Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εμείς δεν ξέρω τι θα κάνουμε... Προχτες κατατούρησε όλο τον τόπο... μάλλον είναι μικρός ακόμα. Θα του πάρω πάνες βρακάκια από αύριο να δω αν καταφέρει έστω και μία φορά να κάνει τσίσα στο γιογιό γιατί τώρα κάθεται για 10 δευτερόλεπτα και σηκώνεται... Από Σάββατο ίσως το ξαναεπιχειρήσω, θα δω! Θα το κοβεντιάσω και με τη δασκαλα του στον παιδικό...

Ροζα κι εμενα ετσι εκανε τις 5-6 πρωτες μερες και μετα εστρωσε...αν δε μια απο ολες τις φορες πετυχει να τα κανει στο γιογιο(τυχαια) τοτε αρχιζουν και περνουν πρεφα σιγα σιγα...

Κι εμενα ερχεται η Ειρηνη στο κρεβατι και δεν την καταλαβαινω και πρεπει να παρω ενα καλυμμα... και θελω να ειναι βαμακερο χωρις Pvc lpklp kai εχω βρει στην κεντια, αλλα περιμενω τις εκπτωσεις... :-D:-D:-D

προς το παρον εχω στρωσει κατι υποτρωματα μιας χρησης απο κατω αυτα για τις γιαγιαδες? γιου νοου? μια χαρα την κανουν τη δουλεια αλλα σκαω...:roll:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις έφαγα 5 κομμάτια τυρόπιτα που έφτιαξε ο Χαβιέ και επειδή την έκανε υγιεινή με μαύρο αλεύρι και λίγο λάδι μου έκατσε σαν πέτρα!

Ελπίζω να κοιμήθηκαν τα μουλακ σας! Ο Αλέκος τώρα κάνει μπάνιο και η τσουλουφίτσα κοιμάται την ωρίτσα της πριν το πρώτο ξύπνημα!

Εγώ γιατί ξέχασα πώς βγάλαμε τις πάνες? Τον ρώταγα θυμάμαι αν θέλει να τις πετάξουμε στα πουλάκια και έλεγε όχι. Μια μέρα όμως είπε το ναι και του έβαλα βρακί!

Ρόζι ο άντρας σου φτιάχνει ακόμα εκείνα τα κολασμένα γλυκά? Ή ήταν φάση και πέρασε? Για πες μας καμιά καλοκαιρινή συνταγή!

Αχ νόμισα ότι βάλαμε γκολ.... Αστο καλό, αυτοί οι σπήκερς σαν τρελοί κάνουν!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα... Χρονια πολλά στο τσαχπίνικο Δαναάκι και να ναι πάντα μπροστά να μας ανοίγει το δρόμο:D!!!!!!!!!!!!!

Αφρο μου και Σακ να χαίρεστε το αστέρι σας! Τουρταααααααααααααααααα!

Τι χαμπάρια; Εμείς χθες το ξενυχτήσαμε γιατί ήρθαν πάλι φιλαράκια... πολύ το γουστάρω το καλοκαίρι γιατί όλο και κάποιος περνάει το βράδυ από δω και είναι ζούπερ.

Κι ο μποζορίκος κατουρήθηκε λιγουλάκι αλλά πιστεύω όλα είναι σε καλό δρόμο...

Τα μιας χρήσεις Αθηνάκο τα είχα πάρει όταν είχε κάνει ο μικρός την επέμβαση αλλά με ενοχλούσε πάρα πολύ αυτό το γλυκερό άρωμα που είχαν, ήμουνα και έγκυος και πολύ με ανακάτευε.

Εχθες σκεφτόμουν ότι εσείς είστε χαλαρές εγκυούλες για την ώρα... ούτε γκρίνιες, ούτε πεσίματα φοβερά, ούτε θεαματικά νέστινγκ, ούτε νεύρα ταύρου σε γυαλοπωλείο... άντε καλέ τι περιμέμενετε;:tongue:

Αφροδιτούλι, να το χαίρεσαι το όμορφο κοριτσάκι σας, να της δώσεις πολλά πολλά φιλιά!!! Είναι ένα αστέρι και πολύ τρυφερή!!!

Εχθες σκεφτόμουν ότι εσείς είστε χαλαρές εγκυούλες για την ώρα... ούτε γκρίνιες, ούτε πεσίματα φοβερά, ούτε θεαματικά νέστινγκ, ούτε νεύρα ταύρου σε γυαλοπωλείο... άντε καλέ τι περιμέμενετε;:tongue:

Μα πόσο δίκιο έχετε!!!! Ούτε λίγη γκρίνια βρε αδερφέ; Τίποτα; Εμείς όταν ήμασταν έγκυες αναστέναξε το φόρουμ! Η μία είχε μελαγχολία, ή άλλη είχε νέστινγκ ή άλλη είχε φοβίες κλπ, κλπ!!! Μπράβο και πάλι μπράβο πάντως, είστε υπέροχες! (Αθηνούλι, εσένα θα σε δω με κοιλίτσα;;;;;)

Εγώ πάλι....το άκρως αντίθετο....

*grinia alert*

Που λέτε, έχουμε μέρες να τα πούμε, και μου λείψατε πολύ, αλλά με έχει πάρει από κάτω....Δεν το φανταζόμουνα ρε παιδιά ότι θα το μεγάλωνα τον μικρό χωρίς το σούπερμαν...Λείπει άπειρες ώρες και όταν γυρίζει δεν προλαβαίνουμε να πούμε δυο κουβέντες, πέφτουμε ξεροί....Και γυρνάνε διάφορα στο μυαλό μου, για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα...Τι θα γίνει με τη δουλειά μου, τι έχω κάνει στη ζωή μου, πως τα'χω κάνει έτσι, θα γίνω μια υστερική νοικοκυρά στο τέλος που θα λέει στον άντρα της ''μου'φαγες τη ζωηηηηη!!!....Δεν αναλύω περαιτέρω....φαντάζομαι ότι είναι μια μικρή, τυπική κρίση απ'αυτές που όλοι γνωρίζουμε! :)

end of grinia!!!!!

Να ζήσει η Δανάη!!!!!!

Να ναι πάντα ευτυχισμένη, και να περνάει όμορφα με την ωραία οικογένειά της!

να τη χαίρεστε Αφροδιτάκι, να τη δείτε κοπελάρα!!!!

Καλά δεν λέω τίποτα για τις γκαστρούλες! υποδείγματα! Με το καλό να γεννήσετε κιόλας. Κανονίστε όταν γεννήσετε να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας με τα 2 μωρά και να πάμε εμείς να πέσουμε από κανένα μπαλκόνι!

Μαράκι έβαλε κότατζ και φέτα με χαμηλά λιπαρά...

όσο για το σπόιλερ της Μυρτούς, υπομονή και επιμονή! Είναι πολύ δύσκολο αλλά να σου πω και την άλλη πλευρά (όπως πάντα τα ίδια λέωωω...). Θα έρθει η ώρα που θα πας δουλειά και θα τρέχεις τόσο πολύ και θα ξαναβρείς τον εαυτό σου και θα αναπολείς τις μέρες που καθόσουν σπίτι και μεγάλωνες το μαριογελαστό!!!!!

Είναι φυσικό επακόλουθο να νιώθεις έτσι κι εσύ και η Ελένη και η Βάσω και όλες που λείπουν οι άντρες πολλές ώρες...

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσακια μου. Ευχαριστω πολύ για τις ευχες! Εγινε 3 το σκατουλι μου,ολοκληρη δεσποινιδα. Χτες που της διηγηθηκα την ιστορια εκεινης της μερας συγκινηθηκα και εγω, αλλα κ αυτη δε πηγε πισω! Αλλωστε ηταν η πιο ευτυχισμενη μερα της μεχρι τοτε ζωης μου. Ενα σκατουλακι με στραβη μυτη που το ακουμπουσα πανω στα γονατα μου κ το κοιταζα με τις ωρες, που "χαμογελουσε" οταν την επαιρνε ο υπνος κ γω κατουριομουν απ'τη χαρα μου.... Και τωρα ολοκληρη κοπελα, δεν χωρα ουτε για αστειο στα ποδια μου, με αποψη, με ναζια με τα παραπονα της... ανθρωπακι. Και που ειμαστε ακομα! Αχ, να ειναι παντα καλα τα πλασματακια μας να τα καμαρωνουμε!

Της πηρα τουρτα κ τα συναφη κ εστειλα στο σχολειο να κανει πάρτυ με τους συμμαθητες. "Ναι, αλλα θελω να ειναι όλοι οι φιλοι μου" μου ζητησε η κυρια....

Θελω κ γω τυροπιτα!!!!!!!!!!!!!!! Χωρις πολλα λαδια παρακαλω, μου τρεχουνε τα σαλια πρωινιατικα!

Μα ρε γκαστρουλες,οντως, σχεδον ξεχναμε οτι ειστε γκαστρουλες. Μα εστω ενα γλυκακι....

μυρτουλι, ξερεις οτι ειναι κριση κ θα περασει. Και ξερεις οτι για λιγο ακομα ειναι τα πολλα ζορια. Θα ξεπεταχτει κ ο μικρος, θα τα αφηνεις σε γιαγιαδες ή στην φιλιθεη, θα επιστρεψεις στη δουλεια κ θα ξαναγινεις ανθρωπος. Μια μεγαλη αγκαλιτσα απο μενα.

οσο για το alert, εισαι μεγαλο νουμερο!

Καλημέρα σας....Χρόνια πολλά στη Δανάη να είναι γερή πάνω από όλα και όπως επιθυμείτε να την καμαρώσετε....

Μυρτώ μη σε παίρνει από κάτω, θα περάσει και αυτό, θα μεγαλώσετε και θα είσαστε μια χαρά...

Εμάς ο μπαμπάς μας κάθε καλοκαίρι λείπει τελείως από το σπίτι 30 - 40 μέρες(σήμερα έφυγε πάλι και θα τον δούμε τον Αύγουστο τώρα) που πάει ταξίδι με το καράβι και πίστεψε με είναι χειρότερο από το να τον βλέπαμε λίγες ώρες...Ειδικά τώρα που ο μικρός καταλαβαίνει και ρωτάει όλη την μέρα που είναι ο μπαμπάς του...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αφροδιτάκο μουουουουουου γουρ γουρ... μεγαλώνουν τα σκατούλια μας... και αποχτάνε άποψη τα σκασμένα... και εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους με νέα γονεοβασανιστίρια:tongue:

Πολυαγαπημένη μου πολυλατρεμένη μου πολυβασανισμένη μου πρώην συμπεθέρα σε κατανοώ απόλυτα... μην ακούς την αισιόδοξη νότα και την άλλη πλευρά των πραγμάτων (βλ. Κατσαφα:lol:)

Σας έχω πει πόσο χαίρομαι που σας γνώρισα κι από δω κι από κοντά και δεν μου τρώνε τα λεφτά οι ψυχιάτροι... σας αγαπάω τα μάλα μικρές μου σπανακοτυρόπιτες (με αλεύρι ολικής)... χμμμ με πιάσανε τα αγαπησιάρικα και γλυκανάλατά μου κρυφτειτεεεεεεεεεεεεεεεε

Ενα σκατουλακι με στραβη μυτη που το ακουμπουσα πανω στα γονατα μου κ το κοιταζα με τις ωρες, που "χαμογελουσε" οταν την επαιρνε ο υπνος κ γω κατουριομουν απ'τη χαρα μου.... Και τωρα ολοκληρη κοπελα, δεν χωρα ουτε για αστειο στα ποδια μου, με αποψη, με ναζια με τα παραπονα της... ανθρωπακι.

εσυγκινήθην... εγώ καμια φορά κάθομαι και την κοιτάζω και λέω "δικό μου είναι το παιδάκι αυτό? από μέσα μου βγήκε?"..ανθρωπάκια παιδί μου...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Μας συγκίνησες Αφροδιτάκοοοο!!!!!!

Άντε πια! Και πολλές λιγούρες βλέπω. Βρε κοίτα μη σε πιάσει στον ύπνο ο Σάκης και κάνεις ατελείωτα μπάνια το καλοκαίρι!!!!!!!

Λοιπόν σας κλείνω γιατί με τρέχουν! Βλέπεις Μυρτώ??? Εγώ τώρα θα υποστώ ένα σωρό μαλ#)$#(ες με το μακρύ τους και το κοντό τους!

Εσύ βγες βόλτα είναι ωραία για σουλατσάδα!!!!!!!!

Άσε που μπορείς να κάνεις και σόπινγ θέραπυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...