Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

πωπω μπηκα να πω ενα γεια απο την ηλιολουστη Ζακυνθο και επεσα σε βαριες συζητησεις,.... κανω λοιπον ενα μπλουμ και σας χαιρετω! χαχαχαχαχα

Βασουλα μην ανησυχεις για συσπασεις τσι εχω κι εγω καρδουλα μου(ελα λιγο επτανησιο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά στην Αννούλα! Τατιάνα να τη χαίρεσαι!

Ελένη με τον ύπνο του Αλέκου καθάρισες τώρα. Ο Άγγελος μόλις έκανε τα κρεατάκια και αμυγδαλές, από το πρώτο βράδυ μετά το χειρουργείο κοιμήθηκε σερί χωρίς να ξυπνήσει. Ήταν 4 ετών τότε και μέχρι το χειρουργείο ξυπνούσε στάνταρ 2-3 φορές κάθε νύχτα! Κάνουν άπνοιες τα κρεατάκια!

Περαστικά και στον Νικολάκη!

Έχω μια απορία... Ντουντούκι, πώς θα δώσεις τα κατάλληλα εφόδια για να σταθεί στην αμερική η Μαρίνα (και να σπουδάσει όχι να πάει σερβιτόρα αν βρει κι όλας και αν τη δεχτούνε:rolleyes:), αν δεν έχεις δουλειά και εισοδήματα; Γιατί όπως διαμορφώνεται η δημόσια παιδεία, μόνο ημιμαθείς και ανθρώπους που δεν θα ξέρουν πώς να βρουν τη γνώση θα βγάζει, πολύ χειρότερα απ' τη δική μας γενιά!

Εγώ το σενάριο που βλέπω είναι να αναζητούμε μαζικά δουλειά στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον...

Όσο για τα φακελάκια στους γιατρούς, είναι απλό... δεν δίνουμε ποτέ, μόνο έτσι θα σταματήσει το φαινόμενο! Και από άλλων επαγγελματιών την απόδοση εξαρτάται η ζωή μας (πυροσβέστες, οδηγοί λεωφορείων κλπ) αλλά δεν έχουμε την εντύπωση ότι άμα δεν τους δώσουμε φακελάκι δεν θα αποδώσουν καλά.

Όσες φορές έχουν κάνει τα παιδιά νοσηλεία και χειρουργεία στα 2 δημόσια παίδων δεν έχω δώσει δραχμή και κανείς δεν μου ζήτησε και μας φρόντισαν μια χαρά! Το ίδιο και ο σύζυγος που νοσηλεύθηκε στο Αλεξάνδρα με έμφραγμα, τον έβλεπαν κάμποσοι γιατροί κάθε μέρα, μιλάγαμε κάθε τρεις και λίγο με τον καθηγητή, του έκαναν και ψυχανάλυση για να του ανεβάσουν το ηθικό και δεν δώσαμε δραχμή! Το ίδιο και στους 2 τοκετούς που έχω κάνει στο Έλενα, όλη η παρακολούθηση της εγκυμοσύνης και οι τοκετοί, πάλι ό,τι πλήρωνε το ταμείο μου (για να δούμε, γιατί έτσι όπως πάμε μου φαίνεται δεν θα πληρώνει για πολύ ακόμα και τότε θα χρειαστεί να βάλουμε πραγματικά το χέρι στην τσέπη).

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ξέχασα! Βασούλα, οι συσπάσεις αυτές είναι φυσιολογικές και προετοιμάζουν τη μήτρα για τον τοκετό! Αν επιμένουν πολύ και σε αγχώνουν ξάπλωσε για λίγο και θα περάσουν.

Γκαλατούλα καλές βουτιές!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Έχω μια απορία... Ντουντούκι, πώς θα δώσεις τα κατάλληλα εφόδια για να σταθεί στην αμερική η Μαρίνα (και να σπουδάσει όχι να πάει σερβιτόρα αν βρει κι όλας και αν τη δεχτούνε:rolleyes:), αν δεν έχεις δουλειά και εισοδήματα; Γιατί όπως διαμορφώνεται η δημόσια παιδεία, μόνο ημιμαθείς και ανθρώπους που δεν θα ξέρουν πώς να βρουν τη γνώση θα βγάζει, πολύ χειρότερα απ' τη δική μας γενιά!

όπως τα έδωσαν οι προπαππούδες στα παιδιά τους που έφυγαν Αμερική χωρίς ούτε ένα βρακί. Με τη μόνη διαφορά, ότι είμαστε σε λίγο πλεονεκτικότερη θέση από άποψη σπουδών και εργασίας με τον πατέρα της Μαρίνας, οπότε ξέρουμε πώς να την κατευθύνουμε, αν πάει μόνη της (γιατί για να πάει μόνη της πάει να πει ότι έχουμε ακόμα τις δουλειές μας εδώ στην Ελλάδα κι εγώ και ο σύζυγος, οπότε ορίστε τα εφόδια). Αν δεν έχουμε τις δουλειές μας και δεν έχουμε και χρήματα, τότε θα πάμε όλοι μαζί εκεί, όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρούμε δουλειά στο αντικείμενό μας κιόλας (έχουμε τις επαφές μας). Πολύ καλός μου φίλος, στον ίδιο επαγγελματικό τομέα με μένα, κυνήγησε την Αμερική, ξέροντας ότι εκεί θα βρει δουλειά μετά το μεταπτυχιακό του (γιατί εδώ δεν βρήκε τίποτα για ένα χρόνο που έψαχνε - πόσο να περιμένει άλλο? - ). Οι γονείς του δεν μπορούσαν να του καλύψουν τα έξοδα, οπότε σκίστηκε και πήρε υποτροφία. Και δούλεψε κιόλας ως παιδί γραφείου για το χαρτζηλίκι του. Μπορεί τελικά να μην είχε εφόδια υλικά, αλλά είχε άλλα εφόδια, που αυτά θέλω να δώσω και στη Μαρίνα ;)

Τόσα ποστς και λέμε τα ίδια πράγματα: ΑΝ έχουμε τις δουλειές μας αύριο. ΑΝ. Αλλά αυτό το ΑΝ το έχουν λύσει μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, μήπως λέω ψέματα? Τόσο δύσκολο είναι δηλ να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι και να δεχτούμε και μειώσεις ή όχι αυξήσεις, μπας και δούμε κάτι σε 2-3 χρόνια? δε δεχόμαστε τη μείωση αλλά αν το κράτος δεν έχει ρευστό τι να σου δώσει ως ανταμοιβή? άμμο?

Δεν πληρώθηκαν οι οδηγοί λεωφορείων για τον Ιούνη, επίσχεση εργασίας.

Αλίμονο στους ιδιωτικούς υπαλλήλους που ούτε αποζημίωση δεν θα πάρουν, αλλά ταυτόχρονα δεν τους απολύουν, δεν τους πληρώνουν, τους κρατούν όμηρους μέχρι να εξαναγκαστούν σε παραίτηση, γιατί πολύ απλά δεν έχει έσοδα η εταιρεία...

Και μένα μου λέτε για το ότι χάθηκε ο 13ος/14ος μισθός. Ναι, αλλά υπάρχουν άλλοι 12!!!!!!!!! Πείτε το αυτό στους απολυμένους ή στους "ομήρους", και ίσως τότε κατανοήσετε και την άλλη πλευρά...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά στην Αννούλα, πάντα γερή, χαρούμενη και απαστράπτουσα!!

Μπράβο στον Αλέκο και περαστικά στο μικρό Νικόλα!

Εμείς κόρες τα καταφέραμε, είμαστε Μυτιλήνη! Είχαμε βέβαια εναντίον μας τον πυρετό και το ΠΑΜΕ που δε μας άφηνε να μπούμε στο πλοίο, αλλά είμαστε εδώ και είμαστε καλά. Η Σεμέλη είχε 38,9 όσο περιμέναμε έξω απ' το πλοίο, κι αλλο τόσο εδώ το βράδυ αφού φτάσαμε, σήμερα όμως διανύει την πρώτη της απύρετη μέρα, όπως μας είπε ότι θα συμβεί κι ο γιατρός. Έκανε και μπανάκι κι όλα καλά... Τώρα μένει να ηρεμήσω εγώ, που έχω μείνει σε μουντ αθήνας και είμαι έτοιμη να εκραγώ προς κάθε κατεύθυνση. Αυτό θέλει το χρόνο του μάλλον...

Κι επειδή λέτε για συλλογική συνείδηση, μάχες κλπ. να σας πω ότι αυτό που είδα στο λιμάνι με ξενέρωσε απίστευτα. Το πλοίο με κλειστές μπουκαπόρτες κι απ' έξω καμιά 25αριά νοματαίοι αραχτοί με τα καφεδάκια τους και τις σημαίες στις κωλότσεπες να λένε στον κόσμο στο και-καλά-εκ-των-έσω-στα-λέω-εγώ-που-ξέρω, τάδε ώρα θα φύγει το πλοίο. Πάρτε τα παιδάκια για 'κανα καφέ κι ελάτε αργότερα. Οκ λοιπόν, αυτό κάναμε, και ήμασταν και ήρεμοι και άνετοι και εντάξει παλλικάρια κάντε δουλειά σας εμείς μαζί σας είμαστε. Μέχρι που... 9 παρα 7 λεπτά (9 μας είχανε πει θα μπούμε, αντί για 6), καταβαίνουν οι μπουκαπόρτες, σηκώνουν οι έξυπνοι τις σημαίες, κάνουν αλυσίδες, τσιρίζουν συνθήματα, έρχονται οι οπερατέρ, στήνουν, τραβάνε, κι έφυγαν!! Όλοι έφυγαν!! 9 παρα 2 λεπτά κορίτσια, σα να μην είχε γίνει τίποτα, έληξε η οργή και ο συλλογικός αγώνας, γιατί 9 είχε πει η ανεκ (που προφανώς συνεργαζόταν, γιατί τους διευκόλυνε κρατώντας κλειστές τις πόρτες, μην κουράζονται οι άνθρωποι στο να μην αφήνουν τους τουρίστες να μπουν)... Άη σιχτίρ λοιπόν!

Αυτά. Καλές διακοπές.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

καλησπέρα! γυρίσαμε από τη συνάντηση της LLL όπου η Σοφία ξεσάλωσε για άλλη μία φορά!

εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν έχετε προσέξει ότι δεν σας έχω κεράσει ακόμα περπατόπιτα. Η μικρή δεν το παίρνει απόφαση με τίποτα να περπατήσει. Εδώ και 3 μήνες κρατιέται λίγο από τον καναπέ ή από τη φούστα μου αλλά μόνη της δεν.

ντάνσεμ καλές διακοπές!!!

Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνεται ποιανού η θέση είναι χειρότερη ............η γιαγιά μου λεει πως όταν πέφτει το σκ@τό στην κατσαρόλα δεν παίζει ρόλο αν είναι μεγάλο ή μικρό....................και στην κατσαρόλα αυτή είμαστε όλοι μαζί....

Σας έχω ξαναπεί για την καταγωγή μου ........... «το όλοι για έναν, ένας για όλους» είναι η φράση που έμαθα πρώτη μέρα στο σχολείο, ορκίστηκα σε αυτήν και γέμισαν τα πνευμόνια μου υπερηφάνεια.........φούσκωσα και μετά μεγάλωσα και ξεφούσκωσα!!!! Το πρωί έκλαιγε η καθαρίστρια του κτιρίου γιατί το σημερινό μεροκάματο λόγο απεργίας των λεωφορείον εξαφανίστηκε σπουδάζει την κόρη της και ξεχρεώνει τον άντρα της........ Ποιανού το μέρος να πάρεις και οι δυο δίκιο έχουν.........

Εγώ πάντως κάνω όνειρα.......

Διάβασα για ενα πρότυπο χωριό όπου δεν υπάρχει χρήμα οι συναλλαγές είναι σε είδος............μια τέτοια απλή λογική έχει αρχίσει και μου φαίνεται λύση σε όλα τα προβλήματα παγκοσμίως. Το ξέρω παρατραβηγμένο αλλά όσο να πεις έχει τη λογική του

Κορίτσια καλές βουτιές σε όσες είναι κοντά στις θάλασσες.......

Υπομονή στις εγκυμονούσες φάγατε τον γάιδαρο έμεινε η ουρά

Χρόνια πολλά στην Αννούλα

Περαστικά Νικόλα....

Αν κάτι ξέχασα συγχωρέστε με δεν πρόλαβα να διαβάσω τα πιο παλιά....

w3OKp3.png

Kαλησπέρα!!

Ελένη δύσκολο απογευματα καθημερινες να μπορεσουμε γιατι αυτες τις 2 βδομάδες παρακολουθώ υποχρεωτικά τα εισαγωγικά σεμινάρια της δημόσιας διοίκησης για τους ΔΥ από τις 3 ως τις 9 και τα έχω παίξει....μόνο ΣΚ μπορούμε αλλά και αυτό μάλλον μόνο όχι Κυριακή...μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεία σου αν ειναι να περάσω από το σπίτι σου να τα πάρω κάποια στιγμή που σε βολεύει?

Οσο για το πολύ ενδιαφέρον θέμα που πιάσατε, στα σεμινάρια μια εισηγήτρια από τον συνήγορο του πολίτη μας ενημέρωσε ότι ο δικηγορικός σύλλογος αθηνών μαζί με πολλούς άλλους συλλογικούς φορείς, επιστήμονες και ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κλπ ετοιμάζουν προσφυγή στα ανώτατα δικαστήρια κατά του μνημονίου του ΔΝΤ...για να δούμε...είναι μια ελπίδα και αυτό...

Γειά σου Κριστίνα! Είσαι καλά; Γιατί δε γράφεις πιο συχνά, εξαφανίστηκες! Πολύ μ'άρεσε αυτό που έγραψες...Εγώ κορίτσια μελαγχόλησα με τη συζήτηση σας, είμαι και κάπως αυτές τις μέρες...

Σκέφτομαι κι αυτό που λέει η κουμπαρούλα μου, για όλα αυτά που κατακτήθηκαν και πώς...Αναρωτιόμουν, εμείς θα ήμασταν σε θέση να διεκδικήσουμε ξανά τα αυτονόητα; Μιλάμε για ανθρώπους που βγαίναν να διαδηλώσουν με κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους....Πολλές φορές το σκέφτομαι...Θα διαδήλωνα π.χ σε μια λατινοαμερικάνικη δικτατορία όπου έριχναν στο ψαχνό;Η, κάτι πιο κοντινό, θα διαδήλωνα στην Τουρκία όπου πέφτει τρελό ξύλο από την αστυνομία; Πόσο έτοιμοι είμαστε να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας;;; Εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου πάντως...

Δεν μπορώ να αναλύσω και πολύ καλά αυτό που σκέφτομαι....

Επίσης η Λήδα χθες με ρώτησε ''μαμά οδηγείς;'' ''ναι φυσικά, γιατί να μην οδηγώ;'' ''γιατί τα κορίτσια δεν οδηγούν!"' ''Μα τι είναι αυτά που λες'' της είπα, ''ότι θέλουν μπορούν να κάνουν τα κορίτσια!'' Και μετά με έπιασε μια θλίψη που ζούμε ακόμα μέσα στις συμβάσεις, εν έτη 2010 και που το κοριτσάκι μου θεωρεί ότι υπάρχουν πράγματα που δε μπορεί να τα κάνει επειδή είναι κορίτσι!

Επίσης σκέφτομαι την γενιά των γονιών μου και μου φαίνεται πολύ πιο φιλευλεύθερη και προοδευτική και ανοιχτή στον πειραματισμό...

Βήματα προς τα πίσω κάνουμε συνεχώς...

Μετά από όλες αυτές τις ανεβαστικές σκέψεις πάω να κοιμηθώ!!!

Διαφημίσεις

Παρούσα !!! σας διαβάζω πολύ συχνά και περιμένω πότε θα κανονίσετε συνάντηση να σας γνωρίσω.......

Και όπως θα έχεις καταλάβει σκέφτομαι συνέχεια και εγώ αλλά μόνο αυτό.... έχω και τον άντρα μου και δεν με αφήνει στον κόσμο μου προκαλεί συνεχώς συζητήσεις τύπου «τι θα κάνουμε αύριο» .....

Και να τι σκέφτομαι λοιπόν

Για να βγεις και να ανασάνεις να πειραματιστείς, πρέπει να υπάρχει «αέρας», για να υπάρχει αέρας, πρέπει να υπάρχει κάποιος που να νοιάζεται αρκετά να μην το μολύνει, για να νοιάζεται να μη μολύνει τον αέρα πρέπει να έχει παιδεία, για να έχει παιδεία πρέπει κάποιος να έχει μεριμνήσει να του την προσφέρει, αυτός ο κάποιος θα πρέπει να έχει αγνά κίνητρα να έχει αυτογνωσία και να φροντίζει το γέννημα του με αφοσίωση προσέχοντας την παραμικρή λεπτομέρεια προβλέποντας πάντα τις συνέπειες βασιζόμενος σε μια απλή λογική ότι κάθε δράση έχει αντίδραση......

Όταν ο αέρας είναι μολυσμένος θα κάτσεις μέσα και θα εισπνέεις όσο οξυγόνο σου έχει απομείνει μετά θα πανικοβληθείς γιατί ασφυκτιάς, θα βγεις έξω και θα μολύνεις και εσύ γιατί πολύ απλά θα νιώθεις εκτός ομάδας προσπαθώντας να καθαρίσεις τον αέρα σου........μετά θα νιώσεις προδομένος που αναγκάστηκες να βγεις από το καθαρό σου δωμάτιο και δεν θα θέλεις το δικό σου παιδί να βιώσει το σοκ της μετάβασης και έτσι απλά θα το μάθεις να μολύνει από την αρχή ..........θα του πεις ότι αυτό που έχει δεν είναι το καλύτερο αλλά θα το μάθεις να συμβιβάζεται με το λιγότερο κακό για να επιβιώσει γιατί εσύ ο ίδιος απέτυχες.............

Μετά παω στον καθρέφτη και με ρωτάω «είσαι εσύ ικανή να προσφέρεις παιδεία???»

Σήμερα είδα και μια φίλη με την οποία κάνουμε ατελείωτες συζητήσεις βρίσκοντας λογική στα παράλογα και αφού είδε ότι έχω μια διάθεση ουτοπική και προσπαθούσε να με συνεφέρει – απλά την ρώτησα «θα ήθελες να είσαι η μαμά του Χρηστού??»

κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα να διαβάζουν τα παιδιά μας για τον Λεωνίδα και τους 300 και να λένε ε και τι έγινε αυτοί σκοτώθηκαν αυτή είναι η ουσία......

Για να υπάρξει επανάσταση πρέπει να υπάρχει μια μεγάλη ιδέα ένα όνειρο να έχεις φθάσει στα όρια της εξαθλιώσεις να μην σου έχει απομείνει καθόλου αέρας και να πανικοβληθείς......όταν πλεον δεν θα έχεις να χάσεις τίποτα και θα έχει μείνει μόνο η σκέψη «σταματήστε δεν μπορώ να ανασάνω άλλο!!!!»

Καληνύχτα κορίτσια ελπίζω να μην κούρασα τη σελίδα με τις ασυναρτησίες και την πολυλογία ........

w3OKp3.png

Ντανσεμίδιο, μου έφτιαξες τη μέρα με αυτό που είπες για το ΠΑΜΕ!!!!!!! την άλλη Παρασκευή φεύγουμε κι εμείς με πλοίο, κι ευτυχώς που τη Πέμπτη ψηφίζεται το νομοσχέδιο, οπότε τις κινητοποιήσεις τις κόβω για Τετάρτη ή Πέμπτη. Θα το πω και στον Νικ πώς είναι η κατάσταση εκτός από τις 2-3 εικόνες που μας δείχνουν στη τηλεόραση!

Χριστινάκι μη μας διαβάζεις μόνο..να γράφεις τις σκέψεις σου, γιατί εγώ προσωπικά, που η καθημερινότητα, η ρουτίνα και οι ειδήσεις στην τηλεόραση με κάνουν ρομποτάκι, έχω ανάγκη να βάζω το μυαλό μου να δουλέψει και να σκέφτομαι...

Μαρινάκι καλές διακοπές!

Μύρτιλο, ρωτάς αν θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα...απάντησε η Κριστίνα και συμφωνώ, ότι ναι, όταν φτάσουμε σε συνθήκες εξαθλίωσης! Αλλά έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τον πάτο :D:D

Επίσης, εμένα θα μου άρεσε αν η Μαρίνα μου εξέφραζε τέτοιου είδους οπισθοδρομικές σκέψεις που τσίμπησε από κάπου, γιατί θα ήταν αφορμή για εποικοδομητική συζήτηση!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...