Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χμμμμ, εγώ Εύη από τώρα κάνω ασκήσεις ηρεμίας, αναπνοούλες κλπ, για τη στιγμή που θα ακούσω ''μαμά σε μισώωωωωωωωω''!!!

Εμένα ήδη μου λέει

"μαμά, δε σ' αγαπάω"

και του απαντάω κι εγώ

"δεν πειράζει μωρό μου, σε αγαπάω εγώ" ή "εντάξει μωρό μου δεν είναι ανάγκη να τους αγαπάμε όλους"

και μετά μου λέει

"μαμά, σ' αγαπάω"

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!:D

Χρόνια Πολλά στη Δαναΐτσα μας!!!!:):) Αφροδίτη να τη χαίρεστε την κουκλίτσα!

Έχω μέρες να μπω, τα πέρασα όλα στα γρήγορα, συγκινήθηκα πολύ με την αναπόληση των ευτυχισμένων στιγμών και θυμήθηκα κι εγώ όταν σας πρωτογνώρισα στον Εθνικό κήπο, όταν τα βλαστάρια μας ίσα που μπουσουλάγανε!:D

Επίσης κι εγώ ζηλεύω εσάς κορίτσια που τα παιδιά σας κολλάνε με τον μπαμπάκα τους. Ας το πάθαινε κι ο δικός μου λίγο....

Αλλά λιώνω όταν μου λέει κάθε λίγο και λιγάκι, "μαμά σε αγαπάω!" κι όταν με βλέπει λίγο σκυθρωπή αμέσως με επαναφέρει: "μαμά θέλω να είσαι χαρούμενη!"

Πωπω, δεν περίμενα ότι οι διακοπές μου θα δημιουργήσουν τέτοιο σάλο! (να τονίσω πάντως ότι είναι άνευ αποδοχών, μη μας περάσετε και για τίποτις ξετσίπωτους...)

καλέ, νομίζεις πως γι'αυτό δημιουργήθηκε ο σάλος; για το αν θα πας δυο μήνες διακοπές με ή άνευ αποδοχών; ή ...........

..........γι'αυτό;

Λοιπόν, θα πάμε Μυτιλήνη σίγουρα, μάλλον Ρέθυμνο μετά και στο τέλος κάπου με τη σκηνή, προς το παρόν υπερισχύει η πρόταση για Εύβοια, θα δούμε...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι εμενα εχει ενα θεματακι με τον πατερα της, κυριως οταν ξυπναει, δεν τον θελει καθολου μα καθολου τις περισσοτερες φορες, και οτνα γυριζει απο τη δουλεια περιπου γι ακαμια ωρα...

μετα τον πλησιαζει μονη της και οτυ κανει γλυκες κλπκλπ

Τελευταια ζηταει εμενα και σε πραγματα που κανει στανταρ ο μπαμπας πχ μπανιο, κοιμισμα κλπκλπ

Εμενα δεν μου λεει δεν σ'αγαπω, αλλα.... γιαους!!!!! ναι , ναι γιάους.

Δηλαδη ραους στα γερμανικα, φυγε!

χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Ελένη και λοιπές ζηλεύω ασύστολα που τα παιδιά σας κολλάνε στον μπαμπά, μακάρι να έτρωγε κανένα τέτοιο κόλλημα και η Άννα...

και γω μαζι, ενταξει, λιιιγο να φυγει απο το κολλημα μαζι μου κ να κολλησει στον μπαμπα.

Εγώ που όταν τη μαλώνω κλαίει και φωνάζει απελπισμένη "θέλω τη μαμά μου, τη μαμά μου θέλωωωωω!" τι να υποθέσω;:rolleyes::rolleyes:
ειναι μαζωχες τα παιδια μας, τι να πεις. Και γω την μαλωνω και φωναζεις ‘μαμα μου αγκαλιααααααα‘. Ασε που ετσι κ την μαλωσω, ρωταει αν θυμωσα κ ετσι κ πω ναι, κλαιει με μαυρο παραπονεμενο δακρυ. Μαλιστα τις προαλλες μου ειπε ‘αφου εγω σου μιλησα ευγενικα, γιατι θυμωσες;‘:?

Νυσταζω! Και εκτος απο τα δυο παιδια, εχω κ εναν αναπηρο αντρα, που δεν μπορει να κουνησει το κεφαλι του καθολου, ποναει φρικτα απο καποιο πιάσιμο στον λαιμο του κ δεν μπορει ουτε να ξαπλώσει.... Μμμμ ωραιο ΣΚ προβλεπεται!

ΕΠισης, η κοπελα που κραταει τον Αγγελο, φερνει αυτες τις μερες κ την δεκαχρονη κορη της μαζι (ειναι ενα γλυκυτατο κοριτσακι) κ η δικια μου ζηλευει!!! Ω ναι, αρχισε παλι τις χαζες της γκρινιες (που μολις πριν μια βδομαδα μας ειχαν περασει)!

Βρε μπας κ γκρινιαζω παρασκευιατικα;

Παω να καπνισω το τσιγαρο που εστριψα απο χτες, αλλα επειδη ψιλοεπηζα δεν προλαβα να καπνισω!

Βρε Γαλατουλα, το Φυγε το αντεχω, αλλα Ράους;;;; :-D. Θα της εριχνα καμια ξαναστροφη:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

γιαβόλ μάιν φύρερ να απαντάς κι εσύ! :P

καλημερούδια!!!

σήμερα το πρωί έμαθα για τον άτυχο αξιωματικό...χτες έβλεπα Τζακ Μπάουερ και αμέσως τα συνδύασα..τι καλά που θα ήταν να είχαμε έναν Τζακ Μπάουερ και εδώ..

Ενιγουέι, επιτέλους Παρασκευή! μου έχει βγει ολίγον ο πάτος αυτή τη βδομάδα, περιμένω πώς και πώς αυτο το Σαββατοκύριακο για να ξεσκάσω λιγουλάκι!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα σας....

Ένα έχω να πω...ευτυχώς που ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη βράδυ και όχι τώρα το πρωί που είμαστε πόσα άτομα εδώ.

Κρίμα για τον άνθρωπο που την πλήρωσε χωρίς να φταίει αλλά υποθέτω ότι το δέμα δεν ελέγχθηκε καν μιας και όταν έρχεται αλληλογραφία την παίρνουμε από την είσοδο και ποτέ μα ποτέ δεν την ελέγχουν...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κοπελιές τι κανετε?

Τι καλα Παρασκευη σημερα!!! Αυτο το ΣΚ παλι δεν θα καταφερουμε να φυγουμε μιας κ τι προτοτυπο εχουμε παλι γαμοοο( παιδια πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο 5 ΣΚ συνεχομενα να εχω γαμο)!!

Ανυπομονω για το επομενο ΣΚ που ναι μεν ειναι παλι γαμος αλλα ειναι στην Ανδρο κ ευελπιστω να λιωσουμε ολο το ΣΚ στην παραλια( αν δεν εχω καμια περιοδο μεχρι τοτε μιας κ ειμαι ολιγον τυ γκαντεμω σε τετοια).

Καλε το φυγε συ ψωμοτυρι το εχουμε!!! Εμενα τωρα ειναι στην φαση που δεν θελει να δινει παιχνιδια του ασχετο αν δεν τα ακουμπαει κ τα εχει γραμμενα. Χτες ειχαν ερθει σπιτι κατι κολλητοι μας με ενα αγορακι λιγο μικροτερο κ οτι επερνε το καημενο ο δικος μου του το βουταγε απο τα χερια. Οτι κ να του πουμε πολυ ξεροκεφαλος ρε γμτ!!!

Χτες γυρισα απο δουλεια εφτιαξα γεμιστα μιας κ ζηλεψα απο την Ντου τα εβαλα φουρνο κ πξηγα οδοντιατρο. Ο Μητσος κοιμοταν μαζι με τον μπαμπα κ μολις γυρισα ριχτηκε πανω μου κ μου ανοιγε το στομα κ με ρωταγε ποναει δοντι σου τι εκανε οδοντιατος? πονας τωα μαμα μου? Δεν τους ξεφευγει τιποτα!

Αααα ελυσε κ ενα μπαλονι που ειχαμε κ το εστειλε λεει στον πατερα μου στο χωριο. μετα τον πηρε τηλ κ ρωταγε αν πηρε το μπαλονι !!! Να δουμε τι θα κανουμε αν απμε χωριο κ το ψαχνει .....

Μυρτω κ ολες οι υπολοιπες ειμαι περιεργη τι θα μας λενε οχι στα 15 αλλα στο νηπιο δημοτικο !!!! Για φτυσιμο θα μας εχουνε τα αχαρηστα!!!

Καλημέρα σας....

Ένα έχω να πω...ευτυχώς που ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη βράδυ και όχι τώρα το πρωί που είμαστε πόσα άτομα εδώ.

Κρίμα για τον άνθρωπο που την πλήρωσε χωρίς να φταίει αλλά υποθέτω ότι το δέμα δεν ελέγχθηκε καν μιας και όταν έρχεται αλληλογραφία την παίρνουμε από την είσοδο και ποτέ μα ποτέ δεν την ελέγχουν...

Το πρωι παντοε ειχαι ζωντανη συνδεση μια υπαλληλο που ελεγε οτι πριν λιγες μερες περασε καποιος μπροστα της δεμα κ δεν το ελεγξε κανεις! Τωρα το επιβαιβεωνεις κ εσυ.... Κριμα για τον ανθρωπο γιατι παντα αθωπι την πληρωνουνε.....

Διαφημίσεις

Περίμενα ότι θα γίνεται χαμός αλλά μέσα είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα...Αν εξαιρέσουμε ότι έξω είναι όλοι οι δημοσιογράφοι και απορώ γιατί τίποτα άλλο...

Σας το λέω ότι όσες φορές έχω πάρει δέμα ποτέ μα ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δεν μου το πέρασαν από το μηχάνημα.Επίσης όταν έρχεται το φορτηγό των ΕΛΤΑ κανένας δεν ψάχνει ένα ένα τα δέματα μιας και καθημερινά στέλνονται δωράκια στον υπουργό...

Επίσης από την πίσω πλευρά του κτηρίου στον 7 όροφο έχει ανοίξει ο τοίχος και ήταν πεταμένα στον προαύλιο χώρο εκτυπωτές, αλληλογραφία, τζάμια σπασμένα αλλά τα περισσότερα τα μάζεψαν...Και φυσικά σήμερα μας ψάξανε όλους όσους μπήκαμε μέσα εξονυχιστικά...

Είμαστε όλοι μουδιασμένοι, γιατί πλέον δεν ξέρουμε τι μας περιμένει....Ο μικρός μόλις είδε στις ειδήσεις το κτήριο μου είπε μαμά γιατί είναι η δουλειά σου στην τηλεόραση;;;του εξήγησα τι έγινε και μετά έλεγε συνέχεια μη πας αύριο για δουλειά σε παρακαλώ μη γίνει μπαμ και σε σένα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

εκ των υστέρων τώρα όλα τα ψάχνουν...σε όλα τα υπουργεία έτσι θα γίνεται, και στη Βουλή το ίδιο. Για να δούμε αν θα βγάλουν τίποτα από τις κάμερες και από το κούριερ..

ο Σ. αισθάνθηκε το κίνδυνο..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Πλάκα έχουμε ρε κορίτσια...όσες έχουμε τα παιδιά μας αυτοκόλλητα ασφυκτιούμε και γκρινιάζουμε και όσες έχουν τα παιδιά αυτοκόλλητα στον μπαμπα της πιάνει το παράπονο. Τι να σκεφτεί κανείς?:rolleyes:

Και επειδή καμία δεν σχολίασε τα παιδιά μου που κοιμηθήκανε από τις 7 εχθές να σας ενημερώσω ότι ο μεν Κωστής ξύπνησε στις 9 έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8 το πρωί:cool:, η δε Σοφία κοιμήθηκε μέχρι τις 12 (που την ξύπνησαν κάτι γάτες που ούρλιαζαν:mad:) και μετά θήλαζε και κοιμόταν εναλλάξ μέχρι τις 7.30. Συνολικά πρέπει να κοιμήθηκε στο κρεβάτι της καμιά ώρα. Πιάστικα φριχτά μιλάμε να την έχω όλο το βράδυ:|. Ούφ!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...