Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα Ρόζι πολύ καλό

Καλημεραααα... μαντεψτε τι... νυσταζω:tongue:

το τικεράκι σου άλλαξε Άφρο!!!

καπνίζεις δηλ? δεν το είχα πάρει χαμπάρι καν..ούτε για τη Λέγκ εδώ που τα λέμε :D

Εγώ είμαι βράχος κυρίες και κύριοι... για άλλη ελένη χτυπά η καμπάνα!

Αναστασία μου τα είπαν ήδη η κοπέλες, περιμένουμε νεότερα... το βασικό είναι ότι το να σηκώνεις χέρι σε παιδί με τον ένα ή τον άλλο τροπο απαγορεύεται και άνετα μπορεί να γίνει μήνυση... ελπίζω να μην έχει γίνει τίποτα τέτοιο!

Δικά μου είναι Αφροδιτάκιιι!!!!

Είχαμε δράματα στο αυτοκίνητο! "Θέλω τα παπούτσια μουυυ!!!!!!!"

Άσε που ήθελε να περπατήσει ξυπόλητος!

ήρθαν τα μπίρκις κορίτσια! Την επομενη βδομάδα πρέπει να κανονίσουμε μίτινγκ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα τι κανετε?

Αναστασακι κ εγω συμφωνω με τα κοριτσια για τον παιδικο. Καλα ολα τα αλλα αλλα το οτι του τραβηξε το αυτι δεν νομιζω να το εβγαλε απο το μυαλο του. Δεν ειναι κατι που το εχει ξαναδει φανταζομαι οποτε λιγο απιθανο να το σκεφτηκε μονος του!

καλημερα!

ροζι ηρθε να το παρει ο κρητικος το αυτοκινητακι μας...ουφ!θα μας λειψει.....ειχαμε δεθει πολυ συναισθηματικα μαζι του....

την δασκαλα θα την παρω αργοτερα τηλεφωνο....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Όχι δεν είσαι σιχαμένη είσαι γκουρμέ!!!! Φυσικά και είσαι σιχαμένη!!!!Έχουμε και γκαστρούλες στο καφέ, θα βγάλουν τα άντερα τους πρωί-πρωί!!!

... κι έχω κι έναν σκασμό εκκρεμότητες γιατί θα φύγουμε για 2 μήνες...

Συγνώμη, εγώ αυτό συγκράτησα μόνο, είπες κάτι άλλο;;;;;; :) :) :)

Να σας πω την καινούρια μόδα στο σπίτι μας; Πεντέμιση το πρωί μας ξυπνάει το γ#$σκουπιδιάρικο! Έρχεται η Λήδα στο κρεββάτι μας, αρχίζει το μπιριμπιρι, ξυπνάει το Μάριο, αρχίζει και αυτό το μπιριμπιρι αφού βυζοσυνδεθεί, μετά σφιχταγκαλιαζόμαστε και αν είμαστε τυχεροί ξανακοιμόμαστε μέχρι να πάμε σχολείο, μαμά, μπαμπάς, παιδιά, γάτες. Πρέπει να πάρω πιο μεγάλο κρεβάτι.....

Διαφημίσεις

Μυρτώ!!!!

Ένα παπαγαλάκι σου λείπει!

Πιο παπαγαλάκι ρε φίλε; Ο προλετάριος σκουπιδιάρης λείπει για να ολοκληρωθεί το σκηνικό!!!

Ωραιότατο το φαγητάκι το φαγα και το μεσημέρι με βλέπω να τρώω τα δίμετρα πατούσια μου!

Δυο μήνες γρρρρρρρρρρρ:shock::confused::evil::tongue: Είπα να μη σχολιάσω αλλά έχω και τις άλλες που δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω και με μπριζώνουν... εδώ τρεις βδομάδες διακοπές και ζήτημα αν έχω κάνει μια φορά... καθαρματίδιον:mrgreen:

καλημερα!

ροζι ηρθε να το παρει ο κρητικος το αυτοκινητακι μας...ουφ!θα μας λειψει.....ειχαμε δεθει πολυ συναισθηματικα μαζι του....

Και εσύ τα ίδια,ε? Μια γιατί δενόμαστε έτσι τόσο πολύ με τα άψυχα πράγματα... αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, έχουν ψυχούλα και αυτά, σιδερένια! Δεν πειράζει όμως, να σκέφτεσαι τι ταξίδια θα κάνει και τι καθαρό αέρα θα αναπνέει εδώ στη Κρήτη!:tongue::D

Τρώω χυλοπίτες με σάλτσα τόνου... εντελώς σιχαμένη;;; Τι να κάμω τα είδα μπροστά μου και με προκάλεσαν!

Μπλιάααααξ!!!!!!!!!!!!

Να σας πω την καινούρια μόδα στο σπίτι μας; Πεντέμιση το πρωί μας ξυπνάει το γ#$σκουπιδιάρικο! Έρχεται η Λήδα στο κρεββάτι μας, αρχίζει το μπιριμπιρι, ξυπνάει το Μάριο, αρχίζει και αυτό το μπιριμπιρι αφού βυζοσυνδεθεί, μετά σφιχταγκαλιαζόμαστε και αν είμαστε τυχεροί ξανακοιμόμαστε μέχρι να πάμε σχολείο, μαμά, μπαμπάς, παιδιά, γάτες. Πρέπει να πάρω πιο μεγάλο κρεβάτι.....

Αχ......ακούγεται κουραστικό αλλα κατα βάθος είναι πολύ τρυφερό! Σε καμιά 15αριά χρόνια που θα τους περιμενεις να γυρίσουν από τα μπαράκια θα τις αναπωλείς αυτές τις στιγμές!!!..εκτός αν γυρίζεις μαζί τους...είτε εμφανώς, είτε με καπαρντινούλα και μαύρο γυαλί...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Τρώω χυλοπίτες με σάλτσα τόνου... εντελώς σιχαμένη;;; Τι να κάμω τα είδα μπροστά μου και με προκάλεσαν!

Οχι βρε κοπελια πρωι πρωι ελεος!!! Απορω πως κατεβαινει!!! Αλλα οπως λεμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!! Να σου πως μπας κ μας ετοιμαζεις 3η κιντερ εκπληξη ????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...