Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααααααααα καλέ που έχω το μυαλό μου ο μαι γκοοοοοοοντ

ΔΑΝΑΗ Χρόνια Πολλά, με υγεία, με ευτυχία, με νάζια που μόνο εσύ ξέρεις τόσο καλά, με ωριμότητα που πάλι μόνο εσύ ξέρεις τόσο καλά, με μπόλικα βιβλία και ζωγραφικήηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!:D:D:D Σε αγαπάμε πάαααααααααααρα πολύ!!!! Ματς μουτς από την φελινοοικογένεια!

Και εμείς θα γιορτάσουμε αύριο στο σχολείο τα γενέθλια της Άννας γιατί μετά θα φύγουμε για τα εξωτερικά και δεν ήθελα να της μείνει απωθημένο :mrgreen:

Μυρτώ πάντα ένα βήμα μπροστά, έ;;;; καλά ας μην μάθω πως γίνεται το γκρινια αλερτ γιατί θα σας γεμίσω το καφέ.... όσο για τα γραφώμενα, κρίση είναι θα περάσει, θα έρθουν κι άλλες και θα περάσουν και αυτές ώσπου κάποια στιγμή θα συνηδειτοποιήσουμε ότι δεν τα βλέπουμε καθόλου τα σκατούλια μας... ως τότε θα κάνουμε ψυχοθεραπεία η μία στην άλλη για να γλυτώνουμε και τα λεφτά από τους ψυχολόγους...

Κατσαφάααααααα, κοίτα με την Άννα είχα γυρίσει στην δουλειά πολύ νωρίς, και ήτανε φρίκη δεν λέω, αλλά και τώρα που είμαι στο σπίτι με τα 2 και πέρνω τους δρόμους κάθε απόγευμα για να μην βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο δεν είναι και πολύ καλύτερο...

Πάντως και εγώ έχω συγκινηθεί, πόσος καιρός πέρασε από τότε που γνωριστήκαμε, στον Εθνικό Κήπο, πόσα συνέβησαν, χμούι χμούι, ποτέ δεν πίστευα ότι θα δεθώ τόσο πολύ με ανθρώπους που γνώρισα έτσι κατά τύχη....σνιφ... (ακόμα εδώ είστε; ) σεντόνι τέλος, πάω να γράψω....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Πάντως και εγώ έχω συγκινηθεί, πόσος καιρός πέρασε από τότε που γνωριστήκαμε, στον Εθνικό Κήπο, πόσα συνέβησαν, χμούι χμούι, ποτέ δεν πίστευα ότι θα δεθώ τόσο πολύ με ανθρώπους που γνώρισα έτσι κατά τύχη....σνιφ... (ακόμα εδώ είστε; ) σεντόνι τέλος, πάω να γράψω....

Σματς σμουτς σματς και σε σενα και ολες τις αγαπησιαρες του καφε.

Και γω μια απο τα ιδια, δε θα τα πω αναλυτικα γιατι θα μας φανε οι μυγες απο τα σιροπια καλοκαιριατικα.

Πολλες αγκαλιτσες!!!

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στη Δανάη μας!!!!!!

Αφροτδιτακο μυο να την χαιρεσαι την κοπελαρα σου!

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια, φιλεναδες, αλλα ενταξει ποτε δεν ξερεις ποτε θα σκασει η βομβα!!!! Προς το παρον οντως ειμαι πολυ κουλ, το περιμενα πολυ διαφορετικο λογω που εχω και την Ειρηνη. Αλλα ως τωρα ειμαι κατσαφ με τρελλα!!!!

Επισης Μυρτουλι θελω κι εγω καμια συναντηση... για να δουμε θα το κανονισουμε? Θα μας εγκαταλειψετε που θα μας εγκαταλειψετε τον Αυγουστο τουλαχιστον να σας δουμε τον Ιουλιο! χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αφροδίτη, χρόνια πολλά στην πανέμορφη και σούπερ γλυκιά νυφούλα μου!!! Μα πότε πήγε 3???? Μα πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!! Απίστευτο!!!! Και πολύ συγκινητικά όσα έγραψες! Σε νιώθουμε!! Φιλάκια ρουφιχτά δώστης και απο τον γαμπρούλι σας εδώ κάτω! :D:D

Ρόζι ο άντρας σου φτιάχνει ακόμα εκείνα τα κολασμένα γλυκά? Ή ήταν φάση και πέρασε? Για πες μας καμιά καλοκαιρινή συνταγή!

Τελευταία έχει σταματήσει να φτιάχνει πολλά πολλά. Μόνο τούρτες σε γελένθλια! Η αλήθεια είναι ότι έφτιαξε το Μάη 3 καταπλητικής τούρτες!

Μυρτώ, πες τα παιδί μου εδώ να ξαλαφρώσεις!! Και με το spoiler με πέθανες!:lol:

.. πάει ταξίδι με το καράβι και πίστεψε με είναι χειρότερο από το να τον βλέπαμε λίγες ώρες...Ειδικά τώρα που ο μικρός καταλαβαίνει και ρωτάει όλη την μέρα που είναι ο μπαμπάς του...

Aυτό πρέπει να είναι πολύ δύσκολο πραγματικά! Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο!

εσυγκινήθην... εγώ καμια φορά κάθομαι και την κοιτάζω και λέω "δικό μου είναι το παιδάκι αυτό? από μέσα μου βγήκε?"..ανθρωπάκια παιδί μου...

Και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι κάτι φορές!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

ΔΑΝΑΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη!

Αφροδιτάκο, συγκινήθηκα! Να την χαίρεσαι την κούκλα σου και να την καμαρώνεις πάντα!:D

Μυρτώ, πες τα κοπέλα μου να ξεθυμαίνεις. Τουλάχιστον εδώ θα βρεις απεριόριστη κατανόηση. Και την Ελένη να σε παρηγορεί με λογικά επιχειρήματα:tongue:

Ο Κωστής εδώ και ~2 εβδομάδες δεν θέλει καθόλου να πηγαίνει σχολείο. Όχι ότι πριν ήθελε αλλά τώρα με την καμία. Και από τον παιδικό μου λένε ότι έχει σηκώσει μπαϊράκι, ρίχνει μερικές ψιλές, δεν θέλει να κοιμηθεί και ξεσηκώνει και τους άλλους και τέτοια. Λέτε να κουράστηκε και να χρειάζεται απλώς διακοπές?:roll:

DPYUp2.png EYukp3.png

Αφροδιτάκο να το χαίρεσαι το γλυκό σου κοριτσάκι! Να τα εκατοστήσει και κάθε χρόνο έτσι να συγκινείστε αγκαλίτσα στην ανάμνηση της ιστορίας της γέννησής της!

Μύρτώωω συμπάσχω!!! 3η συνεχόμενη νύχτα πυρετού και παντελούς αυπνίας! Ο Γιωργάκος συνήλθς λίγο αλλά η μπουμπού χτύπησε 38αρι και ψιλοδύσπνοια! Πάμε με τρέλα!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Δανάη Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, και δημιουργικά!! Να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου Αφροδιτάκι!

Φελίνι με πήραν τα ζουμιά!! Κι εγώ σας αγαπάω πολύ κοριτσάκια, κι ας μη σας βλέπω πολύ συχνά. Την πρώτη φορά που είδα την Αφροδίτη, ήταν στους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης, και θήλαζε τη Δανάη κάθε 10 λεπτά στον Εθνικό κήπο! Ήταν κι η Ελίνα με τον Αντωνάκη ακόμα πολύ μικρούλη, και η Ντουντούκα με τη Μαρίνα που δεν είχε κλείσει χρόνο ακόμα, και την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά (τι γλυκό παιδί είν'αυτό!!)

Λοιπόν χτες ο Απόλλωνας έδωσε ρέστα!! Τον είχα αγκαλιά χωρίς πάνα να πάρει λίγο αέρα, όταν άρχισε να δυσανασχετεί, και σκέφτηκα οτι θέλει να ρευτεί. Πάω να τον σηκώσω, αλλά πριν προλάβω ακούω ένα βμπουφπππ και με στόλισε και μένα και το πάτωμα με ωραίες κίτρινες αποχρώσεις με κόκκους!! Τον παίρνω τον πάω στο νιπτήρα να τον πλύνω, κι έρχεται κι η Νεφέλη. Εκεί που τον έπλενα και το Νεφελάκι είχε το προσωπάκι κοντά και κοιτούσε, πετάγεται ένα ωραιότατο συντριβάνι και την πετυχαίνει... στο στόμα :roll:!! Αυτή να κλαίει εγώ να προσπαθώ να μη γελάσω κι ο Απόλλωνας να φωνάζει "αγκούουου αγκούουου" :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΔΑΝΑΗ! Να είναι πάντα καλά και να την χαίρονται οι γονείς της και ο αδελφός της!

Μυρτώ αυτά που γράφεις στο σπόιλερ είναι σαν να τα έγραψα εγώ! Υπομονή, δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Το dsάκι τι κάνει άραγε, πήζει πολύ μάλλον.

Χλόη τρελό γέλιο το ρεσιτάλ τουαλέτας!

Εμείς είμαστε καλά, αν εξαιρέσω το δαχτυλάκι της Σοφίας που έχει πρηστεί γύρω από μια παρανυχίδα. Χτες πήγαμε στη συνάντηση της LLL και η Σοφία το καταευχαριστήθηκε, βρήκε παιδάκια, παίζανε, μιλούσανε, έκανε νάζια, φωνούλες, όλο το ρεπερτόριο.

Χρόνια πολλά στη Δανάη μας! Να τη χαίρεστε Αφροδίτη!

Καλέεεεε, κάποια να σφουγγαρίσει τα μέλια και τα σορόπια και τις γλύκες πώς το κάνατε έτσι δακρύβρεχτο το καφέ;:tongue::tongue::tongue: Ήρθε κι ο Απόλλων και μας έχεσε όλες πατόκορφα και γίναμε μια ομορφιά!:lol::lol::lol:

Εγώ πότε θα έρθω σε συνάντηση μου λέτε; Κάντε μία στον Εθνικό κήπο να μπορέσουμε κι εμείς που βολευόμαστε καλύτερα στο κέντρο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...