Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Τι εγινε πως ειναι τα αρρωστουλικα παιδακια του καφε μας σημερα?

Λεγκω πως παει ο Σοζωρικος ειναι λιγο καλυτερα? Η αφισα ? μανα κουραγιοοοοο!!

Να σας ρωτησω κατι ΣΚ θα παμε Ανδρο κ ειναι η πρωτη επισημη του Μητσου σε καραβι. Βασικα δεν ξερω πως θα το παρει αν θα ζαλιστει κλπ.Σε αυτες τις περιπτωσεις δινουμε τιποτα προληπτικα αδραμαμινες πχ?

Καλημέρα!

Τι φοβερή βροχή εχθές το βράδυ! Ήταν καμιά άλλη ξύπνια να δει τις αστραπές και τους κεραυνούς? Φοβερό θέαμα!!!

Τζενάκι, προληπτικά δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τίποτα για το καράβι. Αν δεις και ζαλίζεται τότε δίνεις. Γιατί ανησυχείς? Ζαλίζεται κανένας από εσάς? Πάντως ξέρω ότι υπάρχει και ομοιοπαθητικό για τη ναυτία.

Τι κάνουν τα αρρωστούλικά μας?

DPYUp2.png EYukp3.png

Τίποτα Τζενάκι μη δώσεις... στο αμάξι σου ζαλίζεται? το πολύ πολύ έχε μαζί σου καμιά σακουλίτσα για εμετό...δε νομίζω όμως να πάθει τίποτα. Ίσα ίσα που θα το ευχαριστηθεί. Με το πλοίο της γραμμής θα πάτε ή με δελφίνι?

καλημέρα!!

περαστικά σε όλα όλα όλαααα τα παιδάκια που ταλαιπωριούνται... τι βροχή ήταν αυτή το βράδυ.. κατά τα άλλα είμαστε αρχές σχεδόν Ιούλη!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Ελιζάκι, αν η Μαρίνα έχει κερί στο αυτί της, αυτό πώς μπορεί να φύγει σε αυτήν την ηλικία? εγώ είχα αυτό το πρόβλημα σε όλη την εφηβεία, και μου το καθάριζαν με νερό, με πίεση. Δε νομίζω ότι γίνεται σε τόσο μικρή ηλικία αυτό όμως.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα κοριτσακια.

Αθηνα να περασεις καλα στις διακοπουλες να ξεκουραστεις καλα καλα γιατι θα σου χρειαστει! Να χαρεις και την Ειρηνουλα οσο πιο πολυ μπορεις!

Εγω ξυπνια ημουν με τον πολμο των αστραπόβροντων, η κορη μου δεν ηθελε πανα, κ παρολου που ειχε κατουρισει πριν κοιμηθηει, μετα απο δυο ωρες ηταν μουσκεμα κ αυτη κ οτιδηποτε ακουμπουσε. Ευτυχως κοιμομασταν μαζι κ την πηρτα χαμπαρι.

Αντε κ να σας πω εγω τα νεα απο το μετωπο αρρωστα:

Ο Σοζω ειναι καλα, δεν εχει δεμενο ματακι πια! Ο μικρουλης ταλαιπωριεται ακομα, του εχει πεσει ο πυρετος αλλα εχει διαρροια κ δειχνει να ποναει η κοιλιτσα του. Επειδη το Σαββατο ειχε πυρετο κ ειχε βγαλει κ κατι εξανθηματα τον κρατησανε μεσα στο Παιδων για να του κανουν εξετασεις. Τωρα περιμενουν αποτελεσματα κ ευχομαι να βγουν καλα για να τους αφησουν να βγουν. Οπως καταλαβαινετε η αφισα δεν εγινε και η μανουλα κανει πολυ κουραγιο γιατι ειναι θηριο! Την παει μαμωντας βεβαια, αλλα κλασσικα δεν εχει παραπονεθει καθολου! Την θετικη μας ενεργεια απο ολους!

Ωχ! ((((((((Λέγκω)))))))) Κουράγιο κοριτσάκι!!:(

Ελιζάκι, αν η Μαρίνα έχει κερί στο αυτί της, αυτό πώς μπορεί να φύγει σε αυτήν την ηλικία? εγώ είχα αυτό το πρόβλημα σε όλη την εφηβεία, και μου το καθάριζαν με νερό, με πίεση. Δε νομίζω ότι γίνεται σε τόσο μικρή ηλικία αυτό όμως.

χαχα! Με χρίσατε ειδική επί των αυτιών?:lol:

Μια επίσκεψη στον ΩΡΛ και της το καθαρίζει με μια ειδικη λαβίδα. Εντελώς ανώδυνο αλλά πρέπει να καθίσει ακίνητη.

Τι εννοείς σου το καθαρίζανε με νερό με πίεση? Πως δλδ?:roll:

DPYUp2.png EYukp3.png

έβαζαν χλιαρό νεράκι σε μια πολύ μεγάλη ένεση από αλουμίνιο (? δε ξέρω) και την πίεζαν μέσα στο αυτί μου..μετά έγερνα και έβγαινε όλο το κερί σε μια μικρή λεκανίτσα που κρατούσα κοντά μου. 3 λεπτά υπόθεση. Μετά με ένα βαμβάκι τυλιγμένο σε μια μεγάλη βελόνα, μου το καθάριζε και ξανααποκτούσα ακοή από το αυτί :)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα !και εγω ξυπνια ημουν με τις βροντες

εντωμεταξυ αρχισαν οι πρωτες ψυχαλες μολις φυγαμε απτις κουνιες (12 παρα ω ναι ) ευτυχως και προλαβαμε να παμε σπιτι

Γρηγορα περαστικα στον νικολακη να παει σπιτακι του..

Ντου επειδη και μενα το ενα αυτι μου πιανει κερι ετσι ειναι η διαδικασια αλλα εγω πηγαινα σε καποιον που ειχε ενα σωληνακι σαν ρουφηχτηρι,το βαζε στο αυτι και σε δευτερολεπτα σαν ηλεκτρικο σκουπακι ρουφουσε το κερι και ξεβουλωνε ,μια φορα ειχα παει στο ικα κ μου το εβγαλε με την τσιμπιδα

αλλα ξερω αν του βαλεις λαδακι μαλακωνει και φευγει μονο του -δεν το χω κανει ποτε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...