Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αυτο το θεματακι Κριστινα το ειχαμε κ εμεις με ενα παιδακι απο πολυ φιλικου μας ζευγαριου. Οταν βρισκομασταν κ θηλαζε ο Μητσος κ ηταν μπροστα το αλλο παιδακι μετα αυτο πηγαινε στην μαμα του κ ζητουσε κ αυτο( εχει θηλασει ελαχιστες μερες καμια 10αρια κ πολυ λεω κ αυτες το περισσοτερο με θηλαστρο το εβγαζε οποτε ουτε καν το θυμαται).Μου το ειπε η φιλη μας ρε συ αυτο το πραγμα γινεται καθε φορα που βρισκομαστε κ εγω μετα δεν τον ξαναθηλασα μπροστα στο αλλο παιδακι γιατι δεν ηθελα να φερω κανεναν σε δυσκολη θεση πηγαινα οπως παντα σε αλλο δωματιο αλλα εκλεινα κ πορτα να μην μπορει να ανοιξει. Δεν ξερες ποτε ο αλλος πως θα το παρει ουτε τι σκεφτεται..... επισης κ ο δικος μου επειδη εβλεπε το αλλο πιτσιρικι με το μπιμπερο παρολο που δεν εχει πιει ποτε του με μπιμπερο καθε φορα που βρισκομαστε κ βλεπει το αλλο παιδακι να πινει γαλα στο μπιμπερο ζηταει κ αυτος κ λεει μπεμπης ειμαι τωρα ..... εγω το ερμηνευω σαν απλη ζηλια μεταξυ των παιδιω κ δεν παρεξηγω τιποτα αλλα ξαναειπα δεν ξερεις ο αλλος πως σκεφτεται κ δεν αργουν να ερθουν οι παρεξηγησεις...

Για το δημοσιο νοσοκομειο που λετε η γυναικα του ξαδερφου μου γεννησε στο Αρεταιειο. Στην αρχη πηγαινε κ οποιος εφημερευε την εβλεπε. Μετα πηγαινε σε μια συγκεκριμενη γιατρο. Οταν γεννησε δεν εδωσε ουτε ευρω.Αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν την ξεγεννησε αυτη η καποιος αλλος γιατρος. Παντος ξερω σιγουρα στο γιατρο δεν εδωσε ΟΥΤΕ ευρω. Αφου σε ολη την εγγυμοσυνη στην ουσια δεν ειχε σταθερο γιατρο κ μονο τελευταια την εβλεπε μια συγκεκριμενη που μπορει κ απλα να ετυχε κ να εγινε αυτο. Οσοι φιλοι/συναδελφοι ξερω που γυναικες τους γεννησανε σε δημοσιο ο γιατρος τους ειχε πει απο την αρχη σχεδον το ποσο που ηθελε για την γεννα..... σε ολες ομως. Οποτε για μενα διαφορα ιδιωτικο δημοσιο σε θεμα τιμης παντα ειναι το φθηνοτερο δωματιο στο δημοσιο γιατι οσα δινεις στο γιατρο στο ιδιωτικο τα δινεις κ στο δημοσιο. 2χιλιαδες εδωσα εγω σε ιδιωτικο τοσα εδωσε κ η κουμπαρα μου στο δημοσιο. Η διαφορα μας ηταν στο δωματιο που εγω σε 6κλινο εδωσ 2700 ενω αυτη σε μονοκλινο ουτε χιλιαρικο ....Γενικα απο οσους εχω ακουσει ολοι ζητανε ανεξαρτητα ιδιωτικου/δημοσιου....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ νομίζω ότι αυτό κάνει trigger τη ζήλεια της μεγάλης... αν σε ακούσει η ανηψιά να "μαλώνεις" τη δικιά σου για την διεκδίκηση (πχ. να πεις ότι τα μεμέ είναι της μαμάς, το γαλατάκι ΜΟΝΟ είναι της κόρης), ίσως και να έχει θετική επίδραση πάνω της και να της ικανοποιήσει το αίσθημα της ζήλειας και της διαφορετικής αντιμετώπισης. Σε αυτήν την ηλικία όλα τα παιδάκια θέλουν να μιμούνται... και να διεκδικούν.

Θα το δοκιμάσω αν και μέχρι στιγμής όσες φορές προσπαθώ να επιλύσω τις διαμάχες τους συνήθως η μεγάλη έρχεται πλαι μου και μαλώνει τη δικιά μου (πέρνει τα πάνω της) ή το ανάποδο....μόνο όταν είναι μόνες τους παίζουν ωραία.......... άντε να ξεφύγουν λίγο από τη φάση αυτή γιατί χώρια δεν μπορούν και μαζί δεν κάνουν:mrgreen:

w3OKp3.png

Γαμώ τις συζητήσεις πιάσατε αλλά δεν προκανα να διαβάσω πολλά, μόνο λίγο διαγωνίως... κλασσικά όμως διαφωνώ εντελώς με το ντουντούκι :lol:

Άντε βρε και σε είχα για ρομαντικιά :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπορούμε όμως να κάνουμε και ένα πολλ....πόσες μανούλες εδώ δεν είναι δημ. υπάλληλοι ή ΙΔΑΧ ή τραπεζικοί ή νοικοκυρές (σε απόγνωση) ή εκπαιδευτικοί ή work-at-home mums ή ελ.επαγγελματίες με μπλοκάκι? Με άλλα λόγια, ποιες είναι μισθωτές/ ιδ. υπάλληλοι?

εγώ σηκώνω χεράκι!!!!!!!!! :tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

δυστυχώς αυτά βλέπεις στα νοσοκομεία και πιάνεται η ψυχή σου...πώς όμως το κάνανε μόνα τους το μελάνιασμα και το γύρισμα του ματιού? ντεν ξέρω...

Την υγεία μας να έχουμε πάνω από όλα.. όλα καλά, άλλη μια δοκιμασία Λεγκ τέλιωσε.

Βόθρο έχετε παιδί μου? μέσα στο κέντρο του Βύρωνα??

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αυτο το θεματακι Κριστινα το ειχαμε κ εμεις με ενα παιδακι απο πολυ φιλικου μας ζευγαριου. Οταν βρισκομασταν κ θηλαζε ο Μητσος κ ηταν μπροστα το αλλο παιδακι μετα αυτο πηγαινε στην μαμα του κ ζητουσε κ αυτο( εχει θηλασει ελαχιστες μερες καμια 10αρια κ πολυ λεω κ αυτες το περισσοτερο με θηλαστρο το εβγαζε οποτε ουτε καν το θυμαται).Μου το ειπε η φιλη μας ρε συ αυτο το πραγμα γινεται καθε φορα που βρισκομαστε κ εγω μετα δεν τον ξαναθηλασα μπροστα στο αλλο παιδακι γιατι δεν ηθελα να φερω κανεναν σε δυσκολη θεση πηγαινα οπως παντα σε αλλο δωματιο αλλα εκλεινα κ πορτα να μην μπορει να ανοιξει. Δεν ξερες ποτε ο αλλος πως θα το παρει ουτε τι σκεφτεται..... επισης κ ο δικος μου επειδη εβλεπε το αλλο πιτσιρικι με το μπιμπερο παρολο που δεν εχει πιει ποτε του με μπιμπερο καθε φορα που βρισκομαστε κ βλεπει το αλλο παιδακι να πινει γαλα στο μπιμπερο ζηταει κ αυτος κ λεει μπεμπης ειμαι τωρα ..... εγω το ερμηνευω σαν απλη ζηλια μεταξυ των παιδιω κ δεν παρεξηγω τιποτα αλλα ξαναειπα δεν ξερεις ο αλλος πως σκεφτεται κ δεν αργουν να ερθουν οι παρεξηγησεις...

Για το δημοσιο νοσοκομειο που λετε η γυναικα του ξαδερφου μου γεννησε στο Αρεταιειο. Στην αρχη πηγαινε κ οποιος εφημερευε την εβλεπε. Μετα πηγαινε σε μια συγκεκριμενη γιατρο. Οταν γεννησε δεν εδωσε ουτε ευρω.Αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν την ξεγεννησε αυτη η καποιος αλλος γιατρος. Παντος ξερω σιγουρα στο γιατρο δεν εδωσε ΟΥΤΕ ευρω. Αφου σε ολη την εγγυμοσυνη στην ουσια δεν ειχε σταθερο γιατρο κ μονο τελευταια την εβλεπε μια συγκεκριμενη που μπορει κ απλα να ετυχε κ να εγινε αυτο. Οσοι φιλοι/συναδελφοι ξερω που γυναικες τους γεννησανε σε δημοσιο ο γιατρος τους ειχε πει απο την αρχη σχεδον το ποσο που ηθελε για την γεννα..... σε ολες ομως. Οποτε για μενα διαφορα ιδιωτικο δημοσιο σε θεμα τιμης παντα ειναι το φθηνοτερο δωματιο στο δημοσιο γιατι οσα δινεις στο γιατρο στο ιδιωτικο τα δινεις κ στο δημοσιο. 2χιλιαδες εδωσα εγω σε ιδιωτικο τοσα εδωσε κ η κουμπαρα μου στο δημοσιο. Η διαφορα μας ηταν στο δωματιο που εγω σε 6κλινο εδωσ 2700 ενω αυτη σε μονοκλινο ουτε χιλιαρικο ....Γενικα απο οσους εχω ακουσει ολοι ζητανε ανεξαρτητα ιδιωτικου/δημοσιου....

ναι αυτό με προβληματίζει γιατί μου λεει "σε παρακαλώ δώσε γάλα στο παιδί ή μην αλλάζεις θέση" αλλά ....

Σαν να μην έφθανε αυτό όποτε θέλει τσίσα η μεγάλη φωνάζει τσίσα και τρέχει πάνω μου......μόλις σηκώνεται η μαμά - αρχίζει και κλαίει όχι όχι η θεία θέλω..

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Κ συνεχιζω το σεντονι..

Λεγκουλι καλως ηρθατε σπιτακι σας! μακρυα κ στον αγυριστο οι παλιοαρρωστιες!

Ηθελα να πως πως κ εμεις μετα απο 15 μερες νοσηλειας του Δημητρη στο Παιδων δεν ειχα απολυτως κανενα παραπονο. Ουτε απο εξυπηρετηση ουτε απο γιατρους νοσοκομες. Ερχοντουσαν συνεχεια κ νοιαζοταν για ολα τα παιδακια. Ισως πολλες φορες να κανουν περισσοτερες εξετασεις απο οτι πρεπει αλλα αυτο το λεμε συνηθως εκ των υστερων οταν σιγουρευομαστε οτι δεν εχει κατι το παιδακι . Εκεινη την στιγμη λες να εξετασω τα παντα να αποκλισω το παν ενδεχομενο. Κ φυσικα δεν μας ζητησε κανενας λεφτα , δεν δωσαμε τιποτα κ στο γιατρο που εκανε την επεμβαση ουτε στις νοσοκομες. Προσπαθησε ο τασος να του πει για λεφτα κ του ειπε εγω ειμαι εδω για να κανω καλα τα παιδακια κ να το κανω οσο το δυνατον καλυτερα.Δεν χρειαζεται εσυ να δωσεις η να κανεις κατι παραπανω για να γινει καλα το παιδι.Αυτο ειναι δικη μου δουλεια. Εσεις να ειστε ηρεμοι να προσεχεται το παιδι κ δουλεια σας ειναι να ακολουθησετε τις οδηγιες που θα σας δωσουμε.... Μπορει να ετυχε να ηταν ο συγκεκριμενος ετσι. Αλλο ξερω εκει μεσα απο γνωστη μου τα ζητανε πριν το χειρουργειο χωριστα γι αυτους κ αλλα για αναισθησιολογο. Εμεις κ γλυκα που τους πηγαμε για την γιορτη του μικρου κ αφησαμε φευγοντας κ για τις κοπελες της αλλης βαρδιας που δεν θα τις προλαβαιναμε χιλια ευχαριστω μας ειπαν .... Ολοι ηταν πολυ προσεχτικοι , μας μιλαγανε , συζητουσαμε μαζι τους κ μας παρουσιαζανε τα πραγματα οπως ηταν απο την αρχη που ειμασταν πολυ δυσκολο κ μας ειχαν πει κ για ολα τα ενδεχομενα που μπορει να ακολουθουσαν ανεξαρτητα αν εκεινη την στιγμη μας τρομαξε πολυ ετσι επρεπε να γινει ...

Όλα όσα λες είναι πολύ ενθαρρυντικά Τζενάκι. Την ευγνωμοσύνη προς όλους δε χρειάζεται να τη δείχνεις με χρήματα.. όταν χειρουργήθηκε η μητέρα μου στο Γεννηματά για τον θυροειδή και ο γιατρός δεν πήρε φακελάκι, οι γονείς μου έκαναν μια δωρεά στο όνομά του. Την επόμενη φορά, θα κάνουν το ίδιο, εφόσον το νιώθουν, και θα παραλείψουν το φακελάκι. Έτσι είναι καλύτερα πιστεύω.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Και που ξες εσύ μαρή τι επαναστική οργάνωση θα ξεκινήσω από την Αμερική γι την Ελλάδα ρε γμτ?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειστε μεγαλο νουμερο κυρια Ντου Σκουφά!

Φοβάμαι ότι θα την φέρω σε δύσκολη θέση (τη συννυφάδα)από τη μια θα προσπαθήσει να δείξει και καλά δεν τρέχει τίποτα (κάπως έτσι προσπαθεί να φερθεί τώρα, έχει ένα χαμόγελο αμηχανίας) από την άλλη .........καταλαβαίνεις!!! μέχρι στιγμής λέω εσύ είσαι μεγάλη το γαλατάκι το πίνεις από το ποτήρι κλπ.... η δικιά μου δε από την πρώτη φορά που διεκδίκησε τα κεκτημένα της μόλις την βλέπει γκαζώνεται πάνω μου και φωνάζει “θέλω γάλα μαμά μου, γάλα μου" και δεν είναι εύκολο να την ξεκολλήσεις ειδικά επειδή το κάνει για αυτούς τους λόγους......σκέφτομαι να τις απομακρύνω λίγο ή τουλάχιστον να μειώσω τις ώρες που περνάμε μαζί....να ξεχαστεί λίγο το θέμα

Αχ ποσο σε καταλαβαινω.... Τα παιδια ζηλευουν κ εχουν ανταγωνισμο μεταξυ τους! Η κορη μου με την ανηψια μου ειναι ετσι. Νομιζω οτι θα πρεπει να μιλας συνεχεις και να εξηγεις κ στις δυο, ποσο τυχερες ειναι που εχουν η μια την αλλη κ να φροντιζουν να μην πληγωνουν η μια την αλλη. Και οτι τις αγαπας κ τις δυο, γιατι η μια ειναι η μοναδικη πολυαγαπημενη σου κορη κ η αλλη ειναι η μοαδικη πολυαγαπημενη σου ανηψια. Εννοειεται αμα υπαρξει μεγαλη ενταση παει η καθε μιασ στο τσαρδακι της κ απειλεις κι ολας οτι δε θα της αφηνεις να παιξουν μαζι μεχρι να ηρεμισουν. Αυτα κανουμε εμεις τουλαχιστον! Υπαρχουν ωρες που θελω να τα δειρω, αλλα υπαρχουν στιγμες που ειναι υπεροχα μαζι. Και απο οτι μου εχει πει κ μαι φιλη που εχει αντιστοιχα (κορη κ ανηψια) που τωρα ειναι εφηβες, ειναι κ αυτε ακομα μαζι δεν κανουν κ χωρια δεν μπορουν.

Και χτες ειχαμ μαχη γιατι η Δαναη ειχε κανει κακα της κ ουρλιαζε να την πλυνει η θεια της, ενω η Ηλεκτρα ηθελα να της βαλω εγω νερο κ οχι η μαμα της.

Μωρη Λεγκιδι, αλιμονο- κανεις δεν ειπε οτι δεν επρεπε να κανουν την παρακεντηση στον Νικολα (οχι εγω τουλαχιστον)! Στην Δαναη δεν επρεπε να την ειχαν κανει που δεν ειχε πυρετο κ κανενα συπτωμα για οτιδηποτε αλλο περα απο μια διαρροια! Και αυτο δεν το συμπερανα εγω η ασχετη αλλα οι περιπου 10 γιατροι που τους το ειπα εκ των υστερων! Η διαφωνια μου στον Νικολα ηταν η πολυημερη παραμονη σας εκει μεσα, απο την στιγμη που πηγαναν ολα καλα! Αλλα αυτο αφορουσε εσενα, τα κουραγια σου, αλλα κ την ηρεμια κ τη σιγουρια στο μυαλο σου. Αφου εκει αισθανοσουν πιο ασφαλής, εκανες παρα πολυ καλα κ εμεινες. Αλλωστε το δικο σου ενστικτο μπορει να ειναι πιο καλο απο την οποια διαγνωση. Εμενα το δικο μου ενστικτο εξαρχης ελεγε οτι μαλακια που πλησιασαμε!

Και για χρηματα, ουδέποτε κανεις μας εκανε κ μας καμια νυξη, δεν μας εκαναν καν να περασει απο το μυαλό μας!

Για τις κατσαριδες ενα εχω να πω! Θα κανεις καιρο να με ξαναδεις σπιτι σου! Και οταν θα ερχεσαι στο δικο μου θα αλλαζεις ρουχα πριν μπεις μεσα:tongue:. Μπρρρ εχει ανατριχιασει το σκαλπ μου!

Και οταν θα ερχεσαι στο δικο μου θα αλλαζεις ρουχα πριν μπεις μεσα:tongue:. Μπρρρ εχει ανατριχιασει το σκαλπ μου!

να τη πλένεις με τη μάνικα στον προθάλαμο :tongue::tongue:

πάντως Άφρο οι κατσαρίδες δεν είναι τσιμπούρια..δεν μεταφέρονται με τους ανθρώπους :tongue::tongue::tongue:

Λεγκ :*

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

μήπως την έχω γλυτώσει που το αδέρφι μου δεν σκέφτεται ακόμα για αναπαραγωγή?:D:D

ΝΑΙ..........εμείς είμαστε τρελοκομείο........η συννυφάδα μου έχει δυο κόρες 19μηνών και η μεγάλη σχεδόν 3 η δική μου στη μέση 2 χρονών επικρατεί το αλαλούμ......:-D

w3OKp3.png

Καλε τι λετε, ειναι καταπληκτικο που εχουν παιδακια στο περιβαλλον τους, οσο δυσκολο κ αν γινεται ωρες-ωρες. Εγω τις περισσοτερες φορες το λατρευω το αλαλουμ, οταν εχω κ τα τεσσερα σπιτι,(7, 3, 2.5 και 1 οι ηλικιες)!

Μπορει να μην ειναι τσιμπουρια οι κατσαριδες, αλλα μεσα στις τσαντες μπαινουν κ μεταφερονται μια χαρα. Αλλιως εννοειται οτι επαιρνα τη μανικα! Μπορει στην Ελενη να μην αρεσε, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ο Θοδωρης κ ο Νικολας θα το διασκεδαζαν!

δώστης και ερεθίσματα...πήγαινε απέναντι και φώναξέ της να έρθει να παίξετε (εσύ θα είσαι καθισμένη και θα ασχολείσαι με αυτό που θα παίξετε, ή θα είσαι στα γόνατα και θα ανοίξεις τα χέρια σου).

ναι το κάνω αυτό, αλλά τότε μουλαρώνει, βάζει τον πωπό στο πάτωμα και απλώνει τα χεράκια για αγκαλίτσα. Αν δεν της κάνω απλά κλαίει. Τέλος πάντων, θα περπατήσει και η Σοφία, όλοι περπατήσαμε

εδω νευρα νευρα νευρα ....

δεν πολυμπαινω να μη σας πρηζω γιατι πραγματικα θα με ειχατε στειλει στην εξορια αν ολο αυτο τον καιρο ακουγατε την γκρινια μου και τα παραπονα μου!!!

ενα μονο θα σας πω: τη λημνο δεν τη γλυτωνουμε εστω για λιγο τουλαχιστον.........:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(οποτε καταλαβαινετε τσαντιλα νευρα και καυγαδες αφου στην ουσια φταιει ο καλος μου για αυτο, που δεν ειχε τακτοποιησει απο την αρχη αρχη ολα τα χαρτια....

ωχ κουράγιο.

πάντως με τους καυγάδες δεν βγαίνει τίποτα, εγώ καλώς ή κακώς αν και παλιά γκρίνιαζα σε τέτοιες φάσεις, πλέον καταπίνω αρκετά πράγματα. όταν κάτι είναι αναπόφευκτο ή πολύ σημαντικό εννοώ.

Λέγκω γουέλκαμ μπακ και καλή επιτυχία με την βοθροκατσαριδοκατάσταση. Παιδάκια με καρκίνο γμτ ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω

Καλε τι λετε, ειναι καταπληκτικο που εχουν παιδακια στο περιβαλλον τους, οσο δυσκολο κ αν γινεται ωρες-ωρες. Εγω τις περισσοτερες φορες το λατρευω το αλαλουμ, οταν εχω κ τα τεσσερα σπιτι,(7, 3, 2.5 και 1 οι ηλικιες)!

QUOTE]

Γκρινιάζω λίγο δεν τα εννοώ αν δεν μου άρεσε θα κλεινόμουν σπιτάκι μου χωρίς επαφές....... :D

w3OKp3.png

Μωρη Λεγκιδι, αλιμονο- κανεις δεν ειπε οτι δεν επρεπε να κανουν την παρακεντηση στον Νικολα (οχι εγω τουλαχιστον)!
Όχι γλυκούλα μου δεν το ανέφερα για κάτι που υπόθηκε αλλά γιατί το συζητάγαμε με τις μαμάδες που είχαν τα πιτσιρικάκια που κάνανε τις άπνοιες
Για τις κατσαριδες ενα εχω να πω! Θα κανεις καιρο να με ξαναδεις σπιτι σου! Και οταν θα ερχεσαι στο δικο μου θα αλλαζεις ρουχα πριν μπεις μεσα:tongue:. Μπρρρ εχει ανατριχιασει το σκαλπ μου!

Που είναι καλέ η αλληλεγγύη σου; που είναι η φιλεσπλαχνία σου άκαρδο αγρινιό;:mrgreen:

Άντε βρε και σε είχα για ρομαντικιά :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπορούμε όμως να κάνουμε και ένα πολλ....πόσες μανούλες εδώ δεν είναι δημ. υπάλληλοι ή ΙΔΑΧ ή τραπεζικοί ή νοικοκυρές (σε απόγνωση) ή εκπαιδευτικοί ή work-at-home mums ή ελ.επαγγελματίες με μπλοκάκι? Με άλλα λόγια, ποιες είναι μισθωτές/ ιδ. υπάλληλοι?

εγώ σηκώνω χεράκι!!!!!!!!! :tongue::tongue:

Ρομαντική; εγώ; σας παρακαλώ με προσβάλετε:D

Καλέ τι πολλ είναι αυτά; για πιο λόγο; άσε που πολλ μπορούν να γίνουν πολλά... ποιοι έχουν τα περισσότερα πτυχία... ποιοι τα λιγότερα... ποιοι έχουν δουλέψει περισσότερα χρόνια... ποιοι έχουν φάει τα περισσότερα σκατά... ποιοι είναι οι πιο βολεμένοι και μιλάνε απ'την ασφάλειά τους... αλλά αυτό μου θυμίζει λίγο το φαλλοκρατικό "να τις βγάλουμε όξω να τις μετρήσουμε ρε ντερβίσιδες" και δεν ταιριάζει σε κιουρίες σαν του λόγου μας:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...