Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

Σημερα ειναι η επεμβαση ?καλη επιτυχια στον Αλεκουκο να πανε ολα καλα!

Αφροδιτη ειναι να μην μπλεξεις με το παιδων αν πεσεις στα χερια τους εισαι ενα ωραιοτατο λαχταριστο πειραματοζωο γιαυτο οσο μπορουμε να το αποφευγουμε κ να το παλευουμε με τον παιδιατρο απτο σπιτι τοσο το καλυτερο ,ασε ειναι να μην σου τυχει ...

εγω γενναω 10 αυγουστου ή λιγο πιο νωρις λογω καισαρικης ,

η γαλατουλα μια βδομαδα πιο μετα αν κανει καισαρικη .αλλα επειδη το ψαχνει για vbac ισως στο τελος αυγουστου που εχει πητ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ντουντουκα, κ αν ειναι 25, 26, 27 δε σημαινει οτι εχουν λιγοτερα εξοδα. Ισα ισα οι πιο παλλοι απο αυτους μενουν ή θα ηθελαν να μενουν μονοι τους και να ξεκινησουν την ζωη τους.

οι συγκεκριμένοι μένουν σε σπίτια που τους αγόρασαν οι γονείς τους... τρώνε από τα ταπεράκια των γονιών τους και ψωνίζουν, καφετερίζουν, κλαμπίζουν...άστο, άστο.

Μήπως θα ξεβολευτούν και δε τους αρέσει? μάλλον ναι.

Στο κάτω κάτω της γραφής, ο νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και χωρίς υποχρεώσεις κακώς κάνει και μένει εδώ με αυτή τη κρίση. Οι υπόλοιποι όμως που μένουν πιστεύω ότι θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν και άνθρωποι που σήμερα, 30 του μηνός, θα χάσουν τις δουλειές τους και δε θα αποζημιωθούν γιατί πολύ απλά η εταιρεία τους δεν θα έχει να τους πληρώσει!!!

Μη κοιτάμε μόνο τη καμπούρα μας, αυτό λέω, ανεξαρτήτως κυβερνητικών αναγγελιών και προγραμμάτων. Ας κοιτάξουμε και τους γύρω μας και όλα αυτά τα πιτσιρίκια ας μην ανοίγουν το στοματάκι τους για να παραπονεθούν όταν γνωρίζουν την κατάσταση.

Και οχι, σε καμια περιπτωση κ αυτοι αλλα κ εμεις να μην λεμε ʽπαλι καλα που εχουμε τη δουλεια μαςʽ, αυτο ακριβως προσπαθουν να μας κανουν, να λεμε κ ευχαριστω απο πανω που μας π@δανε με τις μειωσεις και με την καταπάτηση των δικαιωματων μας.

Δεν θα πούμε και ευχαριστώ σε αυτούς, αλλά ένα ευχαριστώ στον εργοδότη που δεν μας απέλυσε ας το πούμε :tongue::tongue: (εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι). Τουλάχιστον να εξυπηρετηθούμε και οι δύο: και ο εργοδότης να έχει την εντύπωση ότι βρήκε στρατιωτάκια και να κοιμάται ήσυχος το βράδυ και εγώ να πληρώνω τα καθημερινά έξοδα της οικογένειάς μου και να μη βρεθώ στο δρόμο. Τα ιδανικά δε μου βάζουν φαγητό στο τραπέζι, κακά τα ψέματα. Προτιμώ να μειωθεί ο μισθός, και να κάνω και τις αντίστοιχες περικοπές, παρά να βρεθώ με άδεια τσέπη. Κρίση περνάμε ολοι μας, στο μεν δημόσιο με μειώσεις ΑΛΛΑ με μονιμότητα, στο δε ιδιωτικό χωρίς μειώσεις, αλλά με απολύσεις. Υπομονή και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Όλοι μας πρέπει να το καταλάβουμε και να μη παραπονιόμαστε για τη σταθερότητα στους μισθούς τα επόμενα 3 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα...

(μου΄ρθε χτες τη κοπελιά που το ξεστόμισε να την πνίξω... συγκρατήθηκα όμως, και της θύμισα απλά την απουσία υποχρεώσεων..και σιγά μην ανταπαντούσε, τι να πει άλλωστε).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καφετερίζουν, κλαμπίζουν...άστο, άστο.

Ντου σορυ που γελαω ,ασχετο αυτο που μου ρθε τωρα στο μυαλο αλλα οταν ειχα παει για δουλεια στην προηγουμενη δουλεια ημουν 24 χρονων κ καινουρια εκει

ηρθε λοιπον μια μερα ενας προμηθευτης να τον πληρωσω και ηταν σαλταρισμενος με χαρτι (μολις ειχε βγει απτο ψυχιατρειο ) εγω δεν τον ηξερα και επειδη ειχα να πληρωσω και αλλους εκεινη την μερα τον ρωτησα ποιος ειναι

ε τι το ηθελα αρχισε να φωναζει κ να μου λεει "δεν θα μου πεις εμενα ποιος ειμαι κ αντε δωσε μου την αποδειξη μου και σας ξερω ολους εσας τους νεολαιους που καθε βραδυ πατε στα κλαμπ και τι κανετε...και ..και ..."

εγω μην ξεροντας οτι ειναι τζασμενος αρχισα να του την μπαινω και να μου κανει νοημα η συναδερφος και να μου λεει "εχει καρατια "

ε λοιπον εμεινε σλογκαν αυτο μετα στη δουλεια το "εσεις οι νεολαιοι που πατε στα κλαμπ" :lol:

εντωμεταξυ εγω η κακομοιρα εμενα σε φοιτητικη εστια τοτε στου ζωγραφου και η δουλεια ηταν πειραια,παραλληλα σπουδαζα και ξυπνουσα απτις 6 το πρωι και γυρνουσα 11 μετα την σχολη σπιτι κομματια και μονο κλαμπινκ δεν εκανα τα βραδυα :lol:γιαυτο κ γελουσε τοσο μετα με το σλογκαν η συναδερφος μου

αναστασι μπα χλωμο γιατι στην αρχη μου πε 10 και την τελευταια φορα μου λεει ιοσως κ πιο νωρις ,πεφτει κ 15γουστο μετα μην ξεχνας ..

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

34βρυ443τργευτρ

ργερ3γρ

Καλησπέρα!

Καλή ανάρρωση στον Αλέκο!

Ο Νικολάκης τι έκανε; βγήκανε απ' το νοσοκομείο; 222546774374747374ε634333111111114τυρευ45ρ463ετρ4τετττ

(τα νούμερα τα έγραψε η Ευτυχία, μεγάλο νούμερο ως γνωστόν)φυρυτ4τ45τ43θυ3υ3874θθ3υθθθ

τσακωνόμαστε, δεν μ' αφήνει να γράψωωω ωωωω!:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Εδώ είμαστε!

Όλα καλά πήγαν, αναρρώνουμε τρώγωντας παγωτά!

Λίγο προσοχή θέλει τώρα και όλα εντάξει! Πάει και αυτό!

Άντε να βγει και ο Νικολάκης!

Μακάρι τέτοιες να είναι οι επισκέψεις μας στο Παίδων!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Αντε να καλοκαιριάσει να κάνουμε κανενα μπάνιο!

Τι αναλαμπή λετε να εφαγα χτες αναμεσα στα 3.258.945.821 ξυπνηματα;;;; Χτες ειχε γενεθλια, το πιο ξανθο γαλανοματικο ναζιαρικο κουκλακι του καφέ μας! Χρονια πολλα Αννουλα, να τα εκατοστησεις και να σε χαιρομαστε κ μεις κ η γλυκια σου οικογένεια!

Να φροντισετε να περασετε σουπερ στις διακοπές σας (να εχει περασει ηδη ο πυρετος) μακρια απο τα προβληματα που σας ταλαιπωρουν! Φιλακια πολλα πολλα!

Ελενη, μπραβο που πηγαν ολα καλα! Αλλη απορια που μου γεννηθηκε τη νυχτα (μη με παρεξηγειτε, ειχα δυσκολο βραδυ), υπαρχει περιπτωση τα κρεατακια να ξαναφυτρωσουν; μη με κραξετε πλιιιζ!

Χτες πηγαμε σε ενα παιδοτοπο, κλασσικο με μπαλακια φουσκωτα κτλ. Επρεπε καπως να περασουν το απογευμα τους, αλλα μετα τη βροχη δεν ηταν για εξω. Ξεσαλωσαν με ολη την εννοια της λεξης κ αυτα κ γω μαζι γιατι ο αγγελος μονος του δεν πηγαινε. Και εκει που ελεγα οτι θα ξεραθουν απο την κουραση (γιατι ηταν πολυ κουραση αυτο το πραμα), γυρισαμε σπιτι κ κλασσικα μας πηρε 11.30 να κοιμηθουν και εννοειται με ζόρια!

Επισης ο Αγγελος για μια ακομα φορα επεσε απο το κρεβατι.... Χμμμ Πρόνιααααα;;;

Ντου, για πες για εκεινον τον παιδοτοπο που ειχες πει, να τον ξερουμε για άλλη φορα. Γιατι τα φουσκωτα να ανεχτηκα, τα μπαλακια τα ανεχτηκα, αλλα τα ζουζουνια ως μουσικη μου ανεβασε αρκετες φορες την πιεση. Οσο για την χτεσινη κουβεντα, δεν γνωριζω τους συγκεκριμενους που αναφερεις, εσυ ξερεις καλυτερα, αλλά σε γενικες γραμμες εχω διαφορετικη αποψη. Θα σταθω ομως σε αυτο

...Υπομονή και θα έρθουν καλύτερες μέρες...

ουτε ο 13ος ουτε ο 14ος μισθος θα ερθει πισω, ουτε για τους δημοσιους ουτε για τους συνταξιουχους, και οπως φαινεται συντομα θα κοπει κ απο τους ιδιωτικους. Οπως φτερα φαινεται (εδω και χρονια) να κανει το 8ωρο. Οσο σκεφτομαι οτι ανθρωποι εχυσαν το αιμα τους για αυτα τα δικαιωματα και οτι η Δαναη, ο Αγγελος, η Μαρινα κτλ θα δουλευουν σαν τα σκυλια για να παρουν 700 ευρω και οτι εγω ανευ ορων τα παρεδωσα στην όποια υποτιθέμενη κρίση που και να υπαρχει δεν ειναι ευθυνη μου... χμμ...

Μαλλον κ μεις ταπερακια θα στελνουμε....

Διαφημίσεις

ω νο μάι ντίαρ, αν δεν έρθουν καλύτερες μέρες στην Ελλάδα, θα ερθουν καλύτερες μέρες για εμάς και τη Μαρίνα στην Αμερική! Δεν θα κάτσω εδώ να κλαίω τη μοίρα μου, αν τα πράγματα σκουρήνουν περισσότερο (για εμάς εννοώ, πχ. απόλυση, κλείσιμο εταιρειών). Και αν δε φύγουμε εμείς, θα ξαποστείλουμε σίγουρα τη Μαρίνα... θα φροντίσουμε να έχει τα απαραίτητα εφόδια, και μετά θα τη στηρίξουμε είτε αν θέλει να μείνει στην Ελλάδα και να παίρνει τρεις κι εξήντα, είτε αν θέλει να καριεριστεί στα εξωτερικά.

Δικαιώματα επίσης είχαν και όλοι οι εργαζόμενοι στην Αργεντινή, στην Ισλανδία... ανακάμπτουν όμως αυτές οι χώρες, πέρασαν από τον πάτο και ανεβαίνουν! γιατί να μη το θελήσουμε κι εμείς και να το πετύχουμε? σόρρυ, είμαι αισιόδοξη από τη φύση μου, γι'αυτό και είπα για υπομονή. Απλά χρειάζεται κοινή προσπάθεια, και όχι να κλαιγόμαστε γιατί δε θα πάρουμε αύξηση... αυτό φτάνει τα όρια της ύβρης και της ασυναισθησίας. Μπορούμε να βγούμε από το βούρκο κι ας χαθεί ο 13ος/14ος μισθός φορέβα? ναι? ΟΚ, δεκτόν.

Αλλάζουμε θέμα!

νόμιζα ότι ήταν σήμερα τα γενέθλια της Αννούλας, αλλά τελικά ήταν εχτές! οπότε έστω και ετεροχρονισμένα, χρόνια πολλά στο παιδί της γαλάζιας λίμνης!! πολύχρονη να είναι, με υγεία πάντοτε!! Να περάσετε καλά Τατίνο στις διακοπές σας και να το γιορτάσετε αναλόγως! και να γυρίσετε πιο ξανθοί από ποτέ!!!

και πηδάμε σε άλλο θέμα, στον παιδότοπο: σε πήρα χτες μικρή μου Άφρο, να σου πω πού είναι, και να σου πω ότι είμασταν στο Κεφαλάρι και δροσιζόμασταν για να ερχόσασταν εκεί, αλλά δεν το σήκωσες :P Ο παιδοτοπος λέγεται rolly poly, τηλ. 210-8081427, τη διεύθυνση δε τη θυμάμαι ακριβώς, είναι όμως πίσω από τις γραμμές του τρένου, στη Κηφισιά.

Και ξαναπηδάμε:

καλή ανάρρωση στον Αλεκούκο και στον Νικόλα! βγήκαν οι εξετάσεις του Νικόλα? γιατί τις είχατε κάνει κι εσείς Άφρο?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Χρόνια Πολλά στην Αννούλα! Να τη χαίρεστε Τάτη και να περνάτε τέλεια!!!!!

Ο Αλέκος έκανε τον πιο ήσυχο ύπνο έβερ! Αφού δεν τον ακούγαμε και ανησυχούσαμε! Η τσουλούφο πάλι όχι... Κι εμένα μου έπεσε από το κρεβάτι, ευτυχώς είναι χαμηλό αλλά έτσι που στριφογύριζε κάποια στιγμή την έπιασα στον γκρεμό!

Όσο για την κρίση νομίζω ότι η Ελλάδα είναι παράδειγμα στον να ανακάψει και κάποιοι επιτήδειοι να κάνουν την ανάκαμψη κατηφόρα πάλι! Άσε που οι αρμόδιοι είναι για τα μπάζα και δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη. Και το χειρότερο είναι ότι ο καθένας θα παρακαλάει να σωθεί το τομάρι του και να τη βγάλει καθαρή ο ίδιος... Καμία συλλογική συνείδηση.

Όλες οι μαμάδες χθες στην αίθουσα ανάνηψης, είχαν έτοιμα τα φακελάκια για τους γιατρούς και τους αναισθησιολόγους... 'Έτσι συντηρείται το σύστημα! Αν εμείς τους τα δίνουμε, παίζουμε το παιχνίδι τους!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

μεγάλο θέμα τα φακελάκια... πολύ μεγάλο. Αυτό που ήθελα να πω Χέλεν, το είπες με δυο λέξεις: συλλογική συνείδηση.

Τι καλά που ο Αλεκούκος βρήκε ηρεμία στον ύπνο του!! έτσι να είναι όλοι οι ύπνοι του από δω και πέρα!!! :)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημερα!

χρονια πολλα στην αννουλα μας αν και καθυστερημενα....

εγω παλι ειμαι χαλια... πολυ ξενυχτι ρε κοριτσια.... μας εχουν πεθανει αυτα τα δοντακια...ουφ!...

φακελακι ε? υπαρχουν παντως και σωστοι γιατροι... δεν ειναι ολοι ετσι...

tqj2p3.png vvtJp3.png

γιατί τις είχατε κάνει κι εσείς Άφρο?

διοτι μας ειχαν μπασει μεσα αταν η Δαναη ειχε διαρροια λογω αλλεργιας και βγαλαν λαθος τα πρωτα αποτελεσματα οτι κ καλα ειχε ουρολοιμωξη. Χωρις κανενα αλλο συμπτωμα κ τσουπ της εκαναν την παρακεντηση. Επειδη ειχα φρικαρει τοτε και μιλησα με καμια δεκαρια γιατρους για το τι πρεπει να κανουμε, σε οποιον ελεγα οτι εκαναν παρακεντηση σε απυρετο παιδι παθαινε ενα ελαφρυ εγκεφαλικο. Και επειδη στους γιατρους των παιδων δεν τους εφτασε αυτο θελαν να μεινουμε κ 12 μερες μεσα κ να παρει το παιδι αντιβιωση γιατι μπορει να παθαινε μηνιγγιτιδα.... (η εξεταση των ουρων που πηραν απευθειας απο την κυστη του παιδιου ειχε βγει καθαρη) Βεβαια απο οσες βαρδιες γιατρων και αν περασαν κανεις δεν ανεφερε ποτε την λεξη αλλεργια... Εννοειται οτι υπογραψαμε κ φυγαμε, και ορκιστηκαμε να μην ξαναπαμε τα παιδια μας στο παιδων. Ισως να παμε σε νοσοκομειο της Αμερικης (για να πηδηξω κ γω λίγο ;) )αν χρειαστει, αυτο ομως δεν μου απαγορευει, (ή μαλλον δεν παυει να με υποχρεωνει) να διαφωνησω κ να κατακρινω την πολιτικη του Παιδων και να απαιτησω ως πολιτης την αναβαθμισή του. Και αυτο θα ειχε αποτελέσμα αν γινοταν συλλογικα! Γιατι ισως εγω εχω δυνατοτητα να παω στην Αμερικη (ή οπως μπορει να λενε το καθε ιδιωτικο νοσοκομειο) ο διπλανος μου με χαμηλοτερο μισθο ή με χωρις ιδιωτικη ασφαλιση δεν μπορει να το κανει.

Ο Νικολας μαλλον θα βγει σημερα! Ευχομαι και για αυτον να μην ξαναχρειαστει να πλησιασει εκει περα!

Οσο για το τηλ, το ακουσα που χτυπαγε καποια στιγμη που οδηγουσα αλλα με την μνημη που διαθετω το ειδα σημερα το πρωι!

Τον παιδοτπο που λες, τον καταχωρω για μελλοντικη χρηση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...