Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΔΑΝΑΗ! Aφροδιτη να την χαιρεστε! ειναι το μεγαλυτερο 3χρονο του καφε μας ε?

μαρινακι περαστικα σας και παλι... δεν ξερω για σενα παντως εγω το εχω παρει αποφαση πλεον... μηνας χωρις την ιωσουλα του δεν περναει... ισως ηρεμησουμε λιγο τον αυγουστο που κλεινει ο παιδικος...

σημερα πηγα να παρω εγω(αντι για τον μπαμπα του) τον στρατουλη απο τον παιδικο πιο νωρις απο τα συνηθισμενα... τον ειδα καπως στεναχωρημενο και ρωτησα την δασκαλα του αν εγινε κατι...μου ειπε οχι....ολα καλα.... φευγοντας μου λεει ο ιδιος του...< μαμα χτυπησα την Εμελεια...> η Εμελεια ειναι συμμαθητρια του....του λεω εγω <δεν ειπαμε στρατουλη μου δεν χτυπαμε τα παιδακια?> και δεν δινω αλλο σημασια στο συμβαν...

μολις γυριζουμε σπιτι το ξανασκευτομαι και τον ρωταω...< στρατο αληθεια χτυπησες την εμελεια?> μου λεει <ναι>... <και η κυρια τι εκανε?> τον ξαναρωταω και μου δειχνει οτι του τραβηξε το αυτι και τον εδωσε μια στον ποπο.... εμεινα παγωτο μιλαμε.... τωρα πως αντιδραμε....??????????? εντομεταξυ προχθες τον βρηκα δαγκωμενο στο μαγουλο παραπροχθες με γρατσουνιες στο προσωπο... και επειδη οι κυριες του απο εκει καναν θεμα το οτι διαμαρτυρηθηκαμε με πηρε η διευθυντρια και οταν την ρωτησα πως αντιμετωπιζετε τα χτυπηματα και δαγκωματα μεταξυ των παιδιων μου λεει μονο με κουβεντα..... τι να κανω ρε κοριτσια??? ειναι σοβαρο ή εγω το μεγαλοποιω?

δεν μαρεσει να χτυπαν το παιδακι μου ποσο μαλλον να του τραβαν και το αυτακι....μηπως καπως ετσι συνδεεται και το οτι δεν θελει να κανει και κακακια στο σχολειο...?

σεντονι τελος....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αναστασία, δε προλαβαίνω να πω πολλά, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο που πειράχτηκες, και να τους μιλήσεις. Μη σου πω να πάρεις το παιδί από κει! Άκου να σου χτυπήσει το παιδί.

Μιά φορά ήρθε ο ανηψιός μου σπίτι απ'τον παιδικό με σημάδια από δάχτυλα στο μάγουλο. Την άλλη μέρα πήγε η αδερφή μου, βρήκε τη δασκάλα και της είπε αν ξαναχτυπήσει το μωρό, θα της κάνει μήνυση, Αυτό, αφού της έκοψε μιά σφαλιάρα και της είπε "σ'αρέσει εσένα να σε χτυπάνε?" :lol: Eίμαι πολύ κατά της βίας, αλλά τη λέω την αμαρτία μου, αυτό το φχαριστήθηκα!! Με ποιό δικαίωμα χτυπάνε ξένα παιδάκια ρε γμτ? :mad:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

σου ευχομαι να κοιμηθουν στο 5λεπτο χλοη και να ριξετε και οι τρεις σας εναν 2ωρο ηρεμο υπνακο!φιλια πολλα στα ζουζουνακια σου!

χλοη αυτο που με φοβιζει ειναι οτι δεν εχω αποδειξεις παρα μονο τα λογια του παιδιου....αλλα δεν νομιζω οτι λεει ψεμματα γιατι ειδικα αυτο με το τραβηγμα του αυτιου αποκλειεται να το εχει δει αλλου....ουφφφφφφφφφφφφφ......................

tqj2p3.png vvtJp3.png

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές Αναστασάκι, αλλά τζίφος. Ξύπνησε ο Απόλλωνας πριν κοιμήσω τη Νεφέλη.

Δε νομίζω το παιδί να λέει ψέματα. Μου φαίνεται και ύποπτη η συμπεριφορά της δασκάλας. Γιατί να μη σου πει αυτή απ'την αρχή οτι χτύπησε το κοριτσάκι? Δεν πρέπει να ξέρεις τι κάνει το παιδί σου?

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Συμφωνώ απόλυτα με τη Χλόη Αναστασία μου! Δε νομίζω να έκανε ολόκληρο σενάριο το παιδί από το μυαλό του! Εγώ μπορεί και να τη ρωτούσα και καλά με απορία αν κάτι τέτοιο συνέβη π.χ. ο Στρατούλης μου είπε ότι χτύπησε την Εμέλεια χτες, έγινε κάτι τέτοιο? Αν σου πει όχι, απαντάς α, εντάξει ευτυχώς το φαντάστηκε γιατί μου είπε επίσης ότι τον χτυπήσατε κι εσείς σαν τιμωρία είναι δυνατόοοοον στις μέρες μας να γίνονται τέτοια πράγματα? (Η ειρωνία φουλ βέβαια στον τόνο της φωνής σου, θα το πιάσει το υπονοούμενο και δε θα ξανατολμήσει) Αν σου πει ναι, πες της και εσείς τι κάνατε τότε, του τραβήξατε το αυτί για να τον συνετίσετε? Δε θέλω να επαναληφθεί γιατί θα έχουμε σοβαρό θέμα και απλά φεύγεις! Της κόβεις μια κι έξω τον αέρα, όχι για να μη μας περνάνε και για χαζούς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χρόνια πολλά και καλά στην τσαχπίνα συνονόματή μου! Αφροδίτη, να τη χαίρεσαι πάντα και να τη δεις όπως ονειρεύεσαι!!!

Ο Κωστής εδώ και ~2 εβδομάδες δεν θέλει καθόλου να πηγαίνει σχολείο. Όχι ότι πριν ήθελε αλλά τώρα με την καμία. Και από τον παιδικό μου λένε ότι έχει σηκώσει μπαϊράκι, ρίχνει μερικές ψιλές, δεν θέλει να κοιμηθεί και ξεσηκώνει και τους άλλους και τέτοια. Λέτε να κουράστηκε και να χρειάζεται απλώς διακοπές?

Πολύ λογικό μου φαίνεται. Γιατί, εμείς δεν χρειαζόμαστε διακοπές;; Εγώ πάντως νιώθω ακριβώς σαν τον Κωστή, κι αν με έπαιρνε και ψιλές θα έριχνα και χοντρές, και όποιον πάρει χάρος...

Και μια που λέω για τις διακοπές, φεύγουμε σε λιγότερο από 1 βδομάδα, κι αντί να ενθουσιαστώ και να τσιτώσω θέλω να πατήσω φόργουορντ και να ξυπνήσω στο πλοίο.. Έχουμε πάρτυ της μικρής την Κυριακή. Ήθελε όλην την τάξη η κιουρία (15 παιδάκια περικαλώ, + αδερφάκια,+ οι γονείς τους...)! Ο Τ. εξαφανισμένος, έχει πρεμιέρα την Παρασκευή στο Ηρώδειο και δεν υπάρχει ούτε όταν είναι εδώ... Βάλτε στην εξίσωση ότι είναι συνεχεια στο σπίτι και 4 παιδιά των 2 αδερφών μου μαζί με τη δικιά μου, εκρηκτικό το κοκτέιλ! Δεν ξέρω τί να ταϊσω όλον αυτόν τον κόσμο, κι έχω κι έναν σκασμό εκκρεμότητες γιατί θα φύγουμε για 2 μήνες...

Ουφ! Τα 'πα και ξέσκασα, γραμμένα φαίνονται πιο απλά..

Παλαντίν, κι εγώ σκεφτόμουν το Dsάκι τώρα που μπήκα. Ελπίζω να την παλεύει...

Αναστασία, κι εγώ με την προσέγγιση της Μαρίνας συμφωνώ απόλυτα! Είπαμε να συγκρατούμαστε όταν νιώθουμε ότι υπερβάλλουμε, αλλά όχι και να καθόμαστε να μας πατάνε. Αυτή η κυρία έχει αναλάβει να διαπαιδαγωγήσει το παιδί σου, όχι να του στραμπουλήξει την ψυχούλα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλησπέρα σας.

Να ζήσεις Δανάη και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά...

Χρόνια Πολλά.

Να είναι πάντα ευτυχισμένο το κοριτσάκι σου Αφροδίτη!

Να τη χαίρεστε!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Α! Ξέχασα να σας πω, δεν ξέρω αν ενδιαφέρει καμιά σας, αλλά έχει μπαζάρ καλλυντικών στη Μεσογείων στο κτήριο της Εστέ Λόντερ. Θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή, τα πρωινά γίνεται το αδιαχώρητο γιατί φέρνουν κάθε μέρα καινούρια πράγματα, ενώ τα απογεύματα είναι πιο κουλ, αλλά τα ράφια ψιλοάδεια. Πήγα 2 φορές τη νύφη μου που είναι μακιγιέζ και γούσταρε πολύ. Εγώ μόνο κάτι καλά αντηλιακά τσίμπησα γιατί είμαι τεμπέλα στο μποτέ... Τες παν, το λέω γιατί οι τιμές είναι στα περισσότερα 5 ή 7 ευρώ και είναι μάρκες καλές κλινίκ κλπ.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα σας....

Έψαχνα τι μπορούμε να κάνουμε το σκ και σας παραθέτω ότι βρήκα μήπως θέλετε να πάτε κάπου....

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο ταξιδεύει με τις συλλογές του

στο Golden Hall & πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά 3-12 χρόνων

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 και ώρες 11:00 – 15:00,

«Αέρα παρακαλώ!», για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών

Τι μπορούμε να κάνουμε όταν ζεσταινόμαστε; Με ποιο τρόπο θα δημιουργήσουμε ρεύμα αέρα; Τα παιδιά πειραματίζονται με υλικά και φτιάχνουν μια βεντάλια. Τη ζωγραφίζουν και τη στολίζουν όπως τη φαντάζονται.

26-27 Ιουνίου 2010

Μέσα σε μια λίμνη (για παιδιά 3 έως 6 χρόνων)

Τα παιδιά ευαισθητοποιούνται για την ύπαρξη και την ωφέλεια των οργανισμών στις λίμνες και για τον τρόπο προστασίας τους. Με οδηγό τη φαντασία τους θα διακοσμήσουν τη δική τους λίμνη με χρώματα και υλικά που θα επιλέξουν.

πηγή: http://www.hcm.gr/BIGFrame/BIGFramesMainFirstPage.asp?LANG=GR

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημέρα!!

Ανασταζί, θα μιλήσεις στη δασκάλα οπωσδήποτε. Μην αμφιβάλλεις για όσα σου λέει ο Στράτος, αυτός ακόμα δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει "χειραγωγώ, λέω ψέματα, κλπ".

Και πιστεύω ακράδαντα ότι το ότι δε θέλει να κάνει κακά του στον παιδικό οφείλεται στη συμπεριφορά της δασκάλας: κάτι του έχει κάνει, κάτι του έχει πει και του έκοψε τη φόρα.

Ντανσεμάκι 2 μήνες διακοπές!!!!!!!!! ουάουυυυυ!!! πού θα πάτε? Να μας πεις και τιπς για το πώς κάνεις πάρτυ-υπερπαραγωγή με λίγη προσπάθεια :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Κοριτσακια σας ευχαριστω πολύ όλες για τις ευχες, μακαρι να ειναι παντα καλα τα παιδακια μας!

Καλέεεεε, κάποια να σφουγγαρίσει τα μέλια και τα σορόπια και τις γλύκες πώς το κάνατε έτσι δακρύβρεχτο το καφέ;:tongue::tongue::tongue: Ήρθε κι ο Απόλλων και μας έχεσε όλες πατόκορφα και γίναμε μια ομορφιά!:lol::lol::lol:

:-D:mrgreen::-D:grin: Νουμερο!!!!

Αναστασια, φυσικα και πρεπει να μιλησεις στον σταθμο. Αρχικα ρωτα τι εγινε χτες, αν χτυπησε οντως το κοριτσακι κ πως αντεδρασε αυτη και μετα ξεφουρνισε της τι σου ειπε ο Στρατος. Να γινεις ομως αυστηρη, και να της κοψεις τον αερα σε αυτο το θεμα, ειναι απαραδεκτο να σηκωνουν χερι, εστω κ για πλακα!

Ντανσεμ, καλο κουραγιο με το παρτυ! Εγω λιγο που ειχα οργανωσει το παρτυ στον Αγγελο κ αλλο λιγο τη βαφτιση κ δε θελω να ξανασχοληθω με το σπορ τα επομενα χρονι. Αφου χτες χαρηκα πολυ που η Δαναη εκανε ʽπαρτυʽ στο σχολειο της, και το απογευμα καναμε μια μικρη μικρη συγκεντρωση, ισα να ξανασβησει τα κερακια και φαγαμε σουβλακια απέξω. Εντξει , δε λεω σαφως ειναι καλυτερα να μαγειρεψεις, αλλα κ τα ντελιβερυ κλεφτες θα γινουν;:mrgreen:

Στο σπιτι μου περισσευει, ενα ζευγαρι αγοριτσικα παπουτσια, ενα ποτηρακι, ενα κουταλακι και ενα πακετο καπνος. Υποψιαζομαι οτι ειναι όλα της Ελένης. Αυτο το τελευταιο με κατεστρεψε, ενα θα πω, το εχω μαζι μου στη δουλεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...