Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Just now, kate82 είπε:

Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

εμάς μας βολεύει και ο Γ... πάντως στη γιορτή που έκαναν τη προηγούμενη Παρασκευή, δεν είχε παιδάκια που έκαναν μπαμ ότι δεν είναι Ελληνάκια... Ξανπ, αυτοί είναι μόνο οι δημοτικοί στη περιοχή μας? εσύ τον πας κάπου αλλού τον δικό σου?

Αυτοί είναι Μαρία όλοι οι παιδικοί και γενικά γίνεται σφαγή.Επίσης αυτό που ξέχασα να πω είναι ότι τους βάζουν συχνά και τηλεόραση να βλέπουν σχεδόν κάθε μέρα...Εγώ τον πηγαίνω στο παιδικό που έχουμε εδώ στην δουλειά(μεσογείων), είναι πρώην δικός μας που τον δώσανε στο δήμο Αθηναίων και τώρα παίρνει με προτεραιότητα τα δικά μας παιδιά...Είμαι γενικά ευχαριστημένη απλά τον ξυπνάω κάθε μέρα από τις 6....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

.Επίσης αυτό που ξέχασα να πω είναι ότι τους βάζουν συχνά και τηλεόραση να βλέπουν σχεδόν κάθε μέρα...
say no more.

Όταν θα έρθει η ώρα του νηπιαγωγείου βλέπουμε και κάνουμε..

λεγκ, είπες τη μαγική λέξη:

τραμπολίνο.

Κι αλλη μια μαγική λέξη:

σαπουνοφουσκες.

και δαχτυλομπογιές. πολλές μαγικές λέξεις.

Μήπως πρέπει να βάλω ντουσιέρα στην πυλωτή? :tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Οι δακτυλομπογές βγαίνουν (υποτίθεται) είναι καλή ποιότητα αυτές που θα έχουμε...

Προσοχή-προσοχή!!!! Οι δαχτυλομπογιές κατ'εμέ δεν βγαίνουν, κατά άλλους (κάτι σούπερ-νοικοκυρές) βγαίνουν μόνο με άτσε τζεντίλε. Φορέστε ότι πιο παλιό έχετε! Βάλτε και σαγιονάρες!!!

Xanp τι κάνεις παιδί μου;;; Κορίτσια με την xanp γεννήσαμε με διαφορά μερικών ωρών στο Αλεξάνδρα πριν τρια χρόνια! Τι κάνει ο συνομήλικος;;;

Επίσης να σας πω, ότι στους δημόσιους παιδικούς μάλλον έχουν την τάση να απογοητεύουν τους γονείς για να μην κάνουν αιτήσεις! Εμάς μας είπαν ότι έχουμε ελάχιστες (προς το καθόλου!) πιθανότητες και όμως την πήραν! Πως την πήραν, δεν ξέρω! Παρόλα αυτά δεν την πήγα γιατί δεν είχα ακούσει καλά λόγια για τον συγκεκριμένο....

Πάω να δουλέψω...Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να έρθω το βράδυ πρώην συμπεθέρα.....:(

Μήπως πρέπει να βάλω ντουσιέρα στην πυλωτή? :tongue::tongue:

Τι ντουσιέρα παιδί μου, κλίβανο πρέπει να βάλεις:lol:

Αφροδιτάκο μου εμένα πάντως μ'αρέσουν οι οικογενειακοί σταθμοί... εντέλει την έχω καταβρει με τον δικό μας... είναι όλοι πολύ νοιαχτικοί και αν κάτι δεν σου αρέσει τους το λες και δεν σε γράφουν που είναι πολύ βασικό. Εννοείται πως δεν υπάρχει τηλεόραση και το φαγητό το μαγειρεύει η μαμά της διευθύντριας...

Προσοχή-προσοχή!!!! Οι δαχτυλομπογιές κατ'εμέ δεν βγαίνουν, κατά άλλους (κάτι σούπερ-νοικοκυρές) βγαίνουν μόνο με άτσε τζεντίλε. Φορέστε ότι πιο παλιό έχετε! Βάλτε και σαγιονάρες!!!

(

εμείς θα παιξουμε μόνο με δαχτυλομπογιές στο χρώμα του δέρματος :tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς τελικά θα πάμε τετάρτη εεεε;

εεεεε;;;;

Μαρη εσυ xanp, που μενεις; εισαι γειτονισσα; εχουμε συναντηθει; Κατι μου λεει το νικνέιμ σου, αλλα ειμαι κ λιγο ουζο στη μνημη.... :oops:

doooo στον Β πηγαινε κ το ανηψι μου. Και τους βαζαν κ τηλεοραση, οχι καθημερινα απο οτι μας ελεγε. Δεν ηταν χαλια, αλλα δεν τον ελεγες και καλο. Αντιθετως για νηπειαγωγειο, ενα που πηγαινε το ανηψι κ ενα αλλο που πηγαινε η κορη συναδελφου, εχω ακουσει τα καλυτερα! Για δημοσιο μιλαω. Βεβαια θα πρεπει να παραμεινει το ιδιο προσωπικο μεχρι να στειλουμε τα βλασταρια μας νηπειο.

Λεγκ, ναι ειδαμε και τους σταθμους υπερπαραγωγη μεχρι τωρα.... Ολα για το θεαθήναι...

Διαφημίσεις

καλημερααα! Αχχ τι καλα Παρασκευη σημερα!!!

οι μπογιες Μαρακι μην αγχωνεσαι μια χαρα φευγουνε πανευκολα κ απο παιδι κ απο ρουχα χωρις ατσε τζεντιλε κ εξτριμ διαδικασιες! Εμενα την αλλη φορα ο Μητσος βαφτηκε στην κυριολεξια ολοκληρος κ αυτος κ το ασπρο λινο παντελονακι του που εγινε μπλε κιτρινο πρασινο κοκκινο πορτοκαλι .... Μια χαρα βγηκε στο πλυντηριο οπως παντα στους 30 -40 !!! Το ευχαριστιουνται τρελα τα πιτσιρικια!!

Μυρτώ μια χαρά είμαστε ο Σωτήρης πλέον είναι αποθέωση...από ότι διαβάζω μοιάζουν σε πολλά με την Λήδα....Υπναράδες και οι δύο φουλ....Να σου ζήσει και ο μικρός σου....Και ελπίζω να καταφέρουμε κάποια φορά να σας δούμε από κοντά..δεν γίνεται να έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο και να μην συναντηθούν ποτέ έτσι;;;

Αφροδίτη μένω στο Μενίδι και δεν έχουμε συναντηθεί σίγουρα.....Σας παρακολουθώ συνέχεια τι γράφεται εξαιτίας της dooo την οποία και έχω συναντήσει από κοντά όταν παίζαμε Παλέρμο....Μου λέει τόσο καιρό να γράψω και στο καφέ σας αλλά δεν ήξερα πως να εισβάλλω μέχρι σήμερα που μου δώσατε πάτημα με τους παιδικούς....

Προεπιλεγμένα είναι τα παιδάκια που ήδη φοιτούν στο συγκεκριμένο παιδικό.Δηλαδή το ζόρι είναι την πρώτη φορά να το γράψεις μετά όλες τις επόμενες είναι προεπιλεγμένο και απλά για τυπικούς λόγους κάνουμε αίτηση, πιο πολύ για επιβεβαίωση ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα!

Λεγκ, εμείς μάλλον θα σου 'ρθουμε Σάββατο. Σήμερα έχουμε τη γιορτή του παιδικού.

Λοιπόν ο δικός μας παιδικός είναι "οικογενειακός" Λίγα παιδάκια και καθόλου γουάου. Γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Εννοείται ότι στον δημοτικό της γειτονιάς μας (που είναι σούπερ -αλήθεια) δεν μας πήρανε γιατί εννοείται είμαστε πλουσιότεροι των γιατρών του Κολωνακίου:mrgreen:

Κωστής, στεγνός!!! Σηκώθηκε 2.30 για κατούρημα μόνος του:cool:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...