Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαρίνα, δεν νομίζω ότι λέει ψέματα, απλά έχει φαντασία!!!! και θα ήθελε να πηγαίνει ιππασία και να τρώει κάθε μέρα πίτα. Δεν έχεις ακούσει ότι σε αυτήν την ηλικία μπορεί να έχουν φανταστικούς φίλους? Ε ο Γώγος έχει φανταστικές δραστηριότητες και γεύσεις!

Ντο νοτ γουόρι!

Περαστικά στην τοσοδούλα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια γιατί εμένα ο Γώγος από τώρα άρχισε τα ψέματα? Φαντάζεται ότι πήγαν ιππασία στο σχολείο, ότι τους ταίζουν κάθε μέρα πίττα, ότι τους πάνε στα αυτοκινητάκια κ.α.!!!! Λέτε να είναι τόσο ζούπερ ο παιδικός ή ο γιος μου πινόκιο????:roll::roll::roll: Για το 2ο το κόβω!

γινονται και πινοκιο παντως ..εδω η δικη μου παιρνει ενα υφος και μου λεει "με χτυπησε ο μπαμπαααας" και να ειμαι μπροστα τους τωρα και να μην την εχει αγγιξει ,αυτος να ειναι στον υπολογιστη και εκεινη να παιζει

και προχθες να μου λεει "μαμα με χτυπησες" :confused:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μαρίνα, δεν νομίζω ότι λέει ψέματα, απλά έχει φαντασία!!!! και θα ήθελε να πηγαίνει ιππασία και να τρώει κάθε μέρα πίτα.

εγω τωρα τι να υποθεσω οτι η στεφανια θελει να την χτυπαμε?:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Πάντως δεν ξέρουμε τί έχουν μέσα στο μυαλό τους... Μου φαίνεται πιο πιθανό να έχουν πλάσει σενάρια από το να λένε εξ επι τούτου ψέματα για να πετύχουν κάτι. Γιατί αυτό σημαίνει να λες ψέματα. Να έχεις και κάποιο δόλο... ή να πετύχεις κάτι

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Για την απογραφή των δημοσίων έφτιαξαν και την σελίδα και έχει εκεί και αναλυτικές οδηγίες και έντυπο για προ συμπλήρωση ώστε όταν είναι να καταχωρήσουμε να το έχουμε έτοιμο....Απλά το έντυπο είναι γενικό με λίστες στα περισσότερα και όπως και να έχει δεν καλύπτει όλες τις υπηρεσίες...

Πάντως Αναστασία δεν πιστεύω ότι ο γιος σου λέει ψέματα για τον παιδικό..Εμένα είχε έρθει μια φορά και μου είπε ότι η κυρία του τον χτύπησε στο νύχι.Μου έκανε εντύπωση βέβαια αλλά την άλλη μέρα το πρωί της είπα ευγενικά ότι ο Σωτήρης είπε το και το..Μου εξήγησε η κοπέλα ότι όπως ζωγράφιζαν ήταν δίπλα του και της έπεσε ένα από τα μολύβια στο χέρι του προφανώς στο νύχι και για αυτό παραπονέθηκε...Οπότε νομίζω ότι σου λέει αλήθεια.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

πάντως είναι τραγικό κορίτσια να έχουμε κράτος που πρέπει να απογράψει τους υπαλλήλους του... είναι τραγικό...

Μαρίνα, σούπερ τον βρίσκω τον Γιώργο! Και να βαριέται θα φανταστεί ότι κάνει κατι φανταστικό και θα περνάει καλά!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

v@sso από 1 εως 5 θα απογραφούν μόνο Οι υπάλληλοι της Γ.Γ Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους του υπουργείου Οικονομικών όλοι οι υπόλοιποι μετά και μέχρι την μέρα που λήγει το ΑΦΜ μας μετά δεν θα μπορούμε να καταχωρήσουμε καθόλου.Επίσης διάβασα ότι αν κάνουμε και θέλουμε να διορθώσουμε θα καταχωρούμε καινούρια και θα κρατάνε την πιο πλήρη ή θα ερωτόμαστε για τις αλλαγές ώστε να έχουν το σωστό.Το θέμα είναι ότι δεν λέει μέχρι πότε θα κάνουμε διορθώσεις ή αν θα είμαστε ελεύθεροι μετά για συμπληρωματικά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αναστασία, σε κάτι τέτοια να έχεις εμπιστοσύνη στο παιδί σου

Κάτι αντίστοιχο είχα με τον Γιάννη κάποια στιγμή στον παιδικό. Τον χτύπησε λέει στην πλάτη εκεί που τα είχε βάλει να κοιμηθουν γιατί δεν ηρεμούσε... αρχικά δεν τον πίστεψα γιατί το παρουσίασε πολυ τραγικό, που αποκλείεται να ήταν αλήθεια. Μετά από κάνα μήνα όμως μου το ξαναείπε και για άλλα παιδάκια. Πήγα μίλησα στην διευθύντρια, μου είπε αποκλείεται και τέτοια. (σε δημόσιο παιδικό)... της είπα ότι δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβει αλλά είναι και ανάλογα το κάθε παιδί πως λαμβάνει κάποια πράγματα και τι τα τρομάζει... μάλιστα κάτι μέρες κατουριόταν στον ύπνο του όταν ήταν αυτή η δασκάλα... Της μίλησε η διευθύντρια και το πράγμα έμεινε εκεί. Δεν ξαναάκουσα κάτι. Τον έκοψα βέβαια και μετά από λίγο καιρό από το ολοήμερο και τον παίρνω νωρίτερα πλέον. Δεν μπορούσα να τον αλλάξω παιδικό τότε...πάντως καλά τα πάει με αυτή τη δασκάλα πλεον. Αν δεν μπορείς και δεν θες να αλλάξεις παιδικό, απλώς πες τις υποψίες σου στην ιδιοκτήτρια. Αυτή θα φοβηθεί, δεν μπορεί...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Να ΄στε καλά ρε κορίτσια με κάνατε και γέλλασα!!! Έτοιμη για ΝΑΣΑ λοιπον, φαντασιόπληκτο το παιδάκι μου! Γενικώς μας δουλεύει όλους, προσπαθεί να πει το όνομά μου όταν τον ρωτάει η γιαγιά του και όταν είμαι εγώ μπροστά και τον ρωτάει πάλι λέει ότι με λένε μπακς μπάνι!!!!!!:tongue: Εϊναι και πειραχτήρι λέμε! Φεύγω έφτασε το σκουλικό!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

η αννα λεει ψεματα... για να πετυχει αυτό που θέλει...τσεκαρισμένο.

still, δεν ξέρει τον δόλο. Απλά συνέδεσε το αίτιο και το αποτέλεσμα μεταξύ τους :D

εντιτ: θα σου έλεγε ψέματα ότι τη χτύπησε η δασκάλα της, πχ?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Να ΄στε καλά ρε κορίτσια με κάνατε και γέλλασα!!! Έτοιμη για ΝΑΣΑ λοιπον, φαντασιόπληκτο το παιδάκι μου! Γενικώς μας δουλεύει όλους, προσπαθεί να πει το όνομά μου όταν τον ρωτάει η γιαγιά του και όταν είμαι εγώ μπροστά και τον ρωτάει πάλι λέει ότι με λένε μπακς μπάνι!!!!!!:tongue: Εϊναι και πειραχτήρι λέμε! Φεύγω έφτασε το σκουλικό!!!

ένα παιδάκι σε άάάάάλλο φόρουμ, κάθε μέρα είχε και διαφορετικό όνομα για τον ίδιο και τη μαμά του!

ο Γώγος κάνει τα πρώτα βήματα στο role-playing!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...