Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ντουντουκι μου βαμμενη οικονομικως την εχουμε ηδη και ολα αυτα που φοβασαι οτι θα συμβουν αν βγουμε απο εε ,απολυσεις ,κλεισιμο επιχειρησεων ,μειωσεις μισθων ....θα συμβουν ηδη μεσα στα επομενα 2-3 χρονακια και θα συνεχιστουν για ποοοοοολλα χρονια ακομα

το θεμα ειναι να ανακαμψουμε ΜΟΝΟΙ μας ,χωρις την υποτιθεμενη βοηθεια τους ,αυτη την στιγμη μας δανιζουν για να ξεπληρωνουμε το δυσβαστακτο χρεος προς αυτους ,δηλ σου κοβουν εσενα και εμενα τον μισθο για να καλυψουν μερος απτο χρεος οχι για ανακαμψη της ελλαδας ,

αν ομως βγουμε θα κοψουμε τον κ$λ@ μας και θα ζοριστουμε παλι λιγο περισσοτερο αλλα μετα απο 10 χρονια θα ειμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και θα παραδωσουμε στα παιδια μας μια καλυτερη ελλαδα οχι μια αιωνια παραδωμενη ελλαδα στους κερδοσκοπους ,προτασεις υπαρχουν πολλες να βρουμε χρηματα (πχ εκποιηση της περιουσιοας εκκλησιας ,να φορολογηθουν με ειδικους φορους οι μεγαλοεπιχειρηματιες)

δες παραδειγματα χωρων που εφυγαν απο δντ τα πηγαν πολυ καλυτερα !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ ποιος να μας αφησει να βγουμε; Μετα θα ημασταν ελευθεροι να ψωνιζουμε μονο απο την αμερικη; ξερετε τι υπεροχο αμυντικο συστημα εχουμε, παρολο που ειμαστε μια σκατουλα στον χαρτη; Και μη μου πειτε οτι δεν θα μπορουσαμε να εχουμε καλυτερες σχεσεις με την γείτονα!

Επιπλεον, αμα βγει η Ελλαδα απο την ΕΕ, ποιος θα περασει την κριση ωστε να πεσει η τιμη του ευρω; Πως θα κερδισαν οι μεγάλοι της ΕΕ απο αυτη την πτωση;

Τα πολλαπλά γερμανικά οικονομικά κέρδη σε βάρος της Ελλάδας

του Νίκου Κοτζιά

H Γερμανία παρουσίασε το ελληνικό αίτημα προς την ΕΕ για διευκόλυνση στο δανεισμό της ως αίτηση επιδότησης. Υποστήριζε ουσιαστικά ότι οι Έλληνες «απαιτούσαν» να τους ξεχρεώσουν τρίτοι. Σε αυτή τη βάση, η ισχυρότερη οικονομική δύναμη της Ευρώπης εμφάνισε εαυτόν ως θύμα της ελληνικής κρίσης. Στην πραγματικότητα, η Γερμανία δανείζεται πολύ φτηνά (βλέπε στη συνέχεια) από τις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές. Ενώ, ταυτόχρονα, δανείζει την Ελλάδα με πολύ πιο υψηλούς τόκους. Στο βαθμό που διασφαλίζει τη διαφορά ως κέρδος, πληρώνει, δηλαδή, η Ελλάδα το χρέος της, δεν υπάρχει πρόβλημα για τη Γερμανία. Κερδίζει ως να ήταν τοκογλύφος. Γι’ αυτό, εξάλλου, τελικά δεν είχε αντίρρηση να δανειστεί η Ελλάδα με τρόπο που πιθανά θα αυξήσει τα ελλείμματά της τα επόμενα χρόνια στο 150% του ΑΕΠ.

Θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι αυτό είναι δίκαιο, καθότι η Γερμανία ρισκάρει να δανείζει μια υπερχρεωμένη χώρα. Αν όμως κοιτάξουμε με προσοχή τις αγορές, τότε όλα φωτίζονται διαφορετικά. Στις 6/5/2010 η FAZ, η εφημερίδα που εκφράζει ισχυρά γερμανικά συμφέροντα, ομολογούσε σε ρεπορτάζ της ότι «η φυγή των επενδυτών σε σίγουρα λιμάνια γίνεται ολοφάνερη από την όλο και μεγαλύτερη ζήτηση γερμανικών ομολόγων». Ζήτηση που «είχε ως αποτέλεσμα την πτώση των επιτοκίων για τα δεκαετή γερμανικά ομόλογα στο ιστορικό χαμηλότερο ποσοστό τους, στο 2,84%». Την ίδια ημέρα σε κύριο άρθρο της, με τίτλο «Η άλλη πλευρά της Ελλάδας», διαπίστωνε με χαρά της ότι «όποιος δανείζει» τη Γερμανία «λαμβάνει σήμερα τους ιστορικά χαμηλότερους τόκους» χάρη στην «κρίση στην Ελλάδα». Για ομόλογα που λήγουν το Νοέμβριο του 2010, «η Γερμανία πληρώνει τόκο ύψους 0,27%». Για μακρόχρονα δάνεια «πληρώνει τόσο χαμηλούς τόκους όσο ποτέ». Για τα διετή ομόλογα, αναμένονται «τόκοι-ρεκόρ, λιγότερο και από 0,7%».

Τι μας λένε λοιπόν τα γεγονότα; Ότι όσο η Γερμανία αργούσε τόσο μεγάλωνε ο κίνδυνος για το ευρώ και ανέβαινε το κόστος δανεισμού για την Ελλάδα. Η πτώση του ευρώ, επιπλέον, ενίσχυε τις εξαγωγές της Γερμανίας. Ταυτόχρονα, η άνοδος κόστους της Ελλάδας διευκόλυνε τη Γερμανία να θέτει όλο και πιο αυστηρούς όρους στην ελληνική κυβέρνηση. Να μεγαλώνουν τα περιθώρια κέρδους των γερμανικών τραπεζών. Όχι μόνο διότι η Ελλάδα θα τους πληρώνει σε μια –με μια έννοια– τοκογλυφική τιμή, αλλά διότι οι αντίστοιχοι τόκοι για τα γερμανικά ομόλογα –«χάρη» στην ελληνική κρίση– έπεφταν. Δηλαδή τα περιθώρια κέρδους αυξήθηκαν διττά: Και με την άνοδο των ελληνικών τόκων και με την πτώση των αντίστοιχων γερμανικών. Η διττή αυτή κίνηση εμφανίστηκε ως γερμανική μεγαλοψυχία και ως ελληνική επιτυχία. Τα σχόλια περιττεύουν…

κοριτσακια να σας ρωτησω χθες κ προχθες ειχα κατι πετρωματα κ συσπασεις οχι πολλες ,το ειχα ξαναπαθει 1-2 φορες παλιοτερα ,μπηκα στον 8ο ,εσεις ειχατε τετοια ?ο γιατρος μου πε οτι ισως να ειναι φυσιολογικα κ να παρακολουθησω την συχνοτητα

εσεις τα ειχατε αυτα ???

στη στεφανια δεν ειχα καθολου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Είναι λογικά τα πετρώματα Βασούλα. Και το σκεφτόμουν χθες μπήκατε στον

8ο! Άντε και πέρασε!

Λοιπόν μένουμε στα Βριλήσσια και να πείτε πιο απόγευμα σας βολεύει να κανονίσουμε να παίξουν και τα παιδιά λίγο.

Τζεν εσύ?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλησπέρα και πολλά χρόνια πολλά στην Αννούλα!!!!!!!!!!

Στο θέμα της κρίσης δυστυχώς συμφωνώ με την Αφροδίτη αλλά γμτ δεν έχω κουράγιο ούτε να επιχειρηματολογώ πλέον (ντουζάκι όμως κι εσένα σ'αγαπώ πολύ, νι; )

εγώ ψάχνω και τις συνέπειες της εξόδου. Όσο είμαστε στην ΕΕ, εκτός από την Γερμανία υπάρχουν κι άλλες χώρες, δεν αποφασίζει και διατάσσει μόνη της η μερκελ. Εξάλλου στη θέση που είμαστε εμείς, θα είναι και άλλες χώρες της ΕΕ οσονούπω.

Αν βγούμε όμως ποιες θα είναι οι συνέπειες, οέο? χωρίς να είμαι γνώστρια, η διαίσθησή μου λέει ότι ίσως είναι πολύ χειρότερες. Τότε όμως θα είμαστε μόνοι σαν καλαμιά στον κάμπο και πού θα στραφούμε για βοήθεια? στους Αμερικάνους... τσουπ, νατο το επόμενο καπέλο.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

βασικά πιστεύω ότι τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται για την Ελλάδα χωρίς την Ελλάδα, είναι παγκοσμίου εμβέλειας και δύσκολα μπορούμε να τα κατανοήσουμε ολόκληρα. Μόνο ένα μικρό μέρος βλέπουμε κάθε φορά.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ευτυχώς ξεμπερδέψαμε με τα νοσοκομεία; Σιδερένιος και ο Αλεκούκος και ο Νικόλας μας!:D

Ωραία συζήτηση πιάσατε κορίτσια! Πάντως κι εγώ προς τη μεριά της Άφρο κλίνω... κάτι διάβασα για σύμπνοια και κοινή προσπάθεια και μου'ρθε να βελάξω! Αυτή είναι η καινούρια καραμέλα άλλωστε! Αλλά απορώ ποια κοινή προσπάθεια και από ποιούς; :roll: έχουμε μάθει να προσπαθούμε κάτι από κοινού; πότε έγινε αυτό; ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του και τη δουλίτσα του και δεν ενδιαφέρεται όχι για τον διπλανό του αλλά ούτε για το μέλλον των παιδιών του (μας -θα βάλω και τον εαυτό μου μέσα) Αλλού μάλιστα υπάρχει κοινή προσπάθεια, στη Γαλλία ας πούμε λένε τη μια μέρα οτι θα κάνουν εμπάργκο σε ένα προϊόν την επόμενη συμβαίνει κιόλας. Κάνουν ΜΙΑ απεργία και κλείνουν τα ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ κυκλοφορεί ΤΙΠΟΤΑ! Εμείς εδώ είμαστε παρτάκηδες. Αυτό έχουμε δείξει και με τα έργα μας. Εδώ δεν μπορούμε να δείξουμε κοινή πολιτική συνείδηση για το περιβάλλον ή για τους μετανάστες .....

απ'όπου και να το πιάσεις βρωμάει....

ε ναι ξέρετε κι εγώ συμφωνώ με την Αφρο, και το έγραψα μάλιστα, αλλά δε μένω στη διαπίστωση. Παρακάτω θέλω, θέλω λύσεις. Έτσι είμαστε, αλλά για να το λύσουμε πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά ατομικά πρώτα και συλλογικά έπειτα. Πού διαφωνείτε βρε κορίτσια σε αυτό? Αν πούμε ότι ο Έλληνας κοιτάει τη πάρτη του, ε οκ, ας αποδεχτεί τη μοίρα του τότε και με το ΔΝΤ και χωρίς το ΔΝΤ. Τότε είναι όμως που δε πρέπει να παραπονιόμαστε και για μειώσεις, ή απολύσεις ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο....

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Και στη τελική, γιατί οι Ισλανδοί είναι πιο έξυπνοι από τους Έλληνες? επειδή μένουν πιο κοντά στο Βόρειο Πόλο και δεν έχουν τον ήλιο να τους ζαβλακώνει?:D:D

κλαιγόμαστε, παραπονιόμαστε, τα ρίχνουμε όλα στους άλλους, οι άλλοι φταίνε για τις απολύσεις, αλλά από εμάς ξεκίνησε το κακό. Γιατί είμαστε παρτάκηδες και βολεψάκηδες. Ας το αλλάξουμε επομένως.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...