Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

εννοειται μπορεις. εμενα πχ μου ελεγε πρωι μεσημερι κολπικα κ βραδυ που ουτως η αλλως πας μετα για υπνο απο το στομα. γενικα παντως εφοσον σε πειραζουν δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωριεσαι ετσι. για μενα χειροτερη ταλαιπωρια ειναι να εισαι σαν ζομπι απο τη ζαλη, με ενα μικρο παιδι κιολας, παρα να πας ατο μπανιο δυο λεπτα να βαλεις το υποθετο.

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

πρίν από 38 λεπτά , makio85 είπε:

Αν είναι να μου τα πάρουν Δευτέρα δεν θα έπρεπε να κάνω ovitrelle??? Αχ μακαριιιι σε ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα !!! Δεν το έχουμε συζητήσει καθόλου ...γενικά ο γιατρός δεν είναι και πολύ της συζήτησης 🙄

Όχι θα πάμε για έμβρυο μεταφορά αν όλα πάνε καλά !!! Δευτέρα μου έχει βάλει υπέρηχο ...δεν θα έπρεπε να μου πει να κάνω ovitrelle αν ήταν να τα πάρει Δευτέρα?? Δεν ξέρω τι γίνεται δυστυχώς ....

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα κ απο μενα τι κανετε κοπελιες?

Εμεις περασαμ καλα ΣΚ το Σαββατο ειχαμε γαμο ψιλοχαλια ηταν. Χτες βγηκαμε βολτουλα κ κατσαμε κ για καφεδακια που για πρωτη φορα ηταν ανελπιστα καλά με τον Μητσακο !!!

Με τις πανες παμε μια χαρα ολη μερα σπιτι ειναι χωρις κ οποτε θελει τσισα η κακα παει μονος του κ κανει εκει. Το βραδυ του βαζω για καλο κ για κακο αλλα ξυπναει στεγνος οποτε σκεφτομαι σιγα σιγα να την κοψουμε. Οταν βγαινουμε εξω του φοραω κ δυσανασχετει , σημερα θα δοκιμασω χωρις πανα. Ερωτηση με τον παιδικο τι να κανω? ειπα στην κοπελα σημερα πως στο σπιτι δεν φοραει πανα κ ανα ζητησει να του την βγαλουνε αλλα δεν ξερω μηπως δεν πρεπει να του φοραω κ εκει? Σπιτι εχει μαθει να αει γιογιο αλλα ειναι χωρις βρακυ ολη μερα κ δεν δυσκολευεται με βγαλε βαλε ρουχα.Πως να το κανω τωρα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ggeny, μπράβο που τα καταφέρνετε πολύ καλά!!! Πάντως, χωρίς να ξέρω τι στάση έχει ο παιδικός με το θέμα αυτό, νομίζω ότι καλό είναι να μην του φοράς και στον παιδικό. Συνήθως εκεί τα στέλνουνε όλα μαζί άνα κάποια ώρα για να κατούρημα και φαντάζομαι αν τους μιλήσεις θα αναλάβει μια κοπέλα να τον βοηθάει με τα ρούχα, που καλό είναι να είναι άνετα και εύκολα στο βάλε βγάλε! Ο παιδικός μας πάντως έπαιξε μεγάλο ρόλο στον Γιάννη, γιατί το παλέψανε και εκεί αρκετά. ΄΄Αλλοι παιδικοί δεν θέλουν καθόλου να φάνε το πακέτο του μεταβατικού σταδίου...

Εμείς πρώτη μέρα χτες κατουρήσαμε όλα τα πλακάκια του σπιτιου... τελικά μάλλον θα το αφήσω για αργότερα!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα σας!!!!!!!!

Επιστρέψαμε κι εμείς και απότι βλέπω χάσαμε πολλά ιβέντς!!!!!

Ωραία περάσαμε, κάναμε μπανάκια, φάγαμε ψαράκια και όλα καλά!

Συγχαρητήρια για το ωραίο φεστιβάλ!

Ααα η τσουλουφίτσα έχει μάλλον δυσανεξία στο κοτόπουλο! Έκανε πάλι εμετό. Οπότε το κοτόπουλο κομμένο!

Θα παμε θέατρο σήμερα??

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα κ απο μενα τι κανετε κοπελιες?

Εμεις περασαμ καλα ΣΚ το Σαββατο ειχαμε γαμο ψιλοχαλια ηταν. Χτες βγηκαμε βολτουλα κ κατσαμε κ για καφεδακια που για πρωτη φορα ηταν ανελπιστα καλά με τον Μητσακο !!!

Με τις πανες παμε μια χαρα ολη μερα σπιτι ειναι χωρις κ οποτε θελει τσισα η κακα παει μονος του κ κανει εκει. Το βραδυ του βαζω για καλο κ για κακο αλλα ξυπναει στεγνος οποτε σκεφτομαι σιγα σιγα να την κοψουμε. Οταν βγαινουμε εξω του φοραω κ δυσανασχετει , σημερα θα δοκιμασω χωρις πανα. Ερωτηση με τον παιδικο τι να κανω? ειπα στην κοπελα σημερα πως στο σπιτι δεν φοραει πανα κ ανα ζητησει να του την βγαλουνε αλλα δεν ξερω μηπως δεν πρεπει να του φοραω κ εκει? Σπιτι εχει μαθει να αει γιογιο αλλα ειναι χωρις βρακυ ολη μερα κ δεν δυσκολευεται με βγαλε βαλε ρουχα.Πως να το κανω τωρα?

Αφού ξεκινήσατε να βγάλετε την πάνα καλύτερα να μην του ξαναβάλεις γιατί τον μπερδεύεις..Ακόμα και έξω όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται θα τον έχεις με βρακάκι, θα του υπενθυμίζεις συνέχεια μήπως θέλει να κατουρήσει και θα κουβαλάς μαζί αντί για πάνες βρακάκια και σορτσάκια σε περίπτωση που έχετε ατύχημα να τον αλλάξεις...Επίσης στον παιδικό μίλησε με την δασκάλα του και στείλτον με βρακάκι και 2-3 αλλαξιές ρούχα μαζί για παν ενδεχόμενο..Σίγουρα η δασκάλα θα συνεργαστεί στο λέω γιατί και εγώ τον ξεκίνησα μια Παρασκευή από το μεσημέρι και μετά περάσαμε όλο το σκ και την δευτέρα τον πήγα παιδικό με βρακί και απλά ενημέρωσα..Θα σε εκπλήξει πόσο θα συνεργαστεί στον παιδικό γιατί έχει ερέθισμα από τα άλλα παιδάκια...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Πήγαμε στην ψάθα dooo και ευτυχώς δεν είχε πολύ κόσμο δηλαδή τον χαμό που γίνεται συνήθως...Γενικά όμως το σκ δεν είναι να πηγαίνουμε για μπάνιο...Το Σάββατο στη Πούντα ζέζα γινόταν πανικός, άνοιξε και η κατασκήνωση και να μη σου πω καλύτερα τι κόσμο είχε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μπραβο ρε Τζενη που παει μονος του φοβερο αυτο!!!!

ΕΜεις εχουμε τρελα πισωγυρισματα κατουραει συνεχως πανω της...

Και να σας πω θελει να ειναι γυμνη στο σπιτι, να την αφηνω? Μου φαινεται πολυ εκθετο το πουλακι της χωρις βρακι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα... σούρνομαι γιατί μου βγήκε λίγη κούραση απ'το τριήμερο αλλά είμαι πολύ κεφάτη! Το φεστιβάλ πήγε σούπερ και η άρια είναι αστέρι!!! Αν δεν είχαμε την Άρια θα είχαμε πελαγώσει με τόσα πιτσιρίκια αλλά εκείνη ατρόμητη... απίστευτη σας λέω :)

Πολύ ζηλεύω τα μπανάκια σας... κι εγώ περιμένω πως και πως να πάμε... έχω έτοιμη την τσάντα με τα μπανιερά μας και περιμένω το σύνθημα!

Εννοείται πως μετά τη θάλλασα θηλαζα κανονικά, μόνο ξέβγαζα λίγο το στήθος για να μη λυσσάξει το παιδάκι ;)

Λενάκο τουλάχιστον βρήκες τι φταίει γρήγορα και δεν ταλαιπωρηθηκε η τσουλουφίτσα κι εσύ παρα πάνω.

Τζενάκο, να βγάλετε τις πάνες και στον παιδικό γιατί θα μπουρδουκλωθεί ο έρμος... αφού δεν τις θέλει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα... Εύγε στον Μητσάκο που ξεμπέρδεψε ντε τε!

Κι εμείς νομίζω ότι έχουμε τελειώσει και απ'τις βραδινές!!! Χιου χου...

καλημερα!

τι κανετε κοπελιες? εμεις ας τα λεμε καλα.... ειχα τις προηγουμενες μερες τις μικρες με ιωση και πυρετο... τωρα μας εχει μεινει μονο ενας απαισιος βηχας....

στο θεμα της πανας λεω να κοψω και εγω απο σημερα την βραδυνη.. σε ολο αυτο το διαστημα που εκπαιδευομαστε (θα ναι κανας μηνας πλεον...) μονο δυο φορες εβρεξε την πανα το βραδυ.... εχουμε βεβεια θεμα ακομα με τον παιδικο και με τα κακα...

αλλα νομιζω οτι θελει τον χρονο του το παιδακι μου... επισης οταν ειμαστε εξω δεν θελει να πηγαινει.... γιατι????????

ροζι περισεψε λιγη σαλατουλα και για μας? πολυ ωραιο το ιβεντ φαινεται!

επισης λεγκω μπραβο σου που με δυο παιδακια και τοσο ξενυχτι και κουραση αντεχεις και συμμετεχεις σε τετοιες διοργανωσεις....εγω λιγα βραδια δεν μπορεσα να κοιμηθω και τα παιξα κυριολεκτικα....(οχι οτι τα υπολοιπα κοιμομουν συνεχομενα.... μην παρεξηγηθω κιολας.......)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Δικιο εχετε με την πανα στο σταθμο. Απο αυριο χωρις πανα κ πολλα βρακια μαζι κ 2-3 αλλαξιες κ θα ειμαστε οκ. Μας λεει οτι δεν την θελει πια !!!

Ροζι την ζηλεψα την σαλατα σας! Σουπερ! Στο τελος τι κανανε ριξανε κατω τις ντοματες κ παιζανε ντοματοπολεμο στην παραλια?

Μπραβο λεγκουλι που μποριες κ συμμετεχεις κ στο φεστιβαλ!

Αφροδιτακι πως ειναι ο Αγγελος ? Συνηλθε καθολου? Παντος κραταει 3 -4 μερες ο πυρετος εμας 3 μερες ηταν φουλ κ 4η δεκατα. Τωρα μας εχει μεινει λιγο βηχας! Ετσι κ εμας Σαββατο πηγαμε χωριο καναμε μπανιο κ απο το βραδυ ξημερωμα Κυριακης μας επιασε...... μια ομορφια ....

Καλημέρα!

Πήγαμε κι εμείς φεστιβάλ το Σάββατο και περάσαμε σούπερ!!!:D

(Η Άρια είναι η κοπέλα που έκανε τα παιχνίδια?:confused:) Μπράβο της πάντως! Τέλεια!

Εχθές πήγαμε για μπανάκι το απόγευμα βέβαια γιατί σιγά μην ξεκουνιόμαστε νωρίς από το σπίτι. Ο Κωστής καταχαίρεται στη θάλασσα και βγαίνει μπλέ. Η Σοφία με το που ακουμπάει το δαχτυλάκι της στο κρύο νερό βάζει τις φωνές:lol:

Εννοείται θηλάζουμε κανονικότατα μετά τη θάλασσα -εγώ ούτε ξέβγαλμα, τίποτα.

Λοιπόν, η Σοφία εκεί που θηλάζει σταματάει φωνάζει "νεν! νεεεεεν!" (νερό) πίνει μισό ποτήρι νερό και συνεχίζει το θηλασμό.:confused: Δεν υπάρχει αυτό το παιδί!

dansem ωραίος ο μπαμπάς ! χαχαχαχαχα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Ροζι την ζηλεψα την σαλατα σας! Σουπερ! Στο τελος τι κανανε ριξανε κατω τις ντοματες κ παιζανε ντοματοπολεμο στην παραλια?

Όχι, το Σάββατο ήταν η σαλάτα η οποία φαγώθηκε! Την επόμενη μέρα είχαν ντομάτες μη βρώσιμες και παίξανε τοματοπόλεμο σε άλλο σημείο, σε ένα χωριό κοντά στα θερμοκήπια.

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Να σας ρωτησω κατι κοπλελιες, σε ποσες μερες κοβετε το γαλα? Εχω να θηλασω σχεδον 2 βδομαδες (παρα 2 μερες) κ ακομα αν πιεσω το στηθος εχω αρκετο γαλα. Πρεπει να κανω κατι , φοβαμαι μην παθω τπτ ... Πρπει το γαλα μπου μενει μεσα να φευγει, να το βγαζω με το χερι η δεν χρειαζεται να κανω κατι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...