Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Το λοιπόν έχουμε και λέμε... ένα πιτσιρίκι με ένα μάτι μπαταρισμένο για κανα τριήμερο και ένα δεύτερο μάτι επίσης κλειστό γιατι δεν μπορεί να το συγχρονίσει που σημαίνει ότι δεν βλέπει την τύφλα του, δεν μπορεί να κάνει ρούπι και έχει πέσει σε μαύρη κατάθλιψη ... ένα δεύτερο πιτσιρίκι με 39,1 ακατέβαστο... και ένα φυλλάδιο και μία αφίσσα που μέχρι δευτέρα πρέπει να παραδωθούν... Παίζω σε καλή πίστα νομίζω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιμήθηκε ο γλυκούλης μου;

Όπως καταλαβαίνεται λόγω του ότι πρέπει να δουλέψω θα είμαι στα πέριξ άρα θα σας πήξω στα τραγούδια και στη μίρλα

d_M1Y5Qmw-w

Άντε βρε πάλι σας έφεξε τυχερούλικα

Αθηνάκο να περάσετε τέλεια και οι τέσσερις και να κατευχαριστηθείτε τα μπανάκια σας!!!

ωχ οχι παλι ,τι επαθε ο θοδωρουλης πως το βγαλε το ματακι του μωρε ?

και ο νικολακης περαστικα και κουραγιο (((λεγκουλινι )))

οσο για τα ασματα σου χω πει οτι εγω ειμαι των καταθλιπτικων ασματων?χαχα εμενα δεν με ριχνουν με φτιαχνουν !

γαλατουλι μου καλα να περασετε !!και να προσεχεις

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ωχ, ωχ, ωχ!

((((((((((((((((Λεγκούλι)))))))))))))))))) Περαστικά σας!

Πήγαμε στη Καλογεροπούλου κι εμείς σήμερα και είμαι μαγεμένη.

Η παράσταση μου άρεσε πολύ και με συγκίνησε.

Του Κωστή επίσης του άρεσε πολύ.

Αυτή όμως που ήταν εντυπωσιακή ήταν η Σοφία. Ενώ μέχρι να ξεκινησει δεν καθόταν σε μια θέση και αν δοκίμαζα να την περιορίσω ούρλιαζε, με το που ξεκίνησε καθηλώθηκε και παρακολούθησε όλη την ώρα χωρίς να βγάλει κιχ. Μάλιστα κάποια στιγμή μετακόμισε στην αγκαλιά του μπαμπά για να βλέπει καλύτερα.

Ξένια σ'ευχαριστούμε!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Λεγκούυυυυυυυλι μου!!! Σκέψου ότι αν τον είχες αφήσει στα πεθερικά σου σήμερα δεν θαταν μπανταρισμένος!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Σε έφτιαξα;;;;; Πάντως ναι είναι εντυπωσιακό το πως ανακοινώνεις τραύματα πολέμου, ιώσεις σε τέτοια πληθώρα... χορταίνει το μάτι μας βρε αδερφέ..:mrgreen:

Γκαλατούλα καλές διακοπές, και το ρηνάκι είναι φοβερό!

Αααα να σας πω το δικό μας νέο; κόψαμε το μπιμπερό τελείως και εύκολα. Την μία μέρα της είπα ότι χάλασε, την άλλη έβγαλα ένα μαγικό ποτηρι (φούξια με πριγκίπισσες) και είπα ότι το μπιμπερό στο άφησε δώρο (είχε να το δει το ποτηρι από προ μετακόμισης, μάλλον το έχαψε) και από τότε -πάνε 5 μέρες- η βραδυνή ρουτίνα δεν περιλαμβάνει γάλα. Και έκοψε και τα πολλά γάλατα, ζήτημα είναι αν πίνει 1 ποτήρι γάλα την ημέρα (απο το λίτρο που πίναμε πριν)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Mπράβο, Τατιάννα!!

Λέγκω!!!!! Περαστικά!! Υπομονή!! Θα περάσει και αυτό!! ... και σόρυ κιόλας, αλλά με τον Θοδωρή όπως μας περιέγραψες μου θύμισες αυτό...

http://www.youtube.com/watch?v=895iRNRBo9c

...έτσι για να ευθυμίσεις λιγάκι...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

ελιζα μεχρι ποτε ειναι οι παραστασεις?

η στεφανια ευτυχως το μπιμπερο το εκοψε μονη της πριν καν αρχισει ,οταν αποθηλαζαμε ηπιε 2-3 μερες αλλα μετα διαμαρτυρονταν οτι ποναει το δοντι της και την βρηκε μια χαρα με το ποτηρι και δεν πινει πολυ μονο ενα ποτηρι το βραδυ πριν τον υπνο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Ελίζα πρέπει να κάνεις κράτηση από πριν στα εισιτήρια? Θυμάσαι πόσο κοστίζανε και πού είναι το θέατρο? Εχω ψηθεί πολύ!

Λεγκουλίνι περαστικά και στα δύο! Πώς σας ήρθαν πάλι αυτά μαζεμένα? Κι εμείς συνεχίζουμε με πυρετό όχι υψηλό η μπουμπού, την άφησα χωρίς ντεπόν από χτες βράδυ αλλά έχει πολλά φλέμματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπέρα!

καλά Λέγκω η πίστα που παίζεις δεν υπάρχει! Μετά τερματίζεις, και περνάς σε μια όαση με μαύρους να σου κάνουν αέρα και να πίνεις μοχίτος αραχτή στην αιώρα

Εμείς τα είχαμε πάρει από πριν. Σήμερα δεν ήταν γεματο αλλά δεν ξέρω τι θα γίνεται το ΣΚ

Για κρατήσεις 210 3272000 ή www.greekfestival.gr (με πιστωτική και τα 2)

Ειναι 15? οι μεγάλοι και 7 τα παιδιά (όχι τα μωρά).

Το θέατρο είναι στην αρχή της Μεσογείων "Θέατρο Πόρτα"

DPYUp2.png EYukp3.png

Θενκς!!!!

Λοιπόν μόλις ενημερώθηκα ότι στο πατρικό μου στα Γιάννενα που είναι να πάμε την άλλη εβδομάδα γίνεται χαμός στη σοφίτα! 3 πτώματα κουκουβάγιες στα πατώματα και τα πάντα-όλα έχουν τα αποτυπώματά τους!!!!!!!!!!!!!! Μπήκαν από το τζάκι μάλλον! Μπρρ! Να ακυρώσω το ταξίδι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...