Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ελενη μπορει και να φυγετε??ποτε θα το ξερετε?παντως αν φυγετε πρεπει εγω να σε συναντησω μεσα στην βδομαδα γιατι απο βδομαδα μαλλον θα φυγουμε εμεις

τατη καλα να περασετε!!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω βρε κόρες, μια και τα ΣΚ οι μισές λείπουμε να κανονίζαμε κανένα απόγευμα καθημερινή? πχ Πέμπτη? (σαν τις παλιές καλές εποχές;)) ή Τρίτη?

Βασούλα πρέπει να σου δώσω και τα πραγματάκια μωρέ...Σε λίγο θα αρχίσω να το έχω εγώ άγχος...:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

ελιζα τελικα ακυρο για πεμπτη δουλευει και πεμπτη κ παρασκευη κ κυριακη οποτε μονο σαβ μπορω για τα δικα σου ,

για τα μπιρκις μπορω ολες τιε μερες μεχρι και κυριακη αφου θα ρθω με τραινο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

φτου! ΣΚ εμείς σίγουρα θα είμαστε εκτός...:(

νταξ, έχουμε καιρό μέχρι να γεννήσεις.

Κι αν γεννήσεις νωρίτερα σου τα φέρνω στο μαιευτήριο:tongue:, στα πέριξ θα είμαι μέχρι 6-7 Αυγούστου σίγουρα

Πάω για ύπνο. Καληνύχτα!

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημέρα! καθησυχαστικά τα νέα για τον Νικολά...

Ελενίτο, καλή επιτυχία σήμερα στην επέμβαση του Αλεκούκου (αν δε κάνω λάθος, σήμερα είναι).

Φελίνιο, καλές διακοπές!!

Τα πιτσιρίκια εδώ στη δουλειά (26χρονα,27χρονα,28χρονα) παραπονιούνται για το πάγωμα μισθών για τα επόμενα 3 χρόνια...κι εγώ τους κοιτάω με μια απορία και αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν, αν είχαν να πληρώνουν νοίκια,δόσεις, αν είχαν παιδιά,σκυλιά,γατιά... δε λένε πάλι καλά που έχουν τη δουλειά τους... μα που ζουν? πόσο μου τη δίνει αυτή η παρτακίαση...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα κοπελιές τι κανετε?

Ολα να πανε καλα με τον Αλεκουκο σημερα!

Κανα νεωτερο απο Λεγκωοικογενεια?

Βασουλα ποτε γεννας ? Να δεν κανω λαθος τελος Αυγουστου μου ειχες πει ? Εμεις που ειμαστε με καισαρικη στην πρωτη γέννα σου είπανε να γεννησεις 2 εβδομαδες νωρίτερα? Μια συναδελφο εδω την βαλαν 2 βδομαδες απο την ΠΗΤ κ γεννησε.

Διαφημίσεις

Καλημερα παιδακια.

Ο Αλεκουκος εχει την επεμβαση σήμερα. Αντε θετικη ενεργεια απο ολους μας να πανε ολα καλα!

Ο Νικολακης δεν θα βγει ουτε σημερα, περιμενουν λεει να βγουν τα αποτελεσματα της παρακεντισης για να ειναι σιγουροι. Το καλο ειναι οτι το παιδι ειναι καλα κ η Ελενη βασταει ακομα.... Προσωπικα τα εχω παρει με την ευθυνοφοβια των γιατρων που δεν τους αφηνουν να φυγουν... Λες και θα πανε στη Γουαδελουπη κ θα ειναι δυσκολο αν παρουσιασει καποια υποτροπη να πανε παλι. Αλλα το ζητημα ειναι να ειναι καλη η εξεταση κ να ηρεμισουν μια για παντα με αυτο το θεμα και οχι η ταλαιπωρια που θα ξεχαστει συντομα! Αλλωστε εγω εχω και κακο προηγουμενο με των παιδων κ δεν ειμαι αντικειμενικη. Βάλε και την τρελλη συμπτωση ειναι οτι ο Νικολας ειναι στην ιδια κλινικη, στο ιδιο δωματιο κ στο ιδιο κρεβατι που ειχαν βαλει τη Δαναη τοτε... Και περιμενουν τα αποτελεσματα της ιδιας εξετασης που ειχαν κανει στο παιδι μου χωρις κανεναν απολυτως ιατρικο λογο, αλλα για την εργασια του γιατρου. Γκρρρ.... Ενταξει σκάω!!!

Εδω και γω, χτες απεργουσα κ εννοειται οτι δεν προλαβα να μπω ουτε για καλημερα! ευτυχως που ερχομαι στη δουλεια κ ξεκουραζομαι κ λιγο γιατι στο σπιτι εχω δυο μονιμα τσιμπουρακια πανω μου! Ευτυχως εχουν ξεκινησει κ οι αδειες απο τα συνεργεια κ ειμαστε πιο χαλαρα...

Ντουντουκα, κ αν ειναι 25, 26, 27 δε σημαινει οτι εχουν λιγοτερα εξοδα. Ισα ισα οι πιο παλλοι απο αυτους μενουν ή θα ηθελαν να μενουν μονοι τους και να ξεκινησουν την ζωη τους. Και οχι, σε καμια περιπτωση κ αυτοι αλλα κ εμεις να μην λεμε ‘παλι καλα που εχουμε τη δουλεια μας‘, αυτο ακριβως προσπαθουν να μας κανουν, να λεμε κ ευχαριστω απο πανω που μας π@δανε με τις μειωσεις και με την καταπάτηση των δικαιωματων μας.

Μαριλου, παιδαρας ο Τζέισον! Να τον χαιρεσαι κ διαδικτιακα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...