Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Θα ήθελα να σταματήσω εδώ. Ίσως είναι εγωιστικό που το λέω αφού έχω κάνει ποστ, αλλά είμαι μόνη μου σε αυτό το θέμα, επιχειρήματα που να αντικρούουν τις αλήθειες δε βλέπω, οπότε θα με συγχωρέσετε αν δε το συνεχίσω.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τίποτα δεν είναι σίγουρο πλέον... έχουν αρχίσει συγχωνεύσεις, οι νομαρχίες κλείνουν και οι υπάλληλοι θα πάνε σε νέους φορείς χωρίς όμως να έχουν οργανική θέση, που θα πει δεν προστατεύονται πλέον από το σύνταγμα και ανά πάσα στιγμή μπορούν να τους απολύσουν! Πολλά θα αλλάξουν

:evil::evil: Εδώ είναι το θέμα... πού είναι η συλλογική συνείδηση, πού είναι οι αγώνες; Είμαστε άξιοι για αγώνες ή...

Μυρτώ, κάπως έτσι όπως είσαι κι εσύ είμαι κι εγώ αυτές τις μέρες... Η μόνη μου ελπίδα είναι αυτό

Κριστίνα, δεν μας κουράζεις, ίσα ίσα, ο λόγος σου είναι πάντα ώριμος, και εδώ και στο θηλασμό! Να γράφεις όσο πιο συχνά μπορείς!

Θα δικαιωθούνε εννοείται, αλλά δεν θα αλλάξει αυτό τίποτα, θα εφαρμοστούν αυτά που έχουν αποφασιστεί έτσι κι αλλιώς!

Καλησπέρα, μέχρι εδώ διάβασα και μετά από τα ψυχοπλακωτικά αυτά, να ευχηθώ σε όσες φεύγουν ή έφυγαν ήδη καλές διακοπές και καλές βουτιές!

http://www.youtube.com/watch?v=zWXcjYNZais

Πως πάνε οι μοναξιές ???

μη χαλιέσαι τώρα θέλουμε καλή διάθεση

βάλε μουσική :D

w3OKp3.png

Όσο για τις ΠΙΘΑΝΕΣ μελλοντικές (το τονίζω)απολύσεις στον δημόσιο τομέα, δεν θα τις συγκρίνω καν με τις τωρινές (επίσης το τονίζω) απολύσεις στον ιδ.τομέα. Τα νούμερα απλά δεν συγκρίνονται. Δεν υπάρχει chart να τα χωρέσει :P ή μάλλον υπάρχει: η μία κουκίδα θα είναι στο μηδέν, η άλλη στον θεό.

Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό! Πραγματικά και τα νούμερα και οι συνθήκες εργασίας (εννοώ το πόσο ασφαλής νιώθει κάποιος ότι θα έχει εργασία) δεν συγκρίνονται!

Προσωπικά λυπάμαι γιατί εδώ ήμουν και σας έλεγα για τη δική μου απόλυση πριν 1.5+ χρόνο, πριν καν αρχίσει η κρίση. Μια απόλυση που ήταν αποτέλεσμα της δικής μου επανάστασης για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Και εσείς μου λέτε, ότι μπορεί, μπορεί, στο μέλλον να απασχοληθούν αλλού οι δημ. υπάλληλοι, χωρίς να προστατεύονται από το σύνταγμα. Ε οκ. Ας μην προστατεύονται. Ας ενώσουν τις δυνάμεις τους με το πλήθος ανέργων που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα, αν χρειαστεί.

Τη θυμάμαι τη δική σου απόλυση! Και πραγματικά ήταν σαν εικόνες απ' το μέλλον τότε! Στο εξωτερικό η κρίση είχε ξεκινήσει, εδώ όμως ακόμα δεν μας επηρρέαζε, δεν το είχαμε καταλάβει... Τότε βρήκες άμεσα δουλειά, τώρα σε όποιον συμβεί, αν έχει τα προσόντα, ίσως βρει μόνο στο εξωτερικό καλά αμοιβόμενη δουλειά. Λίγο αργότερα ίσως ούτε κι εκεί...

Τώρα, μόνο από στο φιλικό-συγγενικό μου κύκλο αν κοιτάξω, οι απολύσεις έχουν αυξηθεί δραματικά! Και ακόμα περισσότερο τελούν υπό αυτό το καθεστώς ομηρείας που περιγράφεις!

Όσο για τους δημ. υπαλλήλους, αν δεν προστατεύονται από το σύνταγμα θα απολυθούν και πρώτοι πρώτοι αυτοί που μπήκαν αξιοκρατικά, τα βύσματα δεν θα απολυθούν ποτέ!:mrgreen:

Τέρμα όμως εδώ... Αυτό που νιώθω εγώ τώρα είναι πως είναι εποχή που πρέπει να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μας, αν και όταν πιάσουμε πάτο, θα ακολουθήσουμε το μόνο δρόμο που θα ανοίγεται (ή θα ανοίξουμε με τη βία).

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Και τελευταια ερωστηση κ σας αφηνω ησυχους -για λιγο: Εσεις που γεννησατε σε δημοσιο κ λετε οτι δεν πληρωσατε τον γιατρο (ντιν νταν Σοφία) πως εγινε; Δλδ σε επιασαν πονοι κ δεν πηρες τον γιατρο σου τηλ; Πηγες κ σε ξεγεννησε ο οποιος εφημέρευε ή περιμενες την βαρδια του δικου σου; Για ενημερωστε με σας περικαλω γιατι η αδερφη μου που γεννησε το πρωτο της στο Ελενα, μια χαρα τα εσκασε στον ντοκτορ (και της φερθηκε κ χαλια)!

Παρούσα!

Ναι, όταν με έπιασαν οι πόνοι πήρα τηλ. το γιατρό και στο μεν 3ο παιδί ξεκίνησε ο έρμος να έρθει αλλά δεν πρόλαβε, ήρθε ίσα ίσα για να προλάβει να με ράψει, ενώ στο 4ο ήταν η μέρα που είχε αποκλειστεί η Αθήνα απ' το χιόνι, οπότε δεν τον πήρα τηλ. ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει να έρθει, τον πήρανε απ' το μαιευτήριο και μιλήσαμε. Και στις 2 περιπτώσεις με ξεγέννησαν οι εφημερεύοντες ειδικευόμενοι δηλαδή. Όμως και να με ξεγεννούσε ο γιατρός δεν θα έδινα τίποτα, δεν το συζήτησα καθόλου στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ούτε αυτός φυσικά μου ζήτησε τίποτα, μια χαρά πλήρωνα στα απογευματινά ιατρεία τα 60 ευρώ που είναι καθορισμένα σαν επίσκεψη για τον συγκεκριμένο.

Επίσης στα παιδιά που έκαναν επέμβαση κρεατάκια, φίμωση και δακρυικό πόρο, ούτε ρώτησαν αν και πόσο θένε, ούτε μου ζήτησε κανείς τίποτα! Και κανείς δεν μου φέρθηκε χάλια:roll:

Το μόνο που έκανα ήταν να πάω στον γυναικολόγο κανένα μήνα μετά από κάθε τοκετό ένα καλό ουίσκι, ενώ στο γιατρό που έκανε τη φίμωση ένα κεφάλι γραβιέρα Νάξου (από τη Νάξο όμως, αυθεντική και πολύ καλή), πάλι κανένα μήνα μετά, όταν δεν το περίμενε :tongue: Στους υπόλοιπους δεν πήγα τίποτα, με έπιασε τσιγκουνιά!

Ρε λέτε άμα τους πληρώνεις να σου φέρονται χάλια;:rolleyes::lol::lol::lol:

ok ντουντουκι ας το σταματησουμε το θεμα εδω αν δεν νιωθεις καλα αν και οτι ηταν να πουμε το ειπαμε πλεον ολες μας

παντως τι σημαινει εισαι μονη ?εδω κανουμε μια ενδιαφερουσα συζητηση και αυτο μου αρεσε που ειχαμε διαφορετικες αποψεις αν συμφωνουσαμε ολες δεν θα ειχε κανενα ενδιαφερον :lol:

την συζητηση αυτη ακριβως αυτη την ειχαμε με την κολλητη μου ,πολυ αγαπημενη φιλη μου κ ειχε τις ιδιες αποψεις με σενα ,διαφωνουσαμε οπως κ σε αλλα θεματα εχουμε κατα καιρους διαφωνισει αλλα ..ετσι ειναι η ζωη ..δεν εγινε τιποτα κ παλι φιλες :wink:

να πω μονο κατι τελευταιο πανω στο θεμα

προσωπικα δεν με φοβιζει τοσο η απολυση οσο η ανεργια (τουλαχιστον σε αυτο συμφωνουμε :lol:)

και εχω δηλωσει οτι ειμαι υπερ της αρσης της μονιμοτητας,

ευτυχως εχω μαθει να εργαζομαι σκληρα και εχουμε φροντισει και εγω και ο δημ περισσοτερο να εχουμε τα εφοδια για 2 και 3 διαφορετικες δουλειες να κανουμε οποτε μια στεγη και τροφη θα την εξασφαλισουμε για τα παιδια μας αν μας απολυσουν δεν θελουμε τιποτα αλλο

να πλουτισουμε ποτε δεν ειχαμε στοχο

ΑΛΛΑ δεν θα πω ποτε ευχαριστω σε κανεναν απο αυτους που μας αρπαζουν τα μετα απο τοσα χρονια αγωνα δικαιωματα μας και παντα θα αντιστεκομαι οποιο αφεντικο και αν εχω ειτε ειναι το δημοσιο ειτε ειναι ο επιχειρηματιας

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

σοφουκα ξερεις ποσες περιπτωσεις ξερω που τα σκασαν και τους φερθηκαν χαλια?:lol:

μια φιλη στο ιασω εσκασε 8000 για μια γεννα κ της εκανε μια μλκ που ετρεχε κ δεν εφτανε

εγω οταν ειχα τον πατερα μου αρρωστο ειχα δωσει στο συγγρου αρκετα στο γιατρο κ ενω θεωρουνταν και τοπ την μλκ του την εκανε

μπραβο σου παντως !μακαρι ολοι να ειχαν αυτη την νοοτροπια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ρομαντική; εγώ; σας παρακαλώ με προσβάλετε:D

Καλέ τι πολλ είναι αυτά; για πιο λόγο; άσε που πολλ μπορούν να γίνουν πολλά... ποιοι έχουν τα περισσότερα πτυχία... ποιοι τα λιγότερα... ποιοι έχουν δουλέψει περισσότερα χρόνια... ποιοι έχουν φάει τα περισσότερα σκατά... ποιοι είναι οι πιο βολεμένοι και μιλάνε απ'την ασφάλειά τους... αλλά αυτό μου θυμίζει λίγο το φαλλοκρατικό "να τις βγάλουμε όξω να τις μετρήσουμε ρε ντερβίσιδες" και δεν ταιριάζει σε κιουρίες σαν του λόγου μας:wink:

:wink:

Γεια σου ρε Λεγκ! Όλοι τραβάνε τα ζόρια τους, δεν έχει νόημα να συγκρίνεις ποιος τραβάει τα μεγαλύτερα ζόρια! Μόνο να προσπαθείς, να διεκδκείς ότι περισσότερο μπορείς, για όλους!

Λεγκόπουλο, καλή ανάρρωση και καλή απαλλαγή απ' τα σκ@τ@, δέχεσαι απανωτά χτυπήματα, που όμως θα ατσαλώσουν τον ήδη ατσάλινο και ατρόμητο χαρακτήρα σου, όταν γεράσετε με τον Γιωργάκη, θα αναπολείτε αυτές τις στιγμές... "θυμάσαι αγάπη μου τότε που είχαμε πλυμμηρίσει στο θκατό, μόλις είχε βγει το μωρό απ' το Παίδων κι εσύ έζμπρωχνες φορώντας εκείνο το σεξουαλικό νεγκλιζέ το θκατό πίσω στο βόθρο" θα σου λέει εκείνος...:tongue::tongue::tongue:

ok ντουντουκι ας το σταματησουμε το θεμα εδω αν δεν νιωθεις καλα αν και οτι ηταν να πουμε το ειπαμε πλεον ολες μας

παντως τι σημαινει εισαι μονη ?εδω κανουμε μια ενδιαφερουσα συζητηση και αυτο μου αρεσε που ειχαμε διαφορετικες αποψεις αν συμφωνουσαμε ολες δεν θα ειχε κανενα ενδιαφερον :lol:

την συζητηση αυτη ακριβως αυτη την ειχαμε με την κολλητη μου ,πολυ αγαπημενη φιλη μου κ ειχε τις ιδιες αποψεις με σενα ,διαφωνουσαμε οπως κ σε αλλα θεματα εχουμε κατα καιρους διαφωνισει αλλα ..ετσι ειναι η ζωη ..δεν εγινε τιποτα κ παλι φιλες :wink:

Αυτό ακριβώς! Ντουντούκι, γιατί να σταματήσεις; Πάντα είναι χρήσιμο να ακούμε τις διαφορετικές απόψεις! Κανείς δεν σε στήνει στον τοίχο! (Είμαστε μόνο λίιιιγο παθιασμένα πλάσματα ναι; ):-):lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Λεγκόπουλο, καλή ανάρρωση και καλή απαλλαγή απ' τα σκ@τ@, δέχεσαι απανωτά χτυπήματα, που όμως θα ατσαλώσουν τον ήδη ατσάλινο και ατρόμητο χαρακτήρα σου, όταν γεράσετε με τον Γιωργάκη, θα αναπολείτε αυτές τις στιγμές... "θυμάσαι αγάπη μου τότε που είχαμε πλυμμηρίσει στο θκατό, μόλις είχε βγει το μωρό απ' το Παίδων κι εσύ έζμπρωχνες φορώντας εκείνο το σεξουαλικό νεγκλιζέ το θκατό πίσω στο βόθρο" θα σου λέει εκείνος...:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol: αϊ λοβ γιου τα μάλα σε λέωωωω

Λέγκω κα΄λως ήρθατε από το παίδων! Ευχομαι να ειναι όλα καλά τώρα...

και ερωτώ...μα καλά μόνο εγώ μάλωσα με όλους τους γιατρούς στο παίδων και δεν θέλω ούτε από έξω να περάσω?

δηλαδη εσένα Λέγκω πως σε αντιμετωπισανε όταν τους ειπες να εισαι μαζι με το μωρό στην αιμοληψία να του κρατάς το χέρι? εμένα χάλια φυσικα δεν με άφησαν και όλες τις μέρες που μείναμε ήμασταν στα μαχαίρια.

Σήμερα έμαθα (να ναι καλά το σεμινάριο που κανω για το δημόσιο) ότι θα μπορουσα να τους απειλησω και να παω στον συνήγορο του πολίτη (από τον οποίο έχουμε δυο εισηγητές και ειλικρινα παραδέχομαι τον ρόλο του φορέα)! Απαράδεκτοι πάντως!

Το σεμινάριο που κανω που ειναι η εισαγωγική εκπαίδευση για δημοσιους υπαλλήλους, αν και κουραστικό λόγω ωρών, το βρίσκω παρα πολύ ενδιαφέρον και λέμε πράγματα που μου ανοίγουν τα μάτια...θα έπρεπε όμως να το κάνουμε μόλις διοριστήκαμε και όχι 3 χρόνια μετά...

Όσο για το δημόσιο συμφωνώ μαζί σας...και που να τα βλέπατε και εκ των έσω...φρίκη! Αλλά δεν πιστεύω καθόλου ότι θα απολυθούν μόνιμοι υπάλληλοι. Αν φύγουν κάποιοι θα ειναι οι ορισμένου χρόνου και μετά έχουν σειρά οι αορίστου.

Πού είναι η Ελενη Κατ?? Θα βρεθούμε το Σάββατο τελικά?

39,3 ο Αλέκος!

Ευτυχώς που προλάβαμε και κάναμε την επέμβαση!

Δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου μου λέει... Τον καίνε φαίνεται πολύ!

Ντουντούκα μην το παίρνεις προσωπικά... Το ξέρω ότι νιώθεις ότι μιλάμε εκ του ασφαλούς αλλά δεν είναι και τόση η ασφάλεια πια.

Όντως είναι ωραίο να διαφωνούμε αλλά μπορεί και πολύ εύκολα να φανεί ότι υπάρχουν έντονες αντιπαραθέσεις ακριβώς γιατί γράφουμε και δεν μιλάμε για να καταλαβαίνουμε από τον τόνο της φωνής μας... Δεν νομίζω ότι αξίζει να παραξηγιόμαστε!

Εξάλλου η καλή μας κυβέρνηση θα μας χρυσώσει το χάπι και θα υπογράψει Συλλογική Σύμβαση με 1% αύξηση... Λένε οι φήμες. Και δεν θα χαθούν ο 14ος και 13ος θα προσαρμοστούν στο μισθό!

Κολοκύθια δηλαδή που μεταμορφώνονται σε άμαξες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λέγκω κα΄λως ήρθατε από το παίδων! Ευχομαι να ειναι όλα καλά τώρα...

και ερωτώ...μα καλά μόνο εγώ μάλωσα με όλους τους γιατρούς στο παίδων και δεν θέλω ούτε από έξω να περάσω?

δηλαδη εσένα Λέγκω πως σε αντιμετωπισανε όταν τους ειπες να εισαι μαζι με το μωρό στην αιμοληψία να του κρατάς το χέρι? εμένα χάλια φυσικα δεν με άφησαν και όλες τις μέρες που μείναμε ήμασταν στα μαχαίρια.

Σήμερα έμαθα (να ναι καλά το σεμινάριο που κανω για το δημόσιο) ότι θα μπορουσα να τους απειλησω και να παω στον συνήγορο του πολίτη (από τον οποίο έχουμε δυο εισηγητές και ειλικρινα παραδέχομαι τον ρόλο του φορέα)! Απαράδεκτοι πάντως!

Το σεμινάριο που κανω που ειναι η εισαγωγική εκπαίδευση για δημοσιους υπαλλήλους, αν και κουραστικό λόγω ωρών, το βρίσκω παρα πολύ ενδιαφέρον και λέμε πράγματα που μου ανοίγουν τα μάτια...θα έπρεπε όμως να το κάνουμε μόλις διοριστήκαμε και όχι 3 χρόνια μετά...

Όσο για το δημόσιο συμφωνώ μαζί σας...και που να τα βλέπατε και εκ των έσω...φρίκη! Αλλά δεν πιστεύω καθόλου ότι θα απολυθούν μόνιμοι υπάλληλοι. Αν φύγουν κάποιοι θα ειναι οι ορισμένου χρόνου και μετά έχουν σειρά οι αορίστου.

Πού είναι η Ελενη Κατ?? Θα βρεθούμε το Σάββατο τελικά?

Κατά φωνή!

Πάντως για το αν αφήνουν τη μαμά με το παιδί είναι όντως σκληρό αλλά δεν θα μπορούασαν ποτέ να κάνουν τη δουλειά τους αν οι μάμαδες ήταν μέσα. Κι εμένα τον Αλέκο τον πήραν μόνο του για τη νάρκωση... Αλλά τί να κάνεις? Εκείνοι τσακ τσουκ κάνουν τη δουλειά τους, γιατί έχουν και άλλα παιδάκια να περιμένουν απέξω. Αν είχαν κι εμένα να τους τη λέω για το τί κάνουν και πώς το κάνουν θα ξημέρωναν. Είναι η καθημερινότητά τους ενώ εμάς η ψυχή μας...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...