Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Και μια ακόμα ερώτηση...πίνει φρέσκο γαλα? Πως αναπληρώνεις το ασβέστιο? (εμενα πινει αλλα καμια 120 μλ με καλαμακι οχι πολύ...επιδης τρωει κορν φλεικς με γάλα αλλα οχι γιαουρτι)

να μου πεις ειναι και το ταχινι, τυρακι,,, ολο και κατι θα βρω,ε?

Στην αρχη ουτε να το φτυσει...τωρα ομως πινει πρωι-βραδυ πριν τον υπνο μαζι με το παραμυθι...κι επειδη της το φτιαχνει ο μπαμπας της οταν ερθει η ωρα λεει μπαμπαααα γαλα (πως αλλαζουν οι ρολοι...βρε παιδι μου!!!!)

Αλλα ουτως η αλλως ο Χριστοπουλος μου ειχε πει να τρελλαινομαι για το γαλα αν δε θελει υπαρχουν ενα καρο πηγες ασβεστιου, αυγα, οσπρια, ταχινια κλπ κλπ...Πιο πολυ βοηθαει νομιζω στην ιεροτελεστια του υπνου και του ξυπνηματος....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδια τι λετε?????

εμενα θα παει ΣΤΡΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καταλαβαινετε το δραμα μου????????????????????????????????:(:(:(:(:(:(:(:(

:shock::roll:ωωωχ κουραγιο!!! τουλαχιστον ο στρατος δεν ειναι οπως παλια (εχω κανει 2 φορες:cool:) Καλα δε μιλαω πολυ γιατι παλι βγαινουν στη φορα οι ηλικιες...:D

καλα ειναι οι μικρουλες μου κοριτσια!

απλα τελευταια ενω σας διαβαζω ανελλιπως για να γραψω μονο τα βασικα κι αυτο με το ενα χερι... το αλλο ειναι συνηθως απασχολημενο...

σας φιλω!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέραααα!

Που εισαι βρε Θοδωρικο μας ελειψες! Ειδα κ φωτο απο Παρισι πολυ σουπερ! Πολυ μεγαλωσε το μαγουλακι , να μου την φιλησεις!

Βασουλα τι κανεις? Πως παει η νυφουλα μου με την δυσκοιλιοτητα?

Εμεις ξεκινησαμε λιγο φρεσκο το πρωι, πινει μιση κουπα με λιγα δημητριακα κ βλεπουμε! Αλλα τα τελευταια βραδυα ( 1 μηνα περιπου) ειναι εφιαλτικα ξυπναει σαν νεογεννητο. Δεν ξερω ρε γμτ γιατι με εχει ταραξει ομως! Αχχχ να δουμε πως θα καταφερω να αποθηλασουμε! Αν εφτιαχνε ο υπνος του κ δεν ξυπναγε 1.000.000 πιστευω θα ηταν λιγο πιο ευκολα τα πραγματα. Παντος φρεσκο με μενα δεν δοκιμαζει καν μονο με τον μπαμπα ...

Μυρτω να σας ζησει το ανηψακι να το χαιρεστε!

Εμεις μαλλον δεν θα ερθουμε την Κυριακη, δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα φοβαμαι μην κολλησει καμια ιωσουλα μιας κ ειναι ευαισθητος τωρα.

Αντε να κανονισουμε τιποτα αλλο τωρα που ερχονται κ Χριστουγεννα! Εμεις δεν εχουμε καθολου αδεια κ θα λειπουμε μονο 24-25-26.

Φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Ελιζάκι περαστικά στο Σοφάκι!!!!!

Βλέπω η διαδικασία θηλασμού καλά κρατεί για όλες!!!!! Άντε μπράβο μεγαλώνουν τα παιδάκια... Εμένα ο Αλέκος τώρα πυο βλέπει τη μικρή ζητάει να πιεί αλλά δεν τα καταφέρνει.... Και γενικά βάζει χέρι!!!!!

Γαλατούλα κι εμένα δεν πίνει πολύ φρέσκο γάλα, τώρα λίγο περισσότερο γιατί τον αφήνω να πίνει κατευθείαν από το μπουκάλι!

Αφροδιτάκι ΑΝΕΒΑ!!!!!!!! Αλήθεια πότε θα πας δουλειά? Και ο μπέμπης τι θα κάνει θα πάει παιδικό???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ντιεσάκι,και μένα μου λείπει το παρεάκι μας...πώς και πάει τώρα στρατό το αμόρε?????καημενούλι,καλά κουράγια μωλέ...Φίλα μου το Νεφελάκι!!!!!

ειμαστε 26 και αμα βαλεις τις αναβολες που ειχε παρει για τις σπουδες μας....θα την διακοψει τωρα(εχει μεχρι του χρονου τα χριστουγεννα).....:(:(

:shock::roll:ωωωχ κουραγιο!!! τουλαχιστον ο στρατος δεν ειναι οπως παλια (εχω κανει 2 φορες:cool:) Καλα δε μιλαω πολυ γιατι παλι βγαινουν στη φορα οι ηλικιες...:D

ναι ειναι καλυτερα τα πραγματα....και επειδη ειναι και μπαμπας νομιζω πως τα δυσκολα θα ειναι μονο οι πρωτες 40 μερες, μετα νομιζω εισαι κοντα στο σπιτι σου και εξοδουχος καθε βραδυ ή βραδυ παρα βραδυ...θα δειξει......εδω θα ειμαστε να με ανεχεστε με την καταθλιψαρα που θα περασω........:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ααααααχ τι ονειρευόμουν το πρωί ύπνους?Θα ήθελα, δεν κατάφερα ούτε λεπτό να ξανακοιμηθώ! Και για μένα τα βράδυα είναι ψιλοδύσκολα κάθε λίγο τουαλέτα πάει τελείωσε θα πάρω το γιογιό του μικρού δίπλα μου! Ξυπνάει κι αυτός και βήχει ο κακομοίρης, καθόλου δεν την έχω ευχαριστηθεί την αναρρωτική μου! Τόνια θα την κόψω την αναρρωτική γιατί έχω φρικάρει μέσα στο σπίτι (φοβάμαι μη γίνει κανένα ντου και δεν πάω ούτε στο φούρνο!) και Παρασκευή λέω να επιστρέψω! Να είμαστε καλά θα δουλέψω κανένα δεκαπενθήμερο και μετά θα πάρω κανονική άδεια! Πολύ χαίρομαι που ο μικρός σου ηρέμησε τόσο και κοιμάστε κι εσείς καλά! Στα έλεγα εγώ ότι από όταν θα ξεκινήσεις τη δουλειά θα φτιάξουν τα πράγματα!

Αφροδιτάκι το ίδιο ισχύει και για σένα, αυτή η αλλαγή παραστάσεων είναι μεγάλο πράγμα!

Τζενάκι νομίζω ότι μετά από αυτά που περάσατε καλά θα κάνετε και δε θα έρθετε στην εκδήλωση! Πάααααρα πολλές ιώσεις αυτή την περίοδο.

Dsάκι μικροπαντρεύτηκες κι εσύ καλό μου?Θα περάσει κι αυτό, θα είμαστε εδώ να τα λέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

ds κουράγιο καλό μου! θα κάνει μειωμένη θητεία, εξάμηνο;

να ρωτήσω και κάτι άλλο: η Σοφία, εδώ και πολύ καιρό, μόλις με χάσει από το οπτικό της πεδίο βάζει τα κλάματα:(. ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω χωρίς να κλαψει. Απ'όσο ξέρω είναι φυσιολογική συμπεριφορά, αλλά μέχρι πότε κρατάει; Θέλω καμιά φορά να την κρατάει για κανένα δίωρο η μαμά μου, αλλά τώρα είναι αδύνατο.

Ελίζα περαστικά!

Διαφημίσεις

ds κουράγιο καλό μου! θα κάνει μειωμένη θητεία, εξάμηνο;

να ρωτήσω και κάτι άλλο: η Σοφία, εδώ και πολύ καιρό, μόλις με χάσει από το οπτικό της πεδίο βάζει τα κλάματα:(. ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω χωρίς να κλαψει. Απ'όσο ξέρω είναι φυσιολογική συμπεριφορά, αλλά μέχρι πότε κρατάει; Θέλω καμιά φορά να την κρατάει για κανένα δίωρο η μαμά μου, αλλά τώρα είναι αδύνατο.

Ελίζα περαστικά!

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα... οταν ο στρατος ηταν 7 περιπου μηνων τον αφησαμε στην γιαγια ενα απογευμα για να παμε σε εναν γαμο... το τι κλαμα εριξε ηταν αλλο πραγμα... απο τοτε δεν καθοταν με κανεναν αλλον....μεχρι 18 μηνων περιπου... κι οταν πηγαιναμε στην μαμα μου ειδικα ηταν παντα κολλημενος πανω μου...παντως οσο πιο συχνα βλεπει την μαμα σου τοσο πιο ευκολο θα ειναι γι αυτην να μενει μαζι της...

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

Κοιμούνται και οι 2 και πίνω καφεδάκι και φτιάχνω τις καριόκες!!!!

Παλαντινάκι, νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα με τη μαμά σου... Αυτό με το κλάμα όταν φεύγεις από το δωμάτιο μπορεί να κρατήσει καιρό, η λύση είναι να την παίρνεις μαζί...

Αν είναι να την αφήσεις αλλού μπορεί να ξεχαστεί με κάτι και να μη δώσει σημασία... Αλλά κάνε δοκιμαστικά πριν φύγεις για 2 ώρες...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γιααααααμμμμμμ καριόκες γιααααααααααμμμμμμμ!!!!

Εγώ τρωω κατι χαλβαδομπισκοτα από Βενετη, εχουμε καμμια συνταγη για να ανανεώσω τα βρωμιμπισκότα???

Παλαντιν κ εμένα έτσι έκανε από πάντα κ έτσι κάνει ακόμα αλλά από τότε που ξεκινησε να μπουσουλάει συνηθως με παιρνει από πίσω κ της φευγει το αγχος;)

αχά, μάλιστα. να μην ελπίζω σε πολλά πολλά δηλαδή:P

με την μαμά μου έχουν συχνή επαφή, και της κάνει χαμόγελα και χαρούλες, απλά θέλει να είμαι κι εγώ εκει.

θα κάνω πάντως ένα δοκιμαστικό, μήπως την κάνει η μαμά μου να ξεχαστεί με παιχνιδάκια.

ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...