Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αφρο μάι ντίαρ, αυτόν τον παιδικό http://www.dpsda.gr/wb/ τον έχεις υπόψη σου???? είναι δημοτικός.

Επίσης:

ποιες αγελαδίτσες??????? Αφρο για πες: είμαι στην Εθνική με κατεύθυνση προς Πειραιά. Βρίσκω την Ιερά Οδό, στρίβω αριστερά ή δεξιά?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφρο μάι ντίαρ, αυτόν τον παιδικό http://www.dpsda.gr/wb/ τον έχεις υπόψη σου???? είναι δημοτικός.

Επίσης:

ποιες αγελαδίτσες??????? Αφρο για πες: είμαι στην Εθνική με κατεύθυνση προς Πειραιά. Βρίσκω την Ιερά Οδό, στρίβω αριστερά ή δεξιά?

Κατσε γιατι σου απαντησα πριν δω την ερωτησή σου.

Στην εξοδο της εθνικης για ιερα οδο πας αριστερα, δλδ περνας κάτω απο την εθνικη και πας προς αθήνα. Το θεμα ειναι οτι την γεωπονικη θα την δεις στο αριστερο σου χερι οπως πας, περιπου στη μεση της διαδρομης, οποτε ή θα παρκαρεις απως πας κ θα περασεις πεζή απεναντι την ιερα οδο (ψιλοδυσκολο), ή θα κανεις καπου αναστροφη για να παρκαρεις απο την πλευρα της εισοδου της γεωπονικης. Αν θυμαμαι καλα εχει νησιδα η ιερα οδος εκει περα.

Μεσα στη γεωπονικη εχει και κανα δυο ντουζινες αγελαδες. Βγαζουν κ στο εμποριο καποιο βιολογικο γαλα αν δεν κανω λαθος.

Οσο για το λινκ, αφορα ολους τους δημοτικους σταθμους του δημου μας. Εχω κανει ηδη αιτηση για αυτον που ειναι στη γειτονια μου, αλλα εκτος του οτι εχω μηδενικες ελπιδες να την παρουν, δεν πολυθελω κιολας. Τον ξερω τον παιδικο πηγαινε ο ανηψιος μου. Δεν ηταν κακος, αλλα ουτε κ καλο τον έλεγες. Εχεις ακουσει κατι εσυ;

ναι πάει το κοριτσάκι της μια φίλη μου, και είναι ευχαριστημένη...πήγαμε και στην γιορτή που έκαναν τα προνήπια-νήπια στο θεατράκι πάνω στον προφήτη Ηλία..πολύ ωραία ήταν!

Αν τη πάρουν, θα είναι καλά πιστεύω, γιατί έχουν προνήπιο-νήπιο.

Κι εγώ θα κανω αίτηση εκεί του χρόνου, αν και δε το βλέπω να μας παίρνουν με το εισόδημά μας.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας....Συγνώμη που επεμβαίνω στην κουβέντα σας αλλά οι παιδικοί στο Μενίδι έχουν ένα βασικό μειονέκτημα....επειδή προηγούνται οι αλλοδαποί μένουν πολύ λίγες θέσεις και τώρα επειδή είναι και τα προεπιλεγμένα ζορίζουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα....Επειδή εμείς μένουμε ακόμα πιο κοντά από εσάς dooo είχα πάει στον πρώτο πέρυσι και γενικά μόλις είδαν το εισόδημα μου το είπαν ορθά κοφτά ότι αποκλείεται να μας πάρουν...τελικά δεν έκανα καθόλου αίτηση γιατί δεχόντουσαν από 2,5 και πάνω οπότε δεν μας έπαιρναν καν πέρυσι....

Τώρα από άποψη επιπέδου η γειτόνισσα μου που τελικά της δέχθηκαν την μικρή μου είπε ότι τα πιο πολλά παιδάκια είναι αλλοδαπά και γενικά οι κοπέλες επειδή έχουν πολλά παιδιά δεν κάνουν και πολλά πράγματα..προσέχουν τα παιδιά, κατά τ άλλα δεν έχουν κάτι σπουδαίο από δραστηριότητες...Γενικά έμεινε με μέτρια εντύπωση και το πρότεινε μόνο αν δεν υπάρχουν εναλλακτικές....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

εμάς μας βολεύει και ο Γ... πάντως στη γιορτή που έκαναν τη προηγούμενη Παρασκευή, δεν είχε παιδάκια που έκαναν μπαμ ότι δεν είναι Ελληνάκια... Ξανπ, αυτοί είναι μόνο οι δημοτικοί στη περιοχή μας? εσύ τον πας κάπου αλλού τον δικό σου?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Galatoula εγώ τα αγόρασα από τα Ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ στην Πανεπιστημίου. 15Ε οι ενήλικες και 7Ε τα παιδιά

Μαριλενα δηλ πληρωνει και η Ειρηνη ε...πωπω 37 ευρω ειναι παρα πολλα, θα αφησω ον Βαγγ σπιτι μαλλον.... ουφφφφ

eNeap2.pngTSzHp3.png

legolin μου, ο χώρος χρωμάτων θα είναι ανοιχτός 7-10...το απόγευμα εννοεί ε??? όχι το πρωί, ε?????

επίσης, τι ρούχα-παπούτσια να φορέσω στη Μαρίνα για τα χρώματα?

Και μια τελευταία ερώτηση: πού στην Ιερά Οδό είναι η Γεωπονική?

Στη σχολή μου!!!!!! Με συγκινήσατε... αν και μετά από τόση ταλαιπωρία που έφαγα εκεί μέσα δεν είμαι ακόμα έτοιμη να ξαναπάω.....όχι ότι είμαστε και κοντά βέβαια...:rolleyes:

Αλλά πολύ τα ζηλεύω αυτά τα ιβεντς στην πρωτεύουσα! Αν ακούσετε για κάτι τέτοιο να παίζει τέλη του Ιούλη ενημερώστε με!!!!!

Τάτι, πως πας με τον πόρο?????

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ε, καλά.... έλα στην επαρχία να δεις ντου τι γίνεται!!!!!!! Μέχρι τηλεόραση τους βάζουν το μεσημέρι... ευτυχώς παίρνω τον Γιάννη νωρίς και δεν προλαβαίνει να δει και πολλά...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέραααααα

Τι κάνουτε;

legolin μου, ο χώρος χρωμάτων θα είναι ανοιχτός 7-10...το απόγευμα εννοεί ε??? όχι το πρωί, ε?????

επίσης, τι ρούχα-παπούτσια να φορέσω στη Μαρίνα για τα χρώματα?

Και μια τελευταία ερώτηση: πού στην Ιερά Οδό είναι η Γεωπονική?

Ντουντουκάκι αν βάλεις στον ploigos.gr Ιερά οδος αθήνα θα δεις που είναι η Γεωπονική. Η είσοδος είναι όπως έρχεσαι από Αθήνα στο δεξί σου χέρι.

Οι δακτυλομπογές βγαίνουν (υποτίθεται) είναι καλή ποιότητα αυτές που θα έχουμε... Στο Μαρινάκι νομίζω θα της αρέσει πολύ και το θεατρικό παιχνίδι μια και μουσικοκινητική κάνει ήδη... σάββατο και κυριακή θα έχει θεατρικό παιχνιδι. Στο χώρο των χρωμάτων σήμερα θα έχει εργαστήρι μπουρμπουλήθρας, αύριο κολαζ και κυριακή γαντόκουκλες. Και όλες τις μέρες θα έχει χρωματοπασαλήματα με δαχτυλομπογιές που γίνεται αμπαλαεο!!! Αααα και σήμερα θα έχουμε και γενέθλια ένος μικρού φιλαράκου:D

Και μην ξεχάσω θα υπάρχει guess star τραμπολίνο:tongue:

Πάω να φτιάξω το υγρό μπουρμπουλήθρας...

Μαριλενα δηλ πληρωνει και η Ειρηνη ε...πωπω 37 ευρω ειναι παρα πολλα, θα αφησω ον Βαγγ σπιτι μαλλον.... ουφφφφ

Εννοείται θα αφήσεις τον Βαγγέλη δεν συμφέρει...

Εμείς τελικά θα πάμε τετάρτη εεεε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...