Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευγενια καλως ηρθατε!ο καιρος πως ηταν?

εμενα με βολευει καπου κεντρο ,θησειο ή εθνικο κηπο πχ

ο καιρός ηταν ανοιξιάτικος με λιγες βροχες αλλα δεν μας χάλασε ίσα ίσα που νομιζαμε οτι πηγαμε διακοπες στην εξοχή της Αγγλίας γιατι ειμασταν μεσα στο πράσινο!!!:D Πάντως μπάνια κάναμε μια χαρά γιατι ειχε νορμαλ θερμοκρασίες...

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...συνεχιζω το διάβασμα να δω αν κανονισατε την παράδοση...

Καλά έχω χάσει επεισόδια! Τι έπαθαν τα καμάρια της Λεγκως?? Και τα δυο είναι νοσοκομείο? :shock: ή παρενόησα?? βάι βάι βάι...Λενάκι κουράγιο! Αλήθεια τι έγινε με το μάτι του Θοδωρή??

Ελένη Κατ εμένα με βολεύει να συναντηθούμε ΣΚ αλλά αν δεν προκύψει αυτό το ΣΚ θα περάσουμε να τα πάρουμε από το σπίτι σου γιατί τα πόδια μου τα ζητάνε απεγνωσμένα!!! Οκ?

Ερώτηση προς αυτες που έχουν το ergobaby (το ρωτάει η φίλη μου):

Για να τον φορέσεις πρέπει να κουμπώσεις ένα κουμπί πίσω στην πλάτη σαν να βάζεις το σουτιέν...πως το κάνετε αυτό? Υπάρχει κάποιο κόλπο? Οι οδηγίες δεν είναι διαφωτιστικές...

Έχει ένα κλιπ όχι κουμπί, είναι πολύ εύκολο να το κουμπώσεις...

Δεν είναι και τα δυο λεγκόπουλα στο παίδων, αν και πέρασαν και τα δύο, εισαγωγή έκανε ο Νικολάκης....

Διαφημίσεις

Δεν είναι και τα δυο λεγκόπουλα στο παίδων, αν και πέρασαν και τα δύο, εισαγωγή έκανε ο Νικολάκης....

Γιατί τι έπαθε?

δηλαδή πρέπει να το κουμπώσει εκεί πίσω? η φίλη μου το βρίσκει πολύ δύσκολο...εγώ δεν έχω εμπειρία δεν το έχω δει ποτέ live...

Καλα για τον Νικολάκη τωρα το πήρα χαμπάρι πω το μικρουλάκι τι έπαθε??

Πιστευω να βγούνε σύντομα ε??

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Ε, ναι, πως να στο περιγράψω τώρα, όπως σηκώνεις τα χέρια για να βάλεις τα λουριά, κάνεις κι ένα κλικ! Πρέπει να στο δείξω στην επόμενη συνάντηση...

Ο Νικολάκης μάλλον γαστρεντερίτιδα έχει, του κάναν κάποιες εξετάσεις και περιμένουν αποτελέσματα....

Διαφημίσεις

Εντάξει λοιπόν. Έχουμε το ΟΚ από τον γιατρό να ταξιδέψουμε παρά τον πυρετό. Το μόνο που μας μένει είναι να μας το επιτρέψει και η απεργία. Αν υποψιαστώ ότι θα ξεροσταλιάσω στον Πειραιά με 3 παιδιά εκ των οποίων το 1 άρρωστο για να πάρω στο τέλος τα αρχ!@#$ μου και να γυρίσω σπίτι, θα φουντάρω!!!

dansem, περαστικούλια και σε σας! Σας ματιάσαμε με τις 2μηνες διακοπές μου φαίνεται.

1) Ευχαριστώ και 2) μπά, εγώ έχω καταλάβει τί έγινε. Πήγα να χωρέσω πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη και λύθηκε η κατάσταση από μόνη της. Τσουπ, γλύτωσα το πάρτυ των 40 ατόμων, τσουπ, πάει και η έξοδος με τα 5 αφηνιασμένα πιτσιρίκια, τσουπ τσουπ τσουπ! :?:-?

για πες πηγατε ταξιδι οταν ηταν ημερων ? πως ηταν ευκολο?με τον θηλασμο ?εχουμε 2 γαμους εκεινο το διαστημο επαρχια και σκεφτομουν να παω αλλα αραγε ποσο ευκολο θα ναι αυτο? ειδικα με τον θηλασμο που απο οτι θυμαμαι η στεφανια θηλαζε καθε μια ωρα

Ναι, πήγαμε λίγο πιο μετά. Το 12 ημερών που λέω ήταν για μπάνιο εδώ, στην Αττική. 17 ημερών όμως ξεκινήσαμε τις εκδρομές και γυρίσαμε σπίτι όταν ήταν 2,5 μηνών. Κοίτα, τον πρώτο καιρό με το νεογέννητο εύκολο δεν το λες όπου και να είσαι. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προτίμησης. Εγώ ένιωθα πιο καλά να είμαι κάπου ωραία και να ανοίγει το μάτι μου, με φίλους κλπ. ακόμα και στις δύσκολες φάσεις, πιστεύω κλεισμένη στο σπίτι θα σάλταρα... Επίσης δεν ήθελα με τίποτα να έχω κοντά μου μαμάδες γιαγιάδες κλπ. μέχρι να βρούμε τη σειρά μας οι 3 μας σαν οικογένεια. Με το θηλασμό, κι η Σεμέλη σαν τη Στεφανία ήτανε. Αλλά μόλις αποφάσισα ότι θα θηλάζω όπου και να είμαι, ήταν πολύ πιο εύκολα όλα. Είναι άλλο πράγμα η μαραθώνια βυζοσύνδεση στο μπιτς-μπαρ και άλλο μόνος μπροστά στην τιβι...

Επίσης έχω να σας πω ότι πριν λίγο αδιαθέτησα, πράγμα πολύ καλό, γιατί είχα ξοδέψει έναν προϋπολογισμό σε τεστάκια με τους ψύλλους που μου βάλατε τις προάλλες. 4η μέρα καθυστέρησης σήμερα και δεν καταλάβαινα τί μου γίνεται. Οκ, τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε τη θεραπεία μας ήσυχοι.

Πάω, έχω να μαζέψω το σύμπαν.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλημέρα!

νέα από λέγκωοικογένεια όποιος έχει, bitte.

Περαστικά και σε Αννούλα..ο παππούς πώς είναι? Αύριο είναι τα γενέθλιά της ή μεθαύριο?

Περαστικά και στη Σεμέλη, και πολύ πολύ θετική σκέψη να πάει το ΠΑΜΕ στο αεροδρόμιο και όχι στο λιμάνι, έτσι γι'αλλαγή :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέραα,

Οι αρρωστιες κ κακοτυχιες βλεπω στο καφε καλα συνεχιζονται!!!!

Ντανσεμακι καλο ταξιδι να εχετε κ περαστικα!!!

Τατιανα πως ειναι σημερα η Αννουλα? Ο παππους συνηλθε απο το σοκ? Τι ηταν κ αυτο το πραγμα ρε παιδια 8 ωρες μεσα στο ασανσερ? Πως δεν επαθε καμια ασφυξια ο ανθρωπος!

Κανα νεοτερο απο Νικολακη? Θα προσπαθησω κ εγω αργοτερα να παρω Λεγκοπουλο να δουμε τι κανουν... Ας ελπισουμε να ειναι ενταξει ο μικρος κ να γυρισουνε σπιτακι τους!

Μαρινακι μην αγχωνεσαι με τις στερεες. Καλυτερα πιστευω να κλεισει τον 6ο αφου θηλαζει κ αρχιζεις μετα σιγα σιγα. Στην αρχη οπως θα θυμασαι κ απο Γωγο κουταλιτσες θα τρωει. Εκτος κ αν ειναι απο τα παιδακια που απο την αρχη αρπαζουν το κουταλι κ τρωνε ολο το πιατο.Ετσι ηταν σαν την τοσοδουλα κ η ανηψια του αντρα μου. Μεχρι τον 6ο θηλαζε μονο κ επερνε πολυ λιγο βαρος (ενδεικτικα σου λεω 6 μηνων 5 κιλα). Απο οταν ξεκινησε στερεες ενθουσιαστηκε τοσο πολυ με αυτη την κρεμα βανιλια που ετρωγε δεκατιανο απογευματινο ενα πιατο κ τοτε αρχισε κ επερνε πανω απο μισο κιλο καθε μηνα. Τωρα ειναι βαρυτερη απο Μητσο .....τρωει οτι τρωγεται κ βρεθει μπροστα της κ σε πολυ μεγαλες ποσοτητες! Ειναι στο παιδι δεν ξερεις τελικα πως θα το παρει. Ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι τα περισσοτερα παιδια παιρνουν μαζεμενο βαρος στην αρχη αλλα υπαρχουν κ πολλα παιδια που παιρνουν βαρος απο τον 6ο κ μετα με την εισαγωγη στερεων τρωφων.

Η Αφροδιτουλα που ειναι? Που χαθηκες κοπελια?

Για πειτε τελικα εχει γεννεθλια σημερα η Αννουλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...