Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Νταξ...

Κουλ είμαι... Μέχρι την άλλη Τετάρτη έχουμε καιρό. Θα του μιλήσουμε και θα καταλάβει... Δεν ξέρω αν τα εργαλεία θα δουλέψουν... Εξάλλου το πρωί θα μπούμε και το απόγευμα θα βγούμε.

Στο Αγία Σοφία θα το κάνουμε. Όλα καλά θα πάνε απλά μια αγωνία την έχω...

Προς το παρόν θα πρέπει να πάμε για εξετάσεις αίματος...

Φιλάκια πάω σπίτι για να πάμε θέατρο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελίζα μην αγχώνεσαι, την προηγούμενη εβδομάδα έκανε ο ανηψιός μας επέμβαση αμυγδαλές-κρετακια , το πρωί έγινε το απόγευμα τον είδαμε αρκετά καλά! Δεν είχε όρεξη για πολλά-πολλά αλλά την επόμενη κιόλας ήταν στο σπίτι και έτρωγε σουπίτσες!

Ωχ Dansem δεν ξεκινήσαμε ακόμα το βράδυ χωρίς πάνα, το μεσημέρι σχεδόν κάθε 2η μερά έχουμε ατύχημα, αλλά αν είναι 3 φορές κάθε βράδυ δεν παλεύεται!!!

Κλαίμε, γκρινιάζουμε, βήχουμε διαρκώς και από τα δύο μέτωπα! Το βράδυ κοιμήθηκα 2-2,5 ώρες και αν!

Τζενάκι κι εμένα απο το σταθμό μου έλεγαν όχι ακόμα και είναι νωρίς δεν τα πηγαίνουμε εμείς, από Σεπτέμβρη που θα είναι σε άλλο τμήμα κλπ! Ο Γωγούλης όμως δεν την ήθελε καθόλου την πάνα και μια ωραία μέρα τους πήρα τηλ και τους είπα ότι τον έστειλα άνευ!!! Η δασκάλα έμεινε λίγο, αλλά ο.κ. έκτοτε είχαμε 2 ατυχήματα και 1 δυστυχώς προχθές τον έπιασε διάρροια γμτ!!!:rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Ωχ Dansem δεν ξεκινήσαμε ακόμα το βράδυ χωρίς πάνα, το μεσημέρι σχεδόν κάθε 2η μερά έχουμε ατύχημα, αλλά αν είναι 3 φορές κάθε βράδυ δεν παλεύεται!!!

Όντως δεν παλεύεται, αλλά δεν το έχω ακούσει και πουθενά αλλού (βρήκαμε τομέα να διαπρέψουμε!), συνήθως δεν είναι έτσι ή τουλάχιστον δεν κρατάει τόσο. H δικιά μου δεν φορούσε πάνα το μεσημέρι σχεδόν έναν χρόνο πριν και δεν είχε ατυχήματα. Με τη βραδυνή όμως μας έχει βγει το λάδι απ' το φθινόπωρο, και δεν μπορώ να πω ακόμα ότι ξεμπερδέψαμε...

Αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα, κάθε παιδάκι κάνει τα δικά του στο συγκεκριμένο, δες εδώ αυτές τις μέρες τί καλά που τα έχουν πάει όλα! (Βλ. Μητσάκος κλπ.) Ακόμα κι ο ανηψιός μου που ήταν αποδεδειγμένα μπουνταλάς σ' αυτά τα ζητήματα και κατούραγε όπου να' ναι, μια χαρά πανεύκολα την έκοψε τη βραδυνή!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Τι μου κάνετε;

Εμείς καλά, κάνουμε τις βόλτες μας, τα σινεμά μας κλπ!

Εχθές συναντήθηκα και γνώρισα και την ΚΡΙΣΤΙΝΑ! Πολύ την συμπάθησα, είναι όπως δείχνει από τα γραπτά της και ακόμα καλύτερη! Και η κορούλα της πολύ γλυκιά και ομορφούλα, σαν μινιατούρα ήταν δίπλα στον οδοστρωτήρα Ευτυχία!:rolleyes::rolleyes: Ωραία περάσαμε, τα είπαμε, όμως στις συναντήσεις αυτές ποτέ δεν φτάνει ο χρόνος! Και τα μικρά, πάνω που άρχισαν να γνωρίζονται και να παίζουν μαζί, έπρεπε να φύγουμε! την επόμενη φορά (θα την ψήσω να έρθει και σε συνάντηση... βέβαια πρέπει να καταφέρω να έρθω κι εγώ :mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια εγω με ητν βραδυνη, εχω ατυχηματα μονο αν το παει σερι ολο τα βραδυ...που ειναι λογικα... αλλα τωρα εχω μεσα στη μερα δεν ειναι κουλο?

Δηλαδη τωρα πχ κατουρησε 3 φορες, ακομα κι αν της το θυμιζω λεει οχι δεν θελω και σε 5 λεπτα τα μολαει...κι εχω και τον Βαγγελη που μου λεει το παιδι δεν ειναι ετοιομο και να της βαλουμε πανα κλπκλ και τα ιδια και για το βραδυ...

τεσπα εγω λεω να μαζευω κατουρα ολο το καλοκαιρι και αμα χειμωνιασει και δεν...βλεπουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγώ μαζί σου είμαι Γαλατούλα! Δε νομίζω ότι αυτά γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη θέλουν και τα παιδιά το χρόνο τους! Εσείς δε φοράτε και βραδινή ε? Μπράβο! Εμένα σήμερα ήταν λίγο βρεγμένη και παρόλο που ξύπνησε από τις 6 και στις 8 και τον έβαλα γιογιό κρατιόταν και έκανε έναν κουβά ο κακομοίρης!

mGKop3.png60Jvp3.png

Το βασικο για μενα ειναι αυτο οτι κρατιεταιι μικρος σου δειχνει καλο!

Επισης σημερα την τσεκαρα δειχνει τα πρωτα σημαδια για πιπι επιανε το βρακι της... (για κακα αρχιζει να σφιγγεται και την προλαβαινω)και ενω της ειπα Ρηνουλα μου παμε τουαλετα, "μα, μαμα διαβαζω τωρα δεν μπορω" τα μολησε σε 3 λεπτα....

ε μαρινακι μην φανταστεις 6 μερες κοιμαται χωρις πανα μεσημερι -βραδυ τις 2 κατουρησε, αλλα λιγο και επειδη ειχει πολλες ωρες... δηλ 1 στις 3 προς το παρον κατουραει χαχαχαχαχα

το θεμα μου ειναι με οτν Βαγγο ομως που δεν λεει να καταλαβει τα νευρα μου!!!!

Οτνα κατουριεται, δεν την μαλωνει αλλα της λεει, αχ γιατι κοριτσακι μου, δεν ειπαμε να μου λες και κατι τετοια ή το συζηταει μπροστα της πχ "δεν ειναι ετοιμη μαλλον" !!!!!!!!!!!! τελειως ακυρα...γκρρ του εχω πει εκατονταδες φορες να μην λεει τιποτα, μας βλεπω για παιδοψυχολογο στο τελος θα μου το αγχωσει το παιδακι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Έλα βρε Γαλατουλα σιγά μην πάτε σε ψυχολόγο γι αυτό! Καμιά φορά κι εγώ στην αρχή την είχα πατήσει έτσι! Θυμάσαι που έγραψα ότι είχε βγάλει την πάνα τα έκανε στο κρεβάτι του και πασάλειψε απλά τα πάντα, μέχρι και στα μαλλιά του είχε! Εϊχα πάθει σύγχιση ομολογώ και του έβαλα για τα καλά τις φωνές! Την επομενη επαναλήφθηκε το σκηνικό και εγώ διαβασμένη και πιο cool πια του ειπα ότι ίσως το κρεβάτι του να μυρίζει το βράδυ μετά από αυτό γιατί δεν ξέρω αν θα καθάριζε τελείως! Εντάξει, δεν το ξανάκανε και τώρα ο καυμένος αν του έρθουν ξαφνικά και του φύγει λίγο στο βρακάκι, αρχίζει και φωνάζει κακάααα, κακάαα και ψάχνει το γιογιό! Πλάκα έχουν! Σας είπα που προχτές στην παραλία τα είδαμε όλα γιατί ξεχάσαμε το γιογιό κι ο μικρός φώναζε κακά και τον βάλαμε στο κουβαδάκι? Απίστευτο γέλλιο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κά-ααα-λησπέ-ραααααααααααα!

Γκαλατούλα μην μασάς, είναι γνωστό το στάδιο που βαριούνται να πάνε για κατούρημα και τα αμολάνε όπου βρουν... εμένα η Άννα το έκανε πάνω στον καλό μου καναπέ, θυμάσαι;;;;:mrgreen:

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις τελείως αντιπαθητικό το "καθάρισμα" μετά, δλδ έλα τώωωωωωωωωρα πρέπει να κάνουμε μπανιο (που θα διαρκέσει ατελείωωωωωτη ώρα) μετά πρέπει να βάλουμε άλλο βρακί, καντην ειρηνούλα να βαριέται την ψυχή της.... θα το καλοσκεφτεί να τα αμολήσει όπου βρει... α και συνόδευσε το με "κριμα, τώρα πρέπει να καθαρίσουμε και δεν μπορούμε να παίξουμε, αν θέλεις την επόμενη φορά καντα στο γιογιό να έχουμε περισσότερη ώρα για παιχνίδι" και άλλες τέτοιες σάλτσες...

Α κόψε τον αερα στον Βαγγ, μια χαρά εκπαίδευση έχετε, ένα βήμα πίσω = αύριο 5 βήματα μπροστά!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

θυμάμαι κάτι απίστευτα σκηνικά που η Μαρίνα δεν τα κράταγε μέχρι να την βάλει ο Ν. στη λεκάνη, και τα αμολούσε πάνω του και τσαντιζόταν εκείνος τρελά! για να μη φωνάξει στη Μαρίνα, έφευγε, την άφηνε μόνη της στη λεκάνη και ερχόταν και τα έψαλε σε μένα :lol:

Γκαλατάκι, ακολούθα όλες τις συμβουλές που σου λένε τα κορίτσια, και όλα καλά θα πάνε!

τι άλλα νέα γκερλς??? έφτιαξα γεμιστά χτες και είπα όχι σε παγωτό από του Στάμου, που μου πρότεινε ο σύζυξ. Ντεν είμαι καλά :P:tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Χτες πηγαμε και στο Ελα, ελα, νομιζω ηταν αρκετα εξυπνο και κρατουσε τα πιτσιρικια, η δικια μου κοιτουσε αποσβολωμενη... μετα με επρηξε με το φεγγαρι, ηθελε να παει να το ξαναδει... πηγαμε και στο νοσοκομειο να δουμε την θεια μου και η καλη σου ηταν μεσα στην τρελη χαρα, ηθελε να βαλει μασκα οξυγονου... εφαγε οτι φρυγανια βρεθηκε στο διαβα της και μετα πηγε και στις νοσηλευτριες να ζητησει καραμελα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα... νυστάζω ολίγον τι... Δρόσισε αρκετά εε;

Θέλω να κάνω γλυκό βύσσινο αλλά σαν αρχή πρέπει να πάρω βύσσινα!

τι άλλα νέα γκερλς??? έφτιαξα γεμιστά χτες και είπα όχι σε παγωτό από του Στάμου, που μου πρότεινε ο σύζυξ. Ντεν είμαι καλά :P:tongue:

Μίλα μου... Τι σου συμβαίνει καλό μου και φτύνεις πατόκορφα το κολασμένο παγωτάκι και φτιάχνεις και γεμιστά;;; Μια και τα έφτιαξες δεν στέλνεις κανα κομματάκι, κακούργα

Εχθές είδαμε μια φλόμπα στο ντιβιντί άλλο πράμα... το ακαδημία Πλάτωνος... υποτίθεται ότι πιάνει το θέμα του ρατσισμού... ασόβαρο έργο εντελώς, μας εκνεύρισε πολύ και είχα χαρεί που βγήκε έργο για τόσο σοβαρό θέμα.

Πήγαμε και το απόγευμα στο Έλα έλα που μου φάνηκε πολύ τρυφερό έργο αλλά βγήκαμε άρον άρον γιατί κάτι τρόμαξε τον θοδωρίκο και μπλάνταξε το παιδάκι μου... και μετά από πέντε λεπτά μου φερέ η τάτι και τον νικόλα που τα έμπηξε και αυτός. Μια μικρή αποτυχία αλλά ένα μεγάλο βήμα για την κουλτουρίαση των παιδιών μου:mrgreen:

Τάτι δεν λες που δεν πήρε την μάσκα απ'τη θεία σου!:cool:

Μαγιουδάκια και παπουτσάκια ξέρετε να παραγγέλνετε... κανα φορμάκι όμως μπας και δούμε και λίγο χαρά η ακαμάτρες δεν ξέρετε!

Νταράν νταράαααααν... επισήμως πετάξαμε και τις βραδινές πάνες! Άντε και στου νικόλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...