Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

νυσταζω κ ποναει ολο μου το κορμι ,δεν εκλεισα ματι χθες ,της εκανα εμβολιο κ πονουσε το χερι της ,δεν μπορουσε να γυρισει στο πλαι κ ολο ξυπνουσε

παλαντιν γιατι αγχωνεσαι να περπατησει δεν εχει αργησει η μικρης σου ,καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο αλλα φοβουνται αλλα δεν χαμπαριαζουν τιποτα και η στεφανια περπατησε (εννοω μονης της χωρις πιασιματα ) ακριβως στους 14 μηνες αλλα ειναι πολυ προσεχτικη γενικα ,σπανια σκονταφτει,χτυπαει κ πιστευω πως αυτος ηταν ο λογος ηθελε να νιωθει σιγουρη

κριστινα καλως ηρθες και παλι στο καφε μας μας ελειψες !:D

για την ανηψια μου μοιαζει ολη η φαση με την γνωστη αντιζηλια που χουν τα αδερφια που σημαινει οι μικρες ειναι σαν αδερφουλες πολυ καλο αυτο !

καλυτερα παντως να αποφευγεις να θηλαζεις μπροστα της ,δεν μπορει να καταλαβει οτι ενω ολα τα μοιραζονται (και τα παιχνιδια μαζι σου) αυτο δεν μπορει να το μοιραστει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

λοιπόν, για να σοβαρευτώ εγώ λίγο, κι επειδή τελικά νιώθω πάρα πολύ άσχημα γιατι αυτή τη στιγμή προσβάλομαι (και μαζί μου όλοι οι μισθωτοί), να ξεκαθαρίσω κάτι, που το είπα και παραπάνω: είμαστε σε πολύ χειρότερη μοίρα από τους δημ. υπαλλήλους. Μπορεί εκείνους να τους τρώει το σαράκι που χαθηκαν δύο μισθοί από τους 14, αλλά εμας μας τρώει μεγαλύτερο σαράκι: η πιθανότητα να χαθούν και οι 14 μισθοί, ειδικά τώρα που άνοιξε η πόρτα στις μαζικές απολύσεις. Σε αυτό διαφωνείτε?? διαφωνείτε βεβαίως, αφού όλες το τονίσατε.

Λυπάμαι αλλά και σας καταλαβαίνω... δε θυμώνω, απλά λυπάμαι.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημερα!

νυσταζω κ ποναει ολο μου το κορμι ,δεν εκλεισα ματι χθες ,της εκανα εμβολιο κ πονουσε το χερι της ,δεν μπορουσε να γυρισει στο πλαι κ ολο ξυπνουσε

παλαντιν γιατι αγχωνεσαι να περπατησει δεν εχει αργησει η μικρης σου ,καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο αλλα φοβουνται αλλα δεν χαμπαριαζουν τιποτα και η στεφανια περπατησε (εννοω μονης της χωρις πιασιματα ) ακριβως στους 14 μηνες αλλα ειναι πολυ προσεχτικη γενικα ,σπανια σκονταφτει,χτυπαει κ πιστευω πως αυτος ηταν ο λογος ηθελε να νιωθει σιγουρη

κριστινα καλως ηρθες και παλι στο καφε μας μας ελειψες !:D

για την ανηψια μου μοιαζει ολη η φαση με την γνωστη αντιζηλια που χουν τα αδερφια που σημαινει οι μικρες ειναι σαν αδερφουλες πολυ καλο αυτο !

καλυτερα παντως να αποφευγεις να θηλαζεις μπροστα της ,δεν μπορει να καταλαβει οτι ενω ολα τα μοιραζονται (και τα παιχνιδια μαζι σου) αυτο δεν μπορει να το μοιραστει

Δίκιο δίκο απλά μέχρι πρόσφατα αυτό δεν το είχαν είναι καινούργιο κόλπο..... :roll:

w3OKp3.png

ντουντουκι πλεον το κινδυνο της απολυσης τον εχουμε και οι δημοσιοι υπαλληλοι ,ισως δεν διαβαζες πριν καμποσο κιαρο που ελεγα οτι μπορει να ξημερωσει μια μερα κ να μας πουν η υπηρεσια καταργειται ή συγχωνευεται και απολυεστε γιατι το συνταγμα αυτο το προβλεπει κ μια χαρα μπορει ν α συμβει ,ο παγκαλος πρωτος το χε βροντοφωναξει τον φεβρουαριο

εχει βουηξει ο τοπος για απολυσεις στο δημοσιο δεν ακουσες τιποτα?

επειδη υπηρξα ιδιωτικος υπαλληλος επι 10 χρονια και εφαγα πολυ σκ@το (που λεει και η λεγκω) ξερω πολυ καλα τι σημαινει να εισαι ιδιωτικος υπαλληλος και μπορω να συγκρινω καταστασεις και ναι συμφωνω οτι αυτη την στιγμη που μιλαμε οι δημοσιοι ειμαστε σε λιγη καλυτερη μοιρα αλλα αυριο ποιος το ξερει οτι θα εξακολουθουμε να ειμαστε ?

αν ομως γινουν που θα γινουν αυτο ειναι σιγουρο πλεον !και αλλες περικοπες

κ ο μισθος φτασει στα 600 τι θα με σωσει ?τι θα πληρωνω ενοικιο ή φαγητο ?

γιατι ναι μεν ειμαι ενας δημοσιος υπαλληλος που δεν με βολεψε κανενας μονη μου το καταφερα αλλα χωρις δικο μου σπιτι και με 2 παιδια

μην παιρνουμε μεμονομενα τις περιπτωσεις αλλα οπως τα ειπε η λεγκω

ο αντρας μου εχει 3 πτυχια κ 3 μεταπτυχιακα χωρις καμια βοηθεια απο γονεις ΚΑΜΙΑ και δεν θελεις να μαθεις ποσες ωρες δουλευει και τι μισθο παιρνει ως δημοσιος υπαλληλος

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανένας μαζί σου Μαριω και δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκες... όντως οι ιδιωτικοί θα γαμηθούν περισσότερο γιατί θα χάσουν και τα ελάχιστα δικαιώματα που έχουν! Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί προσβήθηκες βρε ντουντούκι... εσύ τα χώνεις για τους συναδέλφους σου που δεν ανέχοντε να τους πατάνε και λες ότι πρέπει να πούμε και ευχαριστώ στους εργοδότες που δεν μας απολύουν. Ποτέ μα ποτέ κανένας εργοδότης δεν μου έκανε χαρή πάντα δούλευα και με το παραπάνω και πληρωνόμουνα με το παρακάτω αρα ευχαριστώ δεν χρωστάω σε κανένα καθίκι που πλούτισε στην πλατούλα μου!!! Ακόμα και όταν δεν είχα παιδιά αγωνιζόμουνα για να έχουμε δικαιώματα και τώρα για έναν λόγω παραπάνω, γιατί έχω παιδιά και θέλω να έχουν ένα καλύτερο αύριο. Δεν επιδίωξα ποτέ να κάνω λεφτά... θέλω ότι έχω εγώ να το έχει και ο δίπλα και ο παραδίπλα... η ζωή μου δεν είναι πιο σημαντική από καμία άλλη ζωη και ότι διεκδικώ για την πάρτη μου πάντα το διεκδικούσα και για τους άλλους και αυτό δεν είναι ρομαντισμός είναι ρεαλισμός γιατί άμα πέσουν οι άλλοι μαζί τους θα πέσω και εγώ!!!!!

Και για τα πολλ... απ'τα 18 μου είμαι μισθωτή με άπλα ένσημα, με βαρέα και ανθυγιεινά και τέλως με μισθωτή με μπλοκάκι που είναι η καινούργια μόδα... και τώρα είμαι άνεργη με ένα τέβε καπέλο για να μη χάσω τα ένσημα μέχρι να πάει ο μικρός βρεφικό.

Χμμμ, δεν καταλαβαινω απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα! Σαφως κ εισαι σε χεροτερη μοιρα αμα χασεις τη δουλεια σου, απο το να εχει δουλεια εστω κ με λιγοτερα χρηματα. Ισα ισα, θαρρω πως εδω μεσα υπηρξε κατανοηση στους συναδελφους σου που αγχωνονται (παρα την ελλειψη υποχρεωσεων). Απο εκει ξεκινησε αλλωστε η ολη κουβεντα. Οπως υπηρξε επισης κατανοηση για αυτους που θα χρειαστει να καθαρισουν σκαλες = να φανε σκ©τα (Βασουλα εγω τοι ειπα παρεπιπτωντως)!

Επιπλεον, δεν με ενδιαφερει καθολου να συγκρινω ιδιωτικους κ δημοσιους, δεν καταλαβα ποτε γιατι μπαινουμε σε αυτο το τριπακι, ουτε οταν δουλευα ως ιδιωτικος ουτε κ τωρα που ειμαι δημοσιος (με σαφως μικροτερες πιθανοτητες για απολυση). Αλλωστε κ η πλειοψηφια των ιδιωτικων ειναι ιδωτικοι γιατι δεν καταφεραν να μπουν στο δημόσιο!

Επισης, ευχαριστω χρωσταμε στη τυχη μας να γεννηθουμε σε ελευθερο κρατος, με γονεις που μπορεσαν ευκολα ή δυσκολα να μας προσφερουν κατι και κυριως σε αυτους τους ανθρωπους που δεν τα ειχαν ολα αυτα, αλλα κ παλι προσπαθουν να ζησουν αξιοπρεπως! Σαφως κ στο αφεντικο μας αν κ εφοσον ειναι νορμαλ ανθρωπος (μη τους παιρνει ολους η μπαλα) για την καλή μας συνεργασια! Το θεμα ειναι σε ποιους ωφριλουμε συγγνωμη που παραλαβαμε κατι κ θα παραδοσουμ κατι πολυ λιγότερο

Μαράκι δε νομίζω να διαφωνεί κανείς στο θέμα των επερχόμενων απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα. Και βέβαια κινδυνεύουν περισσότερο από τους δημοσίους. Εκεί που διαφωνώ εγώ είναι στο ότι παραδοθήκαμε άνευ όρων, πουλήσαμε τους αγώνες των παππούδων μας για ένα καλύτερο αύριο και τώρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μη χάσουμε τη δουλίτσα μας την οποία αύριο θα τη χάσουμε σίγουρα ή θα αναγκαστούμε να κάνουμε κι άλλους συμβιβασμούς για να μην την χάσουμε.

Κι εγώ άνεργη είμαι, στον ιδιωτικό τομέα εργάζομαι από το 92 και θα πάρω μια σύνταξη για την πλάκα. Και ο Μ στον ιδιωτικό τομέα εργάζεται και όλον αυτό τον καιρό αγωνίζεται μαζί με τους υπόλοιπους στον δρόμο προσπαθώντας να διεκδικήσει τα αυτονόητα και χάνει μεροκάματα και φυσικά δεν έχουμε τον τρόπο μας...

και για την Σοφία αυτό νομίζω, θέλει να αισθανθεί εντελώς σίγουρη.

καλά, δεν αγχώνομαι, απλά το ανέφερα γιατί μου κάνει εντύπωση, νόμιζα ότι θεωρείται μεγάλη

λοιπόν, για να σοβαρευτώ εγώ λίγο, κι επειδή τελικά νιώθω πάρα πολύ άσχημα γιατι αυτή τη στιγμή προσβάλομαι (και μαζί μου όλοι οι μισθωτοί), να ξεκαθαρίσω κάτι, που το είπα και παραπάνω: είμαστε σε πολύ χειρότερη μοίρα από τους δημ. υπαλλήλους. Μπορεί εκείνους να τους τρώει το σαράκι που χαθηκαν δύο μισθοί από τους 14, αλλά εμας μας τρώει μεγαλύτερο σαράκι: η πιθανότητα να χαθούν και οι 14 μισθοί, ειδικά τώρα που άνοιξε η πόρτα στις μαζικές απολύσεις. Σε αυτό διαφωνείτε?? διαφωνείτε βεβαίως, αφού όλες το τονίσατε.

Λυπάμαι αλλά και σας καταλαβαίνω... δε θυμώνω, απλά λυπάμαι.

εγώ συμφωνώ σε αυτό! οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι (και ήταν και πριν θεωρώ) σε χειρότερη μοίρα.

αχ ντου μην στεναχωριέσαι καλά;

αν υποψιαστώ ότι σε στεναχώρησα θα στεναχωρηθώ κι εγώ

Διαφημίσεις

Ισα ισα, θαρρω πως εδω μεσα υπηρξε κατανοηση στους συναδελφους σου που αγχωνονται (παρα την ελλειψη υποχρεωσεων).

αυτο!

αν δεν τους κατανοουσαμε θα ηταν σαν να ειχαμε παθει αλτσχαιμερ και να ξεχνουσαμε τοτε που εμεις ειμασταν στην θεση τους και που περιμεναμε πως και πως το ερμο δωρο χριστουγεννων ή του επιδοματος αδειας (αηδιας το ελεγα τοτε γιατι ηταν ελαχιστα χρηματα και δεν εφτανε να παω διακοπες )

αν μου λεγαν τοτε και μην παω πολυ μακρυα πριν 3 χρονια που ζουσα σε ενα σπιτι 30 τμ που ο θεος να το νκανει σπιτι ,δωμα ηταν που μου το νοικιαζαν για κατοικισιμο και δεν ειχα παιδια σκυλια γατια,καμια υποχρεωση οτι θα μου κοβαν 2 μισθους το χρονο απτην δουλεια που δουλευα σαν σκλαβος που επαιρνα σπιτι δουλεια μεχρι κια την πρωτοχρονια χωρις να παιρνω δεκαρα τσακιστη γιατις ωρες αυτες κ που ειχα να δω αναδρομικα πριν 8 χρονια

οχι μονο θα φωναζα θα ουρλιαζα !

κια ντου οι δικοι σου συναδερφοι μπορει να εχουν σπιτι και βοηθεια απτους γονεις τους οπως ειπες αλλα ειναι πολλα παιδακια που δεν την εχουν

Χμμμμμμμμμμ να κοίτα τώρα πως μου θυμίζει εμένα το θέμα

Έξω βρέχει καταρρακτωδώς εγώ κρατώ ομπρελίτσα εσύ είσαι στο υπόστεγο ......... το ποτάμι όμως φουσκώνει και μας βρέχει τα πόδια ........αλλά εμείς συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε μόνο τη βροχή που πέφτει

εγώ “γαμώτο τι να κάνω με αυτήν την ομπρελίτσα αν ήμουν στο υπόστεγο θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.......”

εσύ “ ουφ πάλι καλά που είμαι στο υπόστεγο”

να όμως που το ποτάμι φουσκώνει και θα μας πνίξει και τις δυο........

είμαι σπασικλάκι το ξέρω:mrgreen:

w3OKp3.png

να όμως που το ποτάμι φουσκώνει και θα μας πνίξει και τις δυο........

κριστινα δεν θα μπορουσες να το περιγραψεις καλυτερα !

αλλα στους ελληνες ανεκαθεν επικρατουσε η νοοτροπια να ψοφισει η κατσικα του γειτονα:lol:

Τόσα ποστς και λέμε τα ίδια πράγματα: ΑΝ έχουμε τις δουλειές μας αύριο. ΑΝ. Αλλά αυτό το ΑΝ το έχουν λύσει μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, μήπως λέω ψέματα? ...

Τίποτα δεν είναι σίγουρο πλέον... έχουν αρχίσει συγχωνεύσεις, οι νομαρχίες κλείνουν και οι υπάλληλοι θα πάνε σε νέους φορείς χωρίς όμως να έχουν οργανική θέση, που θα πει δεν προστατεύονται πλέον από το σύνταγμα και ανά πάσα στιγμή μπορούν να τους απολύσουν! Πολλά θα αλλάξουν

Όλοι έφυγαν!! 9 παρα 2 λεπτά κορίτσια, σα να μην είχε γίνει τίποτα, έληξε η οργή και ο συλλογικός αγώνας, γιατί 9 είχε πει η ανεκ (που προφανώς συνεργαζόταν, γιατί τους διευκόλυνε κρατώντας κλειστές τις πόρτες, μην κουράζονται οι άνθρωποι στο να μην αφήνουν τους τουρίστες να μπουν)... Άη σιχτίρ λοιπόν!

Αυτά. Καλές διακοπές.

:evil::evil: Εδώ είναι το θέμα... πού είναι η συλλογική συνείδηση, πού είναι οι αγώνες; Είμαστε άξιοι για αγώνες ή...

Σκέφτομαι κι αυτό που λέει η κουμπαρούλα μου, για όλα αυτά που κατακτήθηκαν και πώς...Αναρωτιόμουν, εμείς θα ήμασταν σε θέση να διεκδικήσουμε ξανά τα αυτονόητα; Μιλάμε για ανθρώπους που βγαίναν να διαδηλώσουν με κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους....Πολλές φορές το σκέφτομαι...Θα διαδήλωνα π.χ σε μια λατινοαμερικάνικη δικτατορία όπου έριχναν στο ψαχνό;Η, κάτι πιο κοντινό, θα διαδήλωνα στην Τουρκία όπου πέφτει τρελό ξύλο από την αστυνομία; Πόσο έτοιμοι είμαστε να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας;;; Εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου πάντως...

Μυρτώ, κάπως έτσι όπως είσαι κι εσύ είμαι κι εγώ αυτές τις μέρες... Η μόνη μου ελπίδα είναι αυτό

Για να υπάρξει επανάσταση πρέπει να υπάρχει μια μεγάλη ιδέα ένα όνειρο να έχεις φθάσει στα όρια της εξαθλιώσεις να μην σου έχει απομείνει καθόλου αέρας και να πανικοβληθείς......όταν πλεον δεν θα έχεις να χάσεις τίποτα και θα έχει μείνει μόνο η σκέψη «σταματήστε δεν μπορώ να ανασάνω άλλο!!!!»

Καληνύχτα κορίτσια ελπίζω να μην κούρασα τη σελίδα με τις ασυναρτησίες και την πολυλογία ........

Κριστίνα, δεν μας κουράζεις, ίσα ίσα, ο λόγος σου είναι πάντα ώριμος, και εδώ και στο θηλασμό! Να γράφεις όσο πιο συχνά μπορείς!

Οσο για το πολύ ενδιαφέρον θέμα που πιάσατε, στα σεμινάρια μια εισηγήτρια από τον συνήγορο του πολίτη μας ενημέρωσε ότι ο δικηγορικός σύλλογος αθηνών μαζί με πολλούς άλλους συλλογικούς φορείς, επιστήμονες και ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κλπ ετοιμάζουν προσφυγή στα ανώτατα δικαστήρια κατά του μνημονίου του ΔΝΤ...για να δούμε...είναι μια ελπίδα και αυτό...

Θα δικαιωθούνε εννοείται, αλλά δεν θα αλλάξει αυτό τίποτα, θα εφαρμοστούν αυτά που έχουν αποφασιστεί έτσι κι αλλιώς!

Καλησπέρα, μέχρι εδώ διάβασα και μετά από τα ψυχοπλακωτικά αυτά, να ευχηθώ σε όσες φεύγουν ή έφυγαν ήδη καλές διακοπές και καλές βουτιές!

http://www.youtube.com/watch?v=zWXcjYNZais

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

τα λόγια μου ήταν:

"Τα πιτσιρίκια εδώ στη δουλειά (26χρονα,27χρονα,28χρονα) παραπονιούνται για το πάγωμα μισθών για τα επόμενα 3 χρόνια...κι εγώ τους κοιτάω με μια απορία και αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν, αν είχαν να πληρώνουν νοίκια,δόσεις, αν είχαν παιδιά,σκυλιά,γατιά... δε λένε πάλι καλά που έχουν τη δουλειά τους... μα που ζουν? πόσο μου τη δίνει αυτή η παρτακίαση... "

Εξέφρασα ένα παράπονο για τα πιτσιρίκια που το μόνο που τους νοιάζει είναι να παραπονεθούν που ΔΕΝ θα πάρουν αύξηση...όχι που ίσως χάσουν τη δουλειά τους αύριο μεθαύριο.

Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Όσο για τις ΠΙΘΑΝΕΣ μελλοντικές (το τονίζω)απολύσεις στον δημόσιο τομέα, δεν θα τις συγκρίνω καν με τις τωρινές (επίσης το τονίζω) απολύσεις στον ιδ.τομέα. Τα νούμερα απλά δεν συγκρίνονται. Δεν υπάρχει chart να τα χωρέσει :P ή μάλλον υπάρχει: η μία κουκίδα θα είναι στο μηδέν, η άλλη στον θεό.

Προσωπικά λυπάμαι γιατί εδώ ήμουν και σας έλεγα για τη δική μου απόλυση πριν 1.5+ χρόνο, πριν καν αρχίσει η κρίση. Μια απόλυση που ήταν αποτέλεσμα της δικής μου επανάστασης για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Και εσείς μου λέτε, ότι μπορεί, μπορεί, στο μέλλον να απασχοληθούν αλλού οι δημ. υπάλληλοι, χωρίς να προστατεύονται από το σύνταγμα. Ε οκ. Ας μην προστατεύονται. Ας ενώσουν τις δυνάμεις τους με το πλήθος ανέργων που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα, αν χρειαστεί.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...