Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα.

Σήμερα τα έχω δει όλα..... το βραδυνό όνειρο που δεν ξύπναγε καθόλου τείνω να πιστέψω ότι τελείωσε, τώρα το έχουμε συστηματάκι περίπου 1-2 να ρίχνουμε μία μάσα. Απόψε δε μετά από αυτό έπεσα να κοιμηθώ και μετά πό μισή ωρίτσα ένα βρωμόσκυλο είχε μπαστακωθεί έξω από το παράθυρο.... και μετά η μπουμπού δεν ξύπναγε αλλά κάθε τρεις και λίγο γκρίνιαζε μέσα στον ύπνο της :mad::-(:sad:. Το πρωί την τάισα περίπου 9 και σηκώθηκα με μία φοβερή ταχυπαλμία :?

Τον μεσημεριανό ύπνο τον χάσαμε γιατί κοιμήθηκε νωρίτερα και μόνο για 45 λεπτά και τώρα πάλι κοιμήθηκε μόνο για 30 λεπτά!!!! Ανάσα δεν έχω πάρει. Τί στο καλό, ούτε νεογέννητο :confused:

Αφήστε δε τη διάθεση.... μια μαυρίλα άλλο πράγμα.....

Τί να πω?.......

Αύριο είναι μια καινούργια μέρα ;)

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας τσουπρεςςς!!!!

Εμεις ειμαστε καλα τρωμε το φαι μας αλλα οχι πολυ ποσοτητα και στεναχωριεμαι γιατι ειναι μιση μεριδα το πουλακι μου!!!

Palladin και εμας ετσι εχει αρχισει να κανει και δεν το κανει μονο με εμενα αλλα και με τον μπαμπα του , εδω το αυτοκινητο ακουει οτι φευγουμε και μπλανταζει στο κλαμα μονο αν τον εχεις εξω βολτες καθετε μια χαρα, και μιας που ειπαμε βολτες ω ναι αυριο θα παμε για κουνιες και ειμαι τοσο χαρουμενη , γιατι τωρα τελευταια δεν βγαινω πολυ με τον μπεμπακο μου και μου λειπει αυτο επειδη σπουδαζω και λειπω τα πρωινα!!! κλαψ κλαψ κλαψ!!!!

Εμεις εχθες κοιμηθηκαμε καλουτσικα αλλα το πρωινο μας ξυπνημα δεν το ξεχναμε και ο καλος μας μπαμπας νυσταζει ο κακομοιρης και δεν μπορει να κοιμηθει!!!

Εμεις το απογευμα θα φαμε τα λαχανικα που περισεψαν απο το μεσημερι και θα του κανω και λιγο χυμο μαζι με το μαμ!!! Παντως εμεις τρωμε 2 κοτοπουλο 2 μοσχαρι και 3 λαχανικα με ρυζακι η πεπονακι!!!

Περαστικα στο Σοφακι θα περασει καμια ιωσουλα θα ειναι αληθεια μπουσουλατε γιατι εμεις οχι και στεναχωριεμαι πολυ γιατι το δικο μου ποτε θα τα κανει αυτα κλαψψψ!!!

theodora74 μιας που ειπες για φωτο στο Paris σε εχω φιλη στο φατσοβιβλιο πολυ ομορφη η κορη σου να την χερεσαι!!!

Ds αμα αργησει να βγαλει δοντακια ειναι η καλυτερη σου, και εγω θελω να τον μαθω να μην δαγκωνει και επισεις τωρα μαθαινουμε να μην τραβαμε μαλλια γιατι δεν αντεχω αλλο!!!

Αυτα απο μας!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

η μικρή κοιμάται ακόμα μονη της(πρωτοφανες, αλλα σηκωθηκα να παω τουαλετα πηγα να σκασω) απο τις 3... φυσικα μετα το βραδυ πως να κοιμηθει πριν τις 11? τεσπα...

Κι εμείς χλωμό για την Κυριακή...λίγο η τοποθεσία, λίγο η πολυκοσμία αλλά κυρίως η ώρα...δεν θα περάσει καλά ουτε η μπουμπου πιστευω....δεν πειράζει όμως ελπίζω να τα πούμε σε πριβέ μάζωξη!

Φιλιά σε όλα τα μπεμπόνια αρρωστούλικα ή μη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Παρούσα!!!!!Τώρα και από το σπίτι..έχω το φουσκάκι χύμα και ανακατεύει το σπίτι αλλά δε με νοιάζει....;););):D:D:D:D:D

Παλλαντινάκι είναι αυτό το λεγόμενο άγχος αποχωρισμού,όλα τα μωρά το περνάνε.Και μεις το περάσαμε, γύρω στην ηλικία σας ξεκίνησε,τώρα το έχει ξεπεράσει.Υπομονή και χαρούμενη διάθεση!!!!:D:D

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Dsάκι μικροπαντρεύτηκες κι εσύ καλό μου?Θα περάσει κι αυτό, θα είμαστε εδώ να τα λέμε!

αστεφανωτη με εχει.....:P:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν εχουμε παντρευτει ακομα, αλλα ειμαστε μαζι 8,5 χρονια...θα γινει παντως και αυτο καποια στιγμη!!!:)

ds κουράγιο καλό μου! θα κάνει μειωμένη θητεία, εξάμηνο;

να ρωτήσω και κάτι άλλο: η Σοφία, εδώ και πολύ καιρό, μόλις με χάσει από το οπτικό της πεδίο βάζει τα κλάματα:(. ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω χωρίς να κλαψει. Απ'όσο ξέρω είναι φυσιολογική συμπεριφορά, αλλά μέχρι πότε κρατάει; Θέλω καμιά φορά να την κρατάει για κανένα δίωρο η μαμά μου, αλλά τώρα είναι αδύνατο.

απο οσο ξερουμε ναι!

οσο για το κολλημα της μικρης σου το περασαμε-περναμε και εμεις!!!....αλλα να την πω την αμαρτια μου....μου αρεσει:oops::oops::oops:

παμε να μπανιαριστουμε!!!!!

φιλακια

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Χμμμ μάλλον έχει δίκιο το Dafaκι! Βασικά νομίζω και στις άδειες και τις διανυκτερεύσεις παίζει ρόλο! Όντως αξίζει να το δείτε! (Ωχ Τατιανίστικο ακούστηκε αυτό...)

mGKop3.png60Jvp3.png

Θοδωράκης ταμπλέτα πλυντηρίου... τηλέφωνο Κέντρο δηλητηριάσεων... Παίδων... τέλος καλός όλα καλά... φαϊ και ύπνο...

(Πότε θα μας πάρει το παιδί η πρόνεια δεν ξέρω ακόμα:-()

λεγκω....πρεπει να αρχισεις να σκεφτεσαι σοβαρα τα λουρακια που φορανε στα παιδακια στο μεξικο.....αληθεια.....:tongue:

περαστικα σου Τεο!!!!!!!!!απαισια γευση απαισια, μην το ξανακανεις!!!!!!!!:eek:

αν παντρευτειτε εχει κι αλλη μειωση στη θητεια;:confused:

για δειτε το...

Χμμμ μάλλον έχει δίκιο το Dafaκι! Βασικά νομίζω και στις άδειες και τις διανυκτερεύσεις παίζει ρόλο! Όντως αξίζει να το δείτε! (Ωχ Τατιανίστικο ακούστηκε αυτό...)

νομιζω πως δεν ισχυει αυτο.....αλλα μου βαλατε ιδεες.....εμεις τρεχαμε να κανουμε αναγνωριση της μικρης για να φαινεται πως ειναι μπαμπας γιατι ξεραμε πως αυτο ειναι το σημαντικο....λετε να εχετε δικιο?????:shock:

πως μπορουμε να το μαθουμε????κανενας γνωστος στρατιωτικος????οεο??

Θοδωράκης ταμπλέτα πλυντηρίου... τηλέφωνο Κέντρο δηλητηριάσεων... Παίδων... τέλος καλός όλα καλά... φαϊ και ύπνο...

(Πότε θα μας πάρει το παιδί η πρόνεια δεν ξέρω ακόμα:-()

:shock::shock::shock::shock:το καημενο το ζουζουνι.........

περαστικα σας!!!!

οσο για τα κουλουρακια, αν δεν τα θελει ο μικρος φερτα κατα εδω μερια.....;)

αν και προς το παρον εχω τηρησει τη "διαιτα" απο τη δευτερα οπως και ειπα...θα δειξει....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...