Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ρε γμτ βογγάει συνέχεια (τώρα τον πήρε ο γιωργάκης για δρομολόγια)... ακόμα δεν έχει κάτι άλλο εκτός από πυρετό, του κάναμε και μπανάκι μπας και πέσει αλλά σκατούλες.

Κοριτσάκια αν βρείτε εισητήριο να πάτε είναι πολύ όμορφη δουλειά και είναι ότι πρέπει για πρώτη παράσταση στα μικρά και μεγάλα σπόρια μας (άσχετο ότι τα δικά μου δεν την παλέψανε)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

χε χε χε, οσε!!! το μπ@#$#λο

τους ξέρω τους περισσότερους εκεί μέσα στα κεντρικά (δούλευαν και οι δύο γονείς μου...)

Το σπίτι αργά αλλά σταθερά!! Τα χρήματα εξανεμίζονται!!!

Θα σταματήσουμε για 2 μήνες γιατί θα πάρω τα παιδάκια μου και θα πάω διακοπές

και όπως λέει και ο Β,

θα λείπει ο στρατηγός, δεν κάνουμε τίποτα!!!

899667.png226174.png

Αχαααααααααααααααα μία μία εμφανίζεστε με τις δίμηνες διακοπες :D Και πολύ καλά θα κάνεις! Να πάτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε... και αφήστε εμάς εδώ να τρώμε τα λυσσακά μας απ΄τη ζούλια μας.

Οι άλλες οι τσούπρες λακίσανε για ύπνο εεε;

Ουουουου εγω κλείνω εγώ ανοίγω... αντροπής! Μη κοιμάστε καθάρματα... άντε καλέ ξυπνάτε, που είναι το αίσθημα αλληλεγγύης σας; Έτσι μου ρχετε να πάρω την πρωην συμπεθέρα μου τηλέφωνο χιου χιου:cool:

Διαφημίσεις

Συνεχιζει και προπονείται για την οικοδομή ο Μάνος;

Το κέρατό μου έκανα μια ωραιότατη αφίσσα μόνο που μπέρδεψα μέσα στη νύστα μου το Ριο με το Αντίριο και έχω πετάξει μια ωραιότατη γέφυρα μέσα στη μέση και κοινώς έχω κάνει μια αφίσσα που αν τυπωθεί το οι κάτοικοι του Αντιριο θα περιμένουν με τις ώρες ένα λεωφορείο που δεν θα περάσει ποτέ και οι κατοικοι του Ρίου δεν θα πάρουν ποτέ το λεωφορείο γιατί απλά δεν θα ξέρουν την ύπαρξή του... με λίγα λόγια πρέπει να την ξανακάνω... γκντουπ γκντουπ γκντουπ (ο θόρυβος που κάνει το κεφάλι μου στο γραφείο):rolleyes:

Ο νικολάκης συνεχίζει και ψήνεται και βογγά και ο θοδωρίκος συνεχίζει και δεν βλέπει τίποτα γιατί δεν ανοίγει ούτε το δεύτερο ματάκι και είναι στην μαύρη κατάθλιψη, δεν κουνάει καθόλου. Πιο μετά πρέπει να πάμε στο παίδων για την πρώτη αλλαγή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...