Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ?

σε σούπερ μάρκετ το έχει, εγώ το βρίσκω σε Carrefour Μαρινόπουλο, ο Μασούτης της γειτονιάς μου δεν το φέρνει. Λογικά όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ θα το έχουν

Ααααααααα κανενας δεν μου ειπε κανενα καλο λογο.... ποναω φρικτα, γμ τον φραγμενο πορο.... θα πεθανω βρε και σεις σιωπη!!!

ημουν αρκετα μελοδραματικη;;;;

περαστικά! μήπως το σουτιέν σου είναι ακατάλληλο ή καταναλώνεις πολλά ζωικά λιπαρά;

Διάβασε και εδώ http://www.thilasmos.gr/kompoi%20sklirinsis.htm αν και λογικά τα ξέρεις αυτά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Καταρχήν περαστικά σου Τατιάνα μου! και με γεια το τουτου!

Αυτό το έχετε δει?

http://kala-nea.gr/?p=4940

Εμείς βγάλαμε εισιτήρια για Παρασκευή 25/06 και θα πάμε όλη η οικογένεια!

Έβγαλα εισητήρια για την Κυριακή το πρωί! Ανυπομονώ! :)

Α, επισης πτη Δευτερα ή την Τριτη λεω να κατεβω αθηνα το πρωι για κατι αλλαγες (δεν δουλευω). Παμε εθνικο κηπο οι μη εργαζομενες; Ελπιζω να φτιαξει λιγο η θερμοκρασια.

εγώ Δευτέρα μέσα! Την Τρίτη όμως έχω λαϊκή...

ναι απλά ψάχνω τις φίλες τώρα...η μια μόλις γέννησε, η άλλη είναι έγκυος και βάρυνε πολύ, η άλλη μόλις βρήκε γκόμενο...χμμμ...θέλει καμιά σας να πάμε καμιά μπαρότσαρκα?:D

καλέ μέσα! Μόνο να το κανονίσουμε τώρα σύντομα ε; κορίτσια;:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ουφφφφ... προσπαθώ να γράψω τραγούδια από σιντι στον υπολογιστη για αύριο για τον παιδότοπο και τα χω κάνει σαν τα μούτρα μου...

Ποιόν παιδότοπο;:confused: Έχω χάσει επεισόδεια!

Πήγαμε πάλι σινεμά! Είδαμε αυτό http://www.olympiafestival.gr/06_FilmArchive/grFilm18_arkouda.htm

Πάααρα πολύ καλό! Επιτέλους κάτι διαφορετικό από τη μαζική παραγωγή κινουμένων σχεδίων!

Αυτή τη φορά η Ευτυχία αποφάσισε αφού είδε τη μισή ταινία και σχολίαζε κιόλας, λέγοντας πως η μαμά του μωρού είναι η αρκούδα(!):rolleyes:, να κοιμηθεί αλλά χωρίς να θηλάσει! Μου ζήταγε να την πάρω αγκαλιά, μετά να τη βάλω στο καρότσι να κοιμηθεί, έκλεινε τα μάτια αλλά τζίφος. Στο τέλος με βαριά καρδιά δέχτηκε να θηλάσει για λίγο και κοιμήθηκε!:mrgreen: Καλή φάση πάντως, είναι πολύ καλόβολη πλέον για τέτοιες εξόδους!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Πάλι πήγες σινεμαδάκι Σοφουκάκι μου;

Κι εγώ θέλω αλλά από δευτέρα... θα έχει την άλλη βδομάδα; Το είχα βάλει στο μάτι αυτό το παιδικο έχει καλές κριτικές! Θέλω απελπισμένα να δω θερινό κι αυτό είναι και πολύ όμορφο σινεμαδάκι...

Ο παιδότοπος θα είναι στο Resistance Festival στη γεωπονική... ιδω για τον παιδότοπο πιο συγκεκριμένα http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1606124&postcount=38

Ωρε είμαι παντελώς άχρηστη να αντιγράφω σιντια... τώρα κατάλαβες Τάτι γιατί δεν σου χω γράψει ακόμα εεε;

Ωρε είμαι παντελώς άχρηστη να αντιγράφω σιντια...

Δεν πειράζει καλό μου, φτιάχνεις όμως ωραία ντολμαδάκια!:rolleyes::rolleyes::tongue:

Αχ! Πού βρίσκετε το κουράγιο να τρέχετε γεωπονική! Εγώ πλέον θέλω να κινούμαι μόνο στη γειτονιά μου! Βαριέμαι πολύ! Τυχαίο; Δε νομίζω!:rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα νουμερο

Σας έχω πει ότι μακραν το καλυτερο μου σε παιδικό σιντι είναι τα μυστικά του κήπου του κυπουργού; Ακούστε σουρεάλ κομμάτι

Gafj1jiayuY

"οι παπαρούνες ζηλεύουν και το λουλάκι λυσσα, στο κομωτήριο σπεύδουν να βαφτούνε ξανθά" :cool:

legolin μου, ο χώρος χρωμάτων θα είναι ανοιχτός 7-10...το απόγευμα εννοεί ε??? όχι το πρωί, ε?????

επίσης, τι ρούχα-παπούτσια να φορέσω στη Μαρίνα για τα χρώματα?

Και μια τελευταία ερώτηση: πού στην Ιερά Οδό είναι η Γεωπονική?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα! Τι κανετε καλε;

Λεγκ, οπως καταλαβες δεν ηρθα χτες :oops:. Σορι που δεν σε πηρα! ΜΑς προεςκυψαν κατι διαφορα κ περασε η μερα. Ειδα και εναν παιδικο σταθμο γιατι σκεφτομαι να αλλαξω σταθμο στη Δαναη απο Σεπτεβρη. Ηταν ενας οικογενειακος σταθμος, 2 τμηματα εχει ολα ολα (τα μικρα ενα τμημα κ τα νηπεια-προνηπεια αλλο ενα), απο εγκαταστασεις δεν ελεγε τιποτα, αλλα αυτοι που το εχουν κ ειναι κ οι παιδαγωγοι φανηκαν πολυ καλοι, μπορουσαμε να συννενοηθουμε. ΝΑ το θεσω αλλιως, ταιριαζαν πιο πολυ οι αποψεις μας στο θεμα της ανατροφης των παιδιων. Ή ετσι μου φανηκε τουλάχιστον. Απο την αλλη, ειχε την κουζινα μεσα στο τμημα του νηπειου-προνηπειου κ μου ειπε οτι μαγειρευει η μαμα της κ η ιδια. Δλδ, εκει που κανουν εργασιες με τα παιδια παει κ καθαριζει κ δυο πατατουλες; Τι στο καλο να κανω ρε γμτ, εχει αλλαξει ηδη 3 παιδικους αυτο το παιδι, δεν εχω κουραγιο για αλλα πειραματα. Θελω να ειναι ενα καλο σχολειο, ωστε να συνεχισει κ προνηπειο μετα, και να παει κ ο Αγγελος απο την επομενη χρονια.

Φυσικα και ειναι και πολυ πιο οικονομικος απο αυτον που παει τωρα, αλλα αυτο ειναι το τελευταιο που με απασχολει. Μου φανηκε πιο ανθρωπινος.... Ουφ δε ξερω...

Κατα τα αλλα, αποψε λεμε να παμε στο φεστιβαλ. Να δουμε και τις αγελαδιτσες. ΕΥτυχως δειχνει να δροσισε!

Οχι ντου, για σενα ειδικα θα ανοιξει κ στις 7 το πρωι:tongue:. ΤΑ χρωματα ειναι πλενομενα, οποτε μη σκας. ΕΠρεπε να δεις τον Μητσο με πρασινο μουσι, ακομα γελαω οταν τον θυμαμαι.

Λεγκ, η φωταγραφια στην αφισα του παιδοτοπου ειναι απο εκεινο το βραδυ;

σματς σμουτς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...