Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριλενάκι να τον χαίρεσαι τον Ιασονάκο σου!!! να είναι υγιής κι ευτυχισμένος και πολύχρονος και πολύχρωμος!!!! Και όντως μεγάλωσε, από την τελευταία φορά που τον είδα!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

:) ευχαριστώ πολύ κορίτσια! :D

Σήμερα μας ήρθε το πρώτο πακετάκι από το αμαζόνιι. απ'ότι φαίνεται θα μας έρχονται ένα-ένα τα πράγματα. Εκπλήσσομαι πάντως, την Πέμπτη έκανα την παραγγελία και σήμερα ήρθε ο σάκος πλάτης :shock: από Αγγλία. και το παράδοξο είναι πως από Τετάρτη είχε στείλει η νονά του Ιάσονα το δώρο του με κούριερ κι ήρθε κι αυτό σήμερα, από Ηγουμενίτσα....:rolleyes:

Να τον χαίρεσαι πάντα χαμογελαστό τον Ιασωνούκο σου!

Για τη Λεγκωοικογένεια τι να πω, ελπίζω τώρα κιόλας να είναι σπιτάκι τους και μέχρι εδώ με τις αρρώστιες!

Τι θα γίνει με τον παλιόκαιρο, πότε θα φτιάξει επιτέλους? Εϊχα βγει με τη μπουμπού και το καρότσι για δουλειές μας έπιασε η μπόρα και έκανα ένα σπιντάκι από την αγορά μέχρι το σπίτι, που στις κατηφόρες έχει και μπόλικες γλιστρούσα από τη γλίτσα και νόμιζα θα εκτιναχτεί το μωρό πουθενά ή θα φύγει μαζί με το καρότσι και θα καταλήξει ποιός ξέρει πού! Ολόκληρο σενάριο είχα κάνει!

Τζενάκι μια χαρά μωρέ θα είναι ο Μητσάκος μην του δώσεις κάτι γιατί οι δραμαμίνες τουλάχιστον ξέρω από ιδίαν πείρα φέρνουν τρομερή υπνηλία και είσαι λίγο αλλού κι αλλού και αργεί να περάσει η επίδρασή τους. Πόσο μάλλον σε παιδάκι!

Για το κερί κανά 2 φορές που είχα θέμα ο ωρυλά μου είπε κι εμένα να ρίξω 3-4 σταγόνες κερί για να μαλακώσει και αν δεν έφευγε μόνο του πήγαινα να μου το βγάλει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Για το κερι κ εγω απο το πατερα μου αυτο ξερω. Δεν πρεπει να βαζεις μπατονετα γιατι σπρωχνεις το κερι μεσα. Πωπω κ εγω εχω σκαλωμα με τις μπατονετες καθαριζω τα αυτια μου 700 φορες την μερα. Καθε φορα που μπαινω στο μπανιο καθαριζω κ αυτια ...

Καθε φορα που μπαινω στο μπανιο καθαριζω κ αυτια ...

Μια από τα ίδια και παρόλο που μου έχει πει επανηλλειμένα η παιδίατρος να μην το κάνω στα παιδιά, εγώ το βιολί μου!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μια από τα ίδια και παρόλο που μου έχει πει επανηλλειμένα η παιδίατρος να μην το κάνω στα παιδιά, εγώ το βιολί μου!!!

Χμμ εγω δεν το κανω στο Δημητρη δεν καθεται με τιποτα σε μενα το κανω 100 φορες την μερα! Θα την πατησω καποια στιγμη κ μετα θα βαλω μυαλο!!!

Χρόνια πολλά στον Ιάσονα! Πάντα γερος και χαρούμενος!!

Ωχ μωρέ η Λέγκω ζόρια, την έχει πάει πολύ άσχημα αυτόν τον καιρό! Άντε, ας είναι το τελευταίο τουλάχιστον..

Τζένη, το Imaginarium πουλάει κάτι βραχιολάκια για τη ναυτία, τα οποία πήρα στην ανηψιά μου που κάνει εμετό σε κάθε διαδρομή με το αμάξι πάνω από μισή ώρα και δούλεψαν! Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο που είναι εντελώς ακίνδυνο (απλά πιέζει ένα σημείο στον καρπό, κάτι σαν accupuncture), αν και υποθέτω ότι ο μικρός μάλλον θα τα βγάζει και θα παίζει...

Επίσης, αυτές τις σταγόνες που λέτε για το αυτί τις έχει δοκιμάσει ο ντάνσεμος (που έχει όμως μεγάλο πρόβλημα) και δεν του έκαναν τίποτα.

Αυτά τα σχόλια. Εμάς η Σεμέλη ακόμα ψήνεται, σήμερα ακυρώσαμε και το λούνα παρκ που είχα τάξει κέρασμα στα ανήψια. Μέχρι τώρα ήταν πολύ υπομονετική και δέχεται όλες αυτές τις ακυρώσεις, απλά πλέον έχει αρχίσει τις εκρήξεις για ό,τι άλλο βρει. Τα 'χει παίξει η άμοιρη και μαζί της κι εγώ. Έχουμε παιδίατρο το βράδυ, να δούμε τί θα γίνει γιατί κανονικά αύριο ταξιδεύουμε ρε γμτ...

{Α! Και εμάς δεν μας ξέφυγε ούτε το κανό. Το έκανε κι αυτό η μικρή - 12 ημερών!!!! Αυτό γενικά δεν το έχω πει και σε πολύ κόσμο γιατί τρώω κράξιμο...}

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ντανσεμ 12 ημερων ?τετοια πες μου !!:D:D:D γιατι και εγω λεω πως θα τον βγαζω εξω αμεσως και τρωω κραξιμο ,θα ειναι αυγουστος μηνας δεν μπορω να φανταστω οτι θα μαι κλεισμενη μεσα

για πες πηγατε ταξιδι οταν ηταν ημερων ? πως ηταν ευκολο?με τον θηλασμο ?εχουμε 2 γαμους εκεινο το διαστημο επαρχια και σκεφτομουν να παω αλλα αραγε ποσο ευκολο θα ναι αυτο? ειδικα με τον θηλασμο που απο οτι θυμαμαι η στεφανια θηλαζε καθε μια ωρα

λοιπον πριν λιγο το παιδι μου μου ειπε οτι λεω μαλακιες !!

την ταιζα και της ελεγα νενινα μου (ετσι λεει αυτη το ονομα της ) δεν θελεις να φας αλλο?(συνηθως την λεω στεφανουλα μου)

και λεει "τι ειπες νενινα μου?ειπες νενινα μου??" και γυρνα στον μπαμπα της και λεει "η μαμα λεει μαλακιες"

και ο εξυπνος μετα αρχισε να γελαει με την ψυχη του ,μονο που δεν επεσε κατω απτα γελια,το καταευχαριστηθηκε ο κυριος γιατι πριν ενα μηνα του χε πει "μπαμπα εισαι βλακας ?" εκει που κατι της ελεγε δεν θυμαμαι τι και τοτε γελουσα εγω με την μανα μου

βεβαια ξερω ειναι οτι χειροτερο να γελαμε πρεπει να ειμαστε αδιαφοροι αλλα κ τις 2 φορες τοπε τοσο αυθορμητα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

άρα τι συμπεραίνουμε? ότι όλα εξαρτώνται απο τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς σου :P αν ο ταχυδρόμος δεν είναι να περάσει σήμερα από το σπίτι σου, θα περιμένεις :P

ουχί! συμπεραίνουμε πως οι εταιρείες εξυπηρέτησης στην Ελλάδα είναι για τον π.... (σόρρυ κιόλας) και τα δύο πακέτα ήρθαν με κούριερ όχι με ταχυδρομείο:tongue:

Ντάνσεμ περαστικά στη μικρούλα σου! σίγουρα είναι απογοήτευση γι'αυτήν να ακυρώνονται ένα-ένα τα σχέδιά της:(

Βάσω ξεκινήσαμε ε;:wink: κι ο Ιάσονας άμα πετάει καμιά πονηρή κουβέντα η γιαγιά και ο μπαμπάς γελάνε και το βρίσκουν πολύ χαριτωμένο. Ο μικρός αφού τους διασκεδάζει κάποια στιγμή το'χε βρει σκοινί-κορδόνι το βρίσιμο, έπειτα από δικό μου κράξιμο (στους μεγάλους εννοείται) και μερική αδιαφορία, το'χει ξεχάσει.

ναι αυτο φοβαμαι αμα γελασεις ή τα μαλωσεις θα το λενε συνεχεια επιτηδες

εντωνμεταξυ και τωρα και την αλλη φορα εκεινη ενιωσε ασχημα ,ντραπηκε πολυ μετα ,παντως μετα απο ενα μηνα δεν το ξαναπε το βλακας και απορω αυτο δεν το λεμε πως της εκατσε?ενω το μαλακιες ξερω ακουσε πριν καμια βδομαδα εμενα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...