Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλά περάσαμε!! ευτυχώς δεν είχε τρελή ζέστη!!! όλα ήταν όμορφα, το βλαστάρι μου παρεξήγησε τον όρο "δαχτυλομπογιές", νόμιζε ότι εννοούσαν "χειρομπογιές". Όλο το χέρι μέσα, μια ομορφιά!!! ευτυχώς είχε βρύση κοντά!

είδαμε και τις αγελάδες και τα κουρεμένα προβατάκια, μυρίσαμε ευωδιά κοπριάς, και φύγαμε! και είχε μια κίνηση η Εθνική στο γυρισμό......

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ημουν ετοιμη να υποδεχθω τον Μικ ντυμενη με τα κλειδια στο χερι χτες βραδυ, τελικα τον εσωσε η κουμπαρουλα μου, που ηρθε να μου πει ενα γεια και ετσι δεν τον αφησα να την περασει αυτος την σεξυ βραδια...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερα !

τι εγινε βρε παιδια ,ειχε κανα φεγγαρι αυτες τις μερες

εμενα τα βραδια μου δεν ηταν σεξυ (αν ηταν και αυτα θα ειχα αυτοκτονησει) αλλα ηταν οι μερες μου ,ειδικα η προχθεσινη ηταν η χειροτερη εβερ,ημουν μονη σχεδον ολη τη βδομαδα και προχθες επαθε μια κρισαρα μαμακιασης και παραξενιας μετα επαθα και γω μια κρισαρα γιατι δεν αντεχα αλλο και ειμασταν μια ωραια ατμοσφαιρα..

και σαν να μην εφταναν ολα το σακχαρο οριακο στην καμπυλη που εκανα και μου εκοψε ολα τα γλυκα - παγωτα ,μια απολαυση ειχα και γω ...τωρα θα παθω και κριση στερησης !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ουουουου... δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά γιατί γίνεται χαμος αλλά να στείλω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις φίλες μου που είναι έτοιμες να πάρουν τα βουνά! Την τετάρτη ανακοίνωσα στον γιωργάκη ότι είμαι κακή μαμα και πρέπει να φύγω... και μιλάμε για βαρύγδουπη ανακοίνωση, σε ξανθοπουλικό ύφος ("μάνα πάω μετανάστης στη γερμανία για να θρέψω τα εφτά παιδιά και τα δεκαπέντε εγκόνια") με μάτια δακρυσμένα και χειλάκι να τρεμοπαίζει :tongue:

Αλλά χθες χάρηκα πολύ με το φεστιβάλ μας και πιο συγκεκριμένα με τον παιδότοπο γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκανα να πιο έξω να δω τι γινόταν στους άλλους χώρους.

Ουπς πάω να θηλάσω... λεπτομέριες μετα;)

Γιατί κακή μαμά λεγκωλάκι? και να φύγεις που να πας καλε? εμενα ο γιώργος κατι εχει πάθει και νομίζω κουφένετε δεν ακουει τίποτα λετε η ζέστη? ναρκωτικά παιρνουν και ειναι σπιντα ολη μέρα? θελω και εγω να ερθω στο φεστιβάλ αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω..... θελω τρελά αυριο να παω για ενα μπανάκι..........:roll::roll::roll::roll:

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Γιατί κακή μαμά λεγκωλάκι? και να φύγεις που να πας καλε?

Kαλέ, άσε το κορίτσι να εκτονωθεί! Την έπιασε λίγο το μελοδραματικό της, έγκλημα είναι; είναι έντονη προσωπικότητα! Πού να πάει άλλωστε; Μέχρι τον κήπο θα πήγαινε να τσεκάρει τον ξάδερφο του Βάγγου, μήπως κλάταρε απ' τη ζέστη!

((((((Λεγκοπουλάκι μου)))))))

Είναι καμία σήμερα για σινεμά; Έχει κάτι μ' έναν ποντικό http://www.cine.gr/film.asp?id=711383&session-id=09c2ed2c824fec40626f5edbc26c8078

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Εμείς δροσιστήκαμε τελικά σήμερα το απόγευμα κάναμε το 1ο μας μπανάκι, ο.κ. η θάλασσα δεν ήταν και πολυ καλή εκεί που πήγαμε, είχε και αρκετό κόσμο αλλά και πάλι ωραία ήταν! Αναρωτιέμαι ρε κορίτσια, μετά τη θάλασσα αρκεί ένα ντουζάκι και θηλάζεις κατευθείαν το μωρό? Δεν υπάρχει θέμα ε? Εντάξει άλλαξα και μαγιώ πρώτα αλλά το σκεφτόμουν, μάλλον όμως της άρεσσε αλατισμένο γιατί ήταν από τις πολύ λίγες φορές που έφαγε έξω με όρεξη! Τώρα πάλι ετοιμαζόμαστε για βρογχιολίτιδα γιατί άρχισε κιόλας ο βήχας κι ο Γιωργάκος έχει κάμποσες μέρες με βήχα και έκανε και 2 φορές εμετό σήμερα, έτσι για να πάει καλά η εβδομάδα! Άρα μάλλον οι εμετοί μας δεν είναι από αλλεργία στο ψάρι!

Παραλλήρημα τέλος για σήμερα! Καληνύχτα σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι κι εγω κατευθειαν αντε να εριχνα απο μπουκαλακι λιγο νερο να ξεπλυθει τυχον αμμος κλπ. Πλακα πλακα η τοσοδουλα εχει φτασει 5 μηνων,ε??? Αντε μπορει να γινει γεο πηρουνι ποτε δεν ξερεις!!! Πω πω πως περναει ο καιρος!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Περνάει ο καιρός κορίτσια όντως! Για πότε θα γεννήσετε κι εσείς χαμπάρι δε θα πάρουμε! Εϊχαμε πάει Σχοινιά! Κι εσείς άντε ξεκινήστε σιγά σιγά γιατί δε θα προλάβετε με τις γέννες σας να απολαυσετε κάμποσα μπανάκια!

Φιλάκια και ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Καληνύχτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γειά!! Ξενυχτάω σήμερα γιατί είχαμε μια έντονη μέρα και προσπαθώ να μου φύγει η υπερένταση. Όλο το πρωί έκανα δουλειές στο σπίτι, σκουπισμα, σφουγγάρισμα, άπλωσα και μάζεψα 2 πλυντήρια, μαγείρεψα, έκανα και ψωμί, μετά το μεσημέρι ξάπλωσα λίγο (ευτυχώς) και το απόγευμα είχαμε παιδικό πάρτυ. Κάλεσε τον Μάνο στο πάρτυ του ένα παιδάκι από τον παιδικό 4 χρονών! Κουφάθηκα! Τον συμπαθεί λέει τον Μάνο γιατί ενώ είναι μωρό μιλάει... τι μιλάει δηλαδή, αλλαμπουρνέζικα, αλλά τέλος πάντων... Ωραία περάσανε πάντως! Φαινόταν ότι ήταν φίλοι. Είχαν ένα καλό συντονισμό στο παίξιμο, παρόλο που ο Μάνος είναι τόσο μικρότερος!

Μετά φύγαμε κάτα τις 9 το βράδυ από εκεί και κατεβήκαμε με το καρότσι στην παραλία γιατί σήμερα είχαμε event εδώ κάτω. Κάναμε την μεγαλύτερη σαλάτα στον κόσμο και μπήκαμε στο Γκίνες. 13.400 κιλά! Χαμός από κόσμο, έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, φάγαμε και τη σαλατίτσα μας και ξανά σπίτι... Τελικά τα παιδιά κοιμηθήκαν μετά τις 11... να δω τι ώρα θα με ξυπνήσουν το πρωί οι βάρβαροι! Είναι και αυτά τα κ@λοπαιδικά το πρωί που τα έχουμε και ένοια να μην τα χάσουμε...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μαρίνα, και εγώ κάποια στιγμή που χρειάστηκε να τον θήλάσω στην θάλασσα απλώς ξέπλυνα το στήθος μου με ένα μπουκάλι νερό. Ήταν 3 μηνών ο Μανος. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μετά το σκεφτόμουν και αγχώθηκα λιγάκι γιατί έλεγα ότι τα αποστειρώνουμε ακόμα όλα σε αυτή την ηλικία και εγώ του έδωσα έτσι. Τελικά βέβαια πρόβλημα δεν είχαμε. Εξαρτάται ίσως και το πόσο καθαρή είναι η θάλασσα που πας...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...