το Κριστινάκι τόσο καλά όταν φουσκώσει το ποτάμι θα μας πάρει όλους!

Οι διαχωρισμοί το μόνο που πετυχαίνουν είναι οι απο πάνω να μας ελέγχουν καλύτερα... ευτός είναι μετανάστης εγώ είμαι έλληνας, αυτός δεν έχει πτυχία, εγώ έχω, αυτός είναι ιδιωτικός εγώ είμαι δημόσιος, αυτή είναι γυναίκα εγω είμαι άντρας

Και πραγματικά με λυπεί, με εκνευρίζει και με απογοητεύει συνάμα να βλέπω ότι αναπαράγουμε τέτοια πράγματα όταν η κατρακύλα είναι όλο και πιο κοντά μας.

Όταν κόβεται ο 13 και 14 μισθός στο δημόσιο σημαίνει ότι θα κοπεί σιγά σιγά και στον ιδιωτικό

Καλημέρα!

Εφιαλτικό το χθεσινό βράδυ.... Δεν έπεφτε ο πυρετός με τίποτα. Τι ντεπόν τί πονσταν, και άλλη δόση πονσταν μήπως ήταν μικρή η πρώτη...

Τελικά μετά απο 2 μπάνια, κάμποσες κομπρέσες και εντριβές έπεσε....

Κορίτσια ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά ανησύχησα... Αφού πήρα και τη γιατρό στις 1.30....

Παραμιλούσε το παιδάκι.. .Και με ρώταγε τί έχεις στα χέρια σου??? Έβλεπε διάφορα φαίνεται...

Τελικά μετά το 2ο μπάνιο έπεσε ο πυρετός και μετά από κάμποση ώρα ηρέμησε και κοιμήθηκε... Κατά τισ 4.30 με 5...

Τώρα κοιμούνται οι άντρες, αλλά ξύπνησε η τσουλούφο η οποία λες και καταλα΄βαινε ξύπνησε μόνο 2 φορές χθες!!!!!

Την παίρνω να πάμε για καφέ μπας και ξυπνήσουμε.

Καλημέρα, σαν έφτιαξα τη μέρα!

Καλές διακοπές σε όσες φεύγουν! Μαρίνα!!!

Διαφημίσεις

Αχ Κριστινάκι Να τη χαιρεσαι!!!!!!!!

Πολύχρονη, να είναι και ευτυχισμένη πάντα!

Και να αντικρούεται με την ξαδέρφη της, δεν πειράζει, μαθαίνουν και έτσι κάποια πράγματα!

Αχου λενάκο μου γιατί έτσι; Έχει καμία σχέση με την επέμβαση; Πωπω τρομάρα κοριτσάκι μου... άντε να πιείτε ένα καφεδάκι να χαλαρώσετε...

Κριστινάκι εορτάζεις μικρό μου πόνι; Χρόνια πολλά και χουχουλιαστά!

Θα κάνω την ζουλιάρικη καρδιά μου πέτρα και θα ευχηθώ και γω καλές διακοπές στις εκδρομικές τσούπρες ;)

Αχ Ελενίτσα! Το γλυκό μου τον Αλεκούκο! Περαστικά του, και σιδερένιος.

Κριστίνα να χαίρεσαι τη μικρή σου, και συγχαρητήρια για τα δύο χρόνια θηλασμού!

Καλημέρα.

Σέρνομαι... Γιατί δεν έχουν ανάγκη από ύπνο τα παιδιά μου???

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Kαλημέρα! Κριστίνα να χαίρεσαι τη μικρούλα γλυκούλα σου! Να τα εκατοστήσει!

Ελένη, περαστικά! Δεν παίρνεις και το χειρούργο που έκανε την επέμβαση κανένα τηλ. μήπως χρειάζεται να τον δει (εκτός αν σε έχει καλύψει ο παιδίατρός σου και έχει πει ότι δεν χρειάζεται)

Λέγκω πότε θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε; Εμείς είμαστε σχεδόν κάθε μέρα σκοπευτήριο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

ωχ ωχ Ελενίτσα περαστικά στον Αλέκο!!! :(

Κριστίνα να χαίρεσαι τη μικρή σου κορούλα! Ευτυχισμένη να είναι!:)

χτες μας ήρθε και η σκηνούλα μας! χε χε! για πάρτε μάτι! http://www.coleman.eu/trade/p-23595-waterfall8482-5-deluxe.aspx

Καλές βουτιές σε όσες είναι διακοπές και σε όσες έχουν φύγει ΣΚ!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...