Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προφανως μενεις μεσα στο μενιδι αφου σε βολευει ο Α. Εγω οπως βλεπεις μενω κοκκινο μυλο. Να σε δουμε κ σενα βρε κοπελια, εχουμε και συνομηλικα τεκνα!

Δε ξερω τι ειναι το παλερμο, αλλα καλως ηρθες στο καφε. Ειχες προσκληση απο τον ιδρυτη κ δεν μας τιμουσες;

Λοιπον, εχει τρελλη νεκρα στη δουλεια σημερα κ ξερετε αυτες οι μερες ειναι ευκαιρια για τις αγγαρειες που παντα αναβάλλεις, πραγμα που με σκοτωνει....

Αφροδιτάκο μου εμένα πάντως μ'αρέσουν οι οικογενειακοί σταθμοί... εντέλει την έχω καταβρει με τον δικό μας... είναι όλοι πολύ νοιαχτικοί και αν κάτι δεν σου αρέσει τους το λες και δεν σε γράφουν που είναι πολύ βασικό. Εννοείται πως δεν υπάρχει τηλεόραση και το φαγητό το μαγειρεύει η μαμά της διευθύντριας...

Συμφωνώ, αρκεί να είστε στο ίδιο μήκος κύμματος με την ιδιοκτήτρια! Και εμάς εδώ κάτω κάπως οικογενειακός είναι, όπως πιστεύω όλοι στην επαρχία. Πάντως ότι οι μεγάλοι παιδικοί είναι πιο πολυ του εφέ παρά της ουσίας αυτό είναι αλήθεια!

Ψηφίζω οικογενειακό!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Συγνώμη όταν λένε Παλέρμο εννοείτε...''πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο....ξημερώνει και ο Χ είναι νεκρός'';;;;;Εγώ αυτό το Παλέρμο ξέρω και είμαι καραφάν!!! Αν και είμαι η χειρότερη παίκτρια έβερ όλοι με καταλαβαίνουν!!!!

Διαφημίσεις

δολοφόνο παίζατε ποτέ με τράπουλα? κάτι αντίστοιχο είναι :)

"Και πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο"

τι μου θυμήσατε τώρα!!! Φοιτητικά βράδια!! Και είχα τον αδερφό μου τον απατεώνα που ενώ ήμουν ρουφιάνος και αυτός ο δολοφόνος παραλίγο να πήσει και εμένα ότι ήμουν εγώ ο δολοφόνος!!!!!:rolleyes::lol: :lol:

Καλημέρες!!

Λεγκ, πώς φτιάχνεις μπουρμπουληθρόζουμο;; όποτε έχω προσπαθήσει για να ξαναγεμίσω τα άδεια μπουκάλια, μου βγαίνει μούφα, ούτε μια φούσκα για δείγμα!

Ατέλειωτα βράδια στο Παλέρμο κι εμείς ως παρέα, σχεδόν πάντα χάνω από τους πρώτους βέβαια, αλλά και πάλι πολύ το χαίρομαι..

Αυτό με τους παιδικούς είναι μεγάλη πληγή, εμάς εδώ την έχουν δει πλουσιοπεριοχή και τα δίδακτρα είναι εξωφρενικά. Εννοείται πως στον δημόσιο όταν πήγα έμαθα ότι πρέπει λέει να βάλω μέσο για να την πάρουνε και έφυγα τρελλαμένη. Άμα αρχίζουμε με βύσματα από τον παιδικό, μετά τί θα κάνουμε;;

Η Σεμέλη είχε αρκετές μέρες να κατουρηθεί, αλλά χθες μας την έκανε στο κρεβάτι μας. Τί θα γίνει μ' αυτό το κορίτσι, κοιμάται τόσο βαθιά που δεν καταλαβαίνει χριστό... Εντωμεταξύ την κοιμίζουμε μαζί μας αυτές τις μέρες γιατί χάλασε ο ανεμιστήρας στο δωμάτιό της και δεν παλεύεται η ζέστη. Αν δεν πάρουμε καινούριο δεν με βλέπω να κοιμάμαι σαν άνθρωπος!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Κι εμεις στενγη τριτη μερα το βραδυ...μαλλον με τοση ζεστη εξατμιζονται χαχαχαχα!

Κι εγω επαιζα παλερμο σε κατι ατελειωτα φοιτητικα βραδυα....χαχαχχαχαχα πωπω κρεπαλες γενικα...θυμαμαι παντα γυρνωντας σπιτι επαιρνα ψωμια απο το φορυνο χαχαχαχαχαχαχα ντου μην ακους εσυ, εσυ τοτε ξυπνουσες και πιηγαινες να μην χασεις λεξη του καθηγητη!!!!

Πλακα πλακα σχεδον ολο το πρωτο εξαμηνο δεν πολυπατησα....μετα βεβαιως στρωθηκα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

...πλάκα πλάκα τι κρεπαλες κάναμε σας φοιτητές... ξημέρωνε και εμείς παίζαμε ασταμάτητα Lara Croft και είχαμε στις 2 το μεσημέρι εργαστήριο και μας φαινόταν βουνο να ξυπνησουμε στις 12 για να πάμε...

καλημέρα!

και τωρα δουλειά!

απντειτ: πόρος ξέφραξε με καρφίτσα (αουτς!), και λεκιθήνη...

άννα ξεστούμπωσε στης Λέγκους, ξέρετε την άφησα με το βρεγμένο μαγιό κάτι ώρες, την τάισα και 2 πιάτα φακές πριν φύγουμε...και την τιμήσαμε την τουαλέτα της δεν μπορώ να πω!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημέρα!

και τωρα δουλειά!

απντειτ: πόρος ξέφραξε με καρφίτσα (αουτς!), και λεκιθήνη...

άννα ξεστούμπωσε στης Λέγκους, ξέρετε την άφησα με το βρεγμένο μαγιό κάτι ώρες, την τάισα και 2 πιάτα φακές πριν φύγουμε...και την τιμήσαμε την τουαλέτα της δεν μπορώ να πω!

Αυτό το κόλπο με το βρεγμένο μαγιό πολύ καλό!! Και η φακή βεβαίως βεβαίως!

εγώ είχα στρωθεί στο 1ο,2ο,3ο έτος και ξέστρωσα στο 4ο,5ο!!! και αν το καλοσκεφτείτε, είναι η πιο έξυπνη κίνηση, γιατί δεν χρωστάς κανένα μάθημα από τα πρώτα έτη και μετά είσαι χαλλλλλλλαααααρός/ή.

Με καρφίτσα Τάτ? δε μπορώ ούτε να το σκέφτομαι....

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...