Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

εγώ είχα στρωθεί στο 1ο,2ο,3ο έτος και ξέστρωσα στο 4ο,5ο!!! και αν το καλοσκεφτείτε, είναι η πιο έξυπνη κίνηση, γιατί δεν χρωστάς κανένα μάθημα από τα πρώτα έτη και μετά είσαι χαλλλλλλλαααααρός/ή.

χαχαχα πάντα ένα βήμα μπρόστα :D

Εμένα με έφαγε η τσούλα η μισθωτή εργασία... έκανα τις κρεπάλες μου αλλά θα μπορούσα και καλύτερα :mrgreen: Αλλά πάντα υπάρχει χρόνος να πάρω το αίμα μου πίσω

Κι εμείς πάντως πολλές εργατοώρες με παλέρμο και μπορώ να πω ότι σαν αθωα είμαι καλύτερη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γίνεται αυτό το πλάσμα να κοιμάται τόσο λίγο; Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά γιατί δεν παίρνεις και το δικό μου καλε;;;; τι σου κανα καλε κυριε;;;:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπερααααααααα !!!! Τι κανετε ????

Επιστρεψαμε απο τις μινι διακοπες μας , καλα περασαμε , καναμε μπανακια , πηραμε λιγο χρωματάκι και παλι πισω .

Αχ τετοια εποχη περισυ ετοιμαζομασταν για να ερθουμε , θελω παλι παρτυ και μαζωξεις πολυ μου λειψατε !!!

καλημέρα!

και τωρα δουλειά!

απντειτ: πόρος ξέφραξε με καρφίτσα (αουτς!), και λεκιθήνη...

άννα ξεστούμπωσε στης Λέγκους, ξέρετε την άφησα με το βρεγμένο μαγιό κάτι ώρες, την τάισα και 2 πιάτα φακές πριν φύγουμε...και την τιμήσαμε την τουαλέτα της δεν μπορώ να πω!

καλά κοπελιά δεν το συζητώ... είσαι πολύ Κόναν η Βάρβαρη!!:tongue::lol::lol::lol:

Αυτό το Παλέρμο βρε παιδιά είναι ίδιο με τον Δολοφόνο;;;;:roll:

Λέγκω μου κι εγώ μια από τα ίδια εργαζόμενη νεολέρα αλλά από ξενύχτια και πιώματα χορτασμένη -σχεδόν πλήρης -ε πάντα υπάρχει χώρος για λίγο παραπάνω :tongue:

όταν πια μπήκα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο τότε ήμουν συνεπέστατη! Μόνο τη βραδυνή δουλειά είχα τότε:roll::roll::roll:

Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γίνεται αυτό το πλάσμα να κοιμάται τόσο λίγο; Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά γιατί δεν παίρνεις και το δικό μου καλε;;;; τι σου κανα καλε κυριε;;;:rolleyes:
αυτό-------και-πλκρολόιο-ακόα-δε-δε-δουλεύει-καλσπέρα-:rolleyes:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Είχαμ ε τη γιορτή του σχολείου μας σήμερα! Γλυκύτατα τα πιτσιρίκια!!!

Αύριο το πρωί θα είμαστε Πικιώνη και το βράδυ στο Λεγκω-φεστιβαλ αν ενδιαφέρεται κανένας!

Καληνύχτα σας!

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα!

Βάρεσα ένα κλατατιον χτες βραδυ, άλλο πράγμα..

τεσπα όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι...

θέλω να βγω έξω ένα βράδυ και μετά αν γίνεται να κοιμηθώ και αλλού, όχι εκεί που τα μουλακ σε ξυπνάνε ανά 15'...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α, κι εγώ πέρασα σέξι βράδυ φιλενάδα, με φουλ δουλειά, με τη Λήδα να ξυπνάει και να ζητάει τα πιο παράλογα πράγματα, ζέστη φρικτή, να μου'ρχεται να τα παρατήσω όλα και να φύγω....

Εσύ είσαι καλύτερα;;;;

Αντε να έρθουν και οι φεστιβαλίζουσες να μας πουν πως πέρασαν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...