Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή να πάμε κι εμείς στο θέατρο!!!

Ο φουκαράς ο Κωστής σήμερα κατουρήθηκε, το πρωί όμως, και πολύ στεναχωρέθηκε. Τον λυπήθηκα μιλάμε...

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κά-ααα-λησπέ-ραααααααααααα!

Γκαλατούλα μην μασάς, είναι γνωστό το στάδιο που βαριούνται να πάνε για κατούρημα και τα αμολάνε όπου βρουν... εμένα η Άννα το έκανε πάνω στον καλό μου καναπέ, θυμάσαι;;;;:mrgreen:

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις τελείως αντιπαθητικό το "καθάρισμα" μετά, δλδ έλα τώωωωωωωωωρα πρέπει να κάνουμε μπανιο (που θα διαρκέσει ατελείωωωωωτη ώρα) μετά πρέπει να βάλουμε άλλο βρακί, καντην ειρηνούλα να βαριέται την ψυχή της.... θα το καλοσκεφτεί να τα αμολήσει όπου βρει... α και συνόδευσε το με "κριμα, τώρα πρέπει να καθαρίσουμε και δεν μπορούμε να παίξουμε, αν θέλεις την επόμενη φορά καντα στο γιογιό να έχουμε περισσότερη ώρα για παιχνίδι" και άλλες τέτοιες σάλτσες...

Α κόψε τον αερα στον Βαγγ, μια χαρά εκπαίδευση έχετε, ένα βήμα πίσω = αύριο 5 βήματα μπροστά!!!!

Απλα σε λατρευω!!!!!!

Δεν ξερεις πως μου ανεβασες το ηθικο! Τελεια η συμβουλη για το σπασιμο μετα το ατυχημα!!! Κανα 2 φορες της εβαλα να τα σκουπισει και η ιδια καπου το ειχα διαβασει σε ενα μοντεσοριανο...αλλα δε λεει μπλιαχ...χαχαχαχαχαχα

Μαρινάκι δικιο εχεις...να στε καλα κοριτσακι μου! Μουτς!!!(καλη φαση το κουβαδακι χαχαχαχα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!

Και ο Αλέκος χθες το βράδυ ήθελε να φάει το φεγγαράκι και να δώσει και ένα κομματάκι στη μπέμπα!

Μπράβο για τις πάνες! Κι εμείς επισήμως τις έχουμε βγάλει και χωρίς κανένα ατύχημα! Ωραίο πράγμα να αγοράζεις μόνο ένα πακέτο πάνες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελένη, όλα καλά να πάνε με την επεμβασούλα του Αλεκούκου!!!!!

Eliza!! Τέλειο το κορμάκι!!!!!:D:D

Σας είπα που προχτές στην παραλία τα είδαμε όλα γιατί ξεχάσαμε το γιογιό κι ο μικρός φώναζε κακά και τον βάλαμε στο κουβαδάκι? Απίστευτο γέλλιο!

:lol: :lol: :lol: Πολύ καλό!!!!!!!

Εμείς δεν ξέρω τι θα κάνουμε... Προχτες κατατούρησε όλο τον τόπο... μάλλον είναι μικρός ακόμα. Θα του πάρω πάνες βρακάκια από αύριο να δω αν καταφέρει έστω και μία φορά να κάνει τσίσα στο γιογιό γιατί τώρα κάθεται για 10 δευτερόλεπτα και σηκώνεται... Από Σάββατο ίσως το ξαναεπιχειρήσω, θα δω! Θα το κοβεντιάσω και με τη δασκαλα του στον παιδικό...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

άάάάάάάάάάάακρηηηηηηηηηηηηηηηηη.......μια γεμιστή πιπεριά για Λέγκωωωωωωωωωωωω..................(φορτώνω τη σφεντόνα μου, κούνα μαρή κανά μαντήλι να βάλω στόχο)...

Το βλέπεις αυτό που χοροπηδάει πάνω κάτω, κουνάει χέρια ποδια και φωνάζει "φα-ιιι φα-ιιι φα-ιιι φα-ιιι"; Εεε εγώ είμαι!:tongue:

Τζενάκο δεν ήταν καθόλου τρομαχτικό, αντιθέτως ήταν πολύ τρυφερό απλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να τρομάξει ένα παιδάκι...

Ααα καλά για τον Αλέκο δεν σας είπαμε... ξεκινάει το έργο και σκίζει κάτι η καλογεροπούλου και πετάει τα κομματάκια στο πάτωμα και ακούγεται τρομοκρατιμένος ο Αλέκος "τα πετάει κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!" χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Α, και η Δαναη με αυτο ξυνισε, της κακοφανηκε που τα πεταγε κατω κ μετα αφησε τα σκουπιδια εξω. Πολυ γλυκο το εργο, της αρεσε κ της Δαναης, αλλα με το που φυγαμε τα ποπ κορν της εμειναν αποθειμενο παρα η παρασταση. αμα ηταν τιποτα πριγκπηπισες ακομα θα το μελεταγε... Του εμπορίου το παιδι μου...

Ο αγγελος φαινεται καλυτερα σημερα, αλλα εχω σπιτι το ανηψι με πυρετο!

Η Δαναη δεν προκειται να απαλλαγει ποτε απο τη βραδυνη πανα νομιζω. ενα ειχε πανω απο διμηνο που ξυπναγε στεγνη, τωρα στανταρ θα κατουρησει το βραδυ. και δε θελει να παει για τσισα ουτε πριν τον υπνο,αλλα ουτε κ το πρωι... Βρε τι κολληματα τρωνε...

Ντου, ασετις σφεντονεςκ πιασε τα ταπερακια. Θα πεταχτω το απογευμα να το παρω. Αν και ειπα κ γω να κανω τις φακες υπερπαραγωγη.

Δε θελετε να δειτε τι γινεται στο σπιτι μου κ γω καθομαι κ χαζομαριζομαι...

σματς

Η Δαναη δεν προκειται να απαλλαγει ποτε απο τη βραδυνη πανα νομιζω. ενα ειχε πανω απο διμηνο που ξυπναγε στεγνη, τωρα στανταρ θα κατουρησει το βραδυ. και δε θελει να παει για τσισα ουτε πριν τον υπνο,αλλα ουτε κ το πρωι... Βρε τι κολληματα τρωνε...

Έχουν μια σύμπνοια αυτά τα παιδιά μας! Και ο Γιάννης ακόμα με πάμπερ! Και δεν τολμάω και να του τα βγάλω γιατί κάπου μες στη νυχτα μας έρχεται στο κρεβάτι μας και θα μας κάνει το στρώμα καλοκαιρινό... και θα μου πείτε, όταν έρχεται να τον πηγαίνω για κατούρημα.. έλα που δεν τον παίρνω χαμπάρι και κάποια στιγμή το πρωί καταλαβαίνω ότι είναι ανάμεσά μας...:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλή ξεκούραση Ελιζάκι! Κλαααψ ήθελα κι εγώ θεατράκι αλλά να δούμε πότε που το βράδυ βάρεσε ο μικρός 39,4! Τώρα παρόλο που δεν κοιμήθηκε καλά τραγουδάει και δε λέει να έρθει αυτός ο Μορφέας να τον πάρει! Ούτε και τη μπουμπού παίρνει δηλαδής, μάλλον τον φοβίζει που βήχουν και τα δυο σαν νταλικέρηδες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...