Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Αμάν βρε παιδιά με τις αρρώστιες! Περαστικά σε όλα τα παιδάκια και ιδιαιτέρως στον Νικολάκη! Λέγκωωωω, κουράγιο μάνα!

Φελίνι, γιατί έχω την εντύπωση ότι τραβάς κάποιο ζόρι γενικότερα;:roll: ό,τι και να 'ναι, περαστικό να είναι και γρήγορα!:)

Το σπίτι είναι απίστευτα ήσυχο χωρίς τον μεγάλο! Τελικά, μάλλον αυτός είναι η πηγή όλης της αναστάτωσης και της φασαρίας!:rolleyes: Αλλά έλα που το έχω συνηθίσει και δεν μπορώ τόση ησυχία! Τι θα κάνω όταν θα φύγουν και οι άλλοι δύο;:roll:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

συγγνώμη.... οκ με το πασγουορντ!:oops:

http://s642.photobucket.com/albums/uu149/Marle_08/2010/

Τατιάνα περαστικά στην Αννούλα!

Άντε να βγει και ο μικρός Νικόλας από το νοσοκομείο και να ηρεμήσουμε λίγο!

Ντάνσεμ καλές διακοπές! ελπίζω να μην έχετε κανένα πρόβλημα και να πάτε να ξεκουραστείτε κι εσείς!:)

τι άλλο; τι άλλο;μμμμ

Δεβγήκε ακόμα ο Νικολάκος από το νοσοκομείο?

Εμείς ξυπνούσαμε ανά μισάωρο χτες κι επειδή έχω θεματάκι με τον ύπνο τελικά ελάχιστα κατάφερα να κοιμηθώ και σήμερα έχω κοπανήσει σε όλες τις γωνίες, είμαι μπανταρισμένη! Ρε Τζενάκι λες το δικό μου παιδί να ανήκει στις εξαιρεσεις ε και να μη σταματάω το τάισμα? Τι να πω μακάρι αν και δεν το νομίζω! Σε ένα μόνο μου τα χάλασες, κι εμένα να μου έδιναν κρέμα βανίλια θα την έτρωγα αλλά έλεγα στη μικρή όπως και στο Γιώργο να αποφύγω κρέμες και να στουμπώνω γλυκοπατάτα κ.α. ωραίγια! Εϊδομεν!

Χόρεψέ τους ελπίζω να καταφέρατε να φύγατε και να αποζημιωθείτε για την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω βρε Μαρινακι κ εγω στον Δημητρη δεν εχω δωσει ΤΙΠΟΤΑ απο κρεμες εμποριου καμια ομως! Μονο φρουτα εδινα στην αρχη στον τριφτη κ μετα ολοκληρα η κομματακια. Το περιστατικο το εδωσα σαν παραδειγμα για την μικρη της συνυφαδας μου!

Πήρα τωρα την λεγκω μας τηλέφωνο ο νικολάκης ειναι μια χαρα σήμερα ξαναβρήκε τον παλαιο καλό του εαυτό περιμενει κατι απαντήσεις για να βγούνε αντε να πάνε σπιτάκι τους, αυτο το ελενάκι δεν εχω καταφέρει να το γνωρίσω απο κοντά μονο απο το τηλεφ τα λέμε και ειναι τοσο μα τοσο θετικός και γλυκός ανθρωπος θα ελεγα απο τους λίγους που ξέρω μπράβο της!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Επιτέλους είχαμε και κάτι ευχάριστο στο καφέ! Σιδερένιος ο Νικολάκης!

Τι έλεγα στο προηγούμενο ποστ? Ότι σκέφτομαι να μη δώσω κρέμα? Ε σε 3 μέρες ξεκινάμε ρυζάλευρο και σε καμιά 10αρια ρούτα και όσο τρώει χωρίς να μειώσουμε θηλασμούς. Εξάλλου όπως είπε και η παιδίατρος μέχρι να φάει κανονικόγεύμα θα περάσει καιρός. Κατά τα άλλα πάλι έχουμε βρογχιολίτιδα πώς να πάρει κι αυτό το μωρό τα πάνω του.

Φιλώ σας!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

πω πω ενας ντραμερ!!μαριλενα το χει ο ιασονας !και εχει μεγαλωσει πολυ αντρακι εγινε

τι εγινε σημερα?γιατι τετοια ερημια βρε παιδια?που γυροβολατε ολες ??

μαρινακι οσο σκεφτομαι οτι σε λιγους μηνες θα εχω παλι την εισαγωγη στερεων με πιανει καταθλιψη ,τπο χειροτερο μου που μαγειρευα κ το πετουσα ελπιζω ο μικρος να βγει πιο φαγανος γιατι δεν το χω σε πολυ να τον αφησω κ αυτον να χρονισει για να του μαγειρεψω

παντως το ρυζαλευρο εισαι σιγουρη να το δωσεις ,δεν ξεκινας κατευθειαν με φρουτα ?τι το θες "?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Να σου πω βρε Βασούλα μου επειδή έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά με τη μικρούλα με αρρώστιες, αφαγίες κλπ νιώθω κι εγώ ότι θα ηρεμήσω αν πάρει λίγο βάρος, ξέρω ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά σκέτες θερμίδες, αλλά έστω κι έτσι θα το κάνω! Εξάλλου ας αποφασίσει εκείνη στην τελική, μπορεί να μην το θελήσει! Βασούλα κι εμένα το μαγείρεμα και η διαδικασία του ταίσματος με δυσκολεύει, αλλά και τώρα η μικρή με χρησιμοποιεί περισσότερο σαν πιπίλα παρά για να φάει, αν κάνω και απομακρύνομαι παρόλο που απλά έχει τη θηλή στο στόμα βάζει κάτι φωνές!!!! Τσαούσα κι αυτή!

Μαριλένα το 'χει το παιδί καλέ το μουσικό ταλέντο μέσα του! Άντε και εις ανώτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ κούραση κόρες!

Μαριλενάκι, το μήλο κάτω απτη μηλιά θα πέσει!

Ο μπαμπάς καλα, η άννα καλά, η θεία καλά και βγαίνει αύριο από το νοσοκομείο, έγραψα και την εργασία μου και αύριο φεύγουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δεν έχω ετοιμάσει τπτ ακόμα, αύριο θα έχω ένα καυτο πρωινό!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ο αντρίκος είναι 9,5 κιλά, και δεν τρώει τπτ ρε γμτ... Η παιδίατρος μου είπε "ε, που να φάει αφού πίνει τόσο γάλα..." με έβαλε να της υποσχεθώ ότι θα αρχίσουμε και λαχανικά όταν γυρίσουμε... και βαριέμαι ασύστολα να μαγειρεύω και να μην τρώει....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μην τα λες έτσι αυτά και μας ταράζεις ρε Φελίνι! Μήπως να σου στείλω και τη δικιά μου να της δώσεις κανένα γεύμα? Εγώ στη θέση σου ντεν νομίζω να μαγείρευα μέχρι να περάσει το Καλοκαιράκι! Καλές διακοπές να περάσετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ε ρε κάτι νούμερα!!!!!

Μπράβο του Αντρίκου... Καλά να περάσετε Τάτη! Να βγάλετε πολλές φωτό!

Άντε να βγει και ο Νικολάκης!

Ο Ιάσονας κούκλος! Κιθαρίστας ή ντράμερ??

Να τα εκατοστήσει και πάλι Μαριλού!!!!!!

Λοιπόν αν δεν φύγουμε το σκ μέγκα συνάντηση στον Εθνικό Κήπο! Ή καλύτερα στην παιδική χαρά του Ζαππείου που είναι πιο μαζεμένη και θα μπορούμε να βλέπουμε τα μεγάλα και να καθόμαστε με τα μικρά!

Ακούς Χλόη και Ντι ες? Μη με αφήσετε αμανάτι με σίγκ και μπίρκις!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...