Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ μενα παντος ενα διαστημα ο Μητσος μου ελεγε οτι ο μπαμπας του τον χτυπησε κ οταν ερθει να τον μαλωσω ...

τωρα μου λεει οτι ζημιες κανει ο μπαμπας του για τον μαλωσω γιατι μια μερα εγδαρε το τραπεζακι του σαλονιου κ απο τοτε καθε μερα μου λεει οτι ζημια κανει ο μπαμπας, πχ σπαει πιατο ποτηρι. Οποτε καταλαβαινετε εγω εχω δυο μωρα κ μαλλον ο Μητσος προσεχει τον μπαμπα κ οχι ο μπαμπας τον Μητσο....

επισης δεν θελει να βλεπει τον μπαμπα του ουτε να με ακουμπαει του λεει αυστηρα μπαμπα μην πειραζεις την μαμα μου θα σε μαλωσω!!!

Ρε τα σκατούλια!!!!

Είναι τρομερά! Τελικά μπορούμε να μάθουμε πολλά από τα παιδιά και κυρίως να γελάμε!

Εγώ έχω άλλο θέμα. Δεν με θέλει καθόλου, με χτυπάει και φωνάζει θέλω το μπαμπά. Συνήθως όταν ξυπνάει το βράδυ ή το πρώι και πάω εγώ τότε γίνονται αυτά! Εϊναι ζήλια λέτε??? Και αντί να χτυπήσει τη μπέμπα χτυπάει εμένα???

Τρώω πάντως κάτι ξανάστροφες άλλο πράγμα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Στη δικιά μας οικογένεια τις τρώει ο μπαμπας. Μιλάμε για κλωτσίδι γερό αν φωνάξει "μαμα" και εμφανιστεί μπαμπάς.

Ναι Λενιώ, ζήλεια είναι. Υπομονή και μη δίνεις σημασία -μόνο κοίτα να τις αποφεύγεις.

DPYUp2.png EYukp3.png

Ρε τα σκατούλια!!!!

Είναι τρομερά! Τελικά μπορούμε να μάθουμε πολλά από τα παιδιά και κυρίως να γελάμε!

Εγώ έχω άλλο θέμα. Δεν με θέλει καθόλου, με χτυπάει και φωνάζει θέλω το μπαμπά. Συνήθως όταν ξυπνάει το βράδυ ή το πρώι και πάω εγώ τότε γίνονται αυτά! Εϊναι ζήλια λέτε??? Και αντί να χτυπήσει τη μπέμπα χτυπάει εμένα???

Τρώω πάντως κάτι ξανάστροφες άλλο πράγμα!

Λενιω εδω κ λιγες μερες εχει αρχισει κ ο δικος μου το ιδιο κολπακι ! Χτες να φανταστεις με εδιωχνε ακομα κ απο το τραπεζι που κατσαμε να φαμε φυγε συ μονο εγω με τον μπαμπα! Πιστευω αρχισε περιπου απο οταν σταματησαμε τον θηλασμο. Η αληθεια ειναι παντος πως ωρες ωρες με πειραζει να με διωχνει. προχτες μου ειπε πως αγαπαει μονο τον μπαμπα του κ οχι εμενα......

Διαφημίσεις

Το role playing είναι διαφορετικό από το ψέμα "οχι μαμά δεν έφαγα σοκολάτα" νομίζω, είναι θέμα φαντασίας που εκείνη την ώρα καλπάζει... αυτό το έκανε η Άννα από πολύ μικρή, αλλά το διαχωρίζω από το "άλλο"...

Ντου δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο γιατί οι συγκεκριμένες κοπέλες είναι τόσο γλυκές που δεν υπάρχει περίπτωση να της πέρναγε από το μυαλό, αλλά μπορεί να πει ότι "μου έσπασε το δόντι και πονάω, ααααααααααααα" και να κλαίει μπροστά στον καθρέφτη απαρηγόρητη επειδή είδε το Ληδάκι που το έπαθε αυτό... ή να μου πει ότι έτριψε τα δόντια της, ενώ δεν το έχει κάνει γιατί βαριέται ασύστολα κλπκλπ

Ελένη και λοιπές ζηλεύω ασύστολα που τα παιδιά σας κολλάνε στον μπαμπά, μακάρι να έτρωγε κανένα τέτοιο κόλλημα και η Άννα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Πωπω, δεν περίμενα ότι οι διακοπές μου θα δημιουργήσουν τέτοιο σάλο! (να τονίσω πάντως ότι είναι άνευ αποδοχών, μη μας περάσετε και για τίποτις ξετσίπωτους...) Λοιπόν, θα πάμε Μυτιλήνη σίγουρα, μάλλον Ρέθυμνο μετά και στο τέλος κάπου με τη σκηνή, προς το παρόν υπερισχύει η πρόταση για Εύβοια, θα δούμε...

Όσο για το πάρτυ, ακόμα είμαι στα λόγια και το άγχος, αλλά δαχτυλάκι δεν έχω κουνήσει. Ντου, αν περιμένεις από μένα τιπς θα πάρεις μόνο για το πάρτυ της τελευταίας στιγμής, για το πάρτυ υπερπαραγωγή που ρώτησες θα πρέπει να χτυπήσεις άλλες πόρτες.. ;)

Επίσης μπορεί να μην έχω κάνει τίποτα, αλλά μόλις ανέβηκα πίστα: η Σεμέλη σήμερα βάρεσε 39,5 πυρετό άουτ-οφ-νόγεουαρ και αύριο έχω να πάω σε κυριλέ γάμο της καλής κοινωνίας μόνη μου, γιατί ο Τ. έχει Ηρώδειο! Αυτό μου αφήνει ουσιαστικά λιγότερο από 2 μέρες (κι αυτές σπαστές) για να κάνω τα πάντα, απο αποτρίχωση μέχρι σουπερμάρκετ και όσα δεν έχω σκεφτεί ακόμα...

Αυτά τα δικά μου...

Όσον αφορά τα ψέματα που συζητάτε, συχνά όλοι θέλουμε να εξιδανικεύουμε τα παιδάκια μας και να τα βλέπουμε τέλεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι απλώς ανθρωπάκια. Το ψέμα είναι στη φύση των ανθρώπων, όπως και ο δόλος. Το ότι τα παιδιά είναι πλάσματα κοινωνικά "αμόλυντα" δεν σημαίνει ότι δεν έχουν αίσθημα ατομικού συμφέροντος και άλλα ποταπά ένστικτα και φυσικά θα πουν ψέματα αν έχουν κάτι να κερδίσουν. Αυτό όμως είναι άσχετο από το ότι ο κάθε γονιός ξέρει το παιδί του και αντιλαμβάνεται τί χρειάζεται παραπάνω ψάξιμο (όπως όταν σου λέει κάτι που ξέρεις ότι δεν παίζει να το έβγαλε απ' το μυαλό του) και τί όχι...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ο δικός μου πάλι δεν θέλει μόνο τον πατέρα του και διώχνει εμένα αλλά και τον παππού και τη γιαγιά που βλέπει μια φορά στις τρεις βδομάδες... όλο το απόγευμα κλαίει και με παρακαλάει να τον πάω στον παππού και τη γιαγιά... σηκώνει το τηλέφωνο και λέει να έρθουν να τον πάρουν κλπ Μπορείτε να με πυροβολήσετε σας παρακαλώ;

κούκου τσα!

η Σοφία θέλει μόνο εμένα, εμένα, και πάλι εμένα.

Ενίοτε σηκώνει τα χεράκια για να την πάρει αγκαλιά ο μπαμπάς της ή η γιαγιά της, αλλά σύντομα τους βαριέται και ξαναθέλει εμένα.

Σας έχω πει ότι κάνω πλέον διατάσεις στη μέση (5 λεπτά) και νιώθω άλλος άνθρωπος;

Διαφημίσεις

Κι εμένα η Λήδα δηλώνει ότι με αγαπάει ''λίγο''...αλλά ''και πολύ'' (προσθέτει μετά...). Όλους τους άλλους τους αγαπάει ''πολύ'' σκέτα!!! Αχαριστία φίλε μου! Αλλά και εγώ το παίζω πολύ κουλ και δεν τρέχει τίποτα.... Επίσης όταν μου λέει ''θέλω τον μπαμπά μου'' (συνήθως αν την έχω μαλώσει προηγουμένως ή είμαι αυστηρή) της λέω ''οκ, πάω να τον πάρω τηλέφωνο να έρθει και να φύγω εγώ'' . Οπότε πιάνει η μπλοφα και φωνάζει ''όχιιιιιιι μη φύγεις!!!!''

Να δώ αν μια μέρα δεν πιάσει πως θα της κουβαλήσω τον σούπερμαν απ'το γραφείο!

Κι εμένα η Λήδα δηλώνει ότι με αγαπάει ''λίγο''...αλλά ''και πολύ'' (προσθέτει μετά...). Όλους τους άλλους τους αγαπάει ''πολύ'' σκέτα!!! Αχαριστία φίλε μου! Αλλά και εγώ το παίζω πολύ κουλ και δεν τρέχει τίποτα.... Επίσης όταν μου λέει ''θέλω τον μπαμπά μου'' (συνήθως αν την έχω μαλώσει προηγουμένως ή είμαι αυστηρή) της λέω ''οκ, πάω να τον πάρω τηλέφωνο να έρθει και να φύγω εγώ'' . Οπότε πιάνει η μπλοφα και φωνάζει ''όχιιιιιιι μη φύγεις!!!!''

Να δώ αν μια μέρα δεν πιάσει πως θα της κουβαλήσω τον σούπερμαν απ'το γραφείο!

:lol::lol::lol:

Εγώ που όταν τη μαλώνω κλαίει και φωνάζει απελπισμένη "θέλω τη μαμά μου, τη μαμά μου θέλωωωωω!" τι να υποθέσω;:rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...