Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αχ......ακούγεται κουραστικό αλλα κατα βάθος είναι πολύ τρυφερό! Σε καμιά 15αριά χρόνια που θα τους περιμενεις να γυρίσουν από τα μπαράκια θα τις αναπωλείς αυτές τις στιγμές!!!..εκτός αν γυρίζεις μαζί τους...είτε εμφανώς, είτε με καπαρντινούλα και μαύρο γυαλί...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Υπάρχει και το άλλο σκηνικό να περιμένουν αυτοί την Μυρτώ που θα τα χει πάρει κράνα και σβάρνα τα μπαρρρρς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααααααααα καλά περάσατε χτες! Μπράβο μπράβο.... εμείς είμαστε ακόμα εδώ, άλλαξα τα εισητήρια για Ιταλία και δεν φεύγουμε αύριο αλλά την άλλη τετάρτη λόγω γεγονότων... χμμμ

εντάξει παλι καλά που μας τα αλλάξανε...

Και εγώ είχα κάνει πολύ σέξι όνειρα για αυτό το καλοκαίρι, με φανταζόμουν με τα 2 παιδιά να περπατώ ξυπόλυτη στην άμμο στην Πάρο από Ιούνη μερια αλλά δυστυχώς ναυαγήσαν τα σχέδια, τεσπα, υγεία πρώτα απόλα...

Χαχαχαχαχ γελάω με την φαντασίωση, σουπερμανοικογένεια και σέξι σκουπιδιάρης με ζαρτιέρα!!!!

Για την Λέγκ δεν σχολιάζω, μια αναγούλα μουρθε πρωί πρωί!

Η Άννα μέχρι τις 2 την νύχτα την έπιανε τρελός βήχας-έκλαιγε-φώναζε μαμά-ξανακοιμόταν αυτό το σετάκι επαναλαμβανόταν ανά λεπτό...την μετακόμιασ στο κρεβάτι μας, το ίδιο σετάκι με συνοδεία κλάματος Ανδρέα που τρόμαζε και βυζοσύνδεση, μετά μετακόμισα τους άντρες στο σαλόνι μέχρι να ηρεμήσει, και μετά άφησα τον μεγάλο στο σαλόνι και πήρα τον μικρό στην κούνια... τελικά κοιμήθηκα κατά τις 3 ... φυσικά με τα γνωστά ξυπνήματα... (αυτά πλέον δεν τα θυμάμαι είναι φυσιολογικό; )

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΔΑΝΑΗ! Aφροδιτη να την χαιρεστε! ειναι το μεγαλυτερο 3χρονο του καφε μας ε?

Περικαλώ, ο Κωστής είναι το μεγαλύτερο 3χρονο του καφέ:tongue:

Αα! Και η Νεφέλη της Χλόης.

Και είναι και η Σεμέλη 4άρων.

Πολύ λογικό μου φαίνεται. Γιατί, εμείς δεν χρειαζόμαστε διακοπές;; Εγώ πάντως νιώθω ακριβώς σαν τον Κωστή, κι αν με έπαιρνε και ψιλές θα έριχνα και χοντρές, και όποιον πάρει χάρος...

Άλλα κέφια σήμερα! Εχθές κατάφερα να κοιμηθούν και τα 2 στις 9.30, μετά από 1 μήνα +. Και ξύπνησε 8.30. Και ήρθε και με τράβαγε να φύγουμε για το σχολείο πριν του πω κουβέντα. " Μαμά, αν ετοιμαστώ γρήγορα θα κερδίσω αυτοκόλλητο?"

Έχουμε πάρτυ της μικρής την Κυριακή. Ήθελε όλην την τάξη η κιουρία (15 παιδάκια περικαλώ, + αδερφάκια,+ οι γονείς τους...)!Δεν ξέρω τί να ταϊσω όλον αυτόν τον κόσμο, κι έχω κι έναν σκασμό εκκρεμότητες γιατί θα φύγουμε για 2 μήνες...

Λοιπόν, εστιάζουμε στο τι θα φάνε τα παιδιά, φτιάχνουμε και λίγο παραπάνω. Ζητάμε και από παπούδες-γιαγιάδες-θειάδες και όποιον μας βρίσκετε να ετοιμάσει κάτι: "εσύ κεφτεδάκι, εσύ τυροπιτάκια, εσύ πιτσάκια, εσύ...." και κάνουμε γενική επιστασία.;):tongue:

Για το τελευταίο απλά σε μισώ!:mrgreen:

Οχι βρε κοπελια πρωι πρωι ελεος!!! Απορω πως κατεβαινει!!! Αλλα οπως λεμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!! Να σου πως μπας κ μας ετοιμαζεις 3η κιντερ εκπληξη ????

Να μη μου πειράζετε τη Λέγκω. Δεν έχετε φάει ποτέ κανονικό φαγητό μετά από ξενύχτι? Αυτό κάνει η κοπέλα μας. Από κάπου πρέπει να φορτώσει ενέργεια:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Περικαλώ, ο Κωστής είναι το μεγαλύτερο 3χρονο του καφέ:tongue:

Αα! Και η Νεφέλη της Χλόης.

Και είναι και η Σεμέλη 4άρων.

και ο γιαννακης της ροζι ειναι 5.... αλλα εγω δεν μιλησα για το πιο ειναι το πιο μεγαλο... αλλα για το πιο κλεινει πρωτο τα 3 φετος....:rolleyes::D !!!!

και σορρυ ειναι οντως ο κωστης!:P

πηρα τηλ στον παιδικο...η δασκαλα του τα αρνηθηκε ολα και εβγαλε το παιδι μου ψευτη....γκρρρρ... τα παιδακια λεει τα αγαπανε σαν να ειναι δικα τους παιδακια.....:evil:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

ροζι δεν συνδεομαι συναισθηματικα με το αυτοκινητο οσο με τις στιγμες που εχουμε ζησει με αυτο...ειναι το πρωτο αυτοκινητο που διαλεξαμε μαζι με τον αντρα μου μαυτο πηραμε ολα μας τα παιδακια απο την κλινικη.... σαυτο παστωνομουν σαν σαρδελα για να χωρεσω αναμεσα σε δυο καρεκλακια....χαχαχα....αχ αναμνησεις!

θα μεινουμε και καμια βδομαδα τουλαχιστον χωρις μεχρι να ερθει το αλλο απο το εξωτερικο...αυτο κι αν ειναι ζορι....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ανασταζί, κι εγώ δεν νομίζω να λέει ψέματα το παιδί.γενικά ρώτα τον όσο μπορείς να σου λέει. Αν είναι θα σου πει και άλλα. Ίσως που κάνει σε άλλα παιδάκια...

Η εύκολη λύση της δασκάλας είναι να τα ρίξει στο παιδί... Ενώ και να μην σήκωσε χέρι θα πρέπει να προβληματιστεί γιατί το παιδί σου είπε τέτοια πράγματα. Κάτι τον επηρέασε. Αλλά τόσο μυαλό έχουν...

Άλλο σχολείο δεν έχετε τριγύρω?

Τάτη, όλα καλά?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ε, καλα... Πες στην κυρια: ʽδε ξερω, μπορει εσυ να τραβηξεις το αυτι και απο το δικο σου παιδακι. Απο το δικο μου ομως να μην το ξανατραβηξεις!!!ʽ

ΣΙγα και μην το παραδεχοταν...

Βρε σουξε ο σκουπιδιαρης, ανελπιστη τυχη!!!

καλημερα!

χρονια πολλα στην ομορφη,ψηλη ,τσακπινα Δαναιτσα!!Αφροδιτη να την χαιροσαστε και να σας προσφερει πολλες ακομα συγκινησεις

Αναστασια δειξε της δασκαλας οτι δεν την πιστευεις κ εμπιστευεσαι το παιδι σου και αν μπορουσες να αλλαζες παιδικο θα ηταν το καλυτερο

ντανσεμ 2 μηνες ??μα 2 μηνες???δεν μας ειπες που???

Ελενιτσα δεν το πιστευω ηρθαν κιολας τα μπιρκις και εμενα τα sigg που τα παρειγγειλα νωριτερα ακομα και μου ειπε η τζεν οτι και τα δικα της εκαναν 1 μηνα να ρθουν :confused:

σας εχω πει ποσο μισω την γραφειοκρατια ?το να μαζευω κ@$$χαρτα απο ικα-ξικα ..ουτε να γεννησει κανεις με την ησυχια του δεν μπορει

Ελενη για την απογραφη σας εχουν πει ποτε ξεκιναει 12/7 ή 1/7???

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

βρε κοριτσια ειμαι να σκασω... ετσι μου ρχεται να βαλω κανα μικροφωνο και να ακουω συνομιλιες....ειμαι πολυ αρρωστημενη το ξερω.... η καμια καμερα που να ζουμαρει μεσα απο τα παραθυρα στην ταξη του στρατου....χαχαχαχα.... καλα εε?? τα χω παιξει...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Βασούλα, χθες ήρθαν τα χαρτιά για την απογραφή και ξεκινάει από 1η Ιουλίου. Το ντεντλάιν είναι ανάλογα το ΑΦμ σου.

Εγώ δεν απογράφομαι γιατί δεν είμαι δημόσιος... Εμάς θα αμς διαγράψουν δεν θα μας απογράψουν... Χαχαχα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

δεν εισαι δημοσιος??αφου δουλευεις σε δημοσια υπηρεσια πως;εχεις ειδικη συμβαση?δεν καταλαβαινω :confused:

α καλα και μας γιατι νομιζεις μας απογραφουν για καλο?..για να ξερουν ποσους θα ξεγραψουν

καταλαβα ...δεκο και αοριστου ..χμμ ριψοκινδυνος συνδυασμος ..ας ελπισουμε να μην ισχυσουν αυτα που ακουγονταν

αν και αν τελικα οι δεκο αλλαξουν χερια στην ουσια δεν θα ναι χειροτερα για σενα που εισαι αοριστου ισως καλυτερα θα χετε μεγαλυτερους μισθους απο οτι να μεινουν ετσι

Σπέραααα! Τι δεν ήρθε το βράδυ να την πέσουμε ακόμα? Τρίτη και χειρότερη νύχτα αυπνίας, την πέσαμε κατά τις 12.30 αλλά στις 2.30 έβαλε μια στριγκλιά ο Γώγος, ξεσηκώθηκε η μπουμπού άρχισε τα γκούχου, γκούχου και αψού, βυζοζυνδέθηκε 3-4 φορές, έκανε κακά άλλες κανά 2, ρίξαμε ορούς, ρουφηχτήρια, ντεπόν τέσπα το αποτέλεσμα είναι ότι κοιμήθηκε στις 6.30! Ο Γιώργος όμως ξύπνησε 8.30 για σχολείο! Ουφφφφφφ! Δεν την παλεύω, κόντεψα να κοπανήχω το παιδί το μεγάλο νομίζω στη γωνία από κάτι ράφια αφού παραπάτησα! Εντάξει, τα είπα και ξελάφρωσα και σήμερα!

Ρε κορίτσια γιατί εμένα ο Γώγος από τώρα άρχισε τα ψέματα? Φαντάζεται ότι πήγαν ιππασία στο σχολείο, ότι τους ταίζουν κάθε μέρα πίττα, ότι τους πάνε στα αυτοκινητάκια κ.α.!!!! Λέτε να είναι τόσο ζούπερ ο παιδικός ή ο γιος μου πινόκιο????:roll::roll::roll: Για το 2ο το κόβω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...