Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α δε σας είπα το αστείο:

είμασταν σε ένα πάρκο, έρχεται ένα αγοράκι κοντά στη Μαρίνα, στην ίδια ηλικία περίπου, μάλλον για να τη φωνάξει να παίξουν (η Μαρίνα φορούσε κολάν και μπλουζάκι). Λέγανε διάφορα, και στο τέλος την ρωτάει "εσύ γιατί φοράς ροζ παπούτσια?????"..... τόση ώρα που μιλούσαν, νόμιζε ότι η Μαρίνα είναι αγοράκι :):):)

οπότε Μύρτιλο, να άλλο ένα κλισέ που πρέπει να καταρριφθεί :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αααα, μια κουβεντα καναμε με την φιλτατη ντου κ σεις θα μου πάθετε κατάθλιψη! Θα τα καταφερουμε, οταν θα φτασουμε στον πατο, οταν δεν θα μπορουμε να ανπνευσουμε. Αλλωστε η ιστορια κανει κυκλουςμ το θεμα ειναι σε ποιο τμημα του κυκλου θα μας κατσει ή θα επιλεξουμε να ειμαστε!

Εσυ μωρη ντου, που ειναι η συλλογικοτητα που λες οταν λες οτι, εγω λογω μορφωσης, επαφών κτλ μπορω να την βολεψω-εστω μεταταστευοντας, αλλα εσυ ο μη μορφωμενος, ο μη προνομιουχος φαε τα σκ©τα; Θα υποχρεωσω την Κριστινα να γραφει 5 φορες την μερα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επισης Σοφια, γιατι λες οτι θα παμε στη Ρουμανια-Βουλγαρια; Μια χαρα ΔΝΤ εχουν κ εκει κ πανε οι αυτοκτονιες συννεφο απο φαληρισμενους!

Εσυ Ντανσεμ παιδι μου, απεφυγε το καφε αυτες τις μερες μπας κ καταφερεις να χαλαρωσεις λιγο!

εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν έχετε προσέξει ότι δεν σας έχω κεράσει ακόμα περπατόπιτα. Η μικρή δεν το παίρνει απόφαση με τίποτα να περπατήσει. Εδώ και 3 μήνες κρατιέται λίγο από τον καναπέ ή από τη φούστα μου αλλά μόνη της δεν.

Στην ηλικια που ειναι τωρα η Σοφια ειχε περπατησει η Δαναη. Μην αγχωνεσαι, τα παερισσοτερα παιδια περπατανε στον 14ο μηνα τους, αλλα κ παρα πολλα περπατανε κ πολυ αργοτερα! Αφου βλεπεις οτι μπορει κ παταει μια χαρα, θελει να νιωσει ασφαλεια για να το κανει. Δωστης χρόνο!
Επίσης η Λήδα χθες με ρώτησε ''μαμά οδηγείς;'' ''ναι φυσικά, γιατί να μην οδηγώ;'' ''γιατί τα κορίτσια δεν οδηγούν!"' ''Μα τι είναι αυτά που λες'' της είπα, ''ότι θέλουν μπορούν να κάνουν τα κορίτσια!'' Και μετά με έπιασε μια θλίψη που ζούμε ακόμα μέσα στις συμβάσεις, εν έτη 2010 και που το κοριτσάκι μου θεωρεί ότι υπάρχουν πράγματα που δε μπορεί να τα κάνει επειδή είναι κορίτσι!

Μα αυτο πως της ηρθε; Ποιος της ειπε κατι τετοιο; Οχι οτι δεν υπαρχουν συμβασεις, αλλα στο θεμα της οδηγησης υπαρχουν τοσες γυναικες οδηγοι που δεν καταλαβαινω πως εφτασε το Ληδακι σε αυτο το συμπερασμα.

Μαρινα, καλες διακοπες!

Αναστασάκι, περαστικα. Στην αυπνοία, απλα συμπασχω!

Και τελευταια ερωστηση κ σας αφηνω ησυχους -για λιγο: Εσεις που γεννησατε σε δημοσιο κ λετε οτι δεν πληρωσατε τον γιατρο (ντιν νταν Σοφία) πως εγινε; Δλδ σε επιασαν πονοι κ δεν πηρες τον γιατρο σου τηλ; Πηγες κ σε ξεγεννησε ο οποιος εφημέρευε ή περιμενες την βαρδια του δικου σου; Για ενημερωστε με σας περικαλω γιατι η αδερφη μου που γεννησε το πρωτο της στο Ελενα, μια χαρα τα εσκασε στον ντοκτορ (και της φερθηκε κ χαλια)!

Εσυ μωρη ντου, που ειναι η συλλογικοτητα που λες οταν λες οτι, εγω λογω μορφωσης, επαφών κτλ μπορω να την βολεψω-εστω μεταταστευοντας, αλλα εσυ ο μη μορφωμενος, ο μη προνομιουχος φαε τα σκ©τα;

τι πάει να πει ότι θα φάει τα σκατά? δε μπορεί να δουλέψει εργάτης? καθαριστής? κάτι τέλοςσπάντων? κουλός είναι? η δουλειά δεν είναι ντροπή....κι ας είναι και σε άλλη χώρα.

Και που ξες εσύ μαρή τι επαναστική οργάνωση θα ξεκινήσω από την Αμερική γι την Ελλάδα ρε γμτ?:tongue::tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλες σας.......:Dο άντρας μου σήμερα

“καλά ρε συ μου λέει έχεις τρελαθεί τελείως ........ τι κάνεις σαν το φάντασμα τις νύχτες, ακούς http://www.google.gr/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DgELhNbDcLE0&sa=X&ei=VoItTLHsCtrcsAbUo4C2Ag&ved=0CB8QuAIwAQ&usg=AFQjCNEWKWftiZIjLFGyW2ganqUacnjNvQ

και μπαίνεις στα φόρουμς .......τι λέτε εκεί ??”

ε τι να κάνω εσύ κοιμάσαι η τηλεόραση μου φέρνει αναγούλα ........

τσπ

κορίτσια έχω ενα θεματάκι με την ανιψιά μου (σχεδόν 3)...

(μένουμε όλοι στο ίδιο κτίριο οπότε περνάμε αρκετές ώρες μαζί...) μου έχει αδυναμία τρελή και της έχω (είναι το πρώτο παιδάκι του σπιτιού), με την κόρη μου όμως έχουν μεγάλο ανταγωνισμό

τώρα τελευταία μάλιστα μου ζητάει να την θηλάσω και αυτήν παρόλο που δεν θηλάζει (θήλασε μέχρι 3 μηνών)..

δεν θέλετε να σας πω τι κάνει η κόρη μου όταν το ακούει αυτό

τρελαίνεται τσιρίζει δικό μου αυτό και όσο το άλλο επιμένει τόσο γίνονται χειρότερα τα πράγματα

προσπαθώ να μη θηλάζω τη δικιά μου μπροστά της ή όταν πια πρέπει τις κρατάω αγκαλίτσα και λέω παραμύθια και στις δυο

νιώθω αμήχανα με την συννυφάδα μου.......... δεν θέλω να νομίζει κάτι περίεργο

w3OKp3.png

η πρώτη λύση είναι να μη τη θηλάζεις τη κόρη σου μπροστά στην ανηψιά της.

Η δεύτερη λύση είναι να βγάλεις λίγο σε ένα ποτηράκι..δε θα το πιει, αλλά δε ξέρεις πώς θα φανεί στη συννυφάδα σου, οπότε ή θα το συζητήσεις μαζί της ή το ξεχνάς.

Πάντως μια κουβέντα με τη συννυφάδα σου για το θέμα της ανταγωνιστικότητας (χωρίς να αναφέρεις ότι εκφράζεται στον θηλασμό) θα πρέπει να γινει.

Τέλος, όταν σου ξαναζητήσει θα της πεις πολύ ευγενικά, ότι πρέπει να ρωτήσετε όλοι μαζί τη μαμά της, μήπως δεν κάνει και θα την προτρέψεις να πάτε όλοι μαζί να τη ρωτήσετε επιτόπου.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Φοβάμαι ότι θα την φέρω σε δύσκολη θέση (τη συννυφάδα)από τη μια θα προσπαθήσει να δείξει και καλά δεν τρέχει τίποτα (κάπως έτσι προσπαθεί να φερθεί τώρα, έχει ένα χαμόγελο αμηχανίας) από την άλλη .........καταλαβαίνεις!!! μέχρι στιγμής λέω εσύ είσαι μεγάλη το γαλατάκι το πίνεις από το ποτήρι κλπ.... η δικιά μου δε από την πρώτη φορά που διεκδίκησε τα κεκτημένα της μόλις την βλέπει γκαζώνεται πάνω μου και φωνάζει “θέλω γάλα μαμά μου, γάλα μου" και δεν είναι εύκολο να την ξεκολλήσεις ειδικά επειδή το κάνει για αυτούς τους λόγους......σκέφτομαι να τις απομακρύνω λίγο ή τουλάχιστον να μειώσω τις ώρες που περνάμε μαζί....να ξεχαστεί λίγο το θέμα

ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!:D μου φαίνεται ατελείωτος ο Ιούλιος

w3OKp3.png

ναι, εννοείται ότι δεν την πιέζω, της δίνω τον χρόνο της! (η γιαγιά μου την λέει τεμπέλα και με συγχίζει, άσχετο)

Ανασταζί ξεκουράσου και περαστικά!

Ε όχι και να περάσουν για αγόρι ολόκληρο κορίτσαρο!!!

Πάντως και τη Σοφία παρόλο που την ντύνω στα ροζ, επειδή το καρότσι μας είναι γαλάζιο όλοι αγόρι την λένε

η δικιά μου δε από την πρώτη φορά που διεκδίκησε τα κεκτημένα της μόλις την βλέπει γκαζώνεται πάνω μου και φωνάζει “θέλω γάλα μαμά μου, γάλα μου" και δεν είναι εύκολο να την ξεκολλήσεις ειδικά επειδή το κάνει για αυτούς τους λόγους......

εγώ νομίζω ότι αυτό κάνει trigger τη ζήλεια της μεγάλης... αν σε ακούσει η ανηψιά να "μαλώνεις" τη δικιά σου για την διεκδίκηση (πχ. να πεις ότι τα μεμέ είναι της μαμάς, το γαλατάκι ΜΟΝΟ είναι της κόρης), ίσως και να έχει θετική επίδραση πάνω της και να της ικανοποιήσει το αίσθημα της ζήλειας και της διαφορετικής αντιμετώπισης. Σε αυτήν την ηλικία όλα τα παιδάκια θέλουν να μιμούνται... και να διεκδικούν.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

ναι, εννοείται ότι δεν την πιέζω, της δίνω τον χρόνο της! (η γιαγιά μου την λέει τεμπέλα και με συγχίζει, άσχετο)

δώστης και ερεθίσματα...πήγαινε απέναντι και φώναξέ της να έρθει να παίξετε (εσύ θα είσαι καθισμένη και θα ασχολείσαι με αυτό που θα παίξετε, ή θα είσαι στα γόνατα και θα ανοίξεις τα χέρια σου).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια... είμαι στο τρέξιμο γιατί έχω μια αυλή δράμα λόγω βοθρου που κλασικά βούλωσε και επέλασεις κατσαρίδων... τι να πεις σκατοκατάσταση:tongue:

Χρόνια πολλά στον Ιασωνάκο και στην Αννουλίτσα καθυστερημένα!

Γαμώ τις συζητήσεις πιάσατε αλλά δεν προκανα να διαβάσω πολλά, μόνο λίγο διαγωνίως... κλασσικά όμως διαφωνώ εντελώς με το ντουντούκι :lol:

Εγώ παιδες δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό απ'την παραμονή μας στο Παίδων και ούτε μπορώ να πω ότι κακώς κάνανε παρακέντηση... είχε οξύ πυρετό (39,4) που σ'αυτή την ηλικία δεν ανεβάζουν εύκολα τόσο όπως μου είπε και η Τάτι, είχε κάποια αιμοραγικα σημάδια και η πηγούλα πήγαινε προς τα πάνω. Άσε που έτσι όπως ήταν τη Δευτέρα θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να πάμε για ορο για να συνέλθει. Εκ των υστέρων θα μπορούσα να πω ότι κακώς του κάνανε παρακέντηση αλλά εκείνη τη στιγμή με πυρετό να μην πέφτει και συμπτώματα μηνυγγίτιδας δεν νομίζω ότι μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Υπήρχαν δύο παιδάκια που στα καλά καθούμενα μελανιάζανε γυρνάγανε τα μάτια τους και δεν αναπνέανε... εντέλει αποδειχτηκε ότι μόνα τους το δημιουργούσαν, τους το είχαν πει απ'την αρχή ότι μάλλον αυτό ήταν αλλα δεν μπορούσαν να αποφύγουν εγκεφαλογράφημα και μαγνητική για να αποκλείσουν επιληψία και όγκο... ποιος θα έπερνε την ευθύνη να πει ότι ναι μόνα τους το προκαλούνε... Παντού υπάρχουν μαλάκες γιατροί αλλά υπάρχουν και καλοί και ευσυνείδητοι... Όσες μέρες μείναμε οι περισσότεροι ήταν και νοιαχτικοί και ευγενικοί και όχι μόνο σε μένα αλλά και στην τσιγγανούλα στο διπλανό δωμάτιο και στους μετανάστες παρόλο που απο κανέναν μας δεν πήρανε δραχμή παραπάνω.

Αλλά πολύ θλίψη ρε κορίτσια, πολλά παιδάκια με καθυστέρηση, πολλά με επιληψίες βαριές, με καρκίνο... αρκετά παιδάκια εγκαταλελημένα, πιάστηκε η καρδιά μου ρε γμτ... πολύ αδικία...

καλημέρα!

ds παιδί μου ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

εδω νευρα νευρα νευρα ....

δεν πολυμπαινω να μη σας πρηζω γιατι πραγματικα θα με ειχατε στειλει στην εξορια αν ολο αυτο τον καιρο ακουγατε την γκρινια μου και τα παραπονα μου!!!

ενα μονο θα σας πω: τη λημνο δεν τη γλυτωνουμε εστω για λιγο τουλαχιστον.........:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(οποτε καταλαβαινετε τσαντιλα νευρα και καυγαδες αφου στην ουσια φταιει ο καλος μου για αυτο, που δεν ειχε τακτοποιησει απο την αρχη αρχη ολα τα χαρτια....

anyway ευχομαι τα ζουζουνακια σας να μεγαλωνουν γλυκα γλυκα και χωρις αρρωστιες πανω απο ολα!!!!:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γεια σας κοριτσάκια... είμαι στο τρέξιμο γιατί έχω μια αυλή δράμα λόγω βοθρου που κλασικά βούλωσε και επέλασεις κατσαρίδων... τι να πεις σκατοκατάσταση:tongue:

Χρόνια πολλά στον Ιασωνάκο και στην Αννουλίτσα καθυστερημένα!

Γαμώ τις συζητήσεις πιάσατε αλλά δεν προκανα να διαβάσω πολλά, μόνο λίγο διαγωνίως... κλασσικά όμως διαφωνώ εντελώς με το ντουντούκι :lol:

Εγώ παιδες δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό απ'την παραμονή μας στο Παίδων και ούτε μπορώ να πω ότι κακώς κάνανε παρακέντηση... είχε οξύ πυρετό (39,4) που σ'αυτή την ηλικία δεν ανεβάζουν εύκολα τόσο όπως μου είπε και η Τάτι, είχε κάποια αιμοραγικα σημάδια και η πηγούλα πήγαινε προς τα πάνω. Άσε που έτσι όπως ήταν τη Δευτέρα θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να πάμε για ορο για να συνέλθει. Εκ των υστέρων θα μπορούσα να πω ότι κακώς του κάνανε παρακέντηση αλλά εκείνη τη στιγμή με πυρετό να μην πέφτει και συμπτώματα μηνυγγίτιδας δεν νομίζω ότι μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Υπήρχαν δύο παιδάκια που στα καλά καθούμενα μελανιάζανε γυρνάγανε τα μάτια τους και δεν αναπνέανε... εντέλει αποδειχτηκε ότι μόνα τους το δημιουργούσαν, τους το είχαν πει απ'την αρχή ότι μάλλον αυτό ήταν αλλα δεν μπορούσαν να αποφύγουν εγκεφαλογράφημα και μαγνητική για να αποκλείσουν επιληψία και όγκο... ποιος θα έπερνε την ευθύνη να πει ότι ναι μόνα τους το προκαλούνε... Παντού υπάρχουν μαλάκες γιατροί αλλά υπάρχουν και καλοί και ευσυνείδητοι... Όσες μέρες μείναμε οι περισσότεροι ήταν και νοιαχτικοί και ευγενικοί και όχι μόνο σε μένα αλλά και στην τσιγγανούλα στο διπλανό δωμάτιο και στους μετανάστες παρόλο που απο κανέναν μας δεν πήρανε δραχμή παραπάνω.

Αλλά πολύ θλίψη ρε κορίτσια, πολλά παιδάκια με καθυστέρηση, πολλά με επιληψίες βαριές, με καρκίνο... αρκετά παιδάκια εγκαταλελημένα, πιάστηκε η καρδιά μου ρε γμτ... πολύ αδικία...

Αχ Λέγκω μεγάλη δοκιμασία ........

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...