Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζενάκι,σήμερα μια κοπέλα στη δουελιά μου έλεγε ότι από πέρσι το καλοκαίρι που έχει να θηλάσει, έχει ακόμα γάλα...

Νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει ότι είναι φυσιολογικό. Άσε λίγο τον καιρό να περάσει και αν συνεχίζει πήγαινε στο γυναικολόγο.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειάααααααααααα σας!!!!

Πως είναι ο Αγγελούκος σήμερα;;;

Λοιπόν Λέγκω να σου υπενθυμίσω ότι όταν σου είπα για μπάνιο κιότεψες!!!! Α και Λέγκω, ψιτ, το παιδάκι δεν πίνει θαλασσινό νερό, γάλα πίνει και δεν έχει αλάτι... το αλάτι που μένει πάνω στην θηλή είναι αμελητέο...

Τζένη, τπτ μην κάνεις για το γάλα εκτός αν σε ενοχλεί (που δεν το πιστεύω αφού πέρασαν κιόλας 2 εβδομάδες...).. είναι φυσιολογικό να έχεις γάλα ακόμα και σε διάστημα 6 μηνών και βάλε... εμένα δεν μου σταμάτησε ποτέ το γάλα μεταξύ του ενός παιδιού και του άλλου...

Αν πάλι σε ενοχλεί βγάλε (με το χέρι, θήλαστρο κλπ) μέχρι να ανακουφιστείς...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Σε πονάει? Αν δεν πονάει νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αν το βγάλεις θα αρχίσει να παίρνει εντολή να βγάζει πάλι γάλα. Θυμάμαι ότι όταν πίεζα τη θηλή για αρκετό καιρό μετά έβγαζε σταγόνες.

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Οχι οχι δεν με ποναει. Την πρωτη βδομαδα δεν ειχα δει καθολου μαλιστα διαφορα στο στηθλος. Απλα τωρα ειναι να αδιαθετησω κ παντα πρηζεται το στηθος μου υπερβολικα ομως κ το αισθανομαι λιγο βαρυ αλλα ειναι λογω περιοδου κ οχι μη θηλασμου. Μαι θυμαμαι κ απο αλλες κοπελες που λεγανε οτι πολυ καιρο μετα βγαζαν σταγονες γαλακτος. Δεν θελω να μπω σε διαδικασια να παω σε γυναικολογο κλπ χωρις λογο γιατι θα αρχισει τα δικα της κ βαριεμαι ..

Να πω και απο δω περαστικούλια στα καλοκαιρινά μικρά και μεγάλα αρρωστα μας!!! Ξου ξου παλιοιώσεις...

Λοιπόν Λέγκω να σου υπενθυμίσω ότι όταν σου είπα για μπάνιο κιότεψες!!!! Α και Λέγκω, ψιτ, το παιδάκι δεν πίνει θαλασσινό νερό, γάλα πίνει και δεν έχει αλάτι... το αλάτι που μένει πάνω στην θηλή είναι αμελητέο...

Ήμουν δειλή το παραδέχομαι αλλά σκιάχτικα να πάμε οι δυο μας με τέσσερα πιτσιρίκια εκ των οποίων το ένα είναι ο θοδωράκης... ήμουνα σίγουρη ότι θα γυρνάγαμε με τα μισά...

Καλά κι εγώ δεν το έκανα για να μην πάθει τίποτα αλλά για να μην του ρθει ξαφνικό, δεν είχε μπει ούτε στα στερεα τότε το σκατό που τώρα ενας λεβέντης μέχρι εκεί πάνου (εεεεετσί):tongue: Εεε μετά που άρχισε να γλύφει τα πατώματα,να τρώει τα χαλίκια, να μασάει χελωνάκια και σαλιγκάρια δεν είχα τέτοιους προβληματισμούς, είχε μπει με άνεση στις νέες γεύσεις!!!

Ααα ο Νικολάκος πέρασε στην ενεργό φάση που τραβάει ότι φτάνει και γλύφει τα πάντα με ιδιαίτερη προτίμησει στο ψυγείο και στο καλώδιο του τηλεφώνου. Επιτέλους η περίοδος που περίμενα πλησιάζει, δεν θα με απασχολεί το πότε θα καθαρίσω το πάτωμα, θα ξαμολάω τον νικ και όλα θα γίνονται αυτόματα χαχα:mrgreen:

Διαφημίσεις

Ααα ο Νικολάκος πέρασε στην ενεργό φάση που τραβάει ότι φτάνει και γλύφει τα πάντα με ιδιαίτερη προτίμησει στο ψυγείο και στο καλώδιο του τηλεφώνου. Επιτέλους η περίοδος που περίμενα πλησιάζει, δεν θα με απασχολεί το πότε θα καθαρίσω το πάτωμα, θα ξαμολάω τον νικ και όλα θα γίνονται αυτόματα χαχα:mrgreen:

Είναι καλοκαίρι βέβαια αλλά....:mrgreen:

57162254.jpg

Uploaded with ImageShack.us

DPYUp2.png EYukp3.png

Λενάκο μου, θα γίνουν όλα πολύ γρήγορα κοριτσάρα μου, όλα θα πάνε μια χαρα! Για την προετοιμασία του μικρού, έλεγε σε ένα τόπικ η Στυλιανάκη, βοηθάει να πάρεις παιδικά ιατρικά εργαλεία και να παίζεται το γιατρό... θέλω κι εγώ να το κάνω στον θοδωρίκο. κάτσε να βρω που το έχει γράψει... θα το βρω και θα στο βάλω...

Αγκαλίτσα? :tongue:

χαχαχαχαχαχα... εκεί μη δεις άνθρωπο να χαρεί, να του κόψεις τη χαρα!:tongue:

Ελίζα σπέρνει το συνολάκι... λες να εγκαταστήσω αρκουδίσιον για να μην ζεσταίνεται όταν του το φοράω;

Διαφημίσεις

Την επόμενη Τετάρτη θα γίνει η επέμβαση του Αλέκου....

Ωχ ωχ ωχ!

Λενάκο μια χαρά θα πάει! Θα δεις δεν είναι τίποτα φοβερό. Θα φάει και τις παγωτούμπες του μετά να στανιάρει και όλα καλά!

Που θα την κάνετε τελικά?

DPYUp2.png EYukp3.png

επιβάλλεται να πάρετε βαλιτσάκι του γιατρού με τα εργαλεία όλα,

(έχει σε παιχνιδάδικα διάφορα)

και να παίξετε πολύ με αυτά, - σαν παιχνίδι, χωρίς να αναφέρετε ακόμα την εγχείριση (αν έχετε καιρό).

αυτό θα το κάνετε άμεσα. επίσης και βιβλία.

είναι για να συνδυάσει την διαδικασία του γιατρού με κάτι το θετικό,..να ξέρει ότι οι γιατροί κάνουν καλό στους ανθρώπους.

κάντε το γιατρό στα κουκλάκια σας, επάνω σας, σε εκείνον όλα.

αλλά και το να πάτε στο νοσοκομείο αυτό για τούρ, το λένε σε ΟΛΑ τα σιτε ότι είναι σημαντικό. (χωρίς να έχετε άλλο ραντεβού, να πάτε και να σας δείξουν διάφορα δωμάτια, τι γίνεται που και πως. λογικά πρέπει να υπάρχει και εδώ... ζητήστε το...)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21355

Ωχχ Λενακο..... δυσκολα τα πραγματα ... ολα καλα θα πανε βρε κοριτσακι μην ανησυχεις!

Αυτο που λεει η Λεγκ το εχω διαβασει κ εγω αρχιστε να παιζεται το γιατρο!!!

Εμεις οταν ειχαμε τον Μητσακο στο νοσοκομειο του ειχε φερει η λεγκω κατι ξυλινα τουβλακια κ οταν αρχισε να συνερχεται κ να περνει τα πανω του λιγο οταν εβλεπε γιατρο νοσοκομα γενικα οτιδηποτε σε ασπρο αρχισε κ τους τα πεταγε οταν φευγανε!!!!!

Ααα δεν σας ειπα Παρασκευη τελειωσε κ το μειωμενο ωραριο που ειχα κ απο σημερα γυρισα στο κανονικο ωραριο ... Μια ομορφια!!!

Χαίρετε κοριτσάρες!

Ελίζα :lol: :lol: :lol: Πολή καλή ιδέα!! Σύντομα θα μπορώ να την εφαρμόσω! Που το βρίσκουμε το φορμάκι?

Ελενίτσα, στέλνω πολλή θετική ενέργεια για την Τετάρτη στο γλυκό Αλεκούκο!!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ααα δεν σας ειπα Παρασκευη τελειωσε κ το μειωμενο ωραριο που ειχα κ απο σημερα γυρισα στο κανονικο ωραριο ... Μια ομορφια!!!

Κουάκ; Συγνώμη, με μειωμένο τόσον καιρό δούλευες έτσι; Δηλαδή τώρα τί θα γίνει; Ράντζο στον διάδρομο κι εξοδούχα κάθε δεύτερη βδομάδα;;;

Ελένη, βάιμπς από παντού!! Προσπάθησε μόνο όσο μπρείς το "ωχ ωχ ωχ" να το λες σε μας να σου φεύγει για να είσαι άνετη μπροστά στον μικρό...

Μαρίνα, κι εγώ δεν ήθελα νάιλον και τέτοια, αλλά όταν ξεκίνησε να κατουριέται 3 φορές κάθε βράδι αναθεώρησα... Έχω πάρει έναν μουσαμά, του έραψα κορδέλες και τον δένω απο κάτω στο στρώμα και βάζω πάνω μια μεγάλη πετσέτα σώματος και σεντόνι. Αυτά τουλάχιστον πλένονται και στεγνώνουν πιο εύκολα. Συν του ότι έχω περισσότερα σε στοκ, γιατί πόσα υπερστρώματα να πάρω η καψερή;;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...