Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας....Επειδή βλέπω ότι όλες σχεδόν έχετε παιδιά που ξυπνάνε θα σας πω για να παρηγορηθείτε ότι ενώ εμένα το δικό μου δεν ξυπνάει, δυστυχώς φροντίζουν από την δουλειά να με βάζουν σε ότι πιο πρωινό έχει για υπηρεσία...

Palladin όντως χρόνια και ζαμάνια....γίνατε παιδάκια μεγάλα πλέον...Λέγκω λέμε να σας επισκεφθούμε σήμερα με τον μικρό, να σε ψάξω;;; Θα ρωτάω μήπως είσαι η Λέγκω από το φόρουμ;;;

Καλά να περάσετε σήμερα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αχααααααααααα όλες για μπανάκι πήγατε εεε; Εύγε κοριτσάρες μου!

Εμείς προσπαθούμε να κοιμήσουμε τα καθάρματα μπας και κοιμηθούμε κι εμείς κομματάκι και ισιώσει το κορμάκι μας. Ωραία ήταν κι εχθές... ακούσαμε και 3-4 τραγουδάκια απ'τους χαήνηδες και γυρίσαμε πτώματα. Εντομεταξύ μου λέει μια φίλη αυτές τις μέρες έχω δει πολλές κοπέλες που θηλάζουν και έχω χαρεί και είναι και μια κοπέλα με ένα ξανθό παιδάκι μεγάλο... εννοούσε τον Ανδρέα... εχμμμ είναι έξι μηνών τις λέω... όχι είναι μεγάλο μου λέει... αλήθεια είναι μόνο έξι μηνών... χαχαχαχα ο τεράστιος ανδρίκος μας!

Χανπάκο, στον παιδότοπο θα είμαι και με λένε Ελένη, δεν υπάρχει περίπτωση θα με καταλάβεις... μία αλλοπρόσαλη με ανάκατα μαλλιά, αυτή είμαι εγώ!:tongue:

Φιλώ σας πάω να κοιμήσω το μικρό βαμπίρ μου

Αχουουουουου τι εγκατάληψει του έρμου καφέ είναι αυτή;;; Που βοσκάτε άτιμα θηλυκά; Κάντε μια βουτιά και για μας τους φεστιβαλικούς; Εντομεταξύ δεν έχω μιλήσει και με καμία απ'την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης και ένα στερητικό το χω πάθει... αλλά όχι θα κρατηθώ λίγο ακόμα...

Αααα δεν σας είπα που έγραψα τα μαλλιά μου και μαζί με τα μαλλιά μου έβαψα κούτελο και χέραρια κερασί... την Παρασκευή με κοιτάζανε στο κουτελό και μου λέγανε "ααα έβαψες τα μαλλια σου... μόνη σου ε;"

τσα! να μαι και γω! δεν κρατηθηκες μωρη λεγκω κ πολυ, πηρες ε? :-) Γιατι μαλλον το κουδουνισμα απο το τηλ σου με ξυπνησε, εκτος και αν ηταν το γουργουριγσμα απο το στομαχι μου.... θα σε παρω σε λιγο που θα ξυπνησουν μικρο μου!

Γυρισαμε πριν καμια ωρα, με τα πιτσιρικια αποκοιμησμενα στο αυτοκινητο οποτε δε χασαμε την ευκαιρια και νεκρωσμε κ μεις επι τοπου. Χτες το πρωι αποφασισαμε να την κανουμε και πηγαμε στον καλαμο Ευβοιας κ μειναμε εκει κ τη νυχτα.Αλλα τη νυχτα, μετα τα καμποσα κρασια επιασα τον αγγελο κ ζεματουσε, βαρεσε ενα 39αρι. βαλε οτι η κυρια που ειχε τα δωματια "ξεχασε" να μας δωσει το τηλεκοντρολ απο το aircontition, τα κουνουπια που μπηκαν μεσα, τα ψιλοαθλια στρωματα, δεν καναμε κ τον καλυτερο υπνο. Αλλα το μερος ειναι σουπερ κ δεν το μετανιωασα καθολου που πηγαμε. Τα δωματι, η ταβερνα κ το μπιτσ μπαρ, πανω στο κυμα.... Μια παραλια (δλδ δυο) κουκλες. Πεντακαθαρες, χοντρη αμμος που δε κολλαει πανω σου, φοβερα νερα... Αμα δεν αρρωσταινε κ ο μικρος κ επαιζε κ καμια σκια θα καθομασταν κ σημερα το απογευμα, αλλα το μεσημερι ειναι ζορι χωρις σκια κ με πυρετο. Βεβαια παρα την ιωση, ηταν μια γλυκα κ αυτος κ η Δαναη. Καταχαρηκαν με την εκδρομη, η Δαναη καθε δεκα λεπτα μας ανακοινωνε ποσο πολυ μας αγαπαει.

Παντως Τζεν κ Ντανσεμ, στη μικρη παραλια, δεν υπηρχε μερος να στρωσεις πετσετα απο τις πολλες σκηνες!!! μιας κ το συζηταγατε!

την παρασκευη στο φεστβαλ περασαμε φανταστικα, ο παιδοτοπος ηταν τελειος, και ολα τα κοριτσια γλυκυτατα. μπραβο Λεγκωλιν! Βεβαια εγω ζεσταθηκα. και ζεστενομουν κ στη συνεχεια που μειναμε στησυναυλια. Τα πιτσισικια μου ενθουσιαστηκαν με τη συναυλια, ριξανε τρελλο χορο! Και μενα πολυ με αρεσε!

ωχ ξυπνησε κ η θερμαστρα μου...

Διαφημίσεις

Εντομεταξύ μου λέει μια φίλη αυτές τις μέρες έχω δει πολλές κοπέλες που θηλάζουν και έχω χαρεί και είναι και μια κοπέλα με ένα ξανθό παιδάκι μεγάλο... εννοούσε τον Ανδρέα... εχμμμ είναι έξι μηνών τις λέω... όχι είναι μεγάλο μου λέει... αλήθεια είναι μόνο έξι μηνών... χαχαχαχα ο τεράστιος ανδρίκος μας!

Χαχαχαχααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ:tongue::tongue::tongue:

καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το υπερμωρό ο Αντρίκος...!

λοιπόν στο φεστιβάλ μια χαρά περάσαμε, η Άννα πήρε μπρός μόνο όταν είδε τον Θοδωρή, αλλιώς μόλις της μιλούσε έστω κάποιος γύρναγε προς τα μένα με ένα ύφος απελπισίας "μαμάαααααααααααααα σωσε μεεεεεεεεεεεε"

αλλά μετά όλα καλά, ξεσάλωσε, ζωγράφισε κιόλας, η Άρια έκανε τέεεεεεεεεεελεια δουλειά, εγώ ήθελα να παίξω αλλά δεν με πάει το σπορ, σκουντούφλησα μια πάνω στον Κωστή και την άλλη στην κόρη μου, αλλά τεσπα, περάσαμε τέλεια, γυρίσαμε, κοιμίσαμε και αράααααααααααααααξαμε....:)

πάω να δω ιταλία σας φιλώ!

Α αφρονταιτ, πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλησπέρα!

περαστικά στον Αγγελο! πολύ ωραίες οι μικρές αποδράσεις! μπράβο σας!

Δώσαμε κι εμείς το παρόν μας στο φεστιβάλ την Παρασκευή, μπράβο Λέγκω πολύ ωραίος ο μικρός παιδότοπος.

Ο Ιάσονας βγαίνει βόλτα χωρίς πάνα πια! Βέβαια κρατιέται και δεν κάνει τσίσα, αλλά θα του περάσει κι αυτό, έτσι δεν είναι; Αύριο κλείνουμε μια εβδομάδα εκπαίδευσης.

Τί ωραία, πανηγύρια κι εκδρομές διαβάζω... Αχ Άφρο λυπάμαι που δεν σας έκατσε καλά η διαμονή στον Κάλαμο. Είναι ωραία παραλίτσα πάντως, την άλλη φορά άμα έχετε όρεξη κάντε μια εξερεύνηση και στις πιο πέρα, είναι εξίσου ωραίες, μεγαλύτερες και ανεκμετάλλευτες.

Όσο τον θηλασμό στη θάλασσα, εγώ ξέπλενα λίγο το στήθος στο ντους της παραλίας αν είχε και θήλαζα έτσι απο 17 ημερών που ξεκινήσαμε τις διακοπές μας εκείνη τη χρονιά. Δεν μου είχε περάσει καν απ' το νου να κάνω κάτι διαφορετικό της άχρηστης! Πάντως τη μικρή δεν την χάλασε... [Αλλά βέβαια εγώ είμαι που όταν στους 5 μήνες μου είπε ο γιατρός να κόψουμε σιγά-σιγά την αποστείρωση, απάντησα "ποιά αποστείρωση;" κι αισθάνθηκα ολίγον τι μλκς πρέπει να πω...]

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ξέχασα πριν να σας πω, σήμερα πήγαμε στην παράσταση της Καλογεροπούλου. Ήταν πολύ καλή, πολύ συγκινητική παράσταση. Ο Ιάσονας σήμερα φαινόταν πολύ ευχαριστημένος και πλήρης μετά το θέατρο:D

Δεν μου είχε περάσει καν απ' το νου να κάνω κάτι διαφορετικό της άχρηστης! Πάντως τη μικρή δεν την χάλασε...

καλέ δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.... μια χαρά μπορεί να θηλάσει το μωρό χωρίς καν να ξεβγαλθούν οι θηλές ;)

Τζιζους! Έβαλε ο Τ. τη μικρή για ύπνο και μετά από λίγο με φωνάζει μέσα και μου λέει "μαμά, να κοιμηθώ στο κρεβάτι σας γιατί εδώ κολλάω;". Την είχε βάλει να κοιμηθεί πάνω στο μουσαμά που έχουμε τυλίξει το στρώμα, χωρίς να δει ότι δεν έχει πετσέτα και σεντόνι!!!! Πήγαινε να στρίψει το παιδάκι κι ακουγότανε σαν να ξεκολλάς βεντούζα! Μιλάμε αυτές τις μέρες δεν βλέπει γύρω του, δεν ακούει, δεν καταλαβαίνει τίποτα, όλο τη δουλειά σκέφτεται...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Γειά σας!!! Ξεπατωθήκαμε πάλι σήμερα! Πήγαμε και θάλασσα και ήταν φανταστικά! Δεν φύσαγε καθόλου, πράγμα σπάνιο εδώ κάτω, και ειδικά στην παραλία που πήγαμε, η θάλασσα ήταν κάπως πιο ζεστή και κυνηγηθήκαμε, πιτσιλιστίκαμε, κάναμε λακούβες στην άμμο, περάσαμε πολύ καλά... Αν δεν τσακωνόταν και συνέχεια ο Γιάννης με τον κατά 1,5 χρόνο μεγαλύτερο ξάδερφό του θα ήταν όλα τέλεια!

Τώρα είμαι κομμάτια...κοιμηθήκαν οι μικροί με τα πολλά και έφαγα το παγωτάκι μου...!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Χαλαρά λοιπόν θηλάζουμε μετά τη θάλασσα, μια χαρά με βολεύει αυτό, γιατί ακριβώς παίζει να μην έχει και ντουζιέρα εκεί κοντά!

Dansem γέλλασα πολύ με το...βεντουζοστρώμα σας! Καλέ με τόση ζέστη θα κόλλησε το παιδί από τον ιδρώτα πάνω σε αυτό! Εδώ έχεις σεντόνι από πάνω και πάλι λιώνεις! Εγώ ένα υπόστρωμα έχω από κάτω γιατί δεν αντέχω καθόλου τους μουσαμάδες, μας είχαν στο μαιευτήριο νάυλον από κάτω από το σεντόνι και είχα πάθει πλάκα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τζιζους! Έβαλε ο Τ. τη μικρή για ύπνο και μετά από λίγο με φωνάζει μέσα και μου λέει "μαμά, να κοιμηθώ στο κρεβάτι σας γιατί εδώ κολλάω;". Την είχε βάλει να κοιμηθεί πάνω στο μουσαμά που έχουμε τυλίξει το στρώμα, χωρίς να δει ότι δεν έχει πετσέτα και σεντόνι!!!! Πήγαινε να στρίψει το παιδάκι κι ακουγότανε σαν να ξεκολλάς βεντούζα! Μιλάμε αυτές τις μέρες δεν βλέπει γύρω του, δεν ακούει, δεν καταλαβαίνει τίποτα, όλο τη δουλειά σκέφτεται...

:lol: :lol: :lol:

Καλησπέρα κοριτσάκια, και καληνύχτα! Επιτέλους έχω πληκτρολόγια!!! Ναιαιαιαιαιαι!!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημέρα σας...Λέγκω τελικά δεν ήρθαμε ο μικρός δεν ξεκόλλαγε από την παραλία με τίποτα...τελικά φτάσαμε σπίτι 8.30 και έπεσε ξερός για ύπνο με το ζόρι τον σήκωσα τώρα το πρωί....Κρίμα και θέλαμε πολύ να έρθουμε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...