Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βάσω τί κάνατε μέχρι τις 12 παρά στις κούνιες???

Πάντως και ο Χαβιέ που δεν καθαρίζει τα αυτιά του κάθε 2 χρόνια κουφαίνεται από το ένα αυτί και πάει και του το καθαρίζουν με κάποια από τις παραπάνω μεθόδους!

Εγώ θυμάμαι το πιστόλι από ότνα ήμουν παιδί... Ίσως δεν ήταν πιστόλι αλλά έτσι μου είχε φανεί εμένα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη, αν έχεις πρόχειρα τα στοιχεία της ΩΡΛ στα πμ σου στείλε τα στην ντου. Αλλιώς τα στέλνω τα βράδυ.

και όχι δεν το 'χω ξανακούσει αυτό με το νερό.

Το λάδι που λέει η Βάσω το ξέρω αλλά όταν έχει μπει νερό στο αυτί -δεν ήξερα για το κερί.

DPYUp2.png EYukp3.png

Βάσω τί κάνατε μέχρι τις 12 παρά στις κούνιες???

Πάντως και ο Χαβιέ που δεν καθαρίζει τα αυτιά του κάθε 2 χρόνια κουφαίνεται από το ένα αυτί και πάει και του το καθαρίζουν με κάποια από τις παραπάνω μεθόδους!

Εγώ θυμάμαι το πιστόλι από ότνα ήμουν παιδί... Ίσως δεν ήταν πιστόλι αλλά έτσι μου είχε φανεί εμένα...

Και για να μην τον κακολογείς τον Χαβιέ, όταν έχεις τέτοιο πρόβλημα (έχω κι εγώ) οι ΩΡΛ σου λένε να ΜΗΝ καθαρίζεις τα αυτιά σου γιατί σπρώχνεις το κερί προς τα μέσα και το χειροτερεύεις. Και ~κάθε 2 χρόνια καλό είναι να πηγαίνεις να σου τα καθαρίζουν ακόμα και αν δεν κουφαθείς.;)

DPYUp2.png EYukp3.png

αφτερ δεν λες τιποτα !απο τοτε που ειχε ξεκινησει ο καυσωνας πηγαιναμε κατα τις 9 με την δροσουλα και πλεον το καθιερωσαμε να φευγουμε 12 παρα κ αυτο με το ζορι κ ναι εχει αλλα 2-3 νυχτοπουλια που κλεινουμε μαζι τις κουνιες κ αυτα εγιναν φιλοι της στεφανιας ,ενα κοριτσακι ερχεται να φανταστεις μετα τις 10 !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

ναι δεν κανει να τα καθαριζεις λενε γιατι ετσι βουλωνουν πιο ευκολα

εγω πηγαινω και το καθαριζει καθε 4 χρονια περιπου αφου το ειχα συνδυασει με τις ολυμπιαδες ,καθε φορα που ειχε εγω θα πηγαινα στον ωρλ :lol:

Διαφημίσεις

Και για να μην τον κακολογείς τον Χαβιέ, όταν έχεις τέτοιο πρόβλημα (έχω κι εγώ) οι ΩΡΛ σου λένε να ΜΗΝ καθαρίζεις τα αυτιά σου γιατί σπρώχνεις το κερί προς τα μέσα και το χειροτερεύεις. Και ~κάθε 2 χρόνια καλό είναι να πηγαίνεις να σου τα καθαρίζουν ακόμα και αν δεν κουφαθείς.;)

Δεν τον κακολογώ! Το ξέρω οι ωρυλάδες λένε να μην καθαρίζουμε τα αυτιά μας!

Το έστειλα Ντουντούκι!!!!

Καλά Βάσω απίστευτες είστε μάνα και κόρη!!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

12 παρά στις κούνιες :lol: :lol: Στις 12 ακριβώς, βγαίνουν οι ντισκόμπαλες, η τραμπάλα γυρνά ανάποδα και γίνεται μπαράκι, οι κούνιες γίνονται σκαμπό, στη τσουλήθρα ανεβαίνουν οι χορεύτριες, κλπ.. :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

12 παρά στις κούνιες :lol: :lol: Στις 12 ακριβώς, βγαίνουν οι ντισκόμπαλες, η τραμπάλα γυρνά ανάποδα και γίνεται μπαράκι, οι κούνιες γίνονται σκαμπό, στη τσουλήθρα ανεβαίνουν οι χορεύτριες, κλπ.. :tongue:

νούμερο!:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Αυτα ειναι νυχτοβια βγηκε η νυφη μου! Ακουε εκει κουνιες μεχρι της 12 , χαρας το κουραγιο σου εγγυος γυναικα! Εμεις 9:30 10 παρα μαζευομαστε. Μεχρι να φαει να κανει μπανιο να χαζολογησει παει 12 για να κοιμηθει κ το πρωι 7:30 8 παρα ξυπναμε για τον παιδικο! Βασω αληθεια εχεις αποφασισει τελικα θα παει η Στεφανουλα απο Σεπτεμβρη σταθμο η θα την κρατησεις σπιτι με τον μπεμπη οσο εχεις αδεια?

Ωχχχ την λεγω μας φετος την εχει παει... Περαστικα να ειναι κ γρηγορα σπιτι τους!!!

Κ εμεις τις καταλαβαμε τις αστραπες κ βροντες! Ξυπνησε κ ο Μητσακος τρομαγμενος κ ηρθε κρεββατι !!! Ωραιο καλαοκαιρι! Ας ελπισουμε το ΣΚ μην μας κανει τετοια!

Προληπτικα ελεγα για το καραβι να εχω κατι μαζι μου μην το παρει ασχημα! Αλλα μαλλον εχετε δικιο το πολυ πολυ να ξερναει. Μην του ρθει κ υπνηλια γιατι θελουμε φτανοντας να παμε για μπανιο!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

ναι ναι καπως ετσι το ζουμε γιατι εκεινη την ωρα οι κυριες ειναι ακομα σε υπερδιεγερση απτο παιχνιδι κ δεν θελουν να φυγουν με τιποτα τους πιανει να ανεβαινουν στην τσουληθρα,να τρεχουν στην τραμπαλα σαν χορευτριες !!!:lol:

ευτυχως η στεφανια ειναι καπως πιο συνεργασιμη κ πολλες φορες απο μονη της λεει παμε πιτι

αφου αν δεν παει 12 δεν λεει να κοιμηθει με τιποτα, το να την εχω σπιτι και μονη μου δεν παλευεται μεχρι να παει για υπνο, οποτε την βγαζω μεχρι τοτε κ κατα τις 12.30 πεφτει ξερη

χθες μονο κοιμηθηκε πολυ αργα γιατι ειχε κοιμηθει μεχρι πολυ αργα το απογευμα

Τζενη ναι καλυτερα μη του δωσει τιποτα ,εμεις περσι που ειχαμε παει σε ενα νησακι απεναντι απτο χωριο μου με βαρκουλα (που αυτες κουνανε αρκετα ) 1 ωρα διαδρομη δεν ζαλιστηκε καθολου

για τον παιδικο επειδη φοβηθηκε το ματι μου με τις ιωσεις που ακουγα εδω ειπα να μην το επιχειρησω στην αρχη τουλαχιστον που θαναι νεογγενητο ο μπεμπης ,οταν ξεπεταχτει λιγο θα την παω

καλημερα! τις θετικες σκεψεις μας στην λεγκωοικογενεια!

τζενακο εμεις εχουμε παρει ολα τα μεσα μεταφορας, δελφινια, καραβια, χαισπιντ μονο κανο μας λειπει ακομα, η αννα δεν ζαλιστηκε ποτε αλλα αν ο δημητρης ζαλιζεται γενικα το πολυ πολυ να κανει εμετο, μην τον ταισεις πολυ πριν το ταξιδι και δεν θιατρος μουα εχετε θεμα...

εμενα η παιδιατρος μουχε πει για ενα υγρο που ριχνεις σταγονεσ στο αυτι και υγροποιει το κερι και μετα τρεχει εξω... αλλα δεν το δοκιμασα ποτε...

και τωρα τρεχω ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Πολλές-πολλές ευχές για περαστικά στο μπουμπούκι της Λέγκως!

δυο μέρες έχω να μπω κι έγινε χαμός στο καφέ μας! :(

Αθηνούλι καλά να περάσετε!

εμείς χτες κάναμε το παρτάκι μας, ο Ιάσονας ξεσάλωσε τελείως λέμε! :)

το μωράκι μου μεγάλωσε!

κατα τ'αλλα είμαι με τρομερό πονοκέφαλο από χτες και με έχει πιάσει και η μέση μου...

τις Καλημέρες μου και καλό φθινόπωρο κορίτσια:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...