Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ωχ βρε Λέγκω μου τι πάθατε πάλι....:( ρε το ζουζούνι.... περαστικά!

ds με γεια το νέο σας άβαταρ! πολύ γλύκα το μωράκι σας! και υπομονή με τον φαντάρο σου (τον μελλοντικό δηλαδή) νομίζω κι εγώ πως ως παντρεμένος με παιδί θα έχει μικρότερη θητεία...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχχχχ η δικη μου μπηκε εξαιτιας μου σε τροχια ''χαζεματος''...

ναι, να ανταλλαξουμε αλλά δεν θα είναι κ τοσο ευχαριστο:rolleyes:

Α, εκκρεμει καφεδακι ηλιολουστο πρωινο στην καλλιδρομιου ή φαγητακι σε αυτο με το φυτικο τυρι!!!!!!

Γρηγορα πριν να ξεκινησω δουλεια:-(

Τσουπρες παω για υπνο γιατι το βραδυ μας προβλεπεται μια από τα ιδια..

ωχχχχ η δικη μου μπηκε εξαιτιας μου σε τροχια ''χαζεματος''...

ναι, να ανταλλαξουμε αλλά δεν θα είναι κ τοσο ευχαριστο:rolleyes:

Α, εκκρεμει καφεδακι ηλιολουστο πρωινο στην καλλιδρομιου ή φαγητακι σε αυτο με το φυτικο τυρι!!!!!!

Γρηγορα πριν να ξεκινησω δουλεια:-(

Τσουπρες παω για υπνο γιατι το βραδυ μας προβλεπεται μια από τα ιδια..

ωραια θα τα πουμε πανω απο ενα καλο, κοκκινο,ωριμασμενο χυμο μηλου παρεα με μια τραγανιστη πιτσα με φυτικο τυρι και διαφορες πρασιναδες.:tongue::mrgreen:

εχω τεβε το πρωι (γκρρρρρ) οποτε μπον νουι κ απο μενα !

Διαφημίσεις

Θοδωράκης ταμπλέτα πλυντηρίου... τηλέφωνο Κέντρο δηλητηριάσεων... Παίδων... τέλος καλός όλα καλά... φαϊ και ύπνο...

(Πότε θα μας πάρει το παιδί η πρόνεια δεν ξέρω ακόμα:-()

τέλος καλό όλα καλά! πολλά φιλάκια στον Σοζωρίκο!!

αν έπαιρνε η πρόνοια όλα τα παιδιά που πηγαίνουν στο παίδων με ό,τι έχουν καταπιεί, η μισή ελλάδα θα ήταν ορφανή!!!!!!!!

αλήθεια τι κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις??? πώς του το βγάζουν? υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνουμε μέχρι να πάμε στο παίδων?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα και από εμένα.

Λέγκω μου περαστικούλια σας, ελπίζω τώρα να είναι ΟΚ. Το σίγουρο πάντος είναι ότι θα πρέπει να βρεις άλλη συνταγή για μπισκότα :tongue:

Απόψε ήταν μια ονειρική νύχτα..... επιτέλους ξεκουράστηκα :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ :cool:

IxBZp3.png

Καλημέρα!

Βρε Λέγκωωωωωωω......περαστικά σας!

Η Σοφία είναι καλύτερα αλλά έχει ένα θεματάκι και δεν θέλει να κοιμάται το βράδυ.:mad: Αφού ξεκουραστεί κάπως μέχρι τις 11.30-12.00 μου αρχίζει τις γκρίνιες. Θηλάζει λίγο και μετά δεν θέλει ούτε πάνω, ούτε κάτω, ούτε ξάπλα, ούτε γάλα και φωνάζει κι από πάνω.Κι αυτό κρατάει κάνα 2ωρο. Τι τρέχει βρε παιδιά:confused:

Ο δε Κωστής κάνει τόοοοοοοοοοοοοοοοοσα πολλά τσίσα στον ύπνο του που εχθές αφού ξεχείλησε η πάνα του στον παιδικό σε 1 2ωρο που κοιμάται, το βράδυ ξεχείλισε διαδοχικά 2 πάνες. 1 στο κρεβάτι του και 1 στο δικό μας. Αυτό πάλι:confused: (όχι οι πάνες δεν είναι μικρές)

να ρωτήσω και κάτι άλλο: η Σοφία, εδώ και πολύ καιρό, μόλις με χάσει από το οπτικό της πεδίο βάζει τα κλάματα:(. ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω χωρίς να κλαψει. Απ'όσο ξέρω είναι φυσιολογική συμπεριφορά, αλλά μέχρι πότε κρατάει; Θέλω καμιά φορά να την κρατάει για κανένα δίωρο η μαμά μου, αλλά τώρα είναι αδύνατο.

Ελίζα περαστικά!

Όλα τα παιδάκια το περνάνε αυτό. Τις περισσότερες φορές όμως κλαίνε όσο ξέρουνε ότι είσαι κάπου εκεί κοντά, ενώ αν λείψεις, μπορεί να κλάψουνε λίγο και αν αυτός που είναι μαζί τους τα κάνει να ξεχαστούν να περάσουν μια χαρά την υπόλοιπη ώρα.

Γενικά πάντως, όταν είναι να φύγεις καλό είναι να τη χαιρετάς και να της λες ότι θα ξαναγυρίσεις σε λίγο -πάντα με τον ίδιο τρόπο. Πολύ γρήγορα θα το καταλαβαίνει. Επίσης δεν θα ανησυχεί ότι μπορεί να εξαφανιστείς αν σε χάσει από τα μάτια της. Θα μάθει ότι πάντα μα πάντα επιστρέφεις;)

Καλησπέρα και από εμένα.

Σήμερα τα έχω δει όλα..... το βραδυνό όνειρο που δεν ξύπναγε καθόλου τείνω να πιστέψω ότι τελείωσε, τώρα το έχουμε συστηματάκι περίπου 1-2 να ρίχνουμε μία μάσα. [....]

Τον μεσημεριανό ύπνο τον χάσαμε γιατί κοιμήθηκε νωρίτερα και μόνο για 45 λεπτά και τώρα πάλι κοιμήθηκε μόνο για 30 λεπτά!!!! Ανάσα δεν έχω πάρει. Τί στο καλό, ούτε νεογέννητο :confused:

Αφήστε δε τη διάθεση.... μια μαυρίλα άλλο πράγμα.....

Τί να πω?.......

Αύριο είναι μια καινούργια μέρα ;)

Ρενε, εγώ το ξαναείπα. Δοντάκια μυρίζει η υπόθεση:rolleyes:

να σου πω, την κυριακη που θα βρεθουμε να σας το παρω απο το μπιο που παμε;:confused:

Αλήθεια γειτόνισσα που ψωνίζετε?

και τώρα δουλειά...τα κεφάλια μέσα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Κάλημέρα κ χρονια πολλα σε εορταζοντες κ εορταζουσες!

Θοδωρουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Βρε Λεγω αυτο λεγαμε τωρα με το Γιωργο , αυτα τα παιδια μας δεν παιζονται με τιποτα ομως! Τελος καλο ολα καλα λοιπον!

Καλημέρα!

Ρενε, εγώ το ξαναείπα. Δοντάκια μυρίζει η υπόθεση:rolleyes:

Δεν ξέρω, ίσως, αλλά πολύ κρατάει.... από 3 μηνών!!!!!

Δεν πειράζει, τί να κάνουμε? Καλά να είναι και όλα θα γίνουν. ;)

IxBZp3.png

Καλημερα!!!

Θοδωρουλι, να χαιρεσαι τον ερωτα, πολυχρονος και να ειστε ευτιχισμενοι!

έχω αγχωθει με τη γριπη........

να εμβολιαστω???????????????

Μήπως να εμβολιασω το συζυγο που καθε μερα συναναστρεφεται με όλη την αθηνα????

μηπως να εμβολιασω κ την αδερφή μου που είναι εγκυος??

τη μπέμπα μου που ειναι πάνω από 6 μηνών??

τη μαμα μου που ανηκει σε ομαδα υψηλου κινδυνου???

ΒΟΗΘΕΙΑ παραληρωωωωωωωωωω

τη γνωμη σαςςς

ΠΛΙΤΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!

ενα θα σου πω: μπορει και να την εχεις περασει και να μην το εχεις παρει χαμπαρι... γνωμη μου ειναι οχι σε ολα, εκτος απο τη μαμα σου που ειναι υψηλου κινδυνου. δε ξερω τι εχει, αλλα ας το συζητησει με εναν εμπιστο γιατρο.

Λεγκω, ειχαν βρωμισει τα "εσω" του θοδωρη με τη δυσκοιλιοτητα και ειπε να καθαριστει για τα καλα....

Ελιζα, τα ιδια κανει κ ο δικος μου ο μικρος, οταν ειναι να κοιμηθει δεν ησυχαζει πουθενα. δοντια φανταζομαι...

Παλλαντιν, κ μενα το κανει ο αγγελος οταν με χανει απο κοντα του. κραταει καιρο, αλλα δεν εχει να κανει με το αν θα τον αφησεις με αλλον. Μπορει να ξεχαστει στο λεπτο κ να περασει μια χαρα.

τσουπρες, γαι κεινο το ηλιολουστο πρωινο στο υγιειναδικο και γω μεσα. Ομως εγω δε θα σας πω τιποτα για τις εγκυμοσυνες μου γιατι θα σας μαυρισω. για κανονιστε παρακαλω γιατι ακομα δε με συγχωρησα που δεν ηρθα στον κηπο.

Καλημεραααα!!!

Τι ωραια που απαντατε στις τρέλες μου!!!

Από οτι ειδα ηλιολουστα θα είναι τα πρωινα μεχρι Τριτη!!!

Μιαμ φυτικη καρμποναρα!!!

Ας περιοριστώ σημερα στα ροβύθια μου κ βλεπουμε..

Να τα κάνω όπως τις φακες με ρύζι κ καλαμπόκι?

Νομιζω ο αρακας θα είναι υπερβολή....

Α!χτες έκανα τον αμαρανθο παρολο που η μολις ενηλικιωμένη νταφ δεν μου προτεινε κόλπα..

Τον εβρασα κ μετα σε ένα μπολάκι εβαλα σταφιδες μελι ταχινι κ αμυγδαλα...

καλό ήταν κ ο αμαρανθος βρασμενος εμοιαζε με συμιγδαλι;)

Α! η λυδία τρώει φανατικα αβοκαντο κ της το βαζω παντου, στο αχλάδι το πρωι ή κ στο υπόλοιπο σούπας το απόγευμα. Το τσακιζει κ σκέτο που της το έδωσα από περιέργεια!!!

ΟΠότε μπορεις να της το δωσεις κ εσυ Ρενε..

Αλήθεια πως πάτε με τα θεματα?Στηθος, αιμα στα κακα??

ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΕΛΟΣ:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...